می دانید PEPSI مخفف چیست؟

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اگه یه کم ، فقط یه ذره دلتون به حال اون بچه فلسطینی بدبخت بسوزه و فکر کنی کی این بلا رو سرش آورده، تا جایی که بتونی سعی میکنی کالاهایی که به نحوی به اسراییل سود میرسونه رو تحریم کنی.
البته بستگی به طرز فکر و ایدئولوژیت هم داره که بحث جداییه...

من دلم برای هر جانداری میسوزه چه انسان چه غیره ولی وقتی میبینم هر چیز مدرنی رو که استفاده میکنم حتی میکروفون و بلندگویی که امام جمعه شهرم توش علیه غرب حرف میزنه ساخت غربه از خودم خجالت میکشم و سرم رو زیر میگیرم. شما که خیلی دلتون میسوزه از همین حالا شروع کن از اینترنت استفاده نکن کامپیوتر رو هم بزار کنار تا باقی چیزها. باید به عرض شما برسانم البته اگه نمیدانید تمام اون موشک و توپ تانک و صنایع داخلی خودمون هم اگه ابزارات و دستگاه های غربی و نرافزار و کامپیوتر های ساخت غرب نباشه اصلا قادر به ساختش نیستیم. در حوزه کامپیوتر که تخصص خودمه این رو بهت بگم که تمام صنایع داخلی ما متکی به اون نرافزارها و کامپیوتر ها هستند و سخت افزار تولید هم از مهندسین مربوطه بپرس.حالا شما که دلتون اینهمه میسوزه به عهد باستان برگردید تا کودک فلسطینی گرسنه نمونه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دلم برای هر جانداری میسوزه چه انسان چه غیره ولی وقتی میبینم هر چیز مدرنی رو که استفاده میکنم حتی میکروفون و بلندگویی که امام جمعه شهرم توش علیه غرب حرف میزنه ساخت غربه از خودم خجالت میکشم و سرم رو زیر میگیرم. شما که خیلی دلتون میسوزه از همین حالا شروع کن از اینترنت استفاده نکن کامپیوتر رو هم بزار کنار تا باقی چیزها. باید به عرض شما برسانم البته اگه نمیدانید تمام اون موشک و توپ تانک و صنایع داخلی خودمون هم اگه ابزارات و دستگاه های غربی و نرافزار و کامپیوتر های ساخت غرب نباشه اصلا قادر به ساختش نیستیم. در حوزه کامپیوتر که تخصص خودمه این رو بهت بگم که تمام صنایع داخلی ما متکی به اون نرافزارها و کامپیوتر ها هستند و سخت افزار تولید هم از مهندسین مربوطه بپرس.حالا شما که دلتون اینهمه میسوزه به عهد باستان برگردید تا کودک فلسطینی گرسنه نمونه
خوب مشکلی نداره شما استفاده کن از کالاهای صهیونیستی، اجباری در این نیست که شما هم تحریم کنید، این حرکتی که شروع شده در تمام جهان اسلام و سراسر دنیا نهادهایی برای این امر اختاص یافته، حتی برخی اوقات برخی کشورهای مسلمان بازار خودشون رو به روی محصولات این چنینی بستند و آن شرکت ها ضرر هنگفتی کرده اند، کمی از آن منابع که قرار دادم رو در صورت تسلط به زبان انگلیسی بخونید...

اینکه از تکنولوژی غرب استفاده میکنیم دلیل نمیشه که از فرهنگ غرب و سیاست غرب هم پیروی کنیم، مسائل کاملا جداگانه ایه اینها از هم...
همونجور که اروپاییان از علم زمانهای قدیم که در عالم اسلام بود استفاده کردند و الآن برخی کشورهاب پیشرفته که علمشون رو از دنیای اسلام گرفتند بر علیه مسلمانان دارن استفاده میکنن...

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که بعضی از افراد دیگه خیلی ساده لوح هستند و البته سخنوران خوب چرا فکر میکنید همه چیز خیلی اتفاقی درست شده اگه یکم فکر کنید متوجه میشید که این اسرائیلی ها چه خونخوارایی هستند.حتما میخواید بگید این کارخونه کوکا کولا تو ایران تو مشهد هم اتفاقی به شکل ستاره پرچم اسرائیل در امده.اینم مدرک:razz:

دانشگاه ما یه ساختمون داره که ستارس ،از همین مدالا . یعنی اسرائیلی هستن ؟:surprised::surprised:
ساختمون که نشد دلیل .

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فقط می خورم , حوصله ندارم که 2 ساعت تفسیر کنم, با دست راست بخورمش بهتره یا چپ؟

با نیت پاک بخورم؟

این حرفا کیلو چنده؟ واقعا ما انقدر بی کار شدیم که راجع به این چیزا بحث کنیم؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دانشگاه ما یه ساختمون داره که ستارس ،از همین مدالا . یعنی اسرائیلی هستن ؟:surprised::surprised:
ساختمون که نشد دلیل .
حق با شماست ولی وقتی شرکت اصلی اسراییلی باشه، ساختن کارخونه به این شکل مورد سوال قرار میگیره، ولی میگم اینها چیزی نیست، دلایل بزرگتر و متقن تری هست در این رابطه...:gol:
من که فقط می خورم , حوصله ندارم که 2 ساعت تفسیر کنم, با دست راست بخورمش بهتره یا چپ؟

با نیت پاک بخورم؟

این حرفا کیلو چنده؟ واقعا ما انقدر بی کار شدیم که راجع به این چیزا بحث کنیم؟
به قول یه بزرگی:
life is easier with eyes closed on the matters that obligates the man.
زندگی، با چشمانی بسته بر روی موضوعاتی که انسان را مکلف به چیزی یا کاری میکند، راحت تر است.
:gol:

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول یه بزرگی:
life is easier with eyes closed on the matters that obligates the man.
زندگی، با چشمانی بسته بر روی موضوعاتی که انسان را مکلف به چیزی یا کاری میکند، راحت تر است.

بیش از این منو نخندون

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین واکنش به چیزی که انسان نمی خواهد قبول کند، خنده و تمسخر آن است!

باشه فیلسوف جوون , کپی پیست هم که بلدی , حرف بلدی خودت بگو :دی

من کی گفتم این حرفا رو قبول ندارم , گفتم اصلا ارزش بحث ندارن , انقدر مسخره هست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه فیلسوف جوون , کپی پیست هم که بلدی , حرف بلدی خودت بگو :دی

من کی گفتم این حرفا رو قبول ندارم , گفتم اصلا ارزش بحث ندارن , انقدر مسخره هست
وقتی قرار به ارائه سندی از وابسته بودن و کمک شرکت کوکاکولا به رژیم صهیونیستی باشد، کار مطمئنا به کپی پیست خواهد رسید. شما هم بودید کپی پیست میکردید...

خوب نظر شماست که ارزش بحث ندارد، و محترم، شاید سایر دوستان علاقه مند باشند:gol:

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی قرار به ارائه سندی از وابسته بودن و کمک شرکت کوکاکولا به رژیم صهیونیستی باشد، کار مطمئنا به کپی پیست خواهد رسید. شما هم بودید کپی پیست میکردید...

خوب نظر شماست که ارزش بحث ندارد، و محترم، شاید سایر دوستان علاقه مند باشند

مصطفی , انقدر حرص نخور , نوشابه بخور ,فقط پپسی نخور تا اسلام به خطر نیافته :دی

شب خوش

wasper

عضو جدید
ما که کلاً زمزم میخوریم ولی اگه کار ضروری باشه و اورژانسی چرا میخرم ناچاراً ولی اگه ضروری نباشه نه...
این توی فتاوای برخی مراجع هم ذکر شده...

واقعا فکر میکنی اگر کارخونه پپسی یا کوکاکولا بسته بشه.
یا اینکه فروش کم باعث بشه که حقوق کارگر ها را کم کنند.کی ضرر اصلی میکنه.
ایا غیر از این هست که خیلی ها کار خودشون را از دست میدهند درحالیکه اسرائیلی نباشند.؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا فکر میکنی اگر کارخونه پپسی یا کوکاکولا بسته بشه.
یا اینکه فروش کم باعث بشه که حقوق کارگر ها را کم کنند.کی ضرر اصلی میکنه.
ایا غیر از این هست که خیلی ها کار خودشون را از دست میدهند درحالیکه اسرائیلی نباشند.؟؟
نه مطمئناً بسته نخواهد شد و نه حقوق کارگرها کم خواهد شد و نه چیز دیگری...

منتها به قول امام خمینی:ما قائل به وظیفه ایم، نه قائل به نتیجه...

من وظیفه ام اینه از رژیم اسرائیل هرجوری که میتونم اعلام برائت کنم و هر وسیله ای که دستم میاد و ازم بر میاد در جهت برائت و مخالفت با این رژیم جنایتکار به کار ببرم، من رو در قبر خودم خواهند گذاشت و ازم سوال خواهند کرد که چه کار کردی برای مقابله با دشمنان اسلام؟ چیکار کردی واسه مردم فلسطین؟ بیخیالی طی کردی . گفتی بابا بیخیال اینا که تاثیری نداره و مهم نیست یا نه قلبت و فکرت می تپید براشون و هرکاری که از دستت برمیومد واسشون کردی یا نه؟

Sarp

مدیر بازنشسته
از سادگیتونه اگه فکر کنی شرکت های یهودی سعی ندارن رو افکار مردم جهان تاثیر بزارن
به خصوص ترسی که از اسلام دارن باعث میشه دشمنیشون با مسلمونا بیشتر بشه
کلا بهتره تا ادم چیزی رو میبینه سریع انکارش نکنه در مورد زوایاش تعقل کنه:razz:
:eek::eek:
اسلام مگه لولوخورخوره هست که ازش بترسن ؟
لااقل میگفتی از اسلام ایرانی و استعماری که هم بنده خدا خوشش میومد و هم خود خدا :surprised:
ساختمون که نشد دلیل .
کافر شدین رفتین پی گارتون :cry:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم دو تا سایت؟ 4 تا سایت گذاشتم کدوم دو تاش غیر معتبره؟

اولیش که ویکی پدیاس که شما قبولش دارید.
دومی وبلاگه که خوب بله به خاطر عکسش گذاشتم و خوب بله معتبر نیست.
سومی هم کاملاً دقیق راجب و ریز با جزییات تمامی مشخصات تمامی شرکت ها ی حامی اسراییل رو قرار داده، شاید اگر سند دقیق وجود نداشته باشه اینقدر دقیق و با جزییات نمیشه توضیح داد.
چهارمی هم که راجب شایعه هایی که در بین مردم هست و راست و درستش رو بررسی میکنه...

تو ویکی چیزی دال بر اینکه اینکه اسمش معنیش اونی هست که بحثه مورده نظره تاپیکه نیومده..........

دومی و سومی هم معتبر نیست............... سومی رو هم هنوز وقت نکردم بخونم.............:redface:

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مطمئناً بسته نخواهد شد و نه حقوق کارگرها کم خواهد شد و نه چیز دیگری...

منتها به قول امام خمینی:ما قائل به وظیفه ایم، نه قائل به نتیجه...

من وظیفه ام اینه از رژیم اسرائیل هرجوری که میتونم اعلام برائت کنم و هر وسیله ای که دستم میاد و ازم بر میاد در جهت برائت و مخالفت با این رژیم جنایتکار به کار ببرم، من رو در قبر خودم خواهند گذاشت و ازم سوال خواهند کرد که چه کار کردی برای مقابله با دشمنان اسلام؟ چیکار کردی واسه مردم فلسطین؟ بیخیالی طی کردی . گفتی بابا بیخیال اینا که تاثیری نداره و مهم نیست یا نه قلبت و فکرت می تپید براشون و هرکاری که از دستت برمیومد واسشون کردی یا نه؟
در ابتدا بگم من همه 8 صفحه قبلی رو نخوندم
فقط پست این دوستمون برام جالب بود .
شما از کجا میدونید اینها رو میپرسند؟
اگه بخوان منطقی و عاقلانه برخوردکنند احتمالا می پرسند
چیکار کردی برای خودت؟
چیکار کردی برای خانواده ات ؟ چیکار کردی برای مملکتت ؟
اگه دیگه خیلی بیکار بودن و سرشون خلوت بود ممکنه بگن فلسطین به تو چه ربطی داره خودشون همسایه دارن خودشون سکنه دارند تو چرا کاسه داغتر از آش میشی که تازه بعدش هم دولتمردانش کلی درباره ایران بدگویی کنند

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ابتدا بگم من همه 8 صفحه قبلی رو نخوندم
فقط پست این دوستمون برام جالب بود .
شما از کجا میدونید اینها رو میپرسند؟
اگه بخوان منطقی و عاقلانه برخوردکنند احتمالا می پرسند
چیکار کردی برای خودت؟
چیکار کردی برای خانواده ات ؟ چیکار کردی برای مملکتت ؟
اگه دیگه خیلی بیکار بودن و سرشون خلوت بود ممکنه بگن فلسطین به تو چه ربطی داره خودشون همسایه دارن خودشون سکنه دارند تو چرا کاسه داغتر از آش میشی که تازه بعدش هم دولتمردانش کلی درباره ایران بدگویی کنند
خوب پس بهتره 8 صفحه قبل رو هم بخونید.
در انتها خواهم گفت از کجا میدونم که اینها رو می پرسند.
ولی در جواب اون سوالاتی که عرض کردید:
خوب بله اونها رو هم میپرسند، مگر من گفتم نمی پرسند؟
بحث راجب چیز دیگری است، موضوع چیز دیگری است، چرا مسائل رو با هم قاطی میکنید!!!
دیگه اون نظر شماست که شاید بگن فلسطین به تو چه، ولی مطمئن باشید این را نخواهند پرسید، چون:

[FONT=&quot][/FONT][QUOTEپیامبر گرامى اسلام (صلى الله علیه وآله) فرمودند:
«مَنْ اَخَذَ لِلْمَظْلُومِ مِنَ الظَّالِمِ کانَ مَعى فى الجنّة مُصاحِباً;

کسى که حقّ مظلوم را از ظالم بگیرد (چه مظلوم مسلمان باشد، و چه غیر مسلمان) در بهشت با من خواهد بود

مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لَلْمُسْلِمینْ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِم;
هر کس صداى مظلومى را بشنود که از مسلمانان کمک مى طلبد، و به کمک او نشتابد مسلمان نیست

مَنْ اَصْبَحَ لَا يَهْتَمُّ بِاُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ بِمُسْلِمٍ؛
كسي كه [ شب را] صبح كند و نسبت به سرنوشت مسلمانان [ بي تفاوت بوده و] اهتمام به خرج ندهد، مسلمان نيست.»

خداي سبحان در سوره انفال آورده:
«... إِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ... ؛
اگر گروهي(مؤمنان مهاجر) به خاطر حفظ دين و آئين شان از شما ياري طلب كنند، بر شما لازم است كه به ياري آنان بشتابيد

وَ ما لَكُمْ لاتُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنا اَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْية الظَّالِمِ اَهْلُها وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَ اجْعَلْ لَنا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيراً »؛

«چرا در راه خدا و در راه مردان و زنان و كودكاني كه (به دست ستمگران) تضعيف شده اند، پيكار نمي كنيد همان افراد (ستمديده اي) كه مي گويند : خدايا ! ما را از اين شهر كه اهل آن، ستمگرند، بيرون ببر و براي ما از طرف خود، سرپرست قرار ده و براي ما از طرف خود، يار و ياوري تعيين فرما![/QUOTE]
[FONT=&quot]

[/FONT]

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو ویکی چیزی دال بر اینکه اینکه اسمش معنیش اونی هست که بحثه مورده نظره تاپیکه نیومده..........

دومی و سومی هم معتبر نیست............... سومی رو هم هنوز وقت نکردم بخونم.............:redface:
گفتم قبلش، این اصلاً شاید بحث مهمی نباشه که معنی اسمش چیه، دلایل دیگر و متقن تری هست که ثابت میکنه این دو شرکت حامی صهیونیست اند. حالا این هم به دلیل این اسناد که ثابت کننده این حرفه، حدس زدن این معنیش این باشه...

فقط اون وبلاگه شاید معتبر نباشه، بقیش چرا معتبر نیست، اون دو تای آخر معتبر نیست؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صبح بخیر . با یه نوشابه چطورین؟پپسی ؟

rozmary3000

اخراجی موقت
آیا تا به حال به آرم شرکت کوکاکولا توجه کرده اید؟
در نگاه اول شاید هیچ مشکل خاصی را مشاهده نمیکنید، ولی کمی با دقت به آن نگاهی بیندازید.
احتمالاً گرافیستها با توجه به حرفه خود [که بازی با نقشها و طرحها برای رساندن منظوری خاص است]
زودتر متوجه قضیه می شوند.
اگر به آرم انگلیسی شرکت کوکاکولا به صورت پشت و رو، یا در آینه نگاهی بیندازید قادر خواهید بود
نوشته ای عربی را بخوانید : لا محمد – لا مکه
درست حدس زدید. دشمن صهیونیستی دقیقاً به هدف زده است!
از یک سو با عبارت لا محمد (محمّد هرگز) کلیّت دین مبین اسلام و پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی
(صلوات الله علیه)را زیر سوال برده و از سوی دیگر با جمله لا مکه (مکّه هرگز) خانه خدا و قبله واحد
تمام مسلمانان جهان را به سخره گرفته است.
جالب اینکه کارخانه های تولید این نوشابه ها در تمام کشورهای اسلامی و حتی ایران!!!! با همین نام و تحت همین امتیاز در حال تولید محصولی صد در صد آمریکایی – صهیونیستی هستند و پول من و شمای مسلمان به جیب کسانی می رود که دشمنی دیرینه خود با دین و مذهب ما را کتمان نکرده و نمی کنند و بعد هم به ریش من و شما می خندند...
و اما نوشابه پپسی :
Pay Each Penny Save Israel

حتماً همگی شما تا کنون نوشابه های گاز دار با آرمها و مارکهای گوناگون را دیده و خورده اید، نوشابه ایی مانند: کوکاکولا، پپسی کولا، فانتا، میراندا، سون آپ و...

در ۸ مه ۱۸۸۶ میلادی عصاره کولا به صورت کاملا اتفاقی توسط داروسازی اهل آتلانتای آمریکا کشف شد.جان استیث،
حتماً همگی شما تا کنون نوشابه های گاز دار با آرمها و مارکهای گوناگون را دیده و خورده اید، نوشابه ایی مانند: کوکاکولا، پپسی کولا، فانتا، میراندا، سون آپ و...

در ۸ مه ۱۸۸۶ میلادی عصاره کولا به صورت کاملا اتفاقی توسط داروسازی اهل آتلانتای آمریکا کشف شد.جان استیث،

هنگامی که در آزمایشگاه در حال آزمایش کردن داروها و مواد مختلف بود توانست عصاره ای را کشف نماید که طعم فوق العاده ای را در دهان ایجاد می کرد و این شد که نوشابه های کولا پا به عرصه وجود گذاشت و فرمول عصاره بدست آمده توسط او تاکنون به صورت سری حفظ شده بطوریکه هنوز کسی از محتویات و جزئیات آن با خبر نیست. از آن زمان تاکنون با تولید روز افزون و صنعتی، این نوشابه های جدید، سرزمین مادری خود را پشت سر گذاشته و شرکتهای سازنده، به لطف اشتهای سیری ناپذیر و لذت جوی ما انسانها !! و قوانین سازمان تجارت جهانی و اقتصاد بازار آزاد، به غولهای بزرگ تجاری تبدیل شده و توانسته اند تمام مرزهای کشورهای دنیا را، از هتلها و قمارخانه های مجلل لاس وگاس! تا کلبه خرابه های دارفور سودان و پکتیای افغانستان درنوردیده و در به کوچه پس کوچه های شهرهای جهان و ایران ما هم راه پیدا کنند.اما ای کاش قضیه به همین سادگی بود و در هینجا به پایان می رسید.

از آنجا که صهیونیستها بزرگترین سهامداران شرکتهای نوشابه سازی در جهان می باشند، به جز اینکه از این طریق سالیانه صدها و بلکه هزاران میلیارد دلار پول به جیب می زنند، برنامه ها و سناریوهای استعماری خود را هم، همراه با این محصول خوش طعم بدون هیچ هزینه اضافی صادر می کنند!!

آیا تا به حال به آرم شرکت کوکاکولا توجه کرده اید؟

در نگاه اول شاید هیچ مشکل خاصی را مشاهده نکنید، ولی کمی با دقت به آن نگاهی بیندازید.

احتمالاً گرافیستها با توجه به حرفه خود [که بازی با نقشها و طرحها برای رساندن منظوری خاص است}
زودتر متوجه قضیه می شوند.

اگر به آرم انگلیسی شرکت کوکاکولا به صورت پشت و رو، یا در آینه نگاهی بیندازید قادر خواهید بود

نوشته ای عربی را بخوانید : لا محمد – لا مکه

درست حدس زدید. دشمن صهیونیستی دقیقاً به هدف زده است !

از یک سو با عبارت لا محمد (محمّد هرگز) کلیّت دین مبین اسلام و پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی (صلوات الله علیه)را زیر سوال برده و از سوی دیگر با جمله لا مکه (مکّه هرگز) خانه خدا و قبله واحد تمام مسلمانان جهان را به سخره گرفته است.

جالب اینکه کارخانه های تولید این نوشابه ها در تمام کشورهای اسلامی و حتی ایران!!!! با همین نام و تحت همین امتیاز در حال تولید محصولی صد در صد آمریکایی – صهیونیستی هستند و پول من و شمای مسلمان به جیب کسانی می رود که دشمنی دیرینه خود با دین و مذهب ما را کتمان نکرده و نمی کنند و بعد هم به ریش من و شما می خندند...

این کارخانه نوشابه سازی در یکی از تصاویر تبلیغاتی خود با منقوش کردن نام کوکاکولا بر روی گنبد مسجد الاقصی و جملاتی که در این طرح تبلیغاتی نوشته شده،صریحا اعلام کرده است که"با خوردن این نوشابه آمریکایی شما جزو حامیان اسرائیل به شمار میروید".

به گزارش مهر، چندی پیش نیز کوکا کولا طرحی توهین آمیز علیه مسلمانان منتشر کرد که در آن مسلمانان را به ابزاری تبلیغاتی برای خود مبدل کرده است. تصویر فوق که نمایی از یک نمازجماعت با تن ‌پوشی از شرکت نوشابه ‌سازی آمریکایی است، باعث خشم مسلمانان در نقاط مختلف جهان شده و به حرکت گروه های غیر دولتی مسلمانان برای تحریم این کالای آمریکایی سرعت بخشیده است.

و اما نوشابه پپسی :

Pay Each Penny Save Israel

یعنی: هر پنی[کوچکترین واحد پول در آمریکا و انگلیس] را بپردازید تا برای اسرائیل ذخیره شود !!!

بله هر ریال از پول من و شما برای اسرائیل ذخیره می شود.

نمی دانم بخندم یا گریه کنم، فقط بیایید کمی بیشتر فکر کنیم و ببینیم چگونه باید عمل نماییم.

آیا از این به بعد باید با شعار مرگ بر آمریکا، کوکاکولا و پپسی کولا بنوشیم؟!؟!

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که از فردا میرم نوشابه اصیل و بی مزه و پر از چرک زمزم بنوشم

rozmary3000

اخراجی موقت
من که از فردا میرم نوشابه اصیل و بی مزه و پر از چرک زمزم بنوشم

با سلام

دوست عزي كم لطفي نكن

همين نوشابه بي مزه جاي نوشابه هاي آمريكايي را در عربستان داشت مي گرفت

اما وهابيت به بهانه اينكه نام زمزم مقدس و نبايد به صورت تجاري استفاده شود

نگذاشتند زياد مصرف شود البته به كمك يهوديان صهيونيست و آمريكائيها

Mehrdad-254

عضو جدید
سلام
حالا هی بشینید بگید کوکا بده , پپسی بده , ابعلی خوبه , ...
ول کنید.
میخواید با این حرفها به کجا برسید؟
اگه راست میگید خودتون رو تغییر بدید نه این که هی ایراد بگیرید.
کوکا کولا 10-11 ساله برترین برند تو جهانه , بهترین نوشابه ام داره حالا چه ماله بقال سر کوچه ما باشه چه ماله صهیونیستا مهم اینه که هرچی که بودن و هستن الان این شدن.

ali27a87

عضو جدید
یه سوال برام مطرح می شه این یهودی ها چرا باید تو آرم هاشون سوتی بدن و ماهیتشونو لو بدن
اگه این شکل ها و این مخفف ها رو درست نکنن ما هم نمی فهمیم و هی پول میدیم بهشون
پس دلیل این سوتی هاشون چی می تونه باشه او نا که خیلی زبلن؟؟؟؟
من فکر می کنم ما همیشه دنبال این می گردیم ببینیم 2شمنمون کیه . کشورها ی غربی که همشون 2شمنن حالا نوبت شرکت ها شده؟
بهتره برا خودمون دوست پیدا کنیم

persian_eagle

عضو جدید
اسرائیل

اسرائیل

لــــ محمد . لــ مکه

پپسی رو کاملا" مطمئن نیستم ولی میدونم که مدیر عاملش یه اسرائیلیه!

کوکا رو بهش یقین دارم. هر کی هم قبول نداره مثل یه (ببخشید گوسفند...) تو دست صهیونیسمه.
در مورد این که چرا این آرم شخمی شون رو این جوری با اسم مطهر حضرت محمد(ص) و مکه آمیخه کردند میخواد بگه که اینی که دارید ه روز با غذاتون کوفت میکنید از ماست و شما تو دست مایید.

...................