نتایج ازمون اذر 92

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli elhami

عضو جدید
آدرس دکت هوایی رو تو بالایی نوشتم.رو پاکت نامه بنویسید برسد به دست دکتر هوایی یا این آدرس آدرس دفتر مقررات ملی: تهران- ميدان آرژانتين- ابتداي بلوار آفريقا- ساختمان شهيد دادمان- طبقه سوم جنوبي
شماره‌هاي تماس: 88646368 و 88646369 شماره فاكس: 88646366 پست الكترونيكي: daftar@Inbr.i
بعدش اونایی که تهرانند یا میتونن برن تهران حضوری برند .اعتراض کنن. که 40 به بالا یا 45 به بالا رو قبول کنند.اونایی که شهرستانند. تماس بگیرند.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آدرس دکت هوایی رو تو بالایی نوشتم.رو پاکت نامه بنویسید برسد به دست دکتر هوایی یا این آدرس آدرس دفتر مقررات ملی: تهران- ميدان آرژانتين- ابتداي بلوار آفريقا- ساختمان شهيد دادمان- طبقه سوم جنوبي
شماره‌هاي تماس: 88646368 و 88646369 شماره فاكس: 88646366 پست الكترونيكي: daftar@Inbr.i
بعدش اونایی که تهرانند یا میتونن برن تهران حضوری برند .اعتراض کنن. که 40 به بالا یا 45 به بالا رو قبول کنند.اونایی که شهرستانند. تماس بگیرند.

عزیزم من امروز چند 100 بار تماس گرفتم درآخر شماره منو گرفت منشی ایشون و گفت باهاتون تماس میگیریم اما خبری نشد......
نامه اعتراضم رو هم با کلی آب و تاب امروز پست پیشتاز کردم...اگه خدا بخواد و قبول بشم ک عالی میشه....اگه نه هم ک دیگه چ کنیم باز باید 50 بریزیم و شرکت کنیم ...هر چند هممون مطمئنیم سری بعد 100% قبولیم ایشالله...

holooooooo

کاربر ممتاز

سلام
این کد پستی ای که گذاشتی و اعتراضی که میگی به مقررات ملی بزنیم واسه طراحیه ها!!!
من خودم به سنجش واسه نظارتم اعتراض زدم، به مقررات ملی واسه طراحیم، الان دوباره به مقررات ملی واسه نظارت نامه بزنم نمیگن این چقد خنگه ما که تو پی دی اف زدیم اعتراض آزمون تستی به سازمان سنجش زده شود؟!!

arefeh

کاربر ممتاز
سلام
این کد پستی ای که گذاشتی و اعتراضی که میگی به مقررات ملی بزنیم واسه طراحیه ها!!!
من خودم به سنجش واسه نظارتم اعتراض زدم، به مقررات ملی واسه طراحیم، الان دوباره به مقررات ملی واسه نظارت نامه بزنم نمیگن این چقد خنگه ما که تو پی دی اف زدیم اعتراض آزمون تستی به سازمان سنجش زده شود؟!!
عزیزم سنجش فقط میره پاسخانمتو چک میکنه ببینه همون گزینه هایی ک وارد کردن رو تو زدی یا نه...ما داریم اعتراض کلی میکنیم بلکه دلشون رحم بیاد و میانگین رو بیارن پایین...من اعتراضمو امروز پست کردم...
فردا هم مجدد تماس میگیریم....

holooooooo

کاربر ممتاز
عزیزم سنجش فقط میره پاسخانمتو چک میکنه ببینه همون گزینه هایی ک وارد کردن رو تو زدی یا نه...ما داریم اعتراض کلی میکنیم بلکه دلشون رحم بیاد و میانگین رو بیارن پایین...من اعتراضمو امروز پست کردم...
فردا هم مجدد تماس میگیریم....

باشه منم یه 5700 دیگه میدم واسه پست :surprised: خطاب به دکتر هوایی بنویسم دیگه، باشه... هرچه تعدادمون بیشتر باشه بهتره...

saraafsoon

عضو جدید
سلام به همه و تبریک به همه ی دوستانی که قبول شدند
منم قبول شدم خدا رو شکر . هم نظارت و هم طراحی
و از همه ی بچه هایی که بهم کمک کردند و با مطالبشون چیزهای زیادی یادم دادند ممنونم
سلام عزیزم تبریک میگم منم نظارت قبول شدم اما طراحی همونطور که فکرمیکردم نه موفق باشی

eli elhami

عضو جدید
بچه ها میگم از دکتر هوایی بخاهید. مگر اینکه دری به تخته بخوره ، قبولی از 45 به بالا شه . زنگم بزنید.پیگیر باشید.تلاشمونو بکنید.
شاعر میگه زکوشش به هر چیز خاهی رسی به هرچیز خاهی کماهی رسی.

eli elhami

عضو جدید
بچه ها اونایی که به مقررات ملی دکتر هوایی نامه ننوشتن .یک موردم اضافه کردم حتمن بنویسید.
مدیر کل مقررات ملی ساختمان

جناب آقای دکتر غلامرضا هوایی
با عرض سلام
احتراما به استحضار میرسانم .اینجانب ... شرکت کننده آزمون نظام مهندسی آذر ماه 92 بوده . از جنابعالی خواستارم با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده،و با توجه به اینکه آزمون امسال تنها در یک دوره برگزار شد.وشانس آزمون مجدد از ما در طول یکسال گرفته شد، لذا از عالیجناب خواستارم که تدبیری مانند گذشته اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند.

holooooooo

کاربر ممتاز

http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=399

انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
مشاهده پیوست 197314

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها اونایی که به مقررات ملی دکتر هوایی نامه ننوشتن .یک موردم اضافه کردم حتمن بنویسید.
مدیر کل مقررات ملی ساختمان

جناب آقای دکتر غلامرضا هوایی
با عرض سلام
احتراما به استحضار میرسانم .اینجانب ... شرکت کننده آزمون نظام مهندسی آذر ماه 92 بوده . از جنابعالی خواستارم با توجه به اینکه گرفتن امتیاز 45 به بالا نشان دهنده، سطح سواد علمی و تسلط شرکت کنندگان به مباحث مقررات ملی میباشد، و نحوه امتحان هم به صورت جزوه باز بوده، وهدف از این آزمون آشنایی با مباحث بیست و یک گانه و منابع مربوطه بوده و نتیجه ی امتیاز در محدوده 45 به بالا، در اثر استرس ناشی از آزمون بوده،و با توجه به اینکه آزمون امسال تنها در یک دوره برگزار شد.وشانس آزمون مجدد از ما در طول یکسال گرفته شد، لذا از عالیجناب خواستارم که تدبیری مانند گذشته اتخاذ شود، که این افراد قبول اعلام شوند.

]چ بدشانسی من نامه رو امروز پست کردم از ترس اینکه دیر به دستش نرسه.....بقیه دوستان حتما این جمله رو بنویسن الهامب جون دقیقا درست میگه....

arefeh

کاربر ممتاز

http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=399

انگار میخوان تا جواب اعتراضارو ندادن و احیانا کسی قبول نشده 50 تومنو زودتر ازش بگیرن،،،،،
جالب اینجاس نوشته امتحان احتمالا 23 خرداد باشد .... برای امتحان احتمالی ثبت نام میکنن!!!!! فکر کنم پول مقررات ملی تموم شده میخواد برا عید پول تو جیبیشو از مهندسای بی پروانه بگیره
مشاهده پیوست 197314
یعنی چی؟؟؟تکلیف اعتراضها چی میشه؟؟؟این چ مسخره بازیه......
خووو الان یعنی ما باید ثبت نام کنیم؟؟؟اگه با اعتراض موافقت کردن چی؟؟؟
راستی امروز یکی از داوطلبین به من ز زد ک میخوان توو شهر ما اعتراض کنند ...میگه رئیس نظام مهندسی گفته اگه 20-30 تا امضاءجمع کنند نظام مهندسی مجبور میشه ک خودشو درگیر این موضوع کنه و خودش با تهران تماس بگیره و امکان داره ک درست بشه...
لطفا شما ها هم دسته جمعی به نطام مهندسی حمله کنید...اینجوری نظام مهندسیه استان ها هم علاوه بر اعتراض تکی ما وارد میدان میشه....

holooooooo

کاربر ممتاز
یعنی چی؟؟؟تکلیف اعتراضها چی میشه؟؟؟این چ مسخره بازیه......
خووو الان یعنی ما باید ثبت نام کنیم؟؟؟اگه با اعتراض موافقت کردن چی؟؟؟
راستی امروز یکی از داوطلبین به من ز زد ک میخوان توو شهر ما اعتراض کنند ...میگه رئیس نظام مهندسی گفته اگه 20-30 تا امضاءجمع کنند نظام مهندسی مجبور میشه ک خودشو درگیر این موضوع کنه و خودش با تهران تماس بگیره و امکان داره ک درست بشه...
لطفا شما ها هم دسته جمعی به نطام مهندسی حمله کنید...اینجوری نظام مهندسیه استان ها هم علاوه بر اعتراض تکی ما وارد میدان میشه....

لینکشو که گذاشتم خودت ببین، یعنی واقعا متاسفم وااااااااقعا، این چه وضعیه، رسما دارن مارو میچاپن، دقیقا مساله همینه اومدو قبول شدیم، باز احتمال قبولیه تو خیلی بیشتره، اصلا چه دلیلی داره الان که 4 ماه تا خرداد مونده ثبت نام کنن، تازه قطعی ام نیست که.....خودشون نوشتن احتمالا!!!!! پس ممکنه شهریور باشه، یعنی 7 ماه جلوتر ثبت ناااااااااااااام.....آخه این چه معنی داره متاسفم متاسف

arefeh

کاربر ممتاز
لینکشو که گذاشتم خودت ببین، یعنی واقعا متاسفم وااااااااقعا، این چه وضعیه، رسما دارن مارو میچاپن، دقیقا مساله همینه اومدو قبول شدیم، باز احتمال قبولیه تو خیلی بیشتره، اصلا چه دلیلی داره الان که 4 ماه تا خرداد مونده ثبت نام کنن، تازه قطعی ام نیست که.....خودشون نوشتن احتمالا!!!!! پس ممکنه شهریور باشه، یعنی 7 ماه جلوتر ثبت ناااااااااااااام.....آخه این چه معنی داره متاسفم متاسف

واقعاااا...اون از کنکور این از این ....من موندم اینجا کجاست؟؟؟چه کشوری من دارم زندگی میکنه؟؟!!! آیا همه جا اینجوریه یا ایران شده یه اعجوبه....؟؟؟ما هم عزیزم با این حرفشون شانسی نداریم...
یعنی اصلا آینده ما براشون مهم نی...بریم به حسن نامه بزنیم شاااید اون بتونه یکم مشکل مارو حل کنه....هر چند اونم مثل بقیه به هدفش رسید تره هم برای ما دیگه خوورد نمیکنه...
من ک اینور سال ثبت نام نمیکنم...همیشه یه ماه برای ثبت نام فرصت میدن صبر میکنم ببینم قراره دیگه چه گندی به ما بزنند بعد یه خاکی خودم بر سرخودم بریزم...
والااااا...

Seti.Star

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایینا دیگه چه موجوداتین!عیدی میخوان بگن خو!!!!!!!!!
یکی از دوستام که قزوینه گفت از نظام اونجا سوال کرده گفته 48.49 اعتراض کنن قبول میکنن!حالا امیدوارم برای شما دوستان هم که لب مرزید استانتون قبول کنه.ما مثل اینکه باید عیدی بدیم!

arefeh

کاربر ممتاز
واقعا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایینا دیگه چه موجوداتین!عیدی میخوان بگن خو!!!!!!!!!
یکی از دوستام که قزوینه گفت از نظام اونجا سوال کرده گفته 48.49 اعتراض کنن قبول میکنن!حالا امیدوارم برای شما دوستان هم که لب مرزید استانتون قبول کنه.ما مثل اینکه باید عیدی بدیم!

خدا از دهنت بشنوه عزیزم....من قبول بشم کلی باید شام بدم از اساتید گرفته تا هم کلاسیهام ...همه لحظه شماری میکنند ک من قبول شم...گرگانی هام شکم پرست یعنی منو بدبخت میکنن...
فکر کنم مجبور شم 50 به نظام بدم تا 250 برا شام...خخخخخخخخخخخ
ولی نه خدایی ارزششو داره....به بچه های باشگاه هم قراره کیک و ساندیس بدم...والاااا

sheida1

عضو جدید
وای این دیگه چه بازیه در آوردن برا آزمون بعدی؟مرسی الی جون من تو نامم اون جمله ای که نوشتی رو اضافه کردم فردا هم پست می کنم...وای کاش یک نمره رو بدن به ما بشیم 50...هر جند از این قوم عجیب غریب نظام بعیده.

arefeh

کاربر ممتاز
وای این دیگه چه بازیه در آوردن برا آزمون بعدی؟مرسی الی جون من تو نامم اون جمله ای که نوشتی رو اضافه کردم فردا هم پست می کنم...وای کاش یک نمره رو بدن به ما بشیم 50...هر جند از این قوم عجیب غریب نظام بعیده.

عزیزم توو شهرتونم لطفا اعتراض کنید....لطفا سخت پیگیری کنید...شاید دلشون به رحم بیاد.....

eli elhami

عضو جدید
عزیزم توو شهرتونم لطفا اعتراض کنید....لطفا سخت پیگیری کنید...شاید دلشون به رحم بیاد.....

آخه اینا مگه تو این مملکت زندگی نمیکنن.اینا چقدر نفهمن. خردادماه فصل امتحانات بچه های ارشد ودکترا ست.اگه زنگ زدید بگید...

اینا خر گیر آوردن.بچه ها زنگ بزنید بگید، میدونید زمان چیه ، زمان یعنی عمر، باید 45 به بالا رو قبول کنید، سال 92 رو از ما گرفتین .حالا میخاین پولمونو بگیرین، بگین سه ماه بعدش امتحان گرفتیم...ما دیگه سال 93 امتحان میدیم ، نه پروانه بگیریم...

eli elhami

عضو جدید
بچه ها زنگ بزنید. برید.مگه خدا خاست 45 به بالا رو قبول کردن.آخه من نظارت و اجرام 47 و48 شدم.

eli elhami

عضو جدید
بچه ها نامه رو بنویسید. مهم تعداد تقاضاها مونه.هرکسی بفرسته .مگه فرجی حاصل شد.اون نامه رو که فرستادین .بگید ما سال 92 رو از دست دادیم .سال 93 نوش دارو بعد مرگ سهرابه. زمانشم افتضاحه...

eli elhami

عضو جدید
عارفه جان خسته نباشی ...شما باید واسه ارشد هم کلی خرج کنیا....ان شالله که هر دو رو قبولی.ولی این تصمیمات یهویی اینا آدمو عصبی میکنه!

بچه ها من فرستادم. نامه ای که باید بدست دکتر میرسید که 45 به بالا رو قبول کنه... حالا نوبت زنگ زدن. امانشون ندین .مدام زنگ بزنید. بیکارشدین زنگ بزنید.....اگه همین درخاستو یه 6 نفری بنویسن زیرشو امضا کنید ببرید .سازمان راه وشهر سازی پیگیری کنید عالی میشه.

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها من فرستادم. نامه ای که باید بدست دکتر میرسید که 45 به بالا رو قبول کنه... حالا نوبت زنگ زدن. امانشون ندین .مدام زنگ بزنید. بیکارشدین زنگ بزنید.....اگه همین درخاستو یه 6 نفری بنویسن زیرشو امضا کنید ببرید .سازمان راه وشهر سازی پیگیری کنید عالی میشه.
من ناممو عزیزم دیروز برا دکتر فرستادم گفت تا 48 ساعت آینده به دستش میرسه...امیدوارم به دست برسه و امیدوارم ببینه ک من جزء نفراتی هستم ک معترضم....
عارفه انقد خودتو حرص نده تو یکی لب مرزی،باور کن قبولی من از چن نفر شنیدم این حرفو،ببین کی گفتم حالا:w02:
مهدیه جان فکر میکنی نمیدونی چقدر تووو نظام استان این یه هفته ای رفتم و همه مقامات گفتن دیگه نمره به کسی داده نمیشه......وگرنه ک واقعا از صمیمه قلبم خوشحال میشم...
یعنی خبر خواستگار اومدن منو خوشحال نمیکنه به اندازه خبر قبولی...چون برا ارشد میخوندم و ارشدم نتیجه نگرفتم خیلی الان ناراحتم ک چرا وقت سر این آزمون ک مهمتر بود نزاشتم....
حرف دوستمون درسته شما لب مرز هستین.یه نمره رو میگیرید.ولی ما نه...
عزیزم دیروز ز زدم اما همش منو پاس دادن...امروز توو شرکت خیلی سرم شلوغ بود...اما قول میدم فردا همش روووو اعصابشون دراز نشست برم....;)

neda_ffaaa

عضو جدید
سلام
بچه ها منم 48 شدم به ایمیلی که داده بودید نامه دادم فردا هم پست میکنم به نظرتون تاثیر داره

eli elhami

عضو جدید
ایشالله اثر بخش باشه عزیزم....

آره من نظام رفتم ، گفتن یه نمره حتی یه نمره ، به کسی نمیدن. سازمان راه و شهرسازی که رفتم گفتن اعتراض بدید. شاید اگه زیاد باشید ترتیب اثر بدن.گذشته که اینطوری بوده...

eli elhami

عضو جدید
من ناممو عزیزم دیروز برا دکتر فرستادم گفت تا 48 ساعت آینده به دستش میرسه...امیدوارم به دست برسه و امیدوارم ببینه ک من جزء نفراتی هستم ک معترضم....

مهدیه جان فکر میکنی نمیدونی چقدر تووو نظام استان این یه هفته ای رفتم و همه مقامات گفتن دیگه نمره به کسی داده نمیشه......وگرنه ک واقعا از صمیمه قلبم خوشحال میشم...
یعنی خبر خواستگار اومدن منو خوشحال نمیکنه به اندازه خبر قبولی...چون برا ارشد میخوندم و ارشدم نتیجه نگرفتم خیلی الان ناراحتم ک چرا وقت سر این آزمون ک مهمتر بود نزاشتم....

عزیزم دیروز ز زدم اما همش منو پاس دادن...امروز توو شرکت خیلی سرم شلوغ بود...اما قول میدم فردا همش روووو اعصابشون دراز نشست برم....;)

بچه ها من خیلی تلاش کردم ،که یه سیل عظیمی از نامه ، که درخاست قبولی 45 به بالا دارن.بره واسه دکتر، الان نمیدونم موفق بودم.نمیدونم.هفته دیگه این موقع خبر بهم میدیم که قبول شدیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا