«من پارسی هستم. از پارس مصر را گشودم. من فرمان کندن این کانال را دادهام از رودی که از مصر روان است به دریایی که از پارس آید پس این جوی کنده شد چنان که فرمان دادهام و ناوها آیند از مصر از این آبراه به پارس چنان که خواست من بود.» |
و اعلم اَن بحر فارس و الهند هما بحر واحد لاتصال احدهما بالاخر |
فاما البحر الهندی یخرج منه خلیج الی ناحیه فارس یسمی الخلیج الفارسی. اما از دریای هند خلیجی بیرون میآید به سمت سرزمین فارس که آن را خلیجفارس مینامند. | |
بحر فارس محدود به آبهایی میشود که دنیای عرب را دور میزند. بحر فارس ـ ویراد به عندهم کل البحور المیحطه ببلاد العرب من مصب ماءدجله فی العراق الی ایله فیدخل فیه مانعبر عنه الیوم بخلیجفارس و بحرالعرب و خلیج عدن و البحر الاحمر و خلیج العقبه. دریای فارس ـ نزد آنان متقدمین همه دریاهایی که سرزمینهای عرب از مصب آب دجله گرفته تا ایله را احاطه میکند، بهعنوان دریای فارس تعبیر میشده و از آن جمله است آنچه را که ما امروز از آن به خلیجفارس و دریای عرب و خلیج عدن و دریای سرخ و خلیج عقبه تعبیر میکنیم. |
من ترجیح میدم اسمش عوض بشه
از اونجایی که کلمه فارس هم یه کلمه عربی هست ترجیح میدم اسمش بشه خلیج پارس
مثل اینکه صحبتاتون تاثیرش رو روی رژیم پدر بزرگت هم گذاشتهتاپيك توسط مدير ارشد حذف شده بود ولي باهاشون صحبت كردم دوباره برگردونده شد