نتایج ارشد دانشگاه آزاد سال 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.

farzane2

عضو جدید
اعلام شده جوابها تا 20 ام میاد.تا 20ام یعنی 19 ام دیگه؟پس تا امشب تکلیفمون معلوم میشه؟

bernoos2010

عضو جدید
واقعا جای تاسف داره که جوابای ارشدو که از همه زودتر برگزار شد رو اعلامنمیکنند.فردا آخرین مهلت ثبت نام دولتیه و من و امثال من که منتظر نتیجه دولتی هستیم تا بعد تصمیم بگیریم کدوم رو بریم باید بریم ثبت نام کنیم.سیاست خودشونه چون شهریه رو اگه بخوایم انصراف بدیم بریم ازاد پس نمیدن.موندم نکنه پاسخنامه ها گم شده موندن چه کار کنند!!!!!!!!!!!!!;)

colonel-23

عضو جدید
واقعا جای تاسف داره که جوابای ارشدو که از همه زودتر برگزار شد رو اعلامنمیکنند.فردا آخرین مهلت ثبت نام دولتیه و من و امثال من که منتظر نتیجه دولتی هستیم تا بعد تصمیم بگیریم کدوم رو بریم باید بریم ثبت نام کنیم.سیاست خودشونه چون شهریه رو اگه بخوایم انصراف بدیم بریم ازاد پس نمیدن.موندم نکنه پاسخنامه ها گم شده موندن چه کار کنند!!!!!!!!!!!!!;)

والا منم همین جوری فکر میکنم....وگرنه نهایتش باید امروز جوابا رو می دادن که اصلا انگار نه انگار که تو این مملکت یه کنکور ارشدی هم داده شده

farzane2

عضو جدید
اول گفتن نیمه اول شهریور،بعد شد 15هم،بعد هم شد تا20 ،امیدوارم تا شب بیاد جوابا.انگار عهد عتیقه،نه اخباری،نه اطلاع رسانی ،آخه تا 20 ام هم شد تاریخ؟!اینطوری میتونن تا فردا شب هم طولش بدن!بالاخره فردا 20امه دیگه!

elahenoor

عضو جدید
اول گفتن نیمه اول شهریور،بعد شد 15هم،بعد هم شد تا20 ،امیدوارم تا شب بیاد جوابا.انگار عهد عتیقه،نه اخباری،نه اطلاع رسانی ،آخه تا 20 ام هم شد تاریخ؟!اینطوری میتونن تا فردا شب هم طولش بدن!بالاخره فردا 20امه دیگه!
حالا کی گفته امروز فردا میاد !!! گفتن نیمه دوم شهریوررررررر

elahenoor

عضو جدید
بچه ها چرا اینقدر استرس دارین ...... اونا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونن;);)
ایشون تصمیم گرفتن جوابای ارشد 91 و 92 رو با هم اعلام کنن
خیلی هم کار خوبیه چون اونایی که نمی دونن کجا قبول شدن میشینن یه سال دیگه درسا رو با دقت و مفهومی مطالعه میکنن ............ اینجوری سطح سوادمون هم میره بالا:w10:
پشت کنکوری های محترم به دکتر دانشجو اعتماد کنین!!!!!!!!!:smile:

farzane2

عضو جدید
آخرین خبر که تو اینترنت و تلویزیون بود گفت تا 20 ام میاد.آخه دیرترش هم دیگه واقعااااااا بی معنیه!

colonel-23

عضو جدید
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد:
دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مصاحبه با خبرنگاران با اعلام اين مطالب افزود:
نتايج آزمون كارشناسي ارشد سال 91 اين دانشگاه از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 21 شهريور ماه از طريق پايگاه اعلام نتايج مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس www.azmoon.com اعلام خواهد شد. داوطلبان اين آزمون مي توانند با مراجعه به اين پايگاه كارنامه خود را دريافت نمايند.
اقبالي با اشاره به اينكه پذيرفته شدگان اين آزمون مي توانند روزهاي اول تا سوم مهر ماه جهت ثبت نام به واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش مراجعه نمايند ، اعلام كرد : اطلاعيه مربوط به چگونگي و مدارك لازم جهت ثبت نام در واحدهاي دانشگاهي طي اطلاعيه اي روز يكشنبه مورخ 26 شهريور ماه از طريق پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس pubr-azmoon.com منتشر خواهد شد.
وي اعلام كرد 935/625 نفر در آزمون كارشناسي ارشد سال91 دانشگاه آزاد اسلامي ثبت نام نمودند كه از اين تعداد 80 درصد معادل 850/499 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند. اقبالي تعداد پذيرفته شدگان اين آزمون را 419/63 نفر اعلام نمود.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اينكه جهت آن دسته از رشته شهرهايي كه بعد از انتشار دفترچه راهنما به تصويب شوراي گسترش رسيده است و همچنين پرديس هاي علوم و تحقيقات در سطح كشور امكان انتخاب رشته/ شهر مجدد به داوطلبان داده خواهد شد اعلام كرد اطلاعات لازم در خصوص چگونگي انتخاب رشته شهر مجدد داوطلبان حائز شرايط طي روزهاي پاياني شهريور ماه اعلام خواهد شد.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ....................................:eek:

http://pubr-azmoon.com/?cid=126

colonel-23

عضو جدید
با سلا م خدمت دوستان

نتایج تا 20 شهریور اعلام میشه....

مخواستم نظر دوستان رو در مورده درصد های احتمالی بدونم....
که نسبت به سال پیش درصدا با توجه به بیشتر شدن تعداد سوال ها بالا میاد یا پایین

به نظر خودم که احتمالا امسال در صدا نسبت به سال های پیش پایین میاد.. چون ازمون امسال از هر سال متفاوت تر و سخت تر بود...

خوشحال می شم نظرات دوستان رو بدونم

با تشکر

http://pubr-azmoon.com/?cid=126

رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي خبر داد:
دكتر ناصر اقبالي رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در مصاحبه با خبرنگاران با اعلام اين مطالب افزود:
نتايج آزمون كارشناسي ارشد سال 91 اين دانشگاه از ساعت 8 صبح روز سه شنبه 21 شهريور ماه از طريق پايگاه اعلام نتايج مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي به آدرس www.azmoon.com اعلام خواهد شد. داوطلبان اين آزمون مي توانند با مراجعه به اين پايگاه كارنامه خود را دريافت نمايند.
اقبالي با اشاره به اينكه پذيرفته شدگان اين آزمون مي توانند روزهاي اول تا سوم مهر ماه جهت ثبت نام به واحدهاي دانشگاهي محل پذيرش مراجعه نمايند ، اعلام كرد : اطلاعيه مربوط به چگونگي و مدارك لازم جهت ثبت نام در واحدهاي دانشگاهي طي اطلاعيه اي روز يكشنبه مورخ 26 شهريور ماه از طريق پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به آدرس pubr-azmoon.com منتشر خواهد شد.
وي اعلام كرد 935/625 نفر در آزمون كارشناسي ارشد سال91 دانشگاه آزاد اسلامي ثبت نام نمودند كه از اين تعداد 80 درصد معادل 850/499 نفر در جلسه آزمون حاضر شدند. اقبالي تعداد پذيرفته شدگان اين آزمون را 419/63 نفر اعلام نمود.
رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به اينكه جهت آن دسته از رشته شهرهايي كه بعد از انتشار دفترچه راهنما به تصويب شوراي گسترش رسيده است و همچنين پرديس هاي علوم و تحقيقات در سطح كشور امكان انتخاب رشته/ شهر مجدد به داوطلبان داده خواهد شد اعلام كرد اطلاعات لازم در خصوص چگونگي انتخاب رشته شهر مجدد داوطلبان حائز شرايط طي روزهاي پاياني شهريور ماه اعلام خواهد شد.

ff_z

عضو جدید
ایشاله که خدا امیدتو نا امید نکنه
برای منم دعا کنید ک قبول شم

aziarchitect

عضو جدید

به قول شما................زیر این نیم کاسه های قشنگ!!!نکند کاسه ای دگر باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin:

farzane2

عضو جدید
معنی تا 20 ام رو هم فهمیدیم!یعنی 21 ام!جواب کاردانی پیوسته هم امروز اومد اما ارشد ...باز حداقل تکلیفمون واسه روزش معلوم شد اگه باز ساعت 8 اشون نشه 12 شب!بچه ها نرسیدم درس بخونم اماخیلی به قبولی احتیاج دارم.امیدوارم همه نتیجه خوب بگیریم.ممنون از بچه هایی که خبر رو گذاشتن :)

farzane2

عضو جدید
اینکه توی خبر گفته اطلاعات مربوط به ثبت نام برای واحد های پردیس های علوم و تحقیقات آخر شهریور اعلام میشه میدونین یعنی چی؟منظورم اینه چرا گفته پردیس؟نگفته دانشگاه؟

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه استرسی گرفتم تا به حال واسه هیچ کنکوری اینجوری استرس نداشتم
خیلی احتیاج به قبول شدن دارم برام دعا کنید

farzane2

عضو جدید
سال اولم بود.من هم از اینکه تهران زدم پشیمونم.روز کنکور از روی برگه ای که برای پیدا کردن شماره صندلی ها دادند شمردم حدود2000نفر تهران زده بودن فکر کنم.تازه اگه همه معماری ها تو حوزه امام حسین باشن.من زبان20-تاریخ25-مبانی40-درک65زدم.میدونم درصدام پایینه ولی اسکیسمو خوب ونسبتا کامل زدم.دوستان امیدی هست؟!

elahenoor

عضو جدید
سال اولم بود.من هم از اینکه تهران زدم پشیمونم.روز کنکور از روی برگه ای که برای پیدا کردن شماره صندلی ها دادند شمردم حدود2000نفر تهران زده بودن فکر کنم.تازه اگه همه معماری ها تو حوزه امام حسین باشن.من زبان20-تاریخ25-مبانی40-درک65زدم.میدونم درصدام پایینه ولی اسکیسمو خوب ونسبتا کامل زدم.دوستان امیدی هست؟!
منم فکر میکنم درصدهام مثل توئه ولی شاید زبانم یه ذره بیشتر و درکم کمتر
امسال سخت تر از سالای پیش بوده با این درصد ها و یه اسکیس خوب ایشاالله قبولی عزیزم
منم یه ماه پیش فارغ التحصیل شدم. ولی اگه قبول نشم دیگه حال سال بعد خوندنو ندارم:(

farzane2

عضو جدید
من کاردانیم رو دانشگاه تهران غرب بودم.دانشگاه خیلی خوبی نبود اما با این درصدهام الان به همون راضیم!اصلا تحمل انتظار واسه تکمیل ظرفیتو ندارم.تازه با شرایط جدیدشون معلوم نیست چی بشه!امیدم به اسکیسمه اگه خوب درصد بدن.امیدوارم هردومون قبول بشیم :)

ssahra

عضو جدید
دوستان از بین شما کسی هست که ازاد بدون کنکور قبول شده باشه؟؟؟

elahenoor

عضو جدید
من کاردانیم رو دانشگاه تهران غرب بودم.دانشگاه خیلی خوبی نبود اما با این درصدهام الان به همون راضیم!اصلا تحمل انتظار واسه تکمیل ظرفیتو ندارم.تازه با شرایط جدیدشون معلوم نیست چی بشه!امیدم به اسکیسمه اگه خوب درصد بدن.امیدوارم هردومون قبول بشیم :)
منم کارشناسیمو اونجا میخوندم:D
واقعا کاش به جای علوم تحقیقات تهران غربو میزدم

hagir

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاردانیمو قزوین بودم و کادر اونجارو میشناسم روز کنکور که با یکی از اعضای کادر حرف میزدم گفت امسال حدود 500 نفر قزوین زدن کلا و تو پسرها هم حدودا 200 نفر میشدیم معماری ولی خانوما بیشتر بودن
قزوین خیلی از تهران غرب تهران شمال و حتی تهران مرکز بهتر هست البته نظر شخصیم هست

farzane2

عضو جدید
منم کارشناسیمو اونجا میخوندم:D
واقعا کاش به جای علوم تحقیقات تهران غربو میزدم

البته این مهم نیست.زمانی که تهران زدیم تو هر 4 تا واحد سنجیده میشیم.من از یه مشاور پرسیدم زمان انتخاب واحد گفت تو این 4 واحد تهران مهم نیست انتخاب اولت چی باشه تو دانشگاههای تراز پایینتر هم سنجیده میشی.اما اگه تهران غرب میزدیم،چون ترازش پایینتر از بقیه بود،فقط تو همون سنجش انجام میشدیم.الان اگه کسی انتخاب اولش تهران غرب باشه اما تراز ما بالاتر بشه،ما در اولویتیم.فقط در صورت مساوی بودن تراز اون در اولویته.به من که اینطور گفتن که زدم علوم تحقیقات!والا ذمیدونستم اوضاعم چطوره!

farzane2

عضو جدید
من کاردانیمو قزوین بودم و کادر اونجارو میشناسم روز کنکور که با یکی از اعضای کادر حرف میزدم گفت امسال حدود 500 نفر قزوین زدن کلا و تو پسرها هم حدودا 200 نفر میشدیم معماری ولی خانوما بیشتر بودن
قزوین خیلی از تهران غرب تهران شمال و حتی تهران مرکز بهتر هست البته نظر شخصیم هست
بله دانشگاه خوبیه،تازه من شنیدم پارسال نزدیک 200 نفر ارشد معماری گرفته!به خاطر همین ترسیدم همه امسال بزنن قزوین،انتخاب نکردم.لابد بقیه هم همین فکرو کردن که شرکت کننده نسبتا کم بوده!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا