نبرد اتوبوسی!!!!!!!!!

nimaparham

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما نیزاز تاریخ آموخته ایم که سلاح گرانبهای خویش، در لحظه نفرت از مشتی سیری ناپذیر بی خرد، از دست واننهیم. گذشتگان ما کردند؛ توشه ای نیندوختند، ما کردیم، توشه ای حاصل مان نشد؛لیک فرزندان ما! سبزها! نداها، سهراب ها، همه می دانند که نباید چنین بکنند. می دانند در تابش آفتاب صلح و اندیشه است که لجنزارهاخشک می شوند؛ کرم ها به روی زمین می آیند و نابود می شوند.
آری؛جهان سبز خواهد شد به همت فرزندان صلح. فرزندانی که همه دلایل را برای خشم دارند، اما از خشم و نفرت خویش، ابزاری ساخته اند برای عبور از دل سنگ. کاش ما آموخته بودیم که مثل شما سبز باشیم. کاش

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به هر حال اگه پای عقیده ی به اصطلاح سبزتون هستید همتون جمع شید تا شاید ماها جمعیت ملیونیتونو ببینیم.
ملت با شماها اتمام حجت کرده. از خدا خجالت بکشید.
(کروبی بی سواد عامل دست موصاد)
ببین جوجه اینا از خودتون بودن چطور حالا شدن اخ
تا دیروز که معصوم بودن:biggrin:
همشون دزدن سر دستشونم موسویه کم ظلم نکردن که
شما با خودتونم مشکل دارید

روزه رسواییتون داره میاد :biggrin:

mohmp

اخراجی موقت
به هر حال اگه پای عقیده ی به اصطلاح سبزتون هستید همتون جمع شید تا شاید ماها جمعیت ملیونیتونو ببینیم.
ملت با شماها اتمام حجت کرده. از خدا خجالت بکشید.
(کروبی بی سواد عامل دست موصاد)

چرا نمی خواهید افق دیدتون را باز کنید (این جوری هم می شه گفت: چرا اینقد مغزتون کوچیکه !!! :D)

چرا فکر می کنید من نوعی دارم تمام زورمو می زنم که آقاتون رو بیارم پایین، جاش کروبی یا موسوی رو بشونم با همون شرایط !!!!

:warn:

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نمی خواهید افق دیدتون را باز کنید (این جوری هم می شه گفت: چرا اینقد مغزتون کوچیکه !!! :D)

چرا فکر می کنید من نوعی دارم تمام زورمو می زنم که آقاتون رو بیارم پایین، جاش کروبی یا موسوی رو بشونم با همون شرایط !!!!

اگر بر فرض محال
این رفت
اون اومد
این می ره پشته اون میشه اسپانسور این
کی سرش بی کلاه می مونه ما
اما بی کلاه بمونه بهتره
شاید یه کم باد به کله هامون بخوره:mad:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز

احسنت.احسنت.احسنت.
واقعا باید از ته دل به شما احسنت گفت
به خدا منم به همه دوستان موافق اقای موسوی و خاتمی و کروبی و مخالف میخوام همینو بگم که بابا این رهبراتون که هی یا حسین میر حسین میکنید و اواتارتون رو کلی عکسای اون میزارید و کلی قربون صدقش میرید اینا یه جور بازیچه هستند و هدف یه چیز دیگه هست.البته خیلی ها مثل من همینو میگن.برای همین تمام سعیشونو میکنن تا برا خیلی از دوستان سبزی حقیقت رو مشخص کنن که البته خیلی ها از خواب بیدار نمیشن.
بحث و نقشه اصلی سرنگونی نظام اسلامی هست.چیزی که به پاش هزاران هزار شهید دادیم و چیزی که ارزوی همیشگی امریکا و انگلیس که همیشه دشمن اسلام هستند بوده.چیزی که امام خمینی اونو بالاتر از هر چیزی تو زندگی میدونسته.
اره.حرفتون کاملا درسته و نیت اصلی شما دوستان هم همینه.پیرو خط امام کردن و موسوی موسوی کردن و یا حسین کردن ها همه فیلمه.اینو که از اول میشد فهمید ولی بعضی ها هنوز که هنوزه از خواب بیدار نشدن.مهم تریناش هم رهبران همین موسوی و کروبی.نمیدونن که فکر الکی کردن که همه چیز به خیری و خوبی به سرانجام میرسه.والا اینهایی که ما میشناسیم به همین موسوی و کروبی رحم نمیکنن.همونطور که به اقوام اینا رحم نکردن

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
احسنت.احسنت.احسنت.
به خدا منم به همه دوستان موافق اقای موسوی و خاتمی و کروبی و مخالف میخوام همینو بگم که بابا این رهبراتون که هی یا حسین میر حسین میکنید و اواتارتون رو کلی عکسای اون میزارید و کلی قربون صدقش میرید اینا یه جور بازیچه هستند و هدف یه چیز دیگه هست.البته خیلی ها مثل من همینو میگن.برای همین تمام سعیشونو میکنن تا برا خیلی از دوستان سبزی حقیقت رو مشخص کنن که البته خیلی ها از خواب بیدار نمیشن.
بحث و نقشه اصلی سرنگونی نظام اسلامی هست.چیزی که به پاش هزاران هزار شهید دادیم و چیزی که ارزوی همیشگی امریکا و انگلیس که همیشه دشمن اسلام هستند بوده.چیزی که امام خمینی اونو بالاتر از هر چیزی تو زندگی میدونسته.
اره.حرفتون کاملا درسته و نیت اصلی شما دوستان هم همینه.پیرو خط امام کردن و موسوی موسوی کردن و یا حسین کردن ها همه فیلمه.اینو که از اول میشد فهمید ولی بعضی ها هنوز که هنوزه از خواب بیدار نشدن.مهم تریناش هم رهبران همین موسوی و کروبی.نمیدونن که فکر الکی کردن که همه چیز به خیری و خوبی به سرانجام میرسه.والا اینهایی که ما میشناسیم به همین موسوی و کروبی رحم نمیکنن.همونطور که به اقوام اینا رحم نکردن

لطفا برو چرت و پرتاتو توی یه تاپیک دیگه بزن تاپیک مهرشادو به گند نکش فهمیدی :mad:

faridrf

عضو جدید
احسنت.احسنت.احسنت.

1-کدوم نظام اسلامی؟
اگه منظورت از اسلام برابری حقوق انسانها و احترام به حقوق شهروندی و آزادی و برابری ایه که تو همون کشورایی که بلاد کفر میگن نظامشون اسلامیتره
با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه عزیز دل
2- هزاران هزار شهید مگه فقط یه گروه خاص دادن ، کل ملت ایران دادن
ما هزاران هزار شهید ندادیم که یه عده خاص با دستاویز قراردادن دین و شهید ، چپاول کنن و سر ملتو به اسم نظام اسلامی ببرن

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا برو چرت و پرتاتو توی یه تاپیک دیگه بزن تاپیک مهرشادو به گند نکش فهمیدی :mad:
ممنونم از ادبتون.این جور ازادی رو هم میخواهید بعد از گرفتن حکومت انجام بدید؟؟؟به جاش جواب بدید.نه بی احترامی.مهندش جامعه هستیدا.
1-کدوم نظام اسلامی؟
اگه منظورت از اسلام برابری حقوق انسانها و احترام به حقوق شهروندی و آزادی و برابری ایه که تو همون کشورایی که بلاد کفر میگن نظامشون اسلامیتره
با حلوا حلوا گفتن که دهن شیرین نمیشه عزیز دل
2- هزاران هزار شهید مگه فقط یه گروه خاص دادن ، کل ملت ایران دادن
ما هزاران هزار شهید ندادیم که یه عده خاص با دستاویز قراردادن دین و شهید ، چپاول کنن و سر ملتو به اسم نظام اسلامی ببرن
من که تو تایپیکهایی گفتم که هدف اصلی شهیدا چی بوده و با سند و مدرک و وصیتنامه هم باهاتون حرف زدم ولی هیچ کی جواب نداد و نخواستن ببینن.چند تا وصیتنامه براتون بیارم که ببینید هدف اصلی شهیدان چی بوده؟؟؟؟؟چند تا؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ببین جوجه اینا از خودتون بودن چطور حالا شدن اخ
تا دیروز که معصوم بودن:biggrin:
همشون دزدن سر دستشونم موسویه کم ظلم نکردن که
شما با خودتونم مشکل دارید

روزه رسواییتون داره میاد :biggrin:

ببين عزيز. خوارج هم زماني معصوم بودند. مشكل شما اينه كه ميخواي حق رو با افراد بسنجي نه افراد رو با حق.
يه مطالعه تو تاريخ بكني بد نيست.

faridrf

عضو جدید
ممنونم از ادبتون.این جور ازادی رو هم میخواهید بعد از گرفتن حکومت انجام بدید؟؟؟به جاش جواب بدید.نه بی احترامی.مهندش جامعه هستیدا.

من که تو تایپیکهایی گفتم که هدف اصلی شهیدا چس بوده و با شند و مدرک و وصیتنامه هم باهاتون حرف زدم ولی هیچ کی جواب نداد و نخواستن ببینن.چند تا وصیتنامه براتون بیارم که ببینید هدف اصلی شهیدان چی بوده؟؟؟؟؟چند تا؟؟؟؟

داداش من معذرت میخوام که با شما وارد بحث شدم
با این جوابی که دادی متوجه شدم که چند چند تا میشه چندتا
شب خوش

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

خوب ديگه وقتي انسان در برابر حق جوابي نداره بايد اينچنين عصباني بشه

(به آمريكا بگوييد از ما عصباني باشد وازاين عصبانيت بميرد)

بالا