pezhmanrahimi67
عضو جدید
مهندس باور کن خودمم فک میکنم شوخیه که قبول شدم!....ولی خدا رو شکر هر چی بودو هر چی شد قبول شدم!...کارم خیلی اشکال داشت!.....از جای داکتا گرفته تا اندازه گذاریای ناقص و ترسیمای دستی بیش از حد!.....دیگه اون یه ساعت آخر کل مبلمانا رو با دست کشیدم نه با شاپلون!.....مقطعم اصلا هیچیشو نکشیدم!......ولی من فک کنم با همه ی این توصیفات هر آزمون طراحی برای داورا یه جواب منحصر به فرد داره!!....از لحاظ چیدمان کلی راه پله و واحد ها و پاسیو و غیره!.....اگه جواب هر کسی از لحاظ اون چیدمان کلی همون جواب از پیش تعیین شده ی داورا بود که کار داوری میشه و نمره میگیره!...ولی اگه نه داورا با یه نمره ای رد میکنن کارو میره!.....هر چند ممکنه یه کاری خیلیم کامل باشه و خواسته های مساله ام جواب داده باشه! ولی چون جوابش جواب مد نظر داورا نیست کار رد میشه! یکی از دوستا که توی همین تایپیک کارشا گذاشته بود و نمرش 30 شده بود رو نگاه کردم....خیلی کار من به اون شبیه بود....چه جای تراس، چیدمان راه پله و واحدا و ......، خیلی تفاوتهای جزئی داشتیم وقتی قیاس میکردم......پیش خودم فک کردم هر چی جوابا به جواب مد نظر داورا نزدیک تر باشه نمره ی بیشتری میگیره، با اینکه ممکنه نسبت به خیلی کارا ناقص تر باشه! به هر حال فک کنم شانسم وجود داره توی این آزمون.....ایشالا که هر کی قبول نشده امیدشو از دست نده و آزمون بعدی قبول بشه....شما هم امیدتو از دست نده مهندس......ایشالا آزمون مردادو قبول میشی.....مهندس شوخی نکن با ما به خدا ما اعصاب شوخی نداریم
دوستان اگه راست میگن و قبول شدن کارشون رو بزارن حداقل با کد چهارچوب رو بزنید
البته ببخشید با این ادبیات نوشتم
بهم حق بدین چون خیلی زحمت کشیدیم و برای سومین بار رد شدم
حالا چه شوخی چه جدی به شما هم تبریک میگم مرسی اومدی سر زدی اینجا