s.shab
عضو جدید
نهاینایی که شما می گید من تجربه نکردم. نمیشه استاد زن به پسر نمره نده بعد استاده به پسره بگه بوس بوس؟!

نهاینایی که شما می گید من تجربه نکردم. نمیشه استاد زن به پسر نمره نده بعد استاده به پسره بگه بوس بوس؟!
چرا نه؟ استاد زن آدم نیست؟! استاد خانم مجرد هم داریم!
ادم بودن به این کارا نیستچرا نه؟ استاد زن آدم نیست؟! استاد خانم مجرد هم داریم!
عزیزم اشتباه متوجه شدی استاد پسر بود ودانشجو دختر . بله این اتفاقم افتادهمنظور همچین اتفاقی تا حالا افتاده؟!
ای بابا. مگه دوستمون فرزانه رفیعی نگفت: بعضها استادای مرد پیشنهادای شرم آورانه به دختر می کنن! خب استاده از روی هوا و حوس همچین پیشنهادی میده دگ! بالطبع استادای خانم هم... (نمیشه دگ گفت.)ادم بودن به این کارا نیست![]()
اشتباه نفهمیدم.عزیزم اشتباه متوجه شدی استاد پسر بود ودانشجو دختر . بله این اتفاقم افتاده
نه پس همه رو با مرد بر دارم.اگر خیلی خوش قیافه و تو چشمی حتما این کارو بکن پسر جون
در یه همچین دانشگاهی رو باید تخته کرد واقعا شرم اورهای بابا. مگه دوستمون فرزانه رفیعی نگفت: بعضها استادای مرد پیشنهادای شرم آورانه به دختر می کنن! خب استاده از روی هوا و حوس همچین پیشنهادی میده دگ! بالطبع استادای خانم هم... (نمیشه دگ گفت.)
خب چرا؟ این مسائل عادیه. یعنی هوا و حوس رو همه دارن. این دگ مشکل ایرانه ک مثل کشورهای خارجی فکری واسه این مشکل پیدا نکرده.در یه همچین دانشگاهی رو باید تخته کرد واقعا شرم اوره
اره خیلی بیا و ببین....اگر خیلی خوش قیافه و تو چشمی حتما این کارو بکن پسر جون
مگه شما دیدینش؟اره خیلی بیا و ببین....
متأسفانه بله. تو یاهو مسنجر عکسم هست.مگه شما دیدینش؟
بله خوش قیافه استمگه شما دیدینش؟
برو ب.. عجبا استغفراللهمتأسفانه بله. تو یاهو مسنجر عکسم هست.
البته ایشونم چون از اون بچه مایه هان کلا خودشونو می گیرن.
ببخشید من پولدارم. نکه بابام مرسدس بنز داره خونمونم تو نیاورانه!برو ب.. عجبا استغفرالله![]()
دوستان به نظرم وقتتونو تلف نکنید........نامه بیشتر شبیه نامه یه دختر سوم راهنمایی برای معلم کلاس فوق برنامشه تا نامه یه دختر دانشجو...............
خیلی ....مال ما هم که اینطوری نیست والاببخشید من پولدارم. نکه بابام مرسدس بنز داره خونمونم تو نیاورانه!
خیلی ....مال ما هم که اینطوری نیست والا
هر چی باشه از من ک وضعت بهتره.خیلی ....مال ما هم که اینطوری نیست والا
نه والا این داداشمون مارو دیده حدس زده ما پولداریم!چه چیزایی ماو پولداری!شما که تو تهران نیستین که خونتون تو نیاورون باشه!![]()
نه ولی...انگار من شما دوتارو دعوا انداختم نه؟
من و این همیشه سر این موضوع بحث داریم.انگار من شما دوتارو دعوا انداختم نه؟
اره جون تو خیییییییییییییییییلی!هر چی باشه از من ک وضعت بهتره.
والا منم نیاورون نیستم. آرزوشو داریم ولی...شما که تو تهران نیستین که خونتون تو نیاورون باشه!![]()
زهر مارو این مگه من اسم ندارممن و این همیشه سر این موضوع بحث داریم.