نامه دختر افغان به مردم ایران/ ببخشید اگر در کوچه‌ها و خیابان‌هایتان راه رفتم و قدم زدم

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
برای اینکه شما در شهر مذهبی تشریف دارین
و عربا و افریقایی هایی که فرمودید برای کسب علم تشریف آوردن
و اصولا برای امرار معاش تامین شدن ......

ولی افاغنه از همه قشری بودن.....آدم شرور آدم تحصیل کرده....

اینکه گفتم جنایت برای اولا بود برای زمانی بچگی های من ولی الان کافی هست یه مدت تو شهر باشی

کافی هست سوار اتوبوس واحد بشی کل اتوبوس پر از خواهران افغانی با فرزندان شمان وپیرزنها ی ایرانی همه ایستاده اگه به یه بچه کوچیگشون بگی بشین رو پای مامانت هم خودش هو مادرش چشم آدمو درمیاره
ولی به مراتب دیدم که این عربها یا آفریقایی ها خودشون بچه هاشونو رو پا میزارن واین درحالی هست که این حرکت رو یک ایرانی برای برای یک پیرزن انجام میده ولی اینا نه..
این یک مثال ساده بود

تو کشور خودمون دولت چند سالی مانع از افزایش فرزند میشد از سال 71 بود تقریبا ولی اینا بهشون بگی کمتر خب بچه بیارین میگن می خواهیم از امکانات ایران استفاده کنیم................
الان توسطح شهر بری دخترهاشون به شدت آرایش کرده و به اصطلاح خودشون چنان تیپی زدن که بیاببین

من علت اصلی مهاجرتشونو نمی دونم ولی به نظر من مثل این هست که ماتو دوره انقلاب جنگ داخلی بود ایرانی با ایرانی بجای مقاومت میرفتیم به کشورهای دیگه درصورتی که شهید دادیم تا شاه(طالبان)کشور خودمو بیرون کردیم ..........................................
...................................................................
...............................

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه کسی پیدا بشه بگه شما رو نمی بخشم چی !!!!

به والله بعضی راضی نیستن شما باعث بیکاری شون بشین
مگه کشور شما معادن سنگ های قیمتی نداره!!! مگه معادن طلا سفید و نقره ندارین!!!
مگه شما نبودین که به شاهتون(نادر شاه افشار) خیانت کردین - مگه شما نبودین که با موافقت خودتون از ایران جدا شدین
حالا چی از جون ایران و ایرانی می خوایین
باهم متهد باشین - پشتکار داشته باشین - کابل پکن میشه

mech_eng2000

عضو جدید
اگه کسی پیدا بشه بگه شما رو نمی بخشم چی !!!!

به والله بعضی راضی نیستن شما باعث بیکاری شون بشین
مگه کشور شما معادن سنگ های قیمتی نداره!!! مگه معادن طلا سفید و نقره ندارین!!!
مگه شما نبودین که به شاهتون(نادر شاه افشار) خیانت کردین - مگه شما نبودین که با موافقت خودتون از ایران جدا شدین
حالا چی از جون ایران و ایرانی می خوایین
باهم متهد باشین - پشتکار داشته باشین - کابل پکن میشه
جز معدود حرف های منطقی بود که شنیدم
سپاسگزارم

مریم کشوری

عضو جدید
به هر حال ذر هر کشوری ممکنه مسائلی به وجود بیاد که مردمش مجبور به انجام کارایی مثل مهاجرت بشن حالا کاری نداریم قانونی باشه یا نه ولی فراموش نکنیم که تا همین 200سال پیش افغانستان جزو ایران بوده پس این دو کشور هیچ جدایی از هم ندارن در ضمن این رفتارها با فرهنگ و اندیشه مردم متمدن ایرانی نباید ساز گار باشه امیدوارم دوستایی که همچین اشتباهاتی مرتکب شدن حداقل اگه بازم با یه افغانی روبه رو شدن دررفتارشون تجدید نظر کنن مخصوصا اگه اون شخص خانم بود در ضمن تخریب دیگران کار انسان دوستانه ای نیست:)

ebiramrb

عضو جدید
مسئله اصلن و اصلن افقانی بودن نیست !!!

بلکه مسئله اصلی اینکه ، اکثر افغانی ها ناقل بیماری های گوناگون هستند چراکه به بهداشت خودشون نمی رسند و اینکه انان دارای فرهنگ پایین تری هستن و خیلی وقت ها بوی گند می دهند و این که خیلی وقت ها اصلن بلد نیستند که در شهر چطور باید رفتار کرد.

مطمئن باشید که اگر انها انسانهایی بودند که فرهنگشان با ما برابر بود ، تمیز بودند ، بلد بودند که چطور باید رفتار کنند ، انگاه هیچ ایرانی به خودش جرات توهین به انها را نمی داد.

من نمیفهمم اصلن بحث افغانی یا غیر افغانی نیست !! حتی اگه از کشور های دیگه هم بیان باز به همین شکل باشند باز هم با انها اینگونه رفتار خواهد شد.
پاکستانی ها هم دقیقا همین وضع رو دارند ، اما چرا گیر دادید به افغانی ها من نمی دونم ، من خودم بسیار موافق اینم که ورود پاکستان ، هند ، افغانستان و هر کشوری که ناقل بیماری است و کثیف هستند به ایران ممنوع شود ، افغانی هایی که اولین صادر کننده تریاک هستند چرا باید وارد ایران شوند ؟ من با این رفتار ها مخالفم نه خود شخص
تا زمانی که مردم این کشور ها فرهنگ پایینی دارند و نظافت شخصی خودشون از اهمیت کمی برخورداره و کثیفن ، حق ندارند به ایران بیان.

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبلا دیدم بد بود ولی یکی از دوستانم افغانی بود و خبر نداشتم فوق العاده مهربون و دوست داشتنی هم بود دیدم تغیر کرد
واما یک چیز دیگه با ایرانی ها تو کشورهای دیگه بدتر از افغانی ها رفتار میشه از صدتا فیلتر باید رد بشن

*rahil*

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه بد نيستن اما يه سري هاشون اينقد جنايت كردن كه اكثرا از اسم افغاني و پاكستاني نفرت دارن.....تا اومدن ايران يه جوراي شهر فرنگو ديدن تا اومدن دختراو زناي ايراني رو ديدن كه برعكس زناو دختراي خودشون ازادتر و زيباتر بودن... افسار گسيخته شدن يه سري هاشون اسم همنوعاو هم وطناشونو به لجن كشيدن...همون بهتر كه نباشن تا امنيت ما كمي بيشتر باشه

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم استارتر عالی بود
وقتی این متنو خوندم هزار بار خدا رو شکر کردم که ملت من و ایران در کنار همه ی کاستی های ک داره این امنیت رو برای من فراهم کرده و اختیارمون دست خودمونه و کسای دیگه برامون تصمیم نمیگیرن
و این ک تو کشور من چقدر به منی که یه زن باشم اهمیت داده میشه و ارزش من کمتر از مرد نیست
خدایا شکرت که منو تو کشوری آفریدی که پدر و برادرم مجبور نیستن روزی 12 ساعت سخت کار کنن تا خرج منو بدن و مهمتر از همه
شکرت که منو محکوم به دوری از وطن نکردی
و مهم ترین چیزی ک به من دادی این حس عذت بود
خدایا شکرت که منو محکوم به تحقیر نکردی...

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا جالبه...
ما که اصلا نژاد پرست نیستیم که
فقط آمریکایی ها و انگلیسی ها نژاد پرستن!!!!!!

من موندم
اگه همه افغانی ها ایران رو ترک کنن
اونوقت
کی ساختمان های ما رو میسازه..آخه ایرانی ها همه مهندس هستن و تن به کارهای سختی مثل کارگر ساختمانی نمیدن...نهایت مهندس ناظر میشن اول کار و آخر کار با تلفن به ساخت ساختمان نظارت میکنن!!!!
کوچه ها و خیابون هامون رو کی جارو بزنه...آشغال ها رو کی جمع کنه...مگه میشه ایرانی با اون همه دبدبه و کبکبه...زمین جارو بزنه..آشغال جمع کنه
ایرانی آشغالش رو زحمت نمیکشه بندازه سطل زباله...از توی ماشین یا پنجره شوتش میکنه بیرون...

کی توی باغ هامون کار کنه..کی گندم درو کنه..کی انگور و سایر میوه هامون رو بچینه...کی زمین رو بیل بزنه
ایرانی؟؟؟؟
نه....دک و پز ایرانی اجازه نمیده توی باغ زیر آفتاب...زمستون و تابستون کار کنه
وقتی کارگرای افغانی هستن
و هزاران هزار کار سخت دیگه

آخه ایرانی ها دوست دارن پشت میز بشینن...
همه جناب مهندس و دکتر جون و آقای حسابدار و غیره صداشون کنن
کی روش میشه بگه من کارگرم..اگه باشه هم باید صداش و در نیاره تا کسی مسخرش نکنه
آخه ما ایرانی ها توی مسخره کردن همدیگه...لر و ترک و قزوینی و افغانی ید طولانی داریم

یه عمریه داریم داد میزنیم ما اینجوری بودیم...10000000 سال پیش ما این بودیم و ما اون بودیم
الان چی هستیم؟؟؟
غیر از طبل های تو خالی...

( با احترام به همه کارگران زحمت کش ایرانی...قصد توهین به اون عزیزان رو نداشتم...)

واقعااااااا................