ادب گاهی در اطاعت هست.
این منطق شما الان شبیه منطق کسی هست که وقتی تو مسافرت بهش میگی باید نمازت رو شکسته بخونی ، میگه نه من نمیچسبه بهم و ... از این حرفای دایه مهربانتر از مادر بازی ها.
بابا اگر خدا دستورش اینه چشم اطاعت.
ما آدم ها خیلی جالبیم وقتی مریض هستیم و میریم پیش یک دکتر حاذق ، ایشونه هر چی بگه میگیم چشم. چرا؟ چون بهش اعتماد کردیم؟ چون میدونیم بهتر از تشخیص این بابا دیگه تشخیصی نیست. خودمون رو میسپریم به تیغ جراحیش حتی.
حالا به خداوند که میرسه تا میگه خدا فرموده فلان آدمها سریع میان جلوی حرف خدا جبهه میگیرن.
اعتماد نداری به خالق آسمان و زمین ای بنی آدم؟ اعتماد نداری به کسی که تو رو خلق کرده؟مغرور شدی نسبت به خدای کریمت؟ یعنی کسی که تو رو خلق کرده حتی اندازه کسی نیست که فقط یه علم مختصری نسبت به بدن تو داره؟ اون رو بدون چون و چرا قبول می کنی ولی اینجا که خدا میگه این کار رو بکن و اون کار رو نکن براش ان قلت میاری و دم از انا رجل بازی میزنی؟
خدا کنه ما هم نسبت به خالقمان روزی این معرفت رو داشته باشیم که بگیم:
خدا گفته فلان کار رو انجام بده ؛ چشم.
خدا گفته فلان کار رو انجام نده ؛ چشم.
یعنی مردها خیلی بی نزاکتن که با یه لباس زیر هم میتونن نماز میخونن؟محرم هست. اما نزاکت باید رعایت بشه.
پدر و برادر آدمم محرمه. آدم باس *** تو خونه راه بره؟
میشه بگید کجا گفته؟بحث این نیستش که
بحث اینه که خدا گفته من اینجوری می خوام مام می گیم باشه
زن که تمام مدت روز بیرون از خونه و تو خونه جلو نامحرم و ... داره تمرین و عمل میکنه!! دیگه تمرینش سر نماز واسه چیه؟ 13-14 ساعت در روز تمرین کمه؟!فلسفه ی حجاب در نماز برای تمرین حجابه.
وقتی خداوند میگه اگه بر بنده ام سخت نبود مسواک زدن قبل هر نماز رو بر آن واجب میکردم و یا عطر زدن و لباس تمیز پوشیدن چقدر به ارزش اش اضافه میکنه باید بفهمیم که فلسفه ی نماز یعنی رشد.چه از لحاظ جسمی چه معنوی.
حجاب هم همینه.خداوند وقتی میگه من اینطور میپسندم که تو در موقع نماز با لباس پوشیده بیای یعنی در اجتماع هم بهتره پوشیده باشی جلوی بقیه آدمها چون به صلاح توئه.(اینکه میگم بهتره بخاطر اینه که من کلا به باید اعتقاد ندارم،اگه بایدی در کار بود وجود اختیار معنی نداشت)
ببینید خداوند برای این منبع (قرآن) ،مفسر هم گذاشته و مجری هم گذاشته.من در اینکه قرآن منبعه حرفی ندارم ولی گفتم در باره ی این موضوع از قرآن برام حرفی بیار![]()
شما از قرآن در باره ی حجاب هیچی نیاوردید و طرز نماز خواندناما آیاتی درباره حجاب در قرآن هست که اون دیگه از بحث خارج هست چون کلاً وارد مبحث حجاب باید بشیم. خواستید ورود می کنیم.
من چون شما گفتد از قرآن اثبات کن برایتان اثبات کردم که فرموده رسول اکرم خود وحی است و اینکه ایشان در زمان حیات مبارکشان دستور بر پوشش خانم ها در نماز و حد و حریم این پوشش داده جز وحی چیزی نبوده و آموزه و دستوری بوده از سمت خدا.
به هر حال من نمیدونم آیا دوستان، دیگر می خواهند با خدا در این باره بحث کنند و یا نه؟
حتماً مهندسان عزیز می دانند که خدا خالق هست و ما مخلوق؛ و بهترین کسی که شناخت و معرفت به شیء خلق شده ای دارد خالق آن شیء خلق شده است.
که درباره انسانها آن خالق خداوند جل و اعلاء هست.
و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِينَ
وَ صَلَّ اللهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهلِ بَیتِهِ الطَّیِّبینَ الطّاهِرین
وَالَّعنَۀُ عَلی أعدائِهِم أجمَعین مِنَ الانَ اِلی قِیامِ یُومِ الّدین
در این آیات هیچ حرفی در مورد کفن پیچ شدن زنان در موقع نماز خواندن نگفته و در اون حدیث بالایی پیامبر فقط در مورد نحوه ی نماز خواندن حرفی زده شده نه بیشترببینید خداوند برای این منبع (قرآن) ،مفسر هم گذاشته و مجری هم گذاشته.
مثلاً درباره اینکه در نماز باید تسبیحات اربعه را آهسته گفت و یا حمد و سوره نمازهای ظهر و عصر را آهسته قرائت کرد ، وضو را به چه شکل باید گرفت،
و علت اینکه چرا بعضی نمازها را باید 4 رکعت و بعضی را 3 رکعت و بعضی را 2 رکعت خواند چیزی نیامده در قرآن.
بلکه در اینگونه موضوعات ما باید به فرموده پیامبر تاسی کنیم؛ که وقتی از وجود پربرکتشان پرسیدند در رابطه با این نوع مسائل در نماز؛ آن حضرت فرمودند:
"صلّوا کما رأیتمونی اصلّی؛ هر جوری که نماز می خوانم شما نیز بخوانید". بحارالانوار، ج 82، ص 279.
خدا هم بارها در قرآن دستور بر این داده که از پیامبر اطاعت و تبعیت کنید. او فرستاده خداست و آگاهترین افراد به دستور خداست. اگر می خواهید واقعاً محبوب و سالک راه من باشید از این اسوه حسنه و این خُلق عظیم(پیامبر) پیروی کنید. این پیامبر طبق فرموده خدا در سوره نجم هرگز سخنی از خود و هوی
و هوس بر زبان نرانده:
سوره نجم آیات 1-5:
"سوگند به ستاره هنگامى كه افول مىكند، (1) كه هرگز دوست شما ( محمد «ص») منحرف نشده و مقصد را گم نكرده است، (2)و هرگز از روى هواى نفس سخن نمىگويد! (3)آنچه مىگويد چيزى جز وحى كه بر او نازل شده نيست! (4)آن كس كه قدرت عظيمى دارد ( جبرئيل امين) او را تعليم داده است; (5)"
خوب وقتی پیامبر (ص) به بانوان اسلام دستور می دهد اینگونه نماز بخوانید و با این شرایط ؛ دیگه دعوا سر چی هست؟
آن کسی که خدا را دوست داره و می خواهد بنده اون باشه و پیرو فرامین خدا باشه باید پیرو رسول خدا هم باشه . به خانه امن الهی کسی می تواند راه پیدا کند که از راهش و از دربش وارد شه.
خدا بعضی چیزها را بر بعضی دیگر شرافت داده: انسانها را بر بقیه جانداران؛ پیامبر اکرم (ص) و خاندان پاکش را بر بقیه انسانها ؛ عالم را بر جاهل.؛ بینا و شنوا( به حقایق )را به کور و ناشنوا( به حقایق) و همچنین در تمام عبادات هم نماز را شرافت داده و فرموده:
و اقم الصلاة ان الصلوة تنهی عن الفحشاء و المنکر و لذکر الله اکبر و الله يعلم ما تصنعون
آنچه را از كتاب (آسمانى) به تو وحى شده تلاوت كن، و نماز را برپا دار، كه نماز (انسان را) از زشتيها و گناه بازمىدارد، و ياد خدا بزرگتر است; و خداوند مىداند شما چه كارهايى انجام مىدهيد! (عنکبوت-45)
ملاحظه می کنید این نماز هست که چنین آثاری بر آن مترتب است و ذکر بزرگ خداست. به مفهوم این آیه توجه کنید: نماز بگزار تا تو را از فحشاء و منكر باز بدارد، بلكه آنچه عايد تو مى كند بيش از اين حرفها است ، چون مهم تر از نهى از فحشاء و منكر اين است كه : تو را به ياد خدا مى اندازد، و اين مهم تر است ، براى اينكه ذكر خدا بزرگترين خيرى است كه ممكن است به يك انسان برسد، چون ذكر خدا كليد همه خيرات است ، و نهى از فحشاء و منكرات نسبت به آن فايده اى جزئى است.
حرف آخرم این است که این نماز که آنقدر هم مهم است و خیرات درونش است پس حتماً شرایطش فرق داره .
من و شما زیر دوش در حمام هم میتونیم به یاد خدا باشیم و ذکر خدا رو بگیم و خیلی خوب هم هست و خدا از انسانهایی که در همه حال به تفکر درباره مخلوقات ونشانه های های خدا و همچنین به یاد خدا هستند ودر کارهایشان توکل به او می کنند به نیکی یاد می کند. و کلاً می فرماید: " و ما به او از رگ قلبش نزديكتريم! (ق-16)"
من وشما در همه حال می توانیم با خدای خود صحبت کنیم و مناجات کنیم. ولی خدا ذکر بزرگش رو در نماز گذاشته. پس باید بنده برای انجام این ذکر عظیم یک سری شرایط داشته باشد و با شرایط خاص که رسول الله (ص) بیان کرده و امر کرده اند خود را محیا کند برای ایستادن در برابر خدای متعال.
میشه دقیقا اون آیه ای که خدا گفته که فقط زن باید حجاب داشته باشه رو برام بیاری ممنون میشم
شما از قرآن در باره ی حجاب هیچی نیاوردید و طرز نماز خواندن
در این آیات هیچ حرفی در مورد کفن پیچ شدن زنان در موقع نماز خواندن نگفته و در اون حدیث بالایی پیامبر فقط در مورد نحوه ی نماز خواندن حرفی زده شده نه بیشتر
عزیزم من در مورد حجاب زنان در نماز از شما پرسیدم نه در باره فواید نماز![]()
بله سوال من رو کامل فهمیده اید ولی مساله اینجاست که شما از پیامبر برای من حدیث آوردید نه از قرآن آیه ایببینید شما سوال اولتون این بود که آیه ای که خدا در قرآن امر بر وجوب حجاب زن در موقع نماز کرده را من به شما نشان بدهم . درسته؟ اگر من منظورتون رو خوب درک نکردم بفرمایید.(چون بحث این تاپیک هم درباره حجاب در نماز بود)
بله سوال من رو کامل فهمیده اید ولی مساله اینجاست که شما از پیامبر برای من حدیث آوردید نه از قرآن آیه ای
وقتی در یک شب 4500 حدیث جعل میشه پس برای اثبات حرفاتون از حدیث استفاده نکنین لطفا![]()
بله سوال من رو کامل فهمیده اید ولی مساله اینجاست که شما از پیامبر برای من حدیث آوردید نه از قرآن آیه ای
وقتی در یک شب 4500 حدیث جعل میشه پس برای اثبات حرفاتون از حدیث استفاده نکنین لطفا![]()
ولی در مورد نماز حرفی نزده؟این هم آیه ای از قرآن
آیات 30 و31 سوره نور:
اول خطاب به آقایان:
قل للمؤمنين يغضوا من ابصارهم و يحفظوا فروجهم ذلك ازكى لهم ان الله خبير بما يصنعون
به مؤمنان بگو چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگيرند، و عفاف خود را حفظ كنند; اين براى آنان پاكيزهتر است; خداوند از آنچه انجام مىدهيد آگاه است!
وبعد خطاب به خانم ها:
و قل للمؤمنات يغضضن من ابصارهن و يحفظن فروجهن و لا يبدين زينتهن الا ما ظهر منها و ليضربن بخمرهن على جيوبهن و لا يبدين زينتهن الا لبعولتهن او آبائهن او آباء بعولتهن او ابنائهن او ابناء بعولتهن او اخوانهن او بني اخوانهن او بني اخواتهن او نسائهن او ما ملكت ايمانهن او التابعين غير اولي الاربة من الرجال او الطفل الذين لم يظهروا على عورات النساء و لا يضربن بارجلهن ليعلم ما يخفين من زينتهن و توبوا الى الله جميعا ايها المؤمنون لعلكم تفلحون
و به زنان با ايمان بگو ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند و پاكدامنى ورزند و زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست و بايد روسرى خود را بر گردن خويش [فرو] اندازند و زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بىنيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكردهاند آشكار نكنند و پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مىدارند معلوم گردد اى مؤمنان همگى [از مرد و زن] به درگاه خدا توبه كنيد اميد كه رستگار شويد 31
نگاه کن دوست عزیز. اگر متوجه بشوی خدا درباره مردها فرموده:
1-چشمهاى خود را (از نگاه به نامحرمان) فروگيرند
2-عفاف خود را حفظ كنند;
حالا در باره زنان فرموده:
1-ديدگان خود را [از هر نامحرمى] فرو بندند
2-پاكدامنى ورزند
3-زيورهاى خود را آشكار نگردانند مگر آنچه كه طبعا از آن پيداست
4- بايد روسرى خود را بر گردن خويش [فرو] اندازند
5-زيورهايشان را جز براى شوهرانشان يا پدرانشان يا پدران شوهرانشان يا پسرانشان يا پسران شوهرانشان يا برادرانشان يا پسران برادرانشان يا پسران خواهرانشان يا زنان [همكيش] خود يا كنيزانشان يا خدمتكاران مرد كه [از زن] بىنيازند يا كودكانى كه بر عورتهاى زنان وقوف حاصل نكردهاند آشكار نكنند
6- پاهاى خود را [به گونهاى به زمين] نكوبند تا آنچه از زينتشان نهفته مىدارند معلوم گردد .
حالا این مورد رو بسط بده به نماز ؛ میبینی به خانم ها 6 مورد را تذکر داده و به آقایان 2 مورد.
خوب ؛جواب چی میشه؟
مراجع نمی خوان تغییرش بدنیک امتیاز که مذهب تشیع نسبت به تسنن داره احکام ثانویه
مسئله ی حجاب از اصول دین نیست که نشه عوضش کرد بلکه اصلا مسئله ایه که بعدا به وجود آمده و نه پیامبر و نه ائمه اون رو به وجود نیاوردند پس می شه عوضش کرد و دستکاریش کرد مثل بیشتر کشورهای اسلامی تازه مذهب ما پیشروی احکام ثانویه و خیلی از احکام 1400 سال پیشو عوض کرده پس واسه اینم می تونه![]()
من شما رو مقایسه نکردم و به هیچ وجه قصد توهین ندارم اما قبول کنید حرفتان را اگر به عربی ترجمه می کردیم مگر همان نمیشد.( حسبنا کتاب الله)یک امتیاز که مذهب تشیع نسبت به تسنن داره احکام ثانویه
مسئله ی حجاب از اصول دین نیست که نشه عوضش کرد بلکه اصلا مسئله ایه که بعدا به وجود آمده و نه پیامبر و نه ائمه اون رو به وجود نیاوردند پس می شه عوضش کرد و دستکاریش کرد مثل بیشتر کشورهای اسلامی تازه مذهب ما پیشروی احکام ثانویه و خیلی از احکام 1400 سال پیشو عوض کرده پس واسه اینم می تونه![]()
خوب عزیزم حالا جواب این یکی
اولا چیزایی که تو پرانتز زدی کلماتیه که حدس زده می شه
خدا می فرماید که عفاف داشته باشید ما همه اینو قبول داریم
می فرماید که رو سری را بر گردن اندازید ................نه بر سر ( عزیزم بر گردن) پس لازم نیست بر سر انداخته و مو ها مخفی گردد خداوند می خواد که زنها بدنشونو بپوشونن اونم به علت فرهنگ وحشیانه ی اعراب بوده نه موی سرشونو
عزیزم شما که این کلمات رو می خونی برو تو نخش و کامل درکشون کن زمان وحی این آیاتو در نظر بگیر آیا اگر پیامبر اکنون مبعوث می کردند هم همین آیات رو می گفتند قطعا نه
مطمئن باش در باره ی اینترنت و کامپیوتر و هزاران مسئله ی علمی هم بحث می کردند
به خدا مذهب ما خیلی مذهب خوبیه که احکام ثانوی رو داره
فقط یه کم فکر کردن می خواد
دوست من باز هم مساله ی حجاب مطرح کردید به فرض هم این تفاسیر درست اما همه ی این ها حجاب در مقابل مرد تاکید کرده اما نگفته حجاب در نمازگوشه ای از تفسیر علامه طباطبایی (ره):
وَ قُل لِّلْمُؤْمِنَتِ يَغْضضنَ...
كلام در جمله ((و قل للمؤ منات ...)) همان است كه در جمله ((قل للمؤ منين ...)) گذشت . پس براى زنان هم جايز نيست نظر كردن به چيزى كه براى مردان جايز نيست ، و بر ايشان هم واجب است كه عورت خود را از اجنبى - چه مرد و چه زن - بپوشانند.
امر به حجاب دارى و آشكار نساختن مواضع زينت و...
و اما اينكه فرمود: ((و لا يبدين زينتهنّالا ما ظهر منها)) كلمه ((ابداء)) به معناى اظهار است و مراد از ((زينت زنان ))، مواضع زينت است ، زيرا اظهار خود زينت از قبيل گوشواره و دست بند حرام نيست ، پس مراد از اظهار زينت ، اظهار محل آنها است .
خداى تعالى از اين حكم آنچه را كه ظاهر است استثناء كرده . و در روايت آمده كه مقصود از آنچه ظاهر است صورت و دو كف دست و قدمها مى باشد، كه بحثش به زودى خواهد آمد. ان شاء الله .
((و ليضربن بخمرهنّعلى جيوبهنّ))- كلمه ((خمر)) به دو ضمه - جمع ((خمار)) است ، و خمار آن جامه اى است كه زن سر خود را با آن مى پيچد، و زايد آن را به سينه اش آويزان مى كند. و كلمه ((جيوب )) جمع جيب - به فتح جيم و سكون ياء است كه معنايش معروف است ، و مراد از جيوب ، سينه ها است ، و معنايش اين است كه به زنان دستور بده تا اطراف مقنعه ها را به سينه هاى خود انداخته ، آن را بپوشانند.
دوست من باز هم مساله ی حجاب مطرح کردید به فرض هم این تفاسیر درست اما همه ی این ها حجاب در مقابل مرد تاکید کرده اما نگفته حجاب در نماز
من یه کتاب دارم به نام احکام روابط زن و مرد از 4 مرجع البته هر 4 مرجعش فوت کردن و در اون کتاب نوشته مرد فقط می تونه دست تا آرنج و گردن و موی سر خودشو به زنان نشون بده اما موقع نماز می گن پوشاندن عورت کافیه این دیگه چه جورشه این احکام کاملا با هم تناقض دارن
به زن که میرسه میگن تمرین کنه برای بیرونش به مرد که میرسه ایراد ندارهمتاسفم که دین انقدر ملعبه ی دست یک سری افراد شده
![]()
ادب گاهی در اطاعت هست.
این منطق شما الان شبیه منطق کسی هست که وقتی تو مسافرت بهش میگی باید نمازت رو شکسته بخونی ، میگه نه من نمیچسبه بهم و ... از این حرفای دایه مهربانتر از مادر بازی ها.
بابا اگر خدا دستورش اینه چشم اطاعت.
ما آدم ها خیلی جالبیم وقتی مریض هستیم و میریم پیش یک دکتر حاذق ، ایشونه هر چی بگه میگیم چشم. چرا؟ چون بهش اعتماد کردیم؟ چون میدونیم بهتر از تشخیص این بابا دیگه تشخیصی نیست. خودمون رو میسپریم به تیغ جراحیش حتی.
حالا به خداوند که میرسه تا میگه خدا فرموده فلان آدمها سریع میان جلوی حرف خدا جبهه میگیرن.
اعتماد نداری به خالق آسمان و زمین ای بنی آدم؟ اعتماد نداری به کسی که تو رو خلق کرده؟مغرور شدی نسبت به خدای کریمت؟ یعنی کسی که تو رو خلق کرده حتی اندازه کسی نیست که فقط یه علم مختصری نسبت به بدن تو داره؟ اون رو بدون چون و چرا قبول می کنی ولی اینجا که خدا میگه این کار رو بکن و اون کار رو نکن براش ان قلت میاری و دم از انا رجل بازی میزنی؟
خدا کنه ما هم نسبت به خالقمان روزی این معرفت رو داشته باشیم که بگیم:
خدا گفته فلان کار رو انجام بده ؛ چشم.
خدا گفته فلان کار رو انجام نده ؛ چشم.
در دین یهود پوشاندن موی سر هنگام نماز برای زن واجب نیستموضوع حجاب در هنگام عبادت خدا موضوعي نيست كه مختص اسلام باشه. همونطور كه ميدونيد راهبه هاي مسيحي كاملات پوشيده هستند و البته مسحيان هنگام رفتن به كليسا از لباسهاي پوشيده تري نسبت به ساير اوقات استفاده ميكنند.
يهوديان هنگام نماز كه خودشون بهش :تفيلا" ميگن بايد بدنشون در حد معمول پوشيده باشه كه مردها هنگام تفيلا سر خود را با كلاه ميپوشانند و زنان نيز موهاي خود را در اين مراسم ميپوشانند.
و در دين زرتشت هم به همين شكله به طوري كه لباسي به نام "سدره و كشتي" دارند كه تمام بدن زن رو ميپوشونه و از نظر زرتشت زن و مرد بايد هنگام مراسم عبادي و نيايش سر خود را بپوشانند.
اگر هیچ کاره اند چرا انقدر مغز مارا در طول دوره ی تحصیل با شاهکار حرام کردن توتون و تنباکو خوردنمراجع چه کاره اند که حرام خدا را حلال کنند. مگر شوخی هست؟ مگر نمی دانید حلال محمد (ص) تا آخر دنیا حلال و حرام محمد (ص) تا آخر دنیا حرام هست.مراجع پاسداران دین و احکام هستند و تمام آبرو و افتخارشان به این است
اگر هیچ کاره اند چرا انقدر مغز مارا در طول دوره ی تحصیل با شاهکار حرام کردن توتون و تنباکو خوردن
اگر هیچ کاره اند چرا انقدر مغز مارا با شاهکار روشنفکری خمینی مبنی بر حلال کردن شطرنج خوردند
اگر شطرنج حرام خداست خمینی چه کاره بود که آنرا حلال کرد؟
اگر توتون و تنباکو حلال خداست میرزای شیرازی چه کاره بود که آنرا حرام کرد؟
اصلا اگر مراجع هیچ کاره اند پس چه دلیلی داره که مقوله ای به نام مرجع وجود داشته باشه؟