می دانید PEPSI مخفف چیست؟

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیا تا به حال به آرم شرکت کوکاکولا توجه کرده اید؟
در نگاه اول شاید هیچ مشکل خاصی را مشاهده نمیکنید، ولی کمی با دقت به آن نگاهی بیندازید.
احتمالاً گرافیستها با توجه به حرفه خود [که بازی با نقشها و طرحها برای رساندن منظوری خاص است]
زودتر متوجه قضیه می شوند.
اگر به آرم انگلیسی شرکت کوکاکولا به صورت پشت و رو، یا در آینه نگاهی بیندازید قادر خواهید بود
نوشته ای عربی را بخوانید : لا محمد – لا مکه
درست حدس زدید. دشمن صهیونیستی دقیقاً به هدف زده است!
از یک سو با عبارت لا محمد (محمّد هرگز) کلیّت دین مبین اسلام و پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی
(صلوات الله علیه)را زیر سوال برده و از سوی دیگر با جمله لا مکه (مکّه هرگز) خانه خدا و قبله واحد
تمام مسلمانان جهان را به سخره گرفته است.
جالب اینکه کارخانه های تولید این نوشابه ها در تمام کشورهای اسلامی و حتی ایران!!!! با همین نام و تحت همین امتیاز در حال تولید محصولی صد در صد آمریکایی – صهیونیستی هستند و پول من و شمای مسلمان به جیب کسانی می رود که دشمنی دیرینه خود با دین و مذهب ما را کتمان نکرده و نمی کنند و بعد هم به ریش من و شما می خندند...
و اما نوشابه پپسی :
Pay Each Penny Save Israel

بعضی وقتها انسان چیزیهایی رو میشنوه ومیبینه که که باور نمیکنه. باورم نمیشه که افرادی تحصیلکرده اینچنین ساده لوح در ممالک ما باشه وقتی میبینم میلیونها ایرانی مراکز علمی دنیا رو فتح کردن و بیشترین جوایز رو در المپیاد ها میاورند. ان کسانی که میلیاردها دلار از راه فروش پپسی و کوکا کولا بدست اورده اند از اینکه نوشیدنی انها شاید به کام چنین ساده لوح هانی بره من فکر میکنم احساس انزجار میکنند. من توصیه میکنم کلمات قران رو در ایینه نگاه کنید شاید معجره ایی چیزی یافتید. در طول تاریخ اسلام بیشترین اسیب ها را از اشخاص ساده لوحی مانند کسانی که این مزخرفات رو باور میکنند خورده .

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
Pay Each Penny Save islam
مطمئنی این نبوده.؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
یعنی ببین همین حرف را من میتونم برم تو اسرائیل بزنم و به جای جمله اخر اسرائیل بزارم.
جالب هست تو یک تاپیک میخونیم که نوشته میشه لا محمد لا مکه.
تو یک تاپک دیگه متوجه میشیم که نوشته میشه alo diablo.
اولی برای مسلمان ها کاربرد داره و دومی برای مسیحیان که دیابلو شیطان تو دینشون هست.
فقط کمی تفکر داشته باشید که متوجه میشید این یک کار تجاری و هدفش تخریب این کارخونه ها هست
عرض کردم اصلاً مهم نیست پپسی و کوکا کولا مخفف چیه، شما در اینکه این شرکت ها قسمتی از درآمدشان را به رژیم صهیونیستی اختصاص میدهند، شک دارید؟؟؟

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
دوست عزیز ازهر طرح گرافیکی یا اسم مخففی هربرداشتی رو میشه کرد مثل
گروه w.a.s.p
که بعضی اون رو : we are s.. power وبعضی اون رو :
white anglo sacson people میدونن ( ببخشید اگر املاء کلمات انگلیسی اشتباهه )

دکتر انوشه هر جا میره میگه واژه RAP مخفف این سه تاست

rised animal pe..s

درحالیکه این کلمه در واقع مخفف اینه:
Retards Attempting Poetry

:gol:
به نظر من اینکه بیایم با دروغ یه چیز بدی رو بد جلوه بدیم، کار درستی نیست
میشه داستان" هدف وسیله رو توجیه می کنه"

که من شدیدا باهاش مخالفم

این پپسی هم که تاریخ ساخت کارخونشون برمیگرده به 1903
من موافقم که باید شرکت های حامی اسرائیل رو تحریم کرد، ولی نه طوری که باعث خنده دیگران شد

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
توهم هميشگي دشمن
من سال اول راهنمايي نشستم با مامانم آرم كوكا كولا رو زير و زبر كرديم.ولي ايني كه شما ميگي رو نديديم.كلا ممكنه اونيكه ميخواد اين جمله رو دربياره موفق بشه ولي اونيكه فقط ميخواد آرم رو ببينه امكان نداره :w15:
پپسي هم ميتونه مخفف هرچيزي باشه.اين توهمه توطئه تون منو كشته واقعا:w24:

اگه یه سرچی تو اینترنت بزنی اونموقع توهم ما شما رو هم می گیره
به جای توهین به اعتقادات دیگران اگر حرفی نداری نیا و پست نده خانم محترم
pepsi=pay each peny save israeal
پراخت هر پنی برای اسراییل
کوکا کولا رو هم موافقم
البته به قول دوستمون آقا مصطفی مهم پشت پرده این شرکتهاست که در خدمت صهیونسیم جهانیست
یه تاپیکی با عنوام از مهندسان معذرت می خواهم رو زدم
کسایی که می خواستند چیزی رو بگیرند اونجا گرفتند
کسایی هم که فکر می کنند ما تو توهم هستیم بزار همونطوری بمونند
ما وظیفه مون رو انجام دادیم
خیلی چیز ها می تونند خیلی چیزها معنی داشته باشند

فیله

عضو جدید
جالب است!
البته قران را هم همینطور تفسیر میکنند و جاذبه و کوانتوم و غیره را از آن استخراج میکنند.
با این روش میتوان از روی کیهان بچه ها به ساخت لیزر رسید!!!!

wasper

عضو جدید
عرض کردم اصلاً مهم نیست پپسی و کوکا کولا مخفف چیه، شما در اینکه این شرکت ها قسمتی از درآمدشان را به رژیم صهیونیستی اختصاص میدهند، شک دارید؟؟؟

ببین دوست عزیز.
من هم دارم همین را میگم.چرا واضح نمیگیم.
چرا میخواهیم با احساسات مردم بازی کنیم.
به جای این تاپیک ها میتونست یک تاپیک درست بشه.از مدارکش بر سود اسرائیل از این شرکت ها بگه.
ما هم میخوندیم و قانع میشدیم که تحریمش کنیم.
من هدفم از اون تاپیک که شما پرسیدید هدفتون از این نظرسنجی چی بود این هست.
که جدیدا مد شده که هر چی به نفع ما هست قبولش میکنیم.
عزیز من این که دلیل نمیشه.
الان یک پولدار به قتل برسه.
ما باید حتما بریم پسر طرف را محکوم به قتل کنیم چون از مرگ پدرش بهش ارث رسیده و پولدار شده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی تنها دلیل ما باید این باشه ؟؟؟

shotgun

عضو جدید
والا اونطوري كه من اون عكس رو ديدم واقعا حقيقته.
آخه اگه خيلي واضح مينوشتن كه ديگه تابلو ميشد.

فیله

عضو جدید
اصلا هیچکس دقت نکرد.
لا مکه یعنی چه؟ مکه یک شهر است.
مثلا لا تهران یعنی چه؟
اگر گفته بود لا اسلام یا لا شیعه یک چیزی!
لا مکه یعنی مکه وجود ندارد؟
تفکر هم به مقدار کم برای بدن ضروری و مفید به فایده است.

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزی یادم اومد اون بار یه ایراد خوشگل از این کوکا کولا گرفتم
اونم این بود که اگه درست باشه لا به زبون عربی نیست و به این صورت نوشته شده :
la محمد laمکه
که دیگه واقعا خیلی ناجوره اگه انقدر فکر کردن که با این چیز اذیت کنن خب اینو هم درست میکردن دیگه !!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

shotgun

عضو جدید
اصلا هیچکس دقت نکرد.
لا مکه یعنی چه؟ مکه یک شهر است.
مثلا لا تهران یعنی چه؟
اگر گفته بود لا اسلام یا لا شیعه یک چیزی!
لا مکه یعنی مکه وجود ندارد؟
تفکر هم به مقدار کم برای بدن ضروری و مفید به فایده است.

عزيزم همينكه مفهوم رو ميرسونه كافيه.
اگرم اعتراض داري برو اسرائيل بگو اين چه وضعشه؟؟
واضح تر توهين كنيد. :razz:

فیله

عضو جدید
عزيزم همينكه مفهوم رو ميرسونه كافيه.
اگرم اعتراض داري برو اسرائيل بگو اين چه وضعشه؟؟
واضح تر توهين كنيد. :razz:

مفهوم میرساند؟:biggrin:
خب برای من هم مفهومش را بگویید!
در ضمن اسرائیل و نه اسراعیل.
معلوم است که کلا اطلاعاتتان از اسراعیل خیلی زیاد است.

تا امثال شما ها وجود دارن ما همون جهان سومی میمونیم ....انگار کوکا بیکار بوده انقدر رو لگوش کار کنه...بعدشم تمام شرکتای معروف یه پشتیبان یهودی دارن چون اکثر یهودیا بسیار پولدارن مثله قهوه نسته و محصولات ارایشی بهداشتیه ایوروشه و صدها شرکت دیگه

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

حاجی همینطوری از رو حدس و گمان نمیشه اینطوری گفت.
دلیل و مدرک لازمه! ;)

ture

عضو جدید
آیا تا به حال به آرم شرکت کوکاکولا توجه کرده اید؟
در نگاه اول شاید هیچ مشکل خاصی را مشاهده نمیکنید، ولی کمی با دقت به آن نگاهی بیندازید.
احتمالاً گرافیستها با توجه به حرفه خود [که بازی با نقشها و طرحها برای رساندن منظوری خاص است]
زودتر متوجه قضیه می شوند.
اگر به آرم انگلیسی شرکت کوکاکولا به صورت پشت و رو، یا در آینه نگاهی بیندازید قادر خواهید بود
نوشته ای عربی را بخوانید : لا محمد – لا مکه
درست حدس زدید. دشمن صهیونیستی دقیقاً به هدف زده است!
از یک سو با عبارت لا محمد (محمّد هرگز) کلیّت دین مبین اسلام و پیامبر خاتم حضرت محمد مصطفی
(صلوات الله علیه)را زیر سوال برده و از سوی دیگر با جمله لا مکه (مکّه هرگز) خانه خدا و قبله واحد
تمام مسلمانان جهان را به سخره گرفته است.
جالب اینکه کارخانه های تولید این نوشابه ها در تمام کشورهای اسلامی و حتی ایران!!!! با همین نام و تحت همین امتیاز در حال تولید محصولی صد در صد آمریکایی – صهیونیستی هستند و پول من و شمای مسلمان به جیب کسانی می رود که دشمنی دیرینه خود با دین و مذهب ما را کتمان نکرده و نمی کنند و بعد هم به ریش من و شما می خندند...
و اما نوشابه پپسی :
Pay Each Penny Save Israel

خاک تو سر کسایی که میشینن این اراجیف رو می بافند ( منظورم ارسال کننده تاپیک نیست )

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسناد صهیونیستی بودن شرکت های کوکاکولا و پپسی

اسناد صهیونیستی بودن شرکت های کوکاکولا و پپسی

حاجی همینطوری از رو حدس و گمان نمیشه اینطوری گفت.
دلیل و مدرک لازمه! ;)
از شرکت‌های معروف سرمایه داران اسرائیلی می‌توان به کوکاکولا,پپسی,اینتل و نستله اشاره کرد.
http://fa.wikipedia.org/wiki/اسرائیل#cite_note-45

این کارخانه نوشابه سازی در یکی از تصاویر تبلیغاتی خود با منقوش کردن نام کوکاکولا بر روی گنبد مسجد الاقصی و جملاتی که در این طرح تبلیغاتی نوشته شده، صریحا اعلام کرده است که "با خوردن این نوشابه آمریکایی شما جزو حامیان اسرائیل به شمار می روید".

In 1997 the Government of Israel Economic Mission honored Coca-Cola at the Israel Trade Award Dinner for its continued support of Israel for the last 30 years and for "refusing to abide by the Arab League economic boycott of Israel. For decades, this cost Coca-Cola the opportunity to sell its products in Arab countries." [48] [ In contrast Pepsi abided by the Arab League boycott of Israel which ended in May 1991, after 1992 Pepsi is also trading in Israel

سایت زیر هم جریان کامل نحوه تاسیس کارخانه کوکاکولا در تل آویو را شرح میدهد (فقط انگلیسی است)
http://www.snopes.com/cokelore/israel.asp

البته مطالب دیگری هم در این سایت ها وجود داشت که مهمترینش رو قرار دادم.
لینک سوم کاملترین لینک هستش و کامل همه چیز رو توضیح داده، همچنین در مورد سایر شرکت های حامی اسراییل توضیحات مفصلی داده...

آخرین ویرایش:

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما میتونی راحت و نرم بحث کنی. دعوا که نداریم خدای ناکرده.
چنین اصراری که شما میگید نداریم. شما برای رد این فرضیه دلیل بیاری بد نمیشه. ما هم قانع میشیم.
طرح این مباحث برای اثبات صحت و سقم مسئله یا رد اون هست و کسی اصراری نداره که حرفشو به کرسی بنشونه.
اگه دلیل قانع کننده باشه همه قبول میکنند.

شمام برای اثباته قضیه دلیل بیار قانع میشیم............
کسی هم دعوا نکرد نمیدونم چرا تا یک چیزی ضد نظر کسه دیگران گفته میشه تبدیل میشه به دعوا اگه موافقه نظر باشه میشه لحطه دوستانه و صمیمی............

samira_3001

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%84#cite_note-45

سایت زیر هم جریان کامل نحوه تاسیس کارخانه کوکاکولا در تل آویو را شرح میدهد (فقط انگلیسی است)
http://www.snopes.com/cokelore/israel.asp

البته مطالب دیگری هم در این سایت ها وجود داشت که مهمترینش رو قرار دادم.
لینک سوم کاملترین لینک هستش و کامل همه چیز رو توضیح داده، همچنین در مورد سایر شرکت های حامی اسراییل توضیحات مفصلی داده...

2 تا سایتی که دادین هیچ کدوم منبعه معتبری ندارن............. منم میتونم سایت بزنم هرچی دلم خواست توشون بنویسم............:biggrin:
سایته اخر رو میخونم نظرم رو میگم...........

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا که بعضی از افراد دیگه خیلی ساده لوح هستند و البته سخنوران خوب چرا فکر میکنید همه چیز خیلی اتفاقی درست شده اگه یکم فکر کنید متوجه میشید که این اسرائیلی ها چه خونخوارایی هستند.حتما میخواید بگید این کارخونه کوکا کولا تو ایران تو مشهد هم اتفاقی به شکل ستاره پرچم اسرائیل در امده.اینم مدرک:razz:

http://img.asrupload.ir/images/650Coca_cola_21.jpg

*mana

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا امثال شما ها وجود دارن ما همون جهان سومی میمونیم ....انگار کوکا بیکار بوده انقدر رو لگوش کار کنه...بعدشم تمام شرکتای معروف یه پشتیبان یهودی دارن چون اکثر یهودیا بسیار پولدارن مثله قهوه نسته و محصولات ارایشی بهداشتیه ایوروشه و صدها شرکت دیگه
از سادگیتونه اگه فکر کنی شرکت های یهودی سعی ندارن رو افکار مردم جهان تاثیر بزارن
به خصوص ترسی که از اسلام دارن باعث میشه دشمنیشون با مسلمونا بیشتر بشه
کلا بهتره تا ادم چیزی رو میبینه سریع انکارش نکنه در مورد زوایاش تعقل کنه:razz:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
2 تا سایتی که دادین هیچ کدوم منبعه معتبری ندارن............. منم میتونم سایت بزنم هرچی دلم خواست توشون بنویسم............:biggrin:
سایته اخر رو میخونم نظرم رو میگم...........
کدوم دو تا سایت؟ 4 تا سایت گذاشتم کدوم دو تاش غیر معتبره؟

اولیش که ویکی پدیاس که شما قبولش دارید.
دومی وبلاگه که خوب بله به خاطر عکسش گذاشتم و خوب بله معتبر نیست.
سومی هم کاملاً دقیق راجب و ریز با جزییات تمامی مشخصات تمامی شرکت ها ی حامی اسراییل رو قرار داده، شاید اگر سند دقیق وجود نداشته باشه اینقدر دقیق و با جزییات نمیشه توضیح داد.
چهارمی هم که راجب شایعه هایی که در بین مردم هست و راست و درستش رو بررسی میکنه...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حمایت مالی شرکت کوکاکولا از یک سخنرانی در جهت منافع اسراییل

حمایت مالی شرکت کوکاکولا از یک سخنرانی در جهت منافع اسراییل

Coca-Cola sponsor pro-Israel propaganda lecture
On Tuesday February 19th 2002, Coca-Cola helped through a partnership with the University of Minnesota, fund a pro-Israel propaganda lecture given by Linda Gradstein. The event was cosponsored by zionist organizations like Friends of Israel, and National Hillel.

leaflet for the event
Electronic Intifada have recently exposed Linda Gradstein for taking payments from zionist organizations whilst claiming to be the impartial Middle-east Correspondent for National Public Radio(NPR). Read the full story:
Source: http://electronicintifada.net/actionitems/020219gradstein.html

در متن این عکس لیست دوستان اسراییل نوشته شده است و در پایان ذکر شده است:
دانشگاه مینه سوتا با مشارکت شرکت کوکاکولا

آخرین ویرایش:

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از سادگیتونه اگه فکر کنی شرکت های یهودی سعی ندارن رو افکار مردم جهان تاثیر بزارن
به خصوص ترسی که از اسلام دارن باعث میشه دشمنیشون با مسلمونا بیشتر بشه
کلا بهتره تا ادم چیزی رو میبینه سریع انکارش نکنه در مورد زوایاش تعقل کنه:razz:

اخه مثلا چه ترسی از اسلام واقعی دارند. مگه اسلام واقعی دین ادمکشیه که بترسند. در دنیای اسلام غیر واقعی که همه با اسرییل تقریبا دوست هستند به غیر از ایران.

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدوم دو تا سایت؟ 4 تا سایت گذاشتم کدوم دو تاش غیر معتبره؟

اولیش که ویکی پدیاس که شما قبولش دارید.
دومی وبلاگه که خوب بله به خاطر عکسش گذاشتم و خوب بله معتبر نیست.
سومی هم کاملاً دقیق راجب و ریز با جزییات تمامی مشخصات تمامی شرکت ها ی حامی اسراییل رو قرار داده، شاید اگر سند دقیق وجود نداشته باشه اینقدر دقیق و با جزییات نمیشه توضیح داد.
چهارمی هم که راجب شایعه هایی که در بین مردم هست و راست و درستش رو بررسی میکنه...

حالا گیرم که کمک کنند هم امریکاییها هم اروپاییها. شما نوشابه نخور. هواپیما سوار نشو.اینترنت استفاده نکن. کامپیوتر رو بزن بشکون. پژو و بی ام و بنز سوار نشو. موبایل استفاده نکن.تلوزیون نگاه نکن. دیگه چیزی هست که بگم ساخت اونهاست و شما نباید استفاده کنی.؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اخه مثلا چه ترسی از اسلام واقعی دارند. مگه اسلام واقعی دین ادمکشیه که بترسند. در دنیای اسلام غیر واقعی که همه با اسرییل تقریبا دوست هستند به غیر از ایران.
یه بررسی بکنید فعالیت های ضد اسلامی صهیونیست ها رو تا مشخص بشه واستون چرا از اسلام و مسلمانان میترسند.:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا گیرم که کمک کنند هم امریکاییها هم اروپاییها. شما نوشابه نخور. هواپیما سوار نشو.اینترنت استفاده نکن. کامپیوتر رو بزن بشکون. پژو و بی ام و بنز سوار نشو. موبایل استفاده نکن.تلوزیون نگاه نکن. دیگه چیزی هست که بگم ساخت اونهاست و شما نباید استفاده کنی.؟
شما اگه یه کم ، فقط یه ذره دلتون به حال اون بچه فلسطینی بدبخت بسوزه و فکر کنی کی این بلا رو سرش آورده، تا جایی که بتونی سعی میکنی کالاهایی که به نحوی به اسراییل سود میرسونه رو تحریم کنی.
البته بستگی به طرز فکر و ایدئولوژیت هم داره که بحث جداییه...

wasper

عضو جدید
یعنی مصطفی اگر شما برید تو یک سوپر و نوشابه بخرید و فقط پپسی یا کوکاکولا داشت.نمیخریش؟؟؟؟

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی مصطفی اگر شما برید تو یک سوپر و نوشابه بخرید و فقط پپسی یا کوکاکولا داشت.نمیخریش؟؟؟؟
ما که کلاً زمزم میخوریم ولی اگه کار ضروری باشه و اورژانسی چرا میخرم ناچاراً ولی اگه ضروری نباشه نه...
این توی فتاوای برخی مراجع هم ذکر شده...