در ابتدا بگم من همه 8 صفحه قبلی رو نخوندم
فقط پست این دوستمون برام جالب بود .
شما از کجا میدونید اینها رو میپرسند؟
اگه بخوان منطقی و عاقلانه برخوردکنند احتمالا می پرسند
چیکار کردی برای خودت؟
چیکار کردی برای خانواده ات ؟ چیکار کردی برای مملکتت ؟
اگه دیگه خیلی بیکار بودن و سرشون خلوت بود ممکنه بگن فلسطین به تو چه ربطی داره خودشون همسایه دارن خودشون سکنه دارند تو چرا کاسه داغتر از آش میشی که تازه بعدش هم دولتمردانش کلی درباره ایران بدگویی کنند
خوب پس بهتره 8 صفحه قبل رو هم بخونید.
در انتها خواهم گفت از کجا میدونم که اینها رو می پرسند.
ولی در جواب اون سوالاتی که عرض کردید:
خوب بله اونها رو هم میپرسند، مگر من گفتم نمی پرسند؟
بحث راجب چیز دیگری است، موضوع چیز دیگری است، چرا مسائل رو با هم قاطی میکنید!!!
دیگه اون نظر شماست که شاید بگن فلسطین به تو چه، ولی مطمئن باشید این را نخواهند پرسید، چون:
[FONT="][/FONT][QUOTE
پیامبر گرامى اسلام (صلى الله علیه وآله) فرمودند: «مَنْ اَخَذَ لِلْمَظْلُومِ مِنَ الظَّالِمِ کانَ مَعى فى الجنّة مُصاحِباً;
کسى که حقّ مظلوم را از ظالم بگیرد (چه مظلوم مسلمان باشد، و چه غیر مسلمان) در بهشت با من خواهد بود
مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لَلْمُسْلِمینْ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم;
هر کس صداى مظلومى را بشنود که از مسلمانان کمک مى طلبد، و به کمک او نشتابد مسلمان نیست
مَنْ اَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِاُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ بِمُسْلِمٍ؛
كسي كه [ شب را] صبح كند و نسبت به سرنوشت مسلمانان [ بي تفاوت بوده و] اهتمام به خرج ندهد، مسلمان نيست.»
خداي سبحان در سوره انفال آورده:
«...
إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ... ؛
اگر گروهي(مؤمنان مهاجر) به خاطر حفظ دين و آئين شان از شما ياري طلب كنند،
بر شما لازم است كه به ياري آنان بشتابيد
وَ ما لَكُمْ لاتُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنا اَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْية الظَّالِمِ اَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً »؛
«چرا در راه خدا و در راه مردان و زنان و كودكاني كه (به دست ستمگران) تضعيف شده اند، پيكار نمي كنيد همان افراد (ستمديده اي) كه مي گويند : خدايا ! ما را از اين شهر كه اهل آن، ستمگرند، بيرون ببر و براي ما از طرف خود، سرپرست قرار ده و براي ما از طرف خود، يار و ياوري تعيين فرما![/QUOTE]
[FONT="]
[/FONT]