سلام من هیچ کدومش رو قبو ل نشدم.لب مرز رد شدم. باید متن نامه ای که مینوسید.از دفتر مقررات ملی بخاهیم : با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 40 به بالا.نشاندهنده ، سطح سواد علمی وتسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، ونحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده ، وهدف از این آزمون آشنایی با 21 مبحث و محتویات آن بوده ونتیجه ی امتیاز در محدوده 40 به بالا ،در اثر کم بود زمان بوده، لذا از عالیجنابان خواستاریم که تدبیری اتخاذ شود ، که این افراد قبول اعلام شوند.با تشکر
سلام من هیچ کدومش رو قبو ل نشدم.لب مرز رد شدم. باید متن نامه ای که مینوسید.از دفتر مقررات ملی بخاهیم : با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 40 به بالا.نشاندهنده ، سطح سواد علمی وتسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، ونحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده ، وهدف از این آزمون آشنایی با 21 مبحث و محتویات آن بوده ونتیجه ی امتیاز در محدوده 40 به بالا ،در اثر کم بود زمان بوده، لذا از عالیجنابان خواستاریم که تدبیری اتخاذ شود ، که این افراد قبول اعلام شوند.با تشکر
دوستان من و چند نفر دیگه ار بچه ها یه سری جزوه نظام مهندسی از سایت زیر تهیه کردیم به همه پیشنهاد می کنم من خودم 72 شدم دوستام اکثرا قبول شدن
www.mohandeci.ir
فقط الهامی جووون شما تهران هستید؟؟؟میگن باید حضوری بریم اونجاااا ...باید بریم دفتر مقررات؟؟؟من خودم تهران نیستم میخوام بدونم اگه 70% امیدی هست ک با رفتن حضوری امیدوار بشیم من حاضرم برم...آره باید همینطوری بنویسید بگید 40 به بالا نه 49 به بالا. به قول معروف به مرگ بگیرین که به تب راضی بشن.
من تهرانم،ولی نمیدونم باید کجا برم حضوری اعتراض کنم.اگه کسی میدونه بگه لطفا،شاید راهی باشه.
نه نگران نباش مشکلی نداره دوست خوبدوستان واسه فرستادن اعتراض حتما باید پست سفارشی باشه ؟؟ آخه دوستم با پست پیشتاز فرستاده نکنه اشکالی داشته باشه ؟؟؟
نه نگران نباش مشکلی نداره دوست خوب
باید یا سفارشی باشه یا پیشتازممنون ،اگه واسه احتیاط دوباره با پست سفارشی بفرستم مشکلی پیش میاد ؟؟
باید دفتر آزمون مقررات ملی برید.
واقعا معلوم نیست طراحی رو چه طور تصحیح کردن، من کارم تکمیله تکمیل بود دوستم مقطع نداشت بقیه مدارکشم ناقص پارکینگارو درنیاورده بود و رمپش اشتباه(از این فاجعه ترم میشه) اون شده 24 که الان با یه اعتراض قبول میشه اونوقت من شدم 14، دوست دیگم مدارکش همش ناقص نمره اش با من یکی شده، یکی دیگه کلا ارتفاع هاش اشتباهو بقیشه ام ناقص شده 14... مثل اینکه از بالا تا پایین همه رو 14 دادن!!!!!!!دوستان میشه متن نامه رو برا منم بگین؟
میخوام برا نظارت و طراحیم اعتراض بدم
من 100% از نظارت قبول میشدم
کمه کم هم طراحی 21 اینا می شئدم نه 12
گرچه من خودم ایرادامو میدونم چی بودن و به این نتیجه رسیدم که حداقل درباره برگه من اشتباه خاصی نشده!! شاید میتونست چند نمره بهتر بشه ولی نه در حد قبولی! باید کارمونو طوری ارائه بدیم که مصحح براحتی بفهمه ما چیزی بارمون هست و مفاهیمو خوب رعایت و منتقل کنیم. در واقع طوری ارائه بدیم که دیگه جای حرف براشون باقی نذاریم. من مطمئنم مایی که نمره هامون کم شده اونجور که باید نبودیم. بهتره بپذیریم!![]()
نه.من اعتراض دارم تمام موارد رو رعایت کردم.مدارکم کامل بود.حداقل باید به من 25 میدادن.
آدرس نداره برای نظارت به سازمان سنجش با کد پستی ذکر شده در صفحه ی 6 pdfخب اعتراض بزنیم . .. . به چه آدرسی باید بفرستیم؟
دوستان میشه متن نامه رو برا منم بگین؟
میخوام برا نظارت و طراحیم اعتراض بدم
من 100% از نظارت قبول میشدم
کمه کم هم طراحی 21 اینا می شئدم نه 12