نه یعنی داره فکر میکنه چی بگه آخیییی زحمتش میشه فکر بکنه خودم جوابشو میگم آره هس
imah عضو جدید کاربر ممتاز May 17, 2012 #31 yaseziba گفت: نه یعنی داره فکر میکنه چی بگه کلیک کنید تا باز شود... آخیییی زحمتش میشه فکر بکنه خودم جوابشو میگم آره هس
yaseziba گفت: نه یعنی داره فکر میکنه چی بگه کلیک کنید تا باز شود... آخیییی زحمتش میشه فکر بکنه خودم جوابشو میگم آره هس
yaseziba اخراجی موقت May 17, 2012 #32 imah گفت: آخیییی زحمتش میشه فکر بکنه خودم جوابشو میگم آره هس کلیک کنید تا باز شود... فکر کردی؟؟ یا بدون فکر گفتی؟ حالا چی آره؟ چی هس؟؟
imah گفت: آخیییی زحمتش میشه فکر بکنه خودم جوابشو میگم آره هس کلیک کنید تا باز شود... فکر کردی؟؟ یا بدون فکر گفتی؟ حالا چی آره؟ چی هس؟؟
imah عضو جدید کاربر ممتاز May 17, 2012 #33 yaseziba گفت: فکر کردی؟؟ یا بدون فکر گفتی؟ حالا چی آره؟ چی هس؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بگرد دنبال مطلب تا متوجه شی
yaseziba گفت: فکر کردی؟؟ یا بدون فکر گفتی؟ حالا چی آره؟ چی هس؟؟ کلیک کنید تا باز شود... بگرد دنبال مطلب تا متوجه شی
zendeghi عضو جدید May 17, 2012 #34 بالاخره شما هم یه کاری می کنید که ما مسخرتووووون میکنیم.............بله!!!!!
imah عضو جدید کاربر ممتاز May 17, 2012 #35 zendeghi گفت: بالاخره شما هم یه کاری می کنید که ما مسخرتووووون میکنیم.............بله!!!!! کلیک کنید تا باز شود... عصبانی نشو عزیزم اینا کارشونه اذیت کنن ماهارو just relax
zendeghi گفت: بالاخره شما هم یه کاری می کنید که ما مسخرتووووون میکنیم.............بله!!!!! کلیک کنید تا باز شود... عصبانی نشو عزیزم اینا کارشونه اذیت کنن ماهارو just relax
yaseziba اخراجی موقت May 17, 2012 #36 imah گفت: بگرد دنبال مطلب تا متوجه شی کلیک کنید تا باز شود... به این میگن ............. سوال میکنم شما ...........
imah گفت: بگرد دنبال مطلب تا متوجه شی کلیک کنید تا باز شود... به این میگن ............. سوال میکنم شما ...........
yaseziba اخراجی موقت May 17, 2012 #38 masi_ofspring گفت: چرا فک می کنید همه دخترا یه جورن؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... کی فکر کرد؟؟ دشمن یک چیز بدیهی می باشد.احتیاج به اثبات ندارد
masi_ofspring گفت: چرا فک می کنید همه دخترا یه جورن؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... کی فکر کرد؟؟ دشمن یک چیز بدیهی می باشد.احتیاج به اثبات ندارد
taraneh_de عضو جدید May 17, 2012 #39 sami69 گفت: خوب ضريب هوشي پايينه ديگه كاريش نميشه كرد. ذاتيه.......... کلیک کنید تا باز شود...