نتایج اولیه ازمون کارشناسی ارشد معماری 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Negar-A

عضو جدید
سلام دوستان امیدوارم همه از رتبشون راضی باشن ،من که زبان رو گند زدم ورتبمو خراب کرد:w06:البته خیلی هم ناامید نیستم:smile:
حالا میدونید با 500 باید چند درصد اسکیس بزنیم تا قبول شیم؟

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
ووووووووووووووووووووووو....خوش به حالت!!!!!!!
من که روم نمیشه بگم!مثل اینکه همه اینجا رتبه هاشون خوب شده:cry:
900شدم....سال اولم بود!بچه ها امیدی هست؟چیکارکنم؟خیلی بلاتکلیفم:w04:

شما چون اسکیست خوبه ... ایشالله قبول می شی ... دوستم با رتبه 820 پارسال یزد قبول شد ... امیدتو از دست نده مثل قبل بشین خوب کار کن .. منم از جو کنکور تئوری اومد بیرون ... کم کم به جرگه اسکیس کشی بر می گردم .. البته من دوربینم نابوده باید یه فکری به حالش کنم ..:D
من مطمئنم امسال یه دانشگاه خوب قبول می شی... خوب اسکیس کار کردی و خواهی کرد ...
اشتباه تایپی بود ببخشید ....:cry:

آخرین ویرایش:

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا من شدم 31
۵۷/۷۸زبان عمومي وتخصصي
۷۰/۰۰دروس فني ساختمان
۳۰/۰۰دروس تاريخ ومباني نظري
۴۳/۳۳درك عمومي معماري
۲۵/۰۰درك عمومي معماري منظر
۱۸/۳۳تاريخ شهردرايران
۲۶/۶۷مباني بازسازي پس ازسانحه
ت

نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي
نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي
نمره کل گرايش
مجاز 4669 31 مجاز 3657 31 31 7872 1
مجاز 1813 136 135 6782 2
مجاز 1865 44 مجاز 1718 44 44 7737 3
مجاز 1391 57 57 7070 4
مجاز 1466 15 15 7813 5
مجاز 1245 21 21 7977 6

mahboooobeh

عضو جدید
شما چون اسکیست خوبه ... ایشالله قبول می شی ... دوستم با رتبه 820 پارسال یزد قبول شد ... امیدتو از دست نده مثل قبل بشین خوب کار کن .. منم از جو کنکور تئوری اومد بیرون ... کم کم به جرگه اسکیس کشی بر می گردم .. البته من دوربینم نابوده باید یه فکری به حالش کنم ..:D
من مطمئنم ساله دیگه یه دانشگاه خوب قبول می شی... خوب اسکیس کار کردی و خواهی کرد ...
ممنون....
چرا این سایت باشگاه امروز اینطوریه!!!سازمان سنجش مثل هلو باز میشه....برعکس شده ها!
فعلا که تو شک هستم
درصدام:
زبان(اصلا نخونده بودم)....10
فن..............................60
تاریخ...........................50
درک............................10
منظر...........................35

وااااااااااااااااااااااای که امسال درصد درک تعین کننده بوده در حد تیم ملی:cry:

setareh266

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبریک به همه دوستان عزیزم که خوب قبول شدن وخوشحالن
رتبم اومده 1970 خیلی ناراحتم ! امیدی به اسکیس داشته باشم؟

fahime_k

عضو جدید
زبان عمومی8/89
دروس فنی ساختمان52/22
تاریخ و مبانی نظری42/22
درک عمومی معماری23/33
معماری منظر21.67
رتبه1086

:crying::crying2::w04: خیلیییییی ناراحتتتتتتم :crying::crying: امیدی هست ؟!!:crying:
بچه ها ارزش داره اسکیس کار کنم؟! یا بیخیال شم :( توروخدا یکی جواب بده ... کسی با این رتبه تا حالا معماری قبول شده؟!:(:(

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سلام

حیف وقتایی که خوندم واقعا ناراحتم هیچ کور سوی امیدی هم نیس آدم خوبه واقع بین باشه

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم نتیجه من بسیار کمتر از اون چیزی که فکر میکردم مخصوصا درک رتبمو خراب کرد
بابا ای ول ... تو خوب شدی .. بیخیال من هم که اصلا بدنم جون نداره ..آخه فکر نمی کردم زبان را این قدر کم زده باشم.... ایشاالههه تو تاپیک اسکیس فعال می شیم و می ترکونیم جبران می کنیم ...
من به داداش نیما خودم و همه کسایی که داریم به هم کمک می کنیم ایمان دارم ... ;) نتیجه تلاشمون را می گیریم ...

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
timaj عزیز تبریک میشه لطف کنی بگی وتس زبان چیا خوندی؟

ممنون از همه دوستان که لطف داشتند به من
راستش در مورد منابع و نحوه خوندن باید بگم من در شرایط بحرانی درس خوندم یعنی که ترم 8 و پایان نامه رو باهم داشتم و 2هفته قبل کنکور دفاع کردم!!!!به همین خاطر زمان محدودی داشتم برا خوندن و اصلا هم کلاس نرفتم فقط آزمونای ایوانخانه رو دادم و یک گارگاه جزییات ارتقادهنده معماری سروش نیا رو شرکت کردم که ازش سوال هم نیومد!!
زبانم کلا خوبه فقط لغات تافل و 504 رو با نرم افزار جعبه لایتنر خوندم
فنی کتاب درک رفتار سازه ها-مبانی سازه برای معماران-سازه در معماری -دو سه فصل از فناوری های نوین- فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنند. بقیه کتابای گلابچی رو فقط عکساشو دیدم!
البته از حق نگذریم من این 70درصد رو مدیون سروش نیام چون جزوه اش رو خوندم و هم اینکه تو دانشگاه استادم بود
تاسیسات سلطاندوست+3کتاب قیابکلو
تاریخ فقط سبک شناسی پیرنیا و معاصر قبادیان یک فصل بروتالیسم از کتاب مزینی و جزوه کلاسی دکتر خوشنویس که استاد خودم بود تو دانشگاه
برا منظر هم نعیما خوندم وچندتا جزوه که بچه ها تو باشگاه گذاشته بودن
کلا همه این منابع رو چندین بار خوندم وخلاصه نویسی کردم سعی کردم به همین منابع محدود مسلط شم

ELMIRA666

عضو جدید
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااا من شدم 31
۵۷/۷۸زبان عمومي وتخصصي
۷۰/۰۰دروس فني ساختمان
۳۰/۰۰دروس تاريخ ومباني نظري
۴۳/۳۳درك عمومي معماري
۲۵/۰۰درك عمومي معماري منظر
۱۸/۳۳تاريخ شهردرايران
۲۶/۶۷مباني بازسازي پس ازسانحه
ت

نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعي
نتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعي
نمره کلگرايش
مجاز 4669 31 مجاز 3657 31 31 7872 1
مجاز 1813 136 135 6782 2
مجاز 1865 44 مجاز 1718 44 44 7737 3
مجاز 1391 57 57 7070 4
مجاز 1466 15 15 7813 5
مجاز 1245 21 21 7977 6
timaj خیلی تبریک میگم واسه زبان و فنی-چی خوندی؟

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنرهای ساخت هم شرکت کرده بودم
۷۶/۶۷زبان عمومي وتخصصي
۴۸/۸۹ايستايي وفن ساختمان
-۱/۳۲مديريت كارگاهي
۱۲/۰۰موادومصالح
۶۸/۰۰سيستمهاي ساختماني درمعماري
۵۲/۰۰طراحي فني واجزاساختمان
۴۹/۳۳تنظيم شرايطمحيطي وتاسيسات ساختمان

نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کل گرايش
مجاز 801 425 مجاز 586 432 425 4780 1
مجاز 431 131 130 7277 2
مجاز 508 15 15 8899 3

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ای ول ... تو خوب شدی .. بیخیال من هم که اصلا بدنم جون نداره ..آخه فکر نمی کردم زبان را این قدر کم زده باشم.... ایشاالههه تو تاپیک اسکیس فعال می شیم و می ترکونیم جبران می کنیم ...
من به داداش نیما خودم و همه کسایی که داریم به هم کمک می کنیم ایمان دارم ... ;) نتیجه تلاشمون را می گیریم ...
من موافقتم که گفتی هر چه کمتر بخونی و بیخیال تر باشی رتبه بهتری میاری دوستم یه ماهه خوند شد 23 ! من از بقیه دوستام هم کمتر شدم یه 6 یه 19 یه 50 یه 95 داشتیم حیف اون سوال های درک که احمقانه 3-4 تاشو غلط زدم پیش بینی خودم 25 بود ولی بازم کم شد
ایشالا با اسکیس جبران میکنیم به شما هم تبریک حسابی میگم درک بالایی داری :) همچنین timaj عزیز که حسابی فعال بود اون دوران و به من و بقیه هم خیلی کمک کرد

sheelan

عضو جدید
دوستان تا چه رتبه ای میشه منظرقبول شد؟؟؟؟؟؟لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده،

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موافقتم که گفتی هر چه کمتر بخونی و بیخیال تر باشی رتبه بهتری میاری دوستم یه ماهه خوند شد 23 ! من از بقیه دوستام هم کمتر شدم یه 6 یه 19 یه 50 یه 95 داشتیم حیف اون سوال های درک که احمقانه 3-4 تاشو غلط زدم پیش بینی خودم 25 بود ولی بازم کم شد
ایشالا با اسکیس جبران میکنیم به شما هم تبریک حسابی میگم درک بالایی داری :) همچنین timaj عزیز که حسابی فعال بود اون دوران و به من و بقیه هم خیلی کمک کرد

کدوم درک بالا ........این سوالات درک که استاندارد نبود...:D الان دوستام در مرمت شدن 4 و 9 و در تکنولوژی شدن 11 و در انرژی 10 ولی اصغر دوستم تو تکنولوژی شده 36 آخه این چه وضعشه این اضغر واقعا نابغه هست ولی کنکور غیر استاندارد نابودش کرد ... من فقط موندم چرا تاریخ را 41 زدم من مطمئنم غلط نداشتم فکر کنم سوال حذف کردن یا یه چیزی این وسط شده ...بگذریم این نیز گذشت من از امروز فقط اسکیس کار می کنم واقعا دیگه اعصاب این کنکور تئوری را ندارم . اون دوستم که 4 شد فقط 2 ماه برای مرمت خوند.. واقعا هر چی بیشتر بخونی نتیجه عکس داره .البته استثنا هم هست ولی خوب واقعا پیش میاد ... ایشالله اسکیس جبران کنیم...

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنرهای ساخت هم شرکت کرده بودم
۷۶/۶۷زبان عمومي وتخصصي
۴۸/۸۹ايستايي وفن ساختمان
-۱/۳۲مديريت كارگاهي
۱۲/۰۰موادومصالح
۶۸/۰۰سيستمهاي ساختماني درمعماري
۵۲/۰۰طراحي فني واجزاساختمان
۴۹/۳۳تنظيم شرايطمحيطي وتاسيسات ساختمان

نتيجه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در سهميه در رشته هاي پيام نور وغيرانتفاعيرتبه داوطلب در سهميه در رشته هاي پيام نور و غير انتفاعينتيجه در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيآخرين رتبه مجاز در رشته هاي غير از پيام نور وغيرانتفاعيرتبه کل داوطلب بدون سهميهرتبه کل داوطلب در سهميهنمره کلگرايش
مجاز 801 425 مجاز 586 432 425 4780 1
مجاز 431 131 130 7277 2
مجاز 508 15 15 8899 3
خوبه احتمال اینکه انرژی تهران هم بیاری خیلی بالاست بستگی به ظرفیت امسال داره پارسال یکی از دوستام با 11 اونجا قبول شد

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز

تبریک به شما، کمک های شمام بی نتیجه نمیمونه ایشالا که با اسکیس دانشگاه تهرانید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا