می گم شما از چی ناراحت می شین ...؟؟؟

phalagh

مدیر بازنشسته
من اگه فکر کنم یکی باهام روراست نیست خیلی ناراحت میشم.
می گم شما از چی ناراحت می شین ...؟؟؟
بگید شاید بقیه تونستن کمکتون کنن.

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
زورگویی و پایمال کردن حق دیگران .اینو جدی میگم.

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این که کسی حرفی بهم بزنه و چیزی رو بهم نسبت بده که تو واقعیت اون طوری نباشم ...منظورم تهمت نیستا... هر چیزی
مثل همین روزا که سر همین مساله به شدت با یکی درگیرم.

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از بدبختی مردم ناراحت میشم، از اینکه میبینم یه پدر وقتی میبینه که بچه کوچیکش چه با حسرت داره به داشته های گاه ناچیز بچه های دیگه نگاه میکنه و او قدرت خرید نداره، چرا چون عدل بیداد میکنهو فقط مجبوره چشای ترشا از بچش بدزده.
دلم میگیره وقتی نامردی، بی معرفتی و تزویرا بین مردم میبینم، از اینکه قسمای الکیمون اینقدر زیاد شده که دیگه نه خدا برامون مهمه و نه...
ناراحت میشم وقتی چشمای ملتمس دخترک آدامس فروش و پسرک روزنامه فروشا میبینم.
از این ناراحت میشم...

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
از آدمای دروغ گو و ریاکار بدم میاد! معمولا این جور آدما همیشه میخوان از دیگران سو استفاده کنن!

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توی زندگیم فقط از یه چیز خیلی ناراحت می شم اونم اینه که دیگرون منو به چشم یه کالا نگاه کنن به چشم یه زن یه عروسک که فقط واسه تزئین ساخته شده بارها تلاش کردم که مثل یه انسان رفتار کنم تا مثل یه انسان باهام برخورد بشه اما هربار که بیشتر تلاش کردم کمتر نتیجه گرفتم
کاش روزی برسه که همه رو یه جور ببینیم بدون جنسیت همه ما انسانیم چه زن باشیم چه مرد

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
نامردی،آدم دورو،نارفیق و خیلی چیزای دیگه که متاسفانه 99 درصد آدما این طوری هستن.

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من توی زندگیم فقط از یه چیز خیلی ناراحت می شم اونم اینه که دیگرون منو به چشم یه کالا نگاه کنن به چشم یه زن یه عروسک که فقط واسه تزئین ساخته شده بارها تلاش کردم که مثل یه انسان رفتار کنم تا مثل یه انسان باهام برخورد بشه اما هربار که بیشتر تلاش کردم کمتر نتیجه گرفتم
کاش روزی برسه که همه رو یه جور ببینیم بدون جنسیت همه ما انسانیم چه زن باشیم چه مرد
موافقم اما احساس ودوست داشتن چی میشه؟

gordafarin

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایمال کردن حقوق مردمم
بی احترامی به شخصیت و افکارم
رعایت نکردن قوانین(صحیح)
انسانهای ظاهر ساز و پوچ گرا
...
با تشکر از ایجاد تاپیک

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
از چهار چيز متنفرم و اگه كسي اينكارا رو بكنه به طرز شديدي عصباني ميشم

1-يه نفر دروغي بهم بگه و بعد از كس ديگه راستشو بشنوم

2-چيزي رو بهم نسبت بدن كه انجام ندادم يه چيز تو مايه هاي تهمت

3-به زانوي چپم ضربه بزنن!!!!(مسخرس ولي خيلي عصباني ميشم چون اين زانوم درد مي كنه و ناخوداگاه هر كي بهش بزنه چوب بدي خواهد خورد)

4-فقر مردم واقعا وقتي يه گدا ازم پولي بخواد يا سر چهارراه بچه هاي كوچولو رو مي بينم به حدي قاطي مي كنم كه تا ساعت ها تو فكرشونم و عصباني هستم اينبار از دست خدا كه اي خدا يا اينا رو به من نشون نده يا اگه ميدي قدرتي بهم بده كه بتونم مشكلشون رو حل كنم چون وقتي مي بينمشون و كاري از دستمن واسشون بر نمياد تا ساعت ها ناراحتم

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم اما احساس ودوست داشتن چی میشه؟
من اتفاقا چون کاملا با این دو مورد موافقم دوست ندارم کسی اینجوری بم نگاه کنه دوس دارم دیگری منو به خاطر افکارم طرز رفتارم و خود انسانیم دوست داشته باشه نه به خاطر تیپ و قیافه و ظاهر یا جنسیتم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ریا که داره تموم اطرافمو میگیره!از خودم که میگم ریا بده ولی اگه پاش بیفته خودمم اینکارو می کنم.................از همه کسایی که حرف می زنن ولی موقع عمل ..........

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از رفتار بشریت
از ابتدا تا امروز
فقط جای افسوس داره
انسانی که در حق آفریدگارش این طور رفتار کرد.
و جهان و به این روز انداخت.

کالیگولا

عضو فعال
کاربر ممتاز
از ریا که داره تموم اطرافمو میگیره!از خودم که میگم ریا بده ولی اگه پاش بیفته خودمم اینکارو می کنم.................از همه کسایی که حرف می زنن ولی موقع عمل ..........
به قول یکی از آهنگای LP:
We are all thieves & hypocrites!

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اتفاقا چون کاملا با این دو مورد موافقم دوست ندارم کسی اینجوری بم نگاه کنه دوس دارم دیگری منو به خاطر افکارم طرز رفتارم و خود انسانیم دوست داشته باشه نه به خاطر تیپ و قیافه و ظاهر یا جنسیتم
رفتار و شخصیت و... است که باعث دوست داشن و جلب توجه دیگران به ما می شود.

انیلوفر

عضو جدید
از این که با کسی جوری رفتار کنم که نباید اونجوری رفتار می کردم مخصوصا مادرم

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
از پیروزی خودم چون باعث شکست دیگران میشه...
به خاطر شکست دیگران ناراحت میشم!!:smile:

nayyerr

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دروغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ
حسادتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خودخواهیییییییییییییییییییییی
فضولیییییییییییییییییییییییییییییی که جنبه حسادت داشته باشه بیشتر نه کنجکاوی
ظلممممممم کردننننننننننننننن
مسخرهههههه کردنننننن
ناامیدییییییییییییییییییییییی
پرخاشگریییییییی