واقعا جای تاسف داره که جوابای ارشدو که از همه زودتر برگزار شد رو اعلامنمیکنند.فردا آخرین مهلت ثبت نام دولتیه و من و امثال من که منتظر نتیجه دولتی هستیم تا بعد تصمیم بگیریم کدوم رو بریم باید بریم ثبت نام کنیم.سیاست خودشونه چون شهریه رو اگه بخوایم انصراف بدیم بریم ازاد پس نمیدن.موندم نکنه پاسخنامه ها گم شده موندن چه کار کنند!!!!!!!!!!!!!![]()
حالا کی گفته امروز فردا میاد !!! گفتن نیمه دوم شهریوررررررراول گفتن نیمه اول شهریور،بعد شد 15هم،بعد هم شد تا20 ،امیدوارم تا شب بیاد جوابا.انگار عهد عتیقه،نه اخباری،نه اطلاع رسانی ،آخه تا 20 ام هم شد تاریخ؟!اینطوری میتونن تا فردا شب هم طولش بدن!بالاخره فردا 20امه دیگه!
با سلا م خدمت دوستان
نتایج تا 20 شهریور اعلام میشه....
مخواستم نظر دوستان رو در مورده درصد های احتمالی بدونم....
که نسبت به سال پیش درصدا با توجه به بیشتر شدن تعداد سوال ها بالا میاد یا پایین
به نظر خودم که احتمالا امسال در صدا نسبت به سال های پیش پایین میاد.. چون ازمون امسال از هر سال متفاوت تر و سخت تر بود...
خوشحال می شم نظرات دوستان رو بدونم
با تشکر
واقعا جای تاسف داره که جوابای ارشدو که از همه زودتر برگزار شد رو اعلامنمیکنند.فردا آخرین مهلت ثبت نام دولتیه و من و امثال من که منتظر نتیجه دولتی هستیم تا بعد تصمیم بگیریم کدوم رو بریم باید بریم ثبت نام کنیم.سیاست خودشونه چون شهریه رو اگه بخوایم انصراف بدیم بریم ازاد پس نمیدن.موندم نکنه پاسخنامه ها گم شده موندن چه کار کنند!!!!!!!!!!!!!![]()
چه استرسی گرفتم تا به حال واسه هیچ کنکوری اینجوری استرس نداشتم
خیلی احتیاج به قبول شدن دارم برام دعا کنید
منم همین طور
شما کجا رو زده بودی؟
من علوم تحقیقات رو زده بودم . ولی الان واقعا پشیمونممن قزوین زدم امسال خیلی کمتر قزوین زده بودن تعداد شرکت کننده ها کمتر بود نسبت به سال پیشش
من علوم تحقیقات رو زده بودم . ولی الان واقعا پشیمونم
کاش قزوینو میزدم
خوب بودن که معلومه خوبهناهید جون میتونم بپرسم چرا؟
علوم تحقیقات تهران که خوبه...
منم فکر میکنم درصدهام مثل توئه ولی شاید زبانم یه ذره بیشتر و درکم کمترسال اولم بود.من هم از اینکه تهران زدم پشیمونم.روز کنکور از روی برگه ای که برای پیدا کردن شماره صندلی ها دادند شمردم حدود2000نفر تهران زده بودن فکر کنم.تازه اگه همه معماری ها تو حوزه امام حسین باشن.من زبان20-تاریخ25-مبانی40-درک65زدم.میدونم درصدام پایینه ولی اسکیسمو خوب ونسبتا کامل زدم.دوستان امیدی هست؟!
منم کارشناسیمو اونجا میخوندممن کاردانیم رو دانشگاه تهران غرب بودم.دانشگاه خیلی خوبی نبود اما با این درصدهام الان به همون راضیم!اصلا تحمل انتظار واسه تکمیل ظرفیتو ندارم.تازه با شرایط جدیدشون معلوم نیست چی بشه!امیدم به اسکیسمه اگه خوب درصد بدن.امیدوارم هردومون قبول بشیم![]()
منم کارشناسیمو اونجا میخوندم
واقعا کاش به جای علوم تحقیقات تهران غربو میزدم
بله دانشگاه خوبیه،تازه من شنیدم پارسال نزدیک 200 نفر ارشد معماری گرفته!به خاطر همین ترسیدم همه امسال بزنن قزوین،انتخاب نکردم.لابد بقیه هم همین فکرو کردن که شرکت کننده نسبتا کم بوده!من کاردانیمو قزوین بودم و کادر اونجارو میشناسم روز کنکور که با یکی از اعضای کادر حرف میزدم گفت امسال حدود 500 نفر قزوین زدن کلا و تو پسرها هم حدودا 200 نفر میشدیم معماری ولی خانوما بیشتر بودن
قزوین خیلی از تهران غرب تهران شمال و حتی تهران مرکز بهتر هست البته نظر شخصیم هست