موافقم اما احساس ودوست داشتن چی میشه؟من توی زندگیم فقط از یه چیز خیلی ناراحت می شم اونم اینه که دیگرون منو به چشم یه کالا نگاه کنن به چشم یه زن یه عروسک که فقط واسه تزئین ساخته شده بارها تلاش کردم که مثل یه انسان رفتار کنم تا مثل یه انسان باهام برخورد بشه اما هربار که بیشتر تلاش کردم کمتر نتیجه گرفتم
کاش روزی برسه که همه رو یه جور ببینیم بدون جنسیت همه ما انسانیم چه زن باشیم چه مرد
من اتفاقا چون کاملا با این دو مورد موافقم دوست ندارم کسی اینجوری بم نگاه کنه دوس دارم دیگری منو به خاطر افکارم طرز رفتارم و خود انسانیم دوست داشته باشه نه به خاطر تیپ و قیافه و ظاهر یا جنسیتمموافقم اما احساس ودوست داشتن چی میشه؟
به قول یکی از آهنگای LP:از ریا که داره تموم اطرافمو میگیره!از خودم که میگم ریا بده ولی اگه پاش بیفته خودمم اینکارو می کنم.................از همه کسایی که حرف می زنن ولی موقع عمل ..........
رفتار و شخصیت و... است که باعث دوست داشن و جلب توجه دیگران به ما می شود.من اتفاقا چون کاملا با این دو مورد موافقم دوست ندارم کسی اینجوری بم نگاه کنه دوس دارم دیگری منو به خاطر افکارم طرز رفتارم و خود انسانیم دوست داشته باشه نه به خاطر تیپ و قیافه و ظاهر یا جنسیتم

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| A | نیمه گم شده شما کجاست؟ | گفتگوی آزاد | 20 | |
| A | هواپیما گم شد. | گفتگوی آزاد | 2 | |
|
|
وزیر نفت ایران 'گم شدن' دکل نفتی 78 میلیون دلاری در دوره احمدینژاد را تایید کرد | گفتگوی آزاد | 2 | |
|
|
10 متهم اصلی گم شدن لبخند | گفتگوی آزاد | 3 | |
|
|
اگه دروغ می گم بگو دروغ می گی | گفتگوی آزاد | 10 |