نتایج ازمون اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
برای حفاری ها و گودبرداری های با طول زیاد کدامیک از روش های زیر مناسبتر است؟
1-مهارسازی
2-دوخت به پشت
3-دیافراگم
4-موارد 2 و 3
من هر جا سرچ میکنم حرفی از دوخت به پشت نمیاره...و فقط توی مزایای دیافراگم گفته.....

jafarsydi

عضو جدید
سلام من هیچ کدومش رو قبو ل نشدم.لب مرز رد شدم. باید متن نامه ای که مینوسید.از دفتر مقررات ملی بخاهیم : با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 40 به بالا.نشاندهنده ، سطح سواد علمی وتسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، ونحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده ، وهدف از این آزمون آشنایی با 21 مبحث و محتویات آن بوده ونتیجه ی امتیاز در محدوده 40 به بالا ،در اثر کم بود زمان بوده، لذا از عالیجنابان خواستاریم که تدبیری اتخاذ شود ، که این افراد قبول اعلام شوند.با تشکر

تمام ادلایل تون غیر حرفه ای و ببخشید، کاملا کودکانه است
اگر امتحان به قولی شما بد و وقت کم و غیر استاندارد بود، این همه از بچها قبول نمیشدند
حتی اگر حق با شما باشه، اینها اینقدر مغررو اند که هیچ وقت قبول نمیکنن
پس
اعتراض بدید ولی امیدی نداشته باشید

jafarsydi

عضو جدید
سلام من هیچ کدومش رو قبو ل نشدم.لب مرز رد شدم. باید متن نامه ای که مینوسید.از دفتر مقررات ملی بخاهیم : با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 40 به بالا.نشاندهنده ، سطح سواد علمی وتسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، ونحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده ، وهدف از این آزمون آشنایی با 21 مبحث و محتویات آن بوده ونتیجه ی امتیاز در محدوده 40 به بالا ،در اثر کم بود زمان بوده، لذا از عالیجنابان خواستاریم که تدبیری اتخاذ شود ، که این افراد قبول اعلام شوند.با تشکر

تمام دلایل تون غیر حرفه ای و ببخشید، کاملا کودکانه است
اگر امتحان به قولی شما بد و وقت کم و غیر استاندارد بود، این همه از بچها قبول نمیشدند
حتی اگر حق با شما باشه، اینها اینقدر مغررو اند که هیچ وقت قبول نمیکنن
پس
اعتراض بدید ولی امیدی نداشته باشید

معمار111

عضو جدید
دوستان من و چند نفر دیگه ار بچه ها یه سری جزوه نظام مهندسی از سایت زیر تهیه کردیم به همه پیشنهاد می کنم من خودم 72 شدم دوستام اکثرا قبول شدن

www.mohandeci.ir

تبلیغات ممنوع
ماشاالله همه تاپیک ها هم کپی پیست کرده

fact

عضو جدید
دوستان من امروز رفتم سازمان نظام مهندسی تهران اصلا پاسخگو نبودن و گفتن به همون شیوه ای که ذکر کردن (یعنی ارسال اعتراض به سازمان سنجش) فقط میتونین اعتراض کنین
بچه ها کسیسوالای گروه b رو داره؟

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان من امروز رفتم سازمان نظام مهندسی تهران اصلا پاسخگو نبودن و گفتن به همون شیوه ای که ذکر کردن (یعنی ارسال اعتراض به سازمان سنجش) فقط میتونین اعتراض کنین
بچه ها کسیسوالای گروه b رو داره؟
سوالات گروه b موقع آزمون از همین جا گرفتم DSC04852.jpgDSC04853.jpg

m444

عضو جدید
دوستان واسه فرستادن اعتراض حتما باید پست سفارشی باشه ؟؟ آخه دوستم با پست پیشتاز فرستاده نکنه اشکالی داشته باشه ؟؟؟

eli elhami

عضو جدید
آره باید همینطوری بنویسید بگید 40 به بالا نه 49 به بالا. به قول معروف به مرگ بگیرین که به تب راضی بشن.
فقط الهامی جووون شما تهران هستید؟؟؟میگن باید حضوری بریم اونجاااا ...باید بریم دفتر مقررات؟؟؟من خودم تهران نیستم میخوام بدونم اگه 70% امیدی هست ک با رفتن حضوری امیدوار بشیم من حاضرم برم...
عزیزم من امسال تنها اجرا و نظارت رو میتونستم امتحان بدم نظارت رو با 49 رد شدم ولی اجرا رو قبول شدم...ولی هدفم نظارت بود...هر چند تنبلی کردم و اونجوری ک باید نخوندم....اما سخت نبود فقط سرعت عمل باید میداشتی ک من یکم کم اوردم...اما 36 تا زدم فقط نمیدونم چرا 5 تا غلط؟؟؟من اخه مطمئنم نهایت 4 تا غلط میخواستم داشته باشم...این نامردیه...سئوالهارو هم ندارم....
ولی به قول شما باید اعتراض زد....[/QUOTE]
سلام.نه من تهران نیستم.اگه حضوری برید کارتون درست میشه.باید دفتر آزمون مقررات ملی برای اعتراض برید.

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
باید دفتر آزمون مقررات ملی برید.

اگه قرار بود اعتراض حضوری جواب بده اعلام میکردن حضوری بیاید سازمان نه با استفاده از پست
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما تایپک های مربوط به اعتراض به آزمون های سال قبل رو بخونند بعد راهکار ارائه بدند

holooooooo

کاربر ممتاز
من الان 2 تا نامه پست کردم شد 12000 تومن!!!!!!!!! :eek:
من که پیشتاز فرستادم، حواسم نبود نوشته سفارشی،
مثل اینکه پست سفارشی ارزونتره!!!!
ای بابااااا لعنتیا با این وضع اعتراضشون....
خب یه لینک میذاشتن اینترنتی اعتراض میزدیم دیگه

آخرین ویرایش:

ali kocholomoch

عضو جدید
دوستان میشه متن نامه رو برا منم بگین؟
میخوام برا نظارت و طراحیم اعتراض بدم

من 100% از نظارت قبول میشدم
کمه کم هم طراحی 21 اینا می شئدم نه 12

holooooooo

کاربر ممتاز

واقعا معلوم نیست طراحی رو چه طور تصحیح کردن، من کارم تکمیله تکمیل بود دوستم مقطع نداشت بقیه مدارکشم ناقص پارکینگارو درنیاورده بود و رمپش اشتباه(از این فاجعه ترم میشه) اون شده 24 که الان با یه اعتراض قبول میشه اونوقت من شدم 14، دوست دیگم مدارکش همش ناقص نمره اش با من یکی شده، یکی دیگه کلا ارتفاع هاش اشتباهو بقیشه ام ناقص شده 14... مثل اینکه از بالا تا پایین همه رو 14 دادن!!!!!!!
متن اعتراض نظارت:
با عرض سلام و احترام خدمت ریاست محترم سازمان سنجش
با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده، لذا از عالیجنابان خواستاریم که تدبیری اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند.
پایینشم مشخصاتی که خواسته بودو نوشتم و در آخر
با تشکر
متن اعتراض طراحی:
با عرض سلام و احترام خدمت ریاست محترم سازمان مقررات ملی ساختمان
اینجانب با مشخصات ذیل، با توجه به تکمیل بودن مدارک ترسیم شده در این آزمون، تقاضا دارم طرح ارائه شده از طرف بنده، برای بار دیگر مورد بازنگری قرار گیرد.

bahar-spring

کاربر بیش فعال
منم 14 شدم، مگر میشه امیدی داشت؛ آخه اختلافش تا قبولی خیلی زیاده؛ اونا اشتباهم کرده باشن درستش نمیکنن چون اینجوری خودشون زیر سوال خواهند رفت. نمیدونم واقعا سیاست نمره دهیشون چیه..ولی بعید میدونم بشه با اعتراض به جایی رسید، فکرمونو روی آزمون بعدی بذاریم راحتتریم!

bahar-spring

کاربر بیش فعال
گرچه من خودم ایرادامو میدونم چی بودن و به این نتیجه رسیدم که حداقل درباره برگه من اشتباه خاصی نشده!! شاید میتونست چند نمره بهتر بشه ولی نه در حد قبولی! باید کارمونو طوری ارائه بدیم که مصحح براحتی بفهمه ما چیزی بارمون هست و مفاهیمو خوب رعایت و منتقل کنیم. در واقع طوری ارائه بدیم که دیگه جای حرف براشون باقی نذاریم. من مطمئنم مایی که نمره هامون کم شده اونجور که باید نبودیم. بهتره بپذیریم!;)

sharang221

عضو جدید
گرچه من خودم ایرادامو میدونم چی بودن و به این نتیجه رسیدم که حداقل درباره برگه من اشتباه خاصی نشده!! شاید میتونست چند نمره بهتر بشه ولی نه در حد قبولی! باید کارمونو طوری ارائه بدیم که مصحح براحتی بفهمه ما چیزی بارمون هست و مفاهیمو خوب رعایت و منتقل کنیم. در واقع طوری ارائه بدیم که دیگه جای حرف براشون باقی نذاریم. من مطمئنم مایی که نمره هامون کم شده اونجور که باید نبودیم. بهتره بپذیریم!;)

اره موافقم. البته من اعتراض دارم ولی نمره م خیلی کم ندادن 21 شدم و نرسیدم دو تا اخریشو بکشم.

eli elhami

عضو جدید
نه.من اعتراض دارم تمام موارد رو رعایت کردم.مدارکم کامل بود.حداقل باید به من 25 میدادن.

holooooooo

کاربر ممتاز

m_uniquee

عضو جدید

بچه ها تا حالا سابقه نداشته تو اعتراض نمره کسی تغییر کنه اینکه اعتراض بزارید فورمالیته هست شاید نظارت که تستی هست اونم اگه سوالی خراب بوده باشه تغییر کنه ولی تو آزمون طراحی نامردا تا حالا تجدید نظری تو اعتراضات نکردن و فقط ما رو گول میزنن

dar be dar

عضو جدید
ازمون طراحی

ازمون طراحی

سلام دوستان با تبریک به همه مهندسایی که قبول شدن تو تمام رشته و گرایشها روی صحبت من با بچه های طراحی معماری من 3 بار شرکت کردم بار اول 46 از 50 که میشه 23 بار دوم 21 بار سوم 17 جالب اینجاست که هر چی امیدت به بهتر دادن امتحان بیشتر و تجربه بیشتر نمره کمتری میگیری چندتا تجربه دارم/اول اینکه پول پست حروم نکنید چون یه متن اماده دارن که اخرش اینه که اعتراضات بررسی شد و......هیچی نشد این متن 10 ساله بدون یه واو کم و زیاد بعد اعتراضات میاد رو سایت دوم اینکه ما معماریا حمیت نداریم مثل عمرانیا بریزیم تهران و......از ماست که بر ماست/خودمم مثل همه هستم سوم اینکه امتحانی که ملاکی برای تصحیح نداره جایی برای اعتراض نمیزاره.تخم مرغ شانسی من تمام شیتهارو کشیدم.راپیدی کردم/مبلمان و اندازه گذاری کردم/نمیگمم ایراد نداشتم اما این نمره من نیست شخصا تا زمانی که تستی نشه شرکت نمیکنم و شخصیتمو حفظ میکنم/پول مفت تو شیکم مقررات ملی نمیریزم که تو حوزه رشت انگشتام از شدت سرما کرخ شده و میلرزه چ.نگرمایش نداشته قاطعا خبر دارم سال گذشته کل گیلان 12 نفر قبول شدن که کمتر از 5 درصد بود امسال هم خبر دارم 3 تا 4 درصد و انقدرررر گند بالا اومده که دیروز تو جلسه نظام گیلان این ازمون و شرایطش مورد بحث بود... به امید برگزاری تستی ازمون و ارزوی سلامتی همه شما دوستان خوب یا حق

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کسی ادرس جدید ساختمون مقررات ملی رو میدونه؟ خواهشا

holooooooo

کاربر ممتاز
از دوستانی که طراحی قبول شدن، کسی هست کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی و بعد کارشناسی) بوده باشه و قبول شده باشه؟!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا