نام خلیج فارس و دریاچه ارومیه

نام خلیج فارس و دریاچه ارومیه

• مجموع رای دهندگان
    102
وضعیت
موضوع بسته شده است.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقایی که همه چیو میدونی سهم ما از خزر فقط 11 در صده
نمیدونی بدون
زمان قاجارم نبود چند سال پیش بود
به شما پاسخی نمیدم چون مسئله هیچ ربطی به این تاپیک نداره
در ضمن لطفا کمتر فقط از رسانه های غرب بشنوین ........در این باره اگر خواستین خصوصی شنیدار صحبتهای شما خواهم بود

اگر برای من احترام قائل نیستین به نام مقدس کشورت ایران احترام بذار

اگر خود رو ایرانی میدانی
البته

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باریکلا پسر خوب
شما فقط کلیک کن
ولی این رو هم بدونیم جوونایی که در راه مملکتمون شهید شدن فقط به خاطر خاک این کشور بود نه به خاطر چیز دیگه ای.اونا هم مثل ما جوون بودن ولی غیرت داشتن ما باید راه اونا رو ادامه بدیم نه اینکه خاکمون رو به این و اون بدیم. بعد فرهنگمون رو از یاد ببریم!در ضمن من پسر نیستم.

magnet

عضو جدید
به نام خدا

سلام بر دوستان و خوانندگان محترم ( خواهشا این پست رو کامل بخونید )

متاسفانه شاهدیم که در یکی از انجمنهای گفتگو تاپیکی ایجاد کردن با نظرسنجی به مضمون اسم خلیج فارس یا دریاچه ارومیه !!!!!!!!!!!

اینکه هدفی پشت این مسئله باشه یا نه خیلی نمیشه مستدل گفت ولی قطعا اگر این مسئله از سایتهایی خاص کلیک خورده بود کاملا میشد معنی آنرا فهمید

به هر حال
من در این تاپیک قصد دارم به اونهایی که فکر میکنن همیشه میشه بین دو مسئله یکی رو انتخاب کرد با ایجاد این نظرسنجی بهشون نشون بدیم که
هر دو مسئله برای ملت عزیز ایران ( ملتی که شامل همه نژادها میشه و عمریس که به خوبی و خوشی در کنار هم گذر زمان رو میگذرانند ) به یک اندازه حائز اهمیت است .

و بین مسائل ملی حرف از زدن تفکیک و انتخاب یکی یک حرف باطل است

هم خلیج فارس و هم دریاچه ارومیه برای ملت ایران به یک اندازه اهمیت دارن و بس

امیدوارم دوستان با رای نمادین به هر دو گزینه
به آنهایی که خیلی دوس دارن حرفهای جدایی طلبانه بزنند بفهمانند که

عامه ی ملت ایران مسائل ملی براشون حائز اهمیت هست و اصلا در این زمینه ها به تفاوت در قومیتها هیچ توجهی ندارند

همه قومیتها با هم ملت ایران رو میسازند و هیچ مسئله ای اتحاد ملی را به لطف خدا از بین نخواهد برد

انشاالله :gol::gol::gol:

مهندس جان ، شما بگو چی می خوای ما همونو بزنیم !!!
این که نظر سنجی نشد.
بالا بری پایین بیای ، بگی مهم تر نه ، مهم ، یا هرچی یا انگ بزنی که قوم گرایی و تجزیه طلب و ... (عادت داریم !!!) .... بازم نظرمون همونه. اگه الان اسم خلیج فارس اهمیت داره (که حتماً هم داره) دریاچه اورمیه 10برابر بیشتر اهمیت داره.

الان یکی کار اشتباه کنه ، همه ما هم اشتباه می کنیم؟!!

تکرار می کنم که
خلیج فارس مهمه و هرکاری بتونیم می کنیم.

اما خلیج فارس تا ابد این درگیری رو خواهد داشت. ولی اورمیه داره می میره.....واسه نسل بعد باید تعریف کنیم که این خراب شده یه آبی هم داشت یه منظره ای هم داشت ....
اگه اونایی که واسه خلیج فارس تلاش می کنن ، واسه این آب دیگه وطنشون (!!!) اونم نه در آبهای بین المللی ، وسط این گربه کج و کوله ، تلاش می کردن ، پست میدادن ، خبر می زدن ، جواب می خواستن .... بازم اینجوری بود؟

چرا شما برعکسشو نمیگین؟!
چند درصد ایرانی ها برا دریاچه ارومیه اهمیت قائل شدن؟!
این پاره تن وطن اونم داخل خاکش برا خیلیا ناتنی یه

بحث شما نبودی دوست گلم
بحث انجمن دیگر بود
که نظرسنجی با اون مضمون ایجاد کرده

توجه شود رایها دیده میشود و نظرسنجی چندگانه نیز هست

نظرلطفتونه
اینم نمونه دیگه
نشنیدن حرف مخالف
در ضمن مسئله خلیج فارس اصلا هم لوث نشده و کاملا یه مسئله حیاتی است

افرادی که دارن رای به یک گزینه میدن حالا چه خلیخ فارس چه دریاچه ارمیه دارن مشخص میشن

حرفی دیگر با شما نیست

اندکی فکر کنید

ممنون مهندس جان به نکته خوبی اشاره کردی

با این تاپیک عمده اون افراد شناخته میشن ..........افرادی که قومیت گرایی رو ترجیح میدن و به بقیه توهین نژاد پرستی میکنن ...........به خصوص آنهایی که هیچ توضیحی نمیدن و رای میدن
این نظرسنجی کاملا هدفداره و مطمئن باشید اونها هر چه باشن در برابر عظمت اتحاد ملت ایران هیچن

تشکر از شما که به نکته خوبی اشاره کردین

الان مثلاً ما شناسایی شدیم که فقط به دریاچه ارومیه رأی دادیم . که چی؟
پان ترکم؟ تجزیه طلب ؟ دشمن ؟ آمریکا؟ شیطان بزرگ؟ هیچکدام؟ گزینه انحرافی؟ ...
آقا دست بردارین . فقط دنبال یافتن دشمنید.
تازه الان که یافتید نظرات همه رو ، می تونین بگین کی چی می خواد؟!
از شما انتظار نداشتم بخدا.
تازه متأسفانه بوی تهدید می شنوم از پستاتون که فهمیدین کیا چی رأی دادن !

به نظرم تو این برهه زمانی مسئله دریاچه ارومیه مهم تره...

تأیید . . .

بله دوست عزیز ،
ولی نظرسنجی چندگانه است، میشه جفتشو انتخاب کرد،
بعدم اینکه بحث ایشون سر مهمتر نیست، بحث سر مهم بودنه...

جداً بهتر بود شما استارتر بودید . (تفهیم مطلبتون مختصر و مفیده )
اگه اینجوری یه زاینده رود هم داره خشک میشه ، هامون هم ایضاً و ... اینام مهمن.
آخه این شد نظر سنجی؟!

ببینید ما اگه بخوایم یه کاری بکنیم می کنیم, صبرهم یه حدی داره!!!!!
چطور که چند بار هم کردیم و نتیجه اش رو هم گرفتیم و آخرین نتیجه ای که گرفتیم در موردش خیلی حرفا شنیدیم
اگه در مورد انتخابات کاری نکردیم می خواستیم حرفی نشنویم نه اینکه بترسیم!
الان هم اگه بخواهیم در مورد خلیج فارس می گم خلیج فارس حمایت بکنیم ,می کنیم چون توی همین کشور زندگی می کنیم ولی نمی خواهیم باز دوباره مضحکه این و اون بشیم.
از تاپیک خوبتون هم ممنون.

تأیید . . .

آقا محمد در اين برهه كه اخبار مجلس درز كرد و يه دفعه سيل "مدافعين درياچه" بوجود اومد به نظرم اين نظرسنجي رو باز برداريد...
هنوز افرادي وجود دارن كه با اينكه ميدون هر دوي قضايا با تفاوتشان براي ملت مهمن..باز ميان ميگن نه درياچه اروميه..به نظرت چه اسمي رو اين افراد بايد بزاريم..؟!
بزاريد توي حال و هواي قوميت خودشون باشند...
واقعا تا ديروز كه اين خبر مجلس درز نكرده بود اينا اينطوري بودند؟
برخيا طوري رفتار ميكنند كه انگار ديروز خشك كرده و يه دفعه فهميدن..

آهان ، با این لحن گفتنتون حتماً باعثش مردم آذربایجان هستند دیگه ؟!!!
شما تایپیکنتو بزن اخوی.
یه دفعه و دیروز نفهمیدیم ، یه دفعه رو آتیش دلمون بنزین ریختند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Sarp

مدیر بازنشسته
تو یه سایت دیگه و کسان دیگه تاپیک نظرسنجی زدند
محمد اومده اینجا جواب میده
مملکته داریم؟
محمده داریم ؟ :دی

اصلا محمد تو چرا اینا رو گذاشتی واسه نظرسنجی؟
این دو فقط وجه مشتکرشون اینه که هر دو منابع آبی هستند :دی
موضوعشون کلا به هم ربط نداره
یکیش یه مسئله بین المللی و حیثیتی و دیپلماتیکه
یکی دیگه ش مسئله مرگ و زندگی و اقتصاد و . . . .

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو یه سایت دیگه و کسان دیگه تاپیک نظرسنجی زدند
محمد اومده اینجا جواب میده
مملکته داریم؟
محمده داریم ؟ :دی

اصلا محمد تو چرا اینا رو گذاشتی واسه نظرسنجی؟
این دو فقط وجه مشتکرشون اینه که هر دو منابع آبی هستند :دی
موضوعشون کلا به هم ربط نداره
یکیش یه مسئله بین المللی و حیثیتی و دیپلماتیکه
یکی دیگه ش مسئله مرگ و زندگی و اقتصاد و
. . . .

با این که کلا دلم ازت خونه! ولی اینو خوب اومدی!:D

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
به نظر من اول باید یاد بگیرم چطوری میتونیم از چیزایی که داریم استفاده کنیم و اونا رو به نابودی نکشونیم
بعد بریم سراغ اسم چیزا
دریاچه ارومیه خشک شد که شد
به ما چه
اسم خیلج فارس عوض نشه
به نظرتون این درسته ؟
شما میخواین ابروی طرف رو درست کنید
میزنید کورش میکنید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان
گزینه ها اصلا ربطی بهم ندارن
در این برهه زمانی دریاچه اورمیه با اهمیت تره.
احسنت
در هر برهه زمانی مسئله ای مهمتر میشه
ولی در کل هر دو مسئله بسیار مهم هست

اون تاپیک کاملا نگرش کلی رو به نظرسنجی گذاشته که این یک اشتباه مرگبار هست

این رایی که دوستان دارن میدن فقط فقط نشونه تعصب شاید کامل نخوندن تاپیک و شایدم خوشبینانه اشتباه زدن هست همینو بس

به آرا دقت کنید
22 نفر شرکت کردن و 21 نفر به دریاچه ارومیه به تنهایی رای دادن

این نشون میده که اونهایی که به خلیج فارس رای دادن که عمدتا فارسی زبان هم بودن دریاچه ارومیه براشون مهم بوده

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

مهندس جان ، شما بگو چی می خوای ما همونو بزنیم !!!
این که نظر سنجی نشد.
بالا بری پایین بیای ، بگی مهم تر نه ، مهم ، یا هرچی یا انگ بزنی که قوم گرایی و تجزیه طلب و ... (عادت داریم !!!) .... بازم نظرمون همونه. اگه الان اسم خلیج فارس اهمیت داره (که حتماً هم داره) دریاچه اورمیه 10برابر بیشتر اهمیت داره.

الان یکی کار اشتباه کنه ، همه ما هم اشتباه می کنیم؟!!

تکرار می کنم که
خلیج فارس مهمه و هرکاری بتونیم می کنیم.

اما خلیج فارس تا ابد این درگیری رو خواهد داشت. ولی اورمیه داره می میره.....واسه نسل بعد باید تعریف کنیم که این خراب شده یه آبی هم داشت یه منظره ای هم داشت ....
اگه اونایی که واسه خلیج فارس تلاش می کنن ، واسه این آب دیگه وطنشون (!!!) اونم نه در آبهای بین المللی ، وسط این گربه کج و کوله ، تلاش می کردن ، پست میدادن ، خبر می زدن ، جواب می خواستن .... بازم اینجوری بود؟

چرا شما برعکسشو نمیگین؟!
چند درصد ایرانی ها برا دریاچه ارومیه اهمیت قائل شدن؟!
این پاره تن وطن اونم داخل خاکش برا خیلیا ناتنی یه

الان مثلاً ما شناسایی شدیم که فقط به دریاچه ارومیه رأی دادیم . که چی؟
پان ترکم؟ تجزیه طلب ؟ دشمن ؟ آمریکا؟ شیطان بزرگ؟ هیچکدام؟ گزینه انحرافی؟ ...
آقا دست بردارین . فقط دنبال یافتن دشمنید.
تازه الان که یافتید نظرات همه رو ، می تونین بگین کی چی می خواد؟!
از شما انتظار نداشتم بخدا.
تازه متأسفانه بوی تهدید می شنوم از پستاتون که فهمیدین کیا چی رأی دادن !

تأیید . . .

جداً بهتر بود شما استارتر بودید . (تفهیم مطلبتون مختصر و مفیده )
اگه اینجوری یه زاینده رود هم داره خشک میشه ، هامون هم ایضاً و ... اینام مهمن.
آخه این شد نظر سنجی؟!

تأیید . . .

آهان ، با این لحن گفتنتون حتماً باعثش مردم آذربایجان هستند دیگه ؟!!!
شما تایپیکنتو بزن اخوی.
یه دفعه و دیروز نفهمیدیم ، یه دفعه رو آتیش دلمون بنزین ریختند.

برادر من متاسفانه به نظر میاد شما هم احساسی برخورد کردی

چون تاپیک رو کلا نخوندین

در این برهه زمانی بله
مسئله دریاچه ارومیه برای ملت باید هم مهمتر باشه

من و خیلی از فارسی زبانهای دیگه درد نداشتیم که تغییر آواتار بدیم و آواتار ی در راستای احیای دریاچه ارومیه رو انتخاب کنیم

اما این تاپیک در کل مدنظرشه

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاپیک کاملا داره نشون میده که بعضی از شما دوستان ترک زبان در قبال خیل عظیمی از فارسی زبانها اشتباه فکر میکنید و به اشتباه به اونا اتهاماتی رو وارد میکنید .

شاید یکی از مشکلات در فارسی بلدنبودن شما و کم توجهی شما به زبان ملی است برای نزدیک شدن قومیتها

و شاید هم احساسی تصمیم گرفتن

که با دیدن نام خلیج فارس و دریاچه ارومیه بدون خواندن کامل تاپیک رای میدین طبق تعریف خودتون

منه فارسی زبان هیچ کجا نگفتم در این برهه زمانی اهمیت هر دو مسئله به یک اندازه است که در هر برهه قطعا میشه مسئله ای رو مهمتر دید

البته میشه هم گفت چون اون تاپیک و عنوانشو ندیدین متوجه حرفهای من نشدین

در اون تاپیک هیچ اسمی از برهه زمانی حال چه آگاهانه چه غیر آگاهانه برده نشده

khosroshahiy

مدیر بازنشسته
آقا محمد از تای÷یک خوبتون ممنون

تنها راه رسیدن به اهداف اتحاد است.

محمد عزیز اکثر ما تو نظر سنجی هایی که واسه گوگل بود به خلیج فارس رای دادیم و ثابت کردیم که مساعل ملی واسمون مهمه از شما و دوستان هم به خاطر توجهتان به مسئله اورمیه ممنون.

لطفا به پست اول اضافه کنید که کسانی که می خوان به هر دو گزینه رای بدند هر دو گزینه را همزمان انتخاب نموده سپس رای را ثبت نمایند من اول اورمیه رو زدم ثبت کردم دیگه به خلیخ فارس نتونستم رای بدم. برای رای به دو گزینه نمیشه تک تک رای داد دو گزینه رو با هم باید انتخاب کنید

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا محمد از تای÷یک خوبتون ممنون

تنها راه رسیدن به اهداف اتحاد است.

محمد عزیز اکثر ما تو نظر سنجی هایی که واسه گوگل بود به خلیج فارس رای دادیم و ثابت کردیم که مساعل ملی واسمون مهمه از شما و دوستان هم به خاطر توجهتان به مسئله اورمیه ممنون.

لطفا به پست اول اضافه کنید که کسانی که می خوان به هر دو گزینه رای بدند هر دو گزینه را همزمان انتخاب نموده سپس رای را ثبت نمایند من اول اورمیه رو زدم ثبت کردم دیگه به خلیخ فارس نتونستم رای بدم. برای رای به دو گزینه نمیشه تک تک رای داد دو گزینه رو با هم باید انتخاب کنید
سلام مهندسی جان ممنونم
بله قطعا دژ ایرانیها خیلی محکمتر از ایناس که عده ای بخوان جدایی بین ساکنین اون بندازن
و این اقدامات پوچ شاید به خاطر کج فهمی اونها در قبال ملت ایرانه که عمریس حرف ملت ایران رو نفهمیدن
ملت ایران با اقوام و زبانهای مختلف همواره پشت هم بودن ، ایستادن و خواهند بود
انشاالله

ولی خب افرادی که با نظرسنجی چندگانه آشنا باشن که میدونن

چشم اضافه میکنم

آخرین ویرایش:

zakari

عضو جدید
زنده باد ایران وایرانی
برای من رود ارس ،دریاچه ارومیه ،زاینده رودی که الان خشکه، خلیج فارس یا هر قطعه از سرزمینم یک اندازه ارزش داره ... خشکی و بی هویتی هر تیکه اش اذیتم میکنه
زنده باد ایران متحد

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خبرگزاري آريا- جلال زاده با اشاره به اينكه همه مردم ايران نگران وضعيت درياچه اروميه هستند گفت : دولت براي احياي درياچه اروميه اهتمام جدي دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا، وحيد جلال زاده استاندار آذربايجان غربي در جلسه ستاد ملي و شوراي مديريت حوزه آبخيز درياچه اروميه با اشاره به فراز و فرود هاي وضعيت درياچه اروميه در دوران حياتش اظهار داشت : در دهه 70 شاهد پيشروي بي سابقه اين درياچه بوديم و امروز نيز آب درياچه در حد قابل توجهي كاهش يافته است .
وي با اشاره به اهميت وضعيت درياچه اروميه در سطح ملي و برگزاري اجلاس باري اضافه كرد: در اين اجلاس كه با حظور تعدادي از وزرا، استانداران آذربايجان غربي، شرقي و كردستان برگزار شد تصميمات خوبي براي احياي درياچه اروميه گرفته شد.
وي با اشاره به توجه ويژه رييس جمهور به وضعيت درياچه اروميه افزود: در سفر سوم هيات دولت به آذربايجان غربي رييس جمهور جلسه ويژه اي در خصوص آخرين وضعيت درياچه اروميه برگزار كرد و در اين جلسه تصميمات قابل توجهي براي احياي درياچه اروميه گرفته شد و جلسات زيادي نيز در همين زمينه با معاونين رييس جمهوري در آذربايجان غربي و تهران برگزار شده است.
جلال زاده گفت: اين نشست ها علاوه بر اينكه منجر به كارهاي اجرايي و تصميم هاي عملي شده، تصمیم گرفته شده كه در اجراي پروژه ها نيز حساسيت لازم براي تامين حق آبه درياچه اروميه رعايت گردد.
جلال زاده اعمال حساسيت و محدوديت در فرآيند سد سازي در حوضه آبخيز درياچه اروميه ، جلوگيري از تبديل اراضي ديم به اراضي آبي در اين حوضه ، تبديل آبياري سنتي به آبياري مدرن در حوضه آبخيز درياچه اروميه ، انتقال آب از ساير حوضه ها، جلوگيري از احداث صنايع آب بر در حوضه درياچه اروميه، و باروري ابرها را از جمله برنامه ها و تصميمات دولت براي احياي درياچه اروميه عنوان كرد .
وي در خصوص بارور سازي ابرها نيز اظهار كرد : اقدامات زميني و ايجاد ايستگاه هاي لازم براي عملياتي كردن اين طرح در سال گذشته انجام شده و امسال اميدواريم اين طرح عملياتي شود .
وي جلوگيري از تبديل اراضي كشاوري ديم به آبي و حمايت از كشاورزان براي استفاده از آبياري تحت فشار براي صرفه جويي براي بيش از 60 درصد آب بخش كشاورزي و جلوگيري از ايجاد صنايع آب بر در استان هاي آذربايجان غربي، آذربايجان شرقي و كردستان را از جمله اقدامات انجام شده براي احياي اين درياچه عنوان كرد .
استاندار آذربايجان غربي تاكيد كرد: در صورت عدم تسريع در احياي درياچه اروميه، خسارت هاي اجتماعي و اقتصادي منطقه را به صورت جدي تهديد خواهد كرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای یک ایرانی با غیرت تفاوتی بین دریاچه ارومیه و خلیج پارس وجود ندارد

مگه میشه خلیج فارس برای یک آذری مهم نباشه ؟ و یا بلعکس مگه میشه دریاچه ارومیه برای پایتخت نشین ها یا هموطنان های دیگر شهرستان ها اهمیت نداشته باشه ؟

اصلا شما به من بگید مگه ترک و فارس داریم ؟ کی گفته من و تو از هم جدایی که لعنت خدا بر اون باد ، هر چند مخالف زنده باد و مردا باد سر دادن هستیم اما لعنت دادار بر کسی که حرف از جدایی میزنه و دوست داره تیشه به ریشه اتحاد بزنه صد بار گفتیم و هزار بار هم میگیم همه قومیت ها زیر یک پرچم هستیم و باید با هم باشیم از کرد ها بگیر تا عرب های اهواز و آذری زبان ها.

ما دیگه به حد کافی از این تفرقه ها تیشه به ریشه خوردیم که دیگه بس هست به حد کافی به انگلیس و روسیه در گذشته سواری دادیم پس تروخدا مثل یه مرد با هم مشکلات کشور عزیزمون رو حل کنیم .
جوان امروز ایران هوشیار تر از اونی هست که این افراد فکر میکنند .
من به عنوان یک جوان ایرانی دلم برای دریاچه ارومیه می سوزه چون اون رو جزوی از تاریخم ، فرهنگ و شرافتم میدونم و شده باشه با سطل آب هم شده باشه نمیزارم خشک بشه رسما آماده هستم برای هر قسمتی از اب و خاک ایران عزیزم از جونم مایه بزارم و باکی نیست و برای خودم هیچ کسر شان نمیدونم و میدونم تمام ایران ویجی های عزیز هم این ایمیل رو دریافت میکنند همین طور هستند
اگه حرفی زدم منو ببخشید اما واقعا دلم پر بود مثل همیشه کوچیک شما عزیزان هستم

در عجبم از مردمی که برای جلوگیری از تغییر اسم خلیج فارس به خلیج عرب از هیچ کوششی دریغ نمی کنند (آفرین بر غیرتتون)
در حالی از خشک شدن با ارزش ترین دریاچه داخلی کشورشون بی خبرند.

حالا که خلیج فارس در گوگل به همت ما ایران دوستان ( ترک و کرد و فارس و گیلک و اصفهانی و … ) تغیر اسم داد بهتر بدونید که دریاچه ارومیه با وجود داشتن ویژگی های زیر در حال خشک شدن

دریاچه ارومیه “دومین دریاچه شور جهان”، “بزرگترین زیستگاه طبیعی آرتمیا”، “بیستمین دریاچه بزرگ جهان”، “شورترین دریاچه جهان که حیات در آن جریان دارد” و“بزرگترین دریاچه داخلی ایران”
دریاچه ارومیه دریاچه ای است که در طول تاریخ حتی یک نفر را هم راغرق نکرده، چرا که اگر شنا هم بلد نباشید به سادگی می توانید روی آب شناور بمانید.
دریاچه ارومیه بزرگترین زیستگاه طبیعی آرتمیا در جهان است (موجودی زنده که غذایماهی خاویار است) را دارد و قیمت آن تقریبا با ماهی خاویار برابری می کنه. با این وجودحتی در صورتی که بعدها هم دریاچه احیا شود دیگر اثری از این موجود نخواهد بود.
این دریاچه شورترین دریاچه جهان که حیات در آن جریان دارد.
تحقیقات نشان داده است که خواص طبی و درمانی لجن و نمک دریاچه ارومیه بسیار شبیه با خواص نمک و لجن دریاچه بحرالمیت اردن است که کشورهای خارجی بویژه فرانسه، انگلیس و آلمان استفاده فراوانی از آن می کنند. لجن دریاچه ارومیه قابلیت چشمگیری در کاهش و تسکین درد داره و می توان از آن برای تهیه محصولات بهداشتی و آرایشی و همچنین احداث کلینیک های درمانی استفاده کرد.

لجن دریاچه ارومیه قابلیت درمان و نیز جلوگیری از پیشروی بیمارهای پوستی را دارد
نمک دریاچه ارومیه مقادیر زیادی از مواد معدنی از جمله کلر، سدیم، پتاسیم، کلسیم، برم، سولفات ها و دیگر مواد معدنی به همراه کتون دارد. بنابراین نمک این دریاچه برایبیماریهای قارچی و پوستی، دردهای عضلانی و مفصلی، رفع خستگی و استرس و همچنین بهبود پینه و ترک پا و دست تاثیر داره.
بد نیست بدونید که با وجود فواید بسیار و نقش عمده این دریاچه در اکوسیستم به دلیل اتخاذ سیاست های غلط سطح آب این دریاچه کاهش ۷ متر کاهش یافته است و برآوردمی شود تا سه سال آینده کاملا خشک شود. چراکه دیگر خبری از آب ۲۱ رودخانه و ۳۹ مسیل به دریاچه ارومیه وارد می شد نیست.

اما کاش با خشک شدن این دریاچه با ارزش که می توانست به منبعی برای جذب توریست و کمک به اقتصاد کشور تبدیل بشه فقط از موهبتی مجانی که در اختیارمان قرار داده شده بود بی بهره می شدیم اما خشک شدن آن علاوه بر از دست دادن مواهبش پیامدهای زیر را به دنبال خواهد داشت .
زیستگاه بی نظیر اطراف دریاچه از حیات خالی خواهد شد.
گرد و غبار نمک دریاچه که بسیار خطرناک تر از گردو غبار خاک است ایران و کشورهای همسایه اش را تهدید خواهد کرد چراکه با وزش کمترین بادی ذرات نمک بلند خواهند شد. هرچند شاید گرفتن گرد نمک تفاوتی با گرفتن گرد خاک نداشته باشه ولی تصور کنیدبجای خاک نمک تو چشمتون بره.
نمک دریاچه خشک شده افزون بر به خطر انداختن سلامت جسمی و تنفسی،موجب از بین بردن زمین‌های کشاورزی هم خواهد شد. این نمک زمین های کشاورزی دست کم سه استان را از بین خواهد برد در حالی که این سه استان از شاهرگ های کشاورزی کشور محسوب می شوند تبدیل به گونه ای از بیابان خواهند شد.
درحالی که می توان با
۱٫ پمپاژ بخشی از آب سدهای اطراف که در مسیر رودهای جاری دریاچه زده شده است
۲٫ تزریق آب از دریای کاسپین و رود ارس
۳٫ بارور نمودن ابرها و ایجاد ابرهای باران زا و باران های مصنوعی
جلوی این فاجعه جغرافیایی گرفت.
ما که چندین بار برای تغیر نام خلیج فارس اقدام کردیم ، فکر نمی کنید باید آستین بالا بزنیم تا از خشک شدن با ارزش ترین دریاچه کشورتون جلوگیری کنیم.

این ایمیل رو به دوستانتون و هر کس که فکر می کنید دغدغه وطن داره ارسال کنید.
به امید آن که بتونیم در کتاب های جغرافیایی فرزندانمون همچنان اسم دریاچه ارومیه رو به عنوان بزرگترین دریاچه داخلی کشور ببینیم.

انشاالله

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخبار منتشر شده در دو روز اخیر

اخبار منتشر شده در دو روز اخیر

[h=4]نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در صحن خانه ملت:
مجلس موضوع دریاچه ارومیه را به جدیت پیگیری می‌کند[/h]
[h=5]سبزپرس – گروه محیط طبیعی: نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آب دریاچه ارومیه یک مسئله استراتژیک ملی است، گفت: رای ندادن به دوفوریت انتقال آب به دریاچه ارومیه هیچ ربطی به قومیت‌ها و یک منطقه خاص ندارد.[/h] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]به گزارش سبزپرس، این سخنان «محمدرضا باهنر» پس از آن بیان شد که «بشیر خالقی»، نماینده خلخال در جلسه علنی امروز (چهارشنبه ۲ شهریور) مجلس در تذکری با استناد به ماده ۲۳ بند۱۱ آیین‌نامه داخلی نهاد قانونگذاری کشور، گفت: اخیرا لیستی در مورد رسیدگی به دوفوریت انتقال آب دریاچه ارومیه منتشر و موجب شده بسیاری از مردم از شهرستان ارومیه و دیگر شهرها به نمایندگان مربوطه زنگ زده و سخنان نامربوطی بر زبان برانند.
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس اضافه کرد: با توجه به اینکه تلفن همراه ما همیشه روشن و پاسخگوی ارباب رجوع است، این مسئله باعث شده حتی نمایندگانی که در این رای‌گیری شرکت نکردند و یا رای منفی به آن دادند، آرامش نداشته باشند.
باهنر که ریاست جلسه علنی امروز مجلس را در غیاب لاریجانی برعهده داشت در در پاسخ به این تذکر، توضیح داد: درباره مسئله دریاچه ارومیه و طرح دوفوریتی مجلس حاشیه‌ها زیاد شده و لیستی که توسط یکی از سایت‌ها منتشر شده کمال بی‌انصافی را می‌رساند و ما کشف کردیم این سایت با درآوردن امضاکنندگان طرح، ادعا کرده هر کدام از نمایندگان آذربایجان غربی، شرقی و اردبیل جزو امضاکنندگان نبودند، مخالف آن بوده‌اند، در صورتی که این حرف بسیار غلط است.
نایب رئیس مجلس اضافه کرد: در لیستی که توسط این سایت منتشر شده، اسامی برخی از نمایندگان که مایل به صحبت در موافقت دوفوریت بودند و فرصت به آنها نرسید، آمده است و حتی اسامی برخی از نمایندگان که در مجلس نبودند نیز آورده شده است.
[/FONT]

[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]فوریت، کیفیت را فدای سرعت می کند
وی با تاکید بر اینکه آب دریاچه ارومیه یک مسئله استراتژیک ملی است و هیچ ربطی به قومیت‌ها و یک منطقه خاص ندارد، تاکید کرد: همه مسئولان کشور از جمله مجلس باید برای این اتفاق ناگوار که در شرف وقوع است تدبیری بیندیشند.
وی درباره عدم رای به دوفوریت طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه، گفت: معمولا فوریت‌ها کیفیت را فدای سرعت می‌کنند و به همین دلیل نمایندگان به آن رای نمی‌دهند زیرا علاقه‌مندند این مسائل به صورت دو شور در کمیسیون تخصصی مورد بحث قرار بگیرد تا یک راه حل اساسی برای آن پیدا شود و به این دلیل نمایندگان به دوفوریت آن رای ندادند.
باهنر در پایان اظهار کرد: رسانه که چرخ چهارم دموکراسی هستند، باید منعکس‌کننده نظرات مردم و مسئولان بوده و حاشیه‌پردازی نکنند، ضمن آنکه مردم و هم‌میهنان آذربایجانی دقت داشته باشند که مجلس این موضوع را به جدیت پیگیری می‌کند و امیدواریم در آینده نه چندان دور به جمع‌بندی خوبی برسیم.
به گزارش سبزپرس، پس از آنکه در هفته گذشته، نمایندگان مجلس به دوفوریت طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه رای ندادند، قرار بر این شد تا طرح انتقال آب به صورت عادی در مجلس بررسی شود. با این حال بسیاری از گروه های مختلف، رد دو فوریت این طرح را «بی توجهی مجلس به وضعیت دریاچه ارومیه» تلقی کردند. ذاکر، نماینده ارومیه نیز دیروز گفته بود که این طرح «با بی مهری نمایندگان اجرایی نشد
با این وجود، برخی فعالان محیط زیست نیز با طرح انتقال حوضه به حوضه آب برای احیای دریاچه ارومیه مخالفند. آنها می گویند که این طرح، باعث کمبود آب و ظهور مشکلات جدید در حوضه مبدا خواهد شد.
در حال حاضر، طبق انچه رئیس سازمان حفاظت محیط زیست می گوید، طرح انتقال آب از حوضه رودخانه «زاب» در استان کردستان هیچ منتقدی ندارد و در عوض 15 درصد پیشرفت فیزیکی نیز داشته است اما به تازگی طرح انتقال آب از رودخانه «ارس» به پایان رسیده و عملیات آن آغاز نشده است. ظاهراً انتقال آب از رودخانه ارس، منتقدان فراوانی دارد.
[/FONT]

elahe.elahe2

عضو جدید
کاربر ممتاز

از این جمله ت خوشم اومد:gol:

واقعا هم همینطوره چه خلیج همیشه فارس و چه دریاچه ارومیه واسه ایران
کسیم که خودشو ایرانی میدونه نباید فرقی بین این دو قائل بشه

یاشاسین ایرانیم
یاشاسین اذربایجان
;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
انتقال آب به دریاچه ارومیه پنج سال طول می کشد

انتقال آب به دریاچه ارومیه پنج سال طول می کشد

[h=5]سبزپرس – گروه محیط طبیعی: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت که حداقل پنج سال طول می کشد تا پروژه انتقال آب به دریاچه ارومیه تکمیل شود و اب به دریاچه منتقل شود.[/h] [FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]محمدجواد محمدی زاده در گفت و گو با خبرنگار سبزپرس گفت: علاقه داشتم که دوفوریت طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه به تصویب برسد. در هرصورت این طرح به صورت عادی بررسی خواهد شد.
او ادامه داد: چیزی که دولت به دنبال آن است، جا به جایی حوضه به حوضه آب است که در حال انجام است. حداقل پنج سال طول می کشد و 700 میلیون متر مکعب آب از حوضه های دیگر به حوضه ابریز ارومیه می آورد.
محمدی زاده از دیگر برنامه ها برای احیای دریاچه ارومیه گفت: برنامه دیگری که امسال شروع شده و حداقل سه سال طول می کشد، اصلاح روش های آبیاری در کشاورزی است. حدود یک میلیارد مترمکعب صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی خواهد شد.
او یادآور شد: بارور کردن ابرها برنامه دیگری است که همین امسال هم انجام شد و نتیجه بخش بود.
[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پنج سال دیگر مشکل دریاچه رو به بهبودی می رود
معاون رئیس جمهوری خاطر نشان کرد: ما فکر می کنیم که از سال آینده روند بازگشت دریاچه ارومیه به وضعیت قبلی شروع شود و اگر برنامه ها خوب پیش برود و تکالیف وزارت نیرو به خوبی اجرا شود، فکر می کنیم تا پنج سال آینده به نتیجه خواهد رسید و مشکل دریاچه ارومیه حل شود.
او ادامه داد: در حال حاضر وضعیت به دلیل گرم بودن هوا و تبخیر فوق العاده زیاد و کاهش میزان بارندگی به نسبت سال های گذشته، دریاچه در یکی از بدترین اوضاع ممکن است. درجه حرارت حدود دو درجه نسبت به سال های گذشته افزایش پیدا کرده که به وضعیت نامساعد دریاچه دامن زده است. الان دریاچه ارومیه در حداقل آبی به سر می برد و امیدواریم با آغاز فصل پاییز و بارندگی ها، وضع دریاچه کمی بهتر شود.
[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]وزارت نیرو به تکالیفش عمل کند
محمدی زاده خاطر نشان کرد: جا به جایی حوضه به حوضه، اصلاح روش های آبیاری، تامین حقابه از طریق سدها و بارورسازی ابرها تکالیف وزارت نیرو هستند که این وزارتخانه باید به تکالیفش عمل کند.
او درباره اعتبارات احیای دریاچه ارومیه گفت: اعتبارات این طرح از چند محل تامین خواهد شد. یکی از آنها بودجه کنترل رودخانه های مرزی است. انتقال آب از رودخانه زاب در کردستان به ارومیه نیز بودجه جداگانه دارد اما انتقال از حوضه رودخانه ارس، به تازگی مطالعات آن به پایان رسیده و هنوز اعتبارات آن تامین نشده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: در زمینه تامین اعتبارات اصلاح روش های آبیاری کشاورزی نیز، نگرانی وجود ندارد و به میزان کافی از شبکه بانکی اعتبارات در نظر گرفته شده است.
[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]انتقال آب از کردستان منتقدی ندارد
محمدی زاده در پاسخ به این پرسش که «با توجه به منتقدان فراوان طرح انتقال حوضه به حوضه آب، آیا این طرح عملی است؟» گفت: انتقال آب از حوضه آب شیرین رودخانه زاب در منطقه کردستان اصلاً منتقدی ندارد اما در انتقال از حوضه رودخانه ارس، منتقدانی دارد که اگر در صورت اینکه مطالعات به طور کامل جواب دهد اجرا خواهد شد.
او ادامه داد: انتقال آب از رودخانه زاب 15 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و اتمام پروژه انتقال آب از این حوضه، پنج سال طول می کشد
[/FONT]

Sarp

مدیر بازنشسته
محمد یه بار دیگه بیای ترک زبان فارس زبان کنی خودتو تاپیکتو باهم میفرستم هوا

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
نجات دریاچه ارومیه؛ نوشدارو پس از مرگ سهراب

نجات دریاچه ارومیه؛ نوشدارو پس از مرگ سهراب

هشدارهاي خشک شدن دومین دریاچه آب شور دنیا چند سالی است که به گوش می ‌رسد هشدارهايي كه اين روزها رنگ واقعيت به خود گرفته است و مسئولان در حال حاضر تنها با ارائه طرح‌هایی كه"نوشدارو پس از مرگ سهراب" است مي‌خواهند آب رفته را به جوي بازگردانند.

به گزارش فارس، از چند سال گذشته تا به امروز زمزمه‌های خشک شدن دریاچه ارومیه، دومین دریاچه آب شور دنیا به گوش‌ها می رسد که با پیشروی خشکی در این دریاچه تازه مسئولان کشور به عمق فاجعه پی برده‌اند.

دریاچه ارومیه در زمان‌های گذشته با نام قدیمی دریاچه چیچَست زیستگاه پرندگان زیبا و فلامینگوهایی بوده است که با خشک شدن این دریاچه دیگر نمی توانیم شاهد پرواز این پرندگان زیبا و رقص فلامینگوهای این دریاچه باشیم.

بر اساس آخرین پیش‌بینی ها، کارشناسان معتقدند که حداقل 5 سال طول می کشد که این دریاچه خشک شود همچنین به اعتقاد برخی دیگر از کارشناسان با وجود مساحت 5 هزار و 700 کیلومتری دریاچه ارومیه، در حال حاضر 2 هزار و 700 کیلومتر از این دریاچه تبدیل به شوره‌زار شده است.

کارشناسان و صاحبنظران استفاده بیش از حد از آب این دریاچه برای مصارف کشاورزی، احداث سدهای متعدد بر آب دریاچه، تبخیر زیاد در پی گرم شدن هوا و برداشت‌های غیرمجاز از آب‌های زیرزمینی در پی حفر چاه را از دلایل خشک شدن این دریاچه می دانند.

همچنین با وجود اینکه طرح جامع مدیریت حوضه آبخیز دریاچه ارومیه در سال 89 به تصویب دولت رسید ولی از زمان تصویب این طرح هنوز اقدام قابل توجهی برای جلوگیری از خشک شدن این دریاچه از سوی مسئولان کشور انجام نگرفته است تا اینکه با پیشرفت خشکی در این دریاچه و انجام اعتراضاتی ازسوی مردم، مسئولان به یکباره و با همدیگر به فکر نجات این دریاچه افتاده‌اند.

در این راستا 66 نماینده مجلس با ارائه طرح 2 فوریتی انتقال آب از دو رودخانه سیلوه در پیرانشهر و رودخانه ارس به دریاچه ارومیه برای جلوگیری از خشک شدن این دریاچه قصد داشتند تا جلوی خشکی این دریاچه را بگیرند اما در ادامه این بررسی متأسفانه به دلیل مخالفت برخی از نمایندگان با بررسی 2 فوریت‌ آن، قرار شد که این طرح به صورت عادی در کمیسیون مربوط بررسی شود.

همچنین در این میان سازمان محیط زیست نیز برای نجات دریاچه ارومیه، دست به کار شده و با تهیه طرح‌هایی مانند‌ جابجایی حوزه به حوزه‌ آبریز، انتقال آب خزر به این دریاچه، انتقال آب از حوزه‌ آبریز ارس، انتقال آب از حوزه‌ آبریز کردستان و بارور کردن ابرها قصد مقابله با خشکی این دریاچه را دارد.

با توجه به اینکه دریاچه ارومیه با داشتن آب و هوای مساعد و جذابیت‌های گردشگری می تواند به قطب گردشگری در منطقه تبدیل شود و فرصتی برای جذب توریست در کشور ما نیز فراهم کند و منبع درآمدی برای ما محسوب شود اما مسئولان با بی توجهی نسبت به خشکی این دریاچه مسبّب نابودی آن شده‌اند و حتی زمانی که احداث سدهای متعدد بر روی رودخانه جان این دریاچه زیبا را به خطر انداخته بود، به آن توجهی نشان دادند به همین دلیل امروز ما شاهد خشک شدن دریاچه ارومیه شده‌ایم.

نوشدارو پس از مرگ سهراب؛ در حال حاضر هم که ماجرای خشک شدن دریاچه ارومیه در رسانه ها مطرح شده است مسئولان محیط زیست به فکر جلوگیری از احداث سد بر روی این دریاچه و گرفتن حق‌آبه از سدهای در حال ساخت افتاده‌اند و به مانند ضرب‌المثل قدیمی "نوشدارو بعد از مرگ سهراب" عمل کرده‌اند.

اما چرا پيش از آنكه اين درياچه به اين روز بيفتد مسئولان چاره‌ای نیندیشیدند که این ثروت ملی برای آیندگان محفوظ بماند؟

پاسخ ما به آیندگان برای خشک شدن دریاچه ارومیه، ثروتی که متعلق به تمام ملت ایران است، چه خواهد بود؟ این پرسشی است که مسئولان باید به آن پاسخ دهند.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه میشه خلیج فارس برای یک آذری مهم نباشه ؟ و یا بلعکس مگه میشه دریاچه ارومیه برای پایتخت نشین ها یا هموطنان های دیگر شهرستان ها اهمیت نداشته باشه ؟

اصلا شما به من بگید مگه ترک و فارس داریم ؟ کی گفته من و تو از هم جدایی که لعنت خدا بر اون باد ، هر چند مخالف زنده باد و مردا باد سر دادن هستیم اما لعنت دادار بر کسی که حرف از جدایی میزنه و دوست داره تیشه به ریشه اتحاد بزنه صد بار گفتیم و هزار بار هم میگیم همه قومیت ها زیر یک پرچم هستیم و باید با هم باشیم از کرد ها بگیر تا عرب های اهواز و آذری زبان ها.

ما دیگه به حد کافی از این تفرقه ها تیشه به ریشه خوردیم که دیگه بس هست به حد کافی به انگلیس و روسیه در گذشته سواری دادیم پس تروخدا مثل یه مرد با هم مشکلات کشور عزیزمون رو حل کنیم .
جوان امروز ایران هوشیار تر از اونی هست که این افراد فکر میکنند .
من به عنوان یک جوان ایرانی دلم برای دریاچه ارومیه می سوزه چون اون رو جزوی از تاریخم ، فرهنگ و شرافتم میدونم و شده باشه با سطل آب هم شده باشه نمیزارم خشک بشه رسما آماده هستم برای هر قسمتی از اب و خاک ایران عزیزم از جونم مایه بزارم و باکی نیست و برای خودم هیچ کسر شان نمیدونم و میدونم تمام ایران ویجی های عزیز هم این ایمیل رو دریافت میکنند همین طور هستند
اگه حرفی زدم منو ببخشید اما واقعا دلم پر بود مثل همیشه کوچیک شما عزیزان هستم

در عجبم از مردمی که برای جلوگیری از تغییر اسم خلیج فارس به خلیج عرب از هیچ کوششی دریغ نمی کنند (آفرین بر غیرتتون)
در حالی از خشک شدن با ارزش ترین دریاچه داخلی کشورشون بی خبرند.

حالا که خلیج فارس در گوگل به همت ما ایران دوستان ( ترک و کرد و فارس و گیلک و اصفهانی و … ) تغیر اسم داد بهتر بدونید که دریاچه ارومیه با وجود داشتن ویژگی های زیر در حال خشک شدن

دریاچه ارومیه “دومین دریاچه شور جهان”، “بزرگترین زیستگاه طبیعی آرتمیا”، “بیستمین دریاچه بزرگ جهان”، “شورترین دریاچه جهان که حیات در آن جریان دارد” و“بزرگترین دریاچه داخلی ایران”
دریاچه ارومیه دریاچه ای است که در طول تاریخ حتی یک نفر را هم راغرق نکرده، چرا که اگر شنا هم بلد نباشید به سادگی می توانید روی آب شناور بمانید.
دریاچه ارومیه بزرگترین زیستگاه طبیعی آرتمیا در جهان است (موجودی زنده که غذایماهی خاویار است) را دارد و قیمت آن تقریبا با ماهی خاویار برابری می کنه. با این وجودحتی در صورتی که بعدها هم دریاچه احیا شود دیگر اثری از این موجود نخواهد بود.
این دریاچه شورترین دریاچه جهان که حیات در آن جریان دارد.
تحقیقات نشان داده است که خواص طبی و درمانی لجن و نمک دریاچه ارومیه بسیار شبیه با خواص نمک و لجن دریاچه بحرالمیت اردن است که کشورهای خارجی بویژه فرانسه، انگلیس و آلمان استفاده فراوانی از آن می کنند. لجن دریاچه ارومیه قابلیت چشمگیری در کاهش و تسکین درد داره و می توان از آن برای تهیه محصولات بهداشتی و آرایشی و همچنین احداث کلینیک های درمانی استفاده کرد.

لجن دریاچه ارومیه قابلیت درمان و نیز جلوگیری از پیشروی بیمارهای پوستی را دارد
نمک دریاچه ارومیه مقادیر زیادی از مواد معدنی از جمله کلر، سدیم، پتاسیم، کلسیم، برم، سولفات ها و دیگر مواد معدنی به همراه کتون دارد. بنابراین نمک این دریاچه برایبیماریهای قارچی و پوستی، دردهای عضلانی و مفصلی، رفع خستگی و استرس و همچنین بهبود پینه و ترک پا و دست تاثیر داره.
بد نیست بدونید که با وجود فواید بسیار و نقش عمده این دریاچه در اکوسیستم به دلیل اتخاذ سیاست های غلط سطح آب این دریاچه کاهش ۷ متر کاهش یافته است و برآوردمی شود تا سه سال آینده کاملا خشک شود. چراکه دیگر خبری از آب ۲۱ رودخانه و ۳۹ مسیل به دریاچه ارومیه وارد می شد نیست.

اما کاش با خشک شدن این دریاچه با ارزش که می توانست به منبعی برای جذب توریست و کمک به اقتصاد کشور تبدیل بشه فقط از موهبتی مجانی که در اختیارمان قرار داده شده بود بی بهره می شدیم اما خشک شدن آن علاوه بر از دست دادن مواهبش پیامدهای زیر را به دنبال خواهد داشت .
زیستگاه بی نظیر اطراف دریاچه از حیات خالی خواهد شد.
گرد و غبار نمک دریاچه که بسیار خطرناک تر از گردو غبار خاک است ایران و کشورهای همسایه اش را تهدید خواهد کرد چراکه با وزش کمترین بادی ذرات نمک بلند خواهند شد. هرچند شاید گرفتن گرد نمک تفاوتی با گرفتن گرد خاک نداشته باشه ولی تصور کنیدبجای خاک نمک تو چشمتون بره.
نمک دریاچه خشک شده افزون بر به خطر انداختن سلامت جسمی و تنفسی،موجب از بین بردن زمین‌های کشاورزی هم خواهد شد. این نمک زمین های کشاورزی دست کم سه استان را از بین خواهد برد در حالی که این سه استان از شاهرگ های کشاورزی کشور محسوب می شوند تبدیل به گونه ای از بیابان خواهند شد.
درحالی که می توان با
۱٫ پمپاژ بخشی از آب سدهای اطراف که در مسیر رودهای جاری دریاچه زده شده است
۲٫ تزریق آب از دریای کاسپین و رود ارس
۳٫ بارور نمودن ابرها و ایجاد ابرهای باران زا و باران های مصنوعی
جلوی این فاجعه جغرافیایی گرفت.
ما که چندین بار برای تغیر نام خلیج فارس اقدام کردیم ، فکر نمی کنید باید آستین بالا بزنیم تا از خشک شدن با ارزش ترین دریاچه کشورتون جلوگیری کنیم.

این ایمیل رو به دوستانتون و هر کس که فکر می کنید دغدغه وطن داره ارسال کنید.
به امید آن که بتونیم در کتاب های جغرافیایی فرزندانمون همچنان اسم دریاچه ارومیه رو به عنوان بزرگترین دریاچه داخلی کشور ببینیم.

انشاالله

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
دستت درد نکنه محمد جان
بازم مثل همیشع تاپیکت عالیهمن همیشه در عجب از این تجزیه طلبا
نمیشه این چیزارو به هم اولویت داد
تو اصلا میدونی کی اون تاپیکو زده ؟
اصلا میدونی کجا زده ؟
اصلا میدونی هدف و دلیل و انگیزه ش چی بوده ؟
اصلا تو این تاپیکو خوندی که داری در مورد اون تاپیک هم نظر میدی ؟
از کجا معلوم صاحب اون تاپیک از تو ناسیونالیست تر نباشه ؟

چرا عادت دارین ندانسته غیب بگین ؟
تهمت بزنید !
چرت بگید !

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اصلا میدونی کی اون تاپیکو زده ؟
اصلا میدونی کجا زده ؟
اصلا میدونی هدف و دلیل و انگیزه ش چی بوده ؟
اصلا تو این تاپیکو خوندی که داری در مورد اون تاپیک هم نظر میدی ؟
از کجا معلوم صاحب اون تاپیک از تو ناسیونالیست تر نباشه ؟

چرا عادت دارین ندانسته غیب بگین ؟
تهمت بزنید !
چرت بگید !
بابک جان
اونها چه خواسته چه ناخواسته
از بالاترین الگو گرفتند و حرفهایی که یه عده اونجا زدن

هیچ کس قصد تهمت زدن و توهین کردن رو نداره

الآن دوباره تو بالاترین داره عنوانها زده میشه

اسم خلیج فارس رو بیخیال شویم دریاچه ارومیه رو بچسبیم

متن تاپیک اون انجمن هم در این راستاست و نظرسنجی که قرار داده
و این یعنی جدایی انداختن و پاشیدن بذر تفرقه افکنی

حال چه خواسته چه ناخواسته

آخرین ویرایش:

Sarp

مدیر بازنشسته
بابک جان
اونها چه خواسته چه ناخواسته
از بالاترین الگو گرفتند و حرفهایی که یه عده اونجا زدن

هیچ کس قصد تهمت زدن و توهین کردن رو نداره

الآن دوباره تو بالاترین داره عنوانها زده میشه

اسم خلیج فارس رو بیخیال شویم دریاچه ارومیه رو بچسبیم

متن تاپیک اون انجمن هم در این راستاست و نظرسنجی که قرار داده
و این یعنی جدایی انداختن و پاشیدن بذر تفرقه افکنی

حال چه خواسته چه ناخواسته
الگو گرفتند
کپی پیست که نکردند

و اینجا فعلا تنها کسی که ترک فارس میکنه خود توئی !
پس تنها کسی هم که تا اینجا به این چرت و پرتا دامن زده توئی

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
الگو گرفتند
کپی پیست که نکردند

و اینجا فعلا تنها کسی که ترک فارس میکنه خود توئی !
پس تنها کسی هم که تا اینجا به این چرت و پرتا دامن زده توئی
مگر زبان متفاوت داشتن و بیان اون مشکل داره ؟!!!!!!
به نظر من نه
و اتفاقا اتحاد در راستای این تفاوتها بسیار زیبا و لذت بخش هست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون محمد جان بابت تاپیک خوبت
واقعا یه سری اصلا فکر نمیکنن چی میگن میخوان
فقط میخوان گفته باشند!

دریاچه ارومیه هم مثل خلیج فارس باید حفظ بشه، هرکس بخواد اینها رو تفکیک کنه یا یکی رو بر دیگری ترجیح بده و توجه ها رو از یه سمت به سمت دیگه بکشونه، شدیدا محکومه.

باید یاد بگیریم همه مسائل رو با هم در نظر بگیریم نه چشممون رو رو یکیش ببنیدم و حواسمون فقط به یکییش باشه
اینطوری خیلی راحت گول میخوریم و بهمون ضربه میزنن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا