خنده اش چقدر ریاکارانه استمشاهده پیوست 112979این اقا بدجور رو اعصابمه!!!!!!!!!!!!!!1

اینهمه روز دیرتر از قولتون عمل کردین،میمیرین نیم ساعت زودتر جوابارو بزارین؟!استرس منو کشت!زودتر بدونم قبول نشدم خیالم راحت بشه...
خنده اش چقدر ریاکارانه استمشاهده پیوست 112979این اقا بدجور رو اعصابمه!!!!!!!!!!!!!!1
خنده اش چقدر ریاکارانه استهدف من ارتقا فرهنگ دینیه!کجای دین میگه صد دفعه زمان اعلام نتایج بده و جوونهای معصومو علاف خودت کن؟!
اینهمه روز دیرتر از قولتون عمل کردین،میمیرین نیم ساعت زودتر جوابارو بزارین؟!استرس منو کشت!زودتر بدونم قبول نشدم خیالم راحت بشه...
ای بابا!خدایی الان یه نگا به وضع خودمون بنداز،معصومم نبودیم با اینهمه استرسی که اینها بهمون دادن همه گناهامون پاک شد و یکم دیر کنن به لقاالله هم میپیوندیم انشاالله!جوونای معصوووووم؟؟؟!!! الهی الهی....
ای بابا!خدایی الان یه نگا به وضع خودمون بنداز،معصومم نبودیم با اینهمه استرسی که اینها بهمون دادن همه گناهامون پاک شد و یکم دیر کنن به لقاالله هم میپیوندیم انشاالله!![]()
میشه درصد هاتو بگی عزیزم؟من قبول شدم تهران غرب![]()
بجه ها گرفتین ما رو؟ نیومده که هنوز
کجا رو زده بودی ترازت چند شد؟اومده بابا.
درصدهای من...
زبان 50
فن 25
تاریخ 15
درک 20
اسکیس 5!
کجا رو زده بودی ترازت چند شد؟
زبان 26
فنی26
مبانی نظری1.6-
درک45
اسکیس40
ولی من از روی جزوه تاریخ و مبانی رو صحیح کردم 20 زده بودم نمیدونم چرا منفی زده؟!رتبمم95 شد و تا112 نفر تهران گرفته.ترازم6615 و تراز آخرین نفر 6565
بچه ها شما چکار کردین.درصداتونو میزارین؟
ممنون.من اصلا سراسری شرکت نکردم.اولین کنکورمم بود.اگه قبول نمیشدم تا سال بعد باید صبر میکردم.از بچه ها شنیده بودم تو آزاد یه پلان ساده بکشی،بقیه مدارکم نداشته باشی،باز یه45درصدی بهت میدن،یعنی انقدر بالا درصد میدن!اما امثال خیییییییلی پایین دادن.من همه مدارکم کامل بود.وال سکشنم چون کارم فاز2هست دقیق و با مصالح جدید و به روز بود.از 2 رنگ ماژیکم استفاده کردم.دیگه جای خالی تو برگم نبود ولی40درصد شدم!اومدن امسال تو همه چیز ادای سراسری رو دربیارن!
شما با 5200 تبریز قبول شدین ؟
معماری تبریز و شبستر اینا تا چند برمیداره با تکمیل ؟
با 5300 میشه قبول شد ؟
معماری شبستر زده بودم رتبه 96 آوردم . قبول نشدم
وضعم چطوره ؟
به نظرتون من تکمیل ظرفیت قبول میشم؟!!!!!!!!!!!!