ای بابا بده مجرد هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سری که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندن.(این دو جمله رو مخصوص آقایون و خانم های محترم گذاشتم)

موافقم ولي اگه اون شاهزاده هه باشه نه يه چپندرچلاغ بيچاره مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟موافقم حتي روحيه ادمو واسه درس خوندن بالا ميبره ازدواج به نظرم
حالا چیکار کنیم؟

والاااامجرد بمونید عجب حالی میده باور کنید ... چند وقتی هستش دارم طعم قشنگ مجردی رو دارم حس میکنم هر چی سنم داره بالاتر میره دارم بیشتر حسش میکنم ...وای راحت ریلکس .آدم خودتی هر کاری دوس داری میکنی ...
من آدم مسولیت ناپذیر نیستم ولی دیگه اصلن حس ادواج و ندارم دیگه یعنی فازش نی....شاید سن 35 یا 40 سال اونم برا اینکه فقط با یکی حرف بزنی اگه شب حالت بد شد به دادت برسه همین والا باور کنید
واقعا چنین طرز تفکری دارید؟؟؟و فقط ازدواج رو در این میبینید که یکی باشه وقتی حالتون بد شد به داداتون برسه؟؟همین؟؟
نه من هنوز شور دارماون موقع که حسش بود نشد ..دیگه بهش فکر نکنم بهتره ..هر چی سنت بره بالاتر حسش کمتر میشه باور کنید وسواس تر میشین ..به گونه ای که بیخیال میشین میگین خودم و خودم باشم بهتره ....باور کنید من الان همین حس و دارم ...

متاسفانه پسر میپسنده مادرپسر نمیپسنده :/
با این پدیده چه کنیم؟!![]()

كمي تاقسمتي عاليمجرد موندن خیلی خوبه.....به من که خیلی خوش میگذره![]()
بميرم الهي چي كشيديخوب شما شاید سنت پایین باشه سنت بره بالا فرق می کنه

تكبير :ديحتما درست می گم شاید چرا قطعا
باو ميخواي بيايم خواستگاريت؟؟؟خداوکیلی جدیدا به قشر دختر جامعه حسودیم میشهالان خیلی هاشون که تا حتی هم سن و سال خودمون هستن در شرف ازدواجن ...تنها کاری هم که باید بکنن همون بله گفتن هست...به نظر من تو این مورد دخترا خیلی شانس اوردن...
آوريييييييييينمن همیشه حقیقت رو می گم و هیچ وقت دنبال طرفداری از خودمون نیستم...بهر حال دختر توی جامعه ما خیلی محدودیت داره ولی در این زمینه دوست داشتم جای دخترها بودم...
خودم اگه شرایطم جور باشه با کله میرم برای ازدواج
ای بابا
اینا همش بهانن
مطمئنا حتی اونایی ک نمیخان بدونن ازدواج با کدوم"ز" نوشته میشه،
اگ موقعیت و شرایطشو داشته باشن
1 مین هم درنگ نمیکنن
پ.ن:حاالا این شرایط و توقعات از خود و همسر آینده درجه بندی داره

نه نه نه من كه نه![]()
ببخشید تو عاقایون بسته به این که چندمین دوستشون هس نداره ؟ :دیدر خانوم ها هم بسته به اینکه چندمین دوستشون هست متغیر از دو هفته تا 6 ماه هستش !!
ببخشید تو عاقایون بسته به این که چندمین دوستشون هس نداره ؟ :دی
آقایون کلا شب بخوابن صبح بیدار بشن همه چیز رو فراموش میکنن
متاسفانه به دخترها هم این سرایت کرده
نکن داداش نکن..یبار دیدی ضربه مغزی میشیاااااااااا دی:
دقیقا منم مشکل سرع وقتم ازاد نیستم بخاطر همبن نمیتونم پول اینا مشکلی ندارم از این میترسم کنار نیاد طرفممجرد که نمیشه موند آدمه به انحراف می کشه....
من خودم اگه کیس مورد نظر خودمو پیدا کنم خوب ترجیح می دم ازدواج کنم تا زندگیم تغییر کنه ..
لزومی نداره به خودم سخت بگیرم فکر نمی کنم ازدواج بد باشه
اگه انتخاب درست باشه خیلیم خوبه آدم حس خوبی به زندگی پیدا می کنه ..
بله منم مثل شما فکر میکردم ولی به این نتیجه رسیدم که به هیچ کسی نمیشه اعتماد کرد
چون یه مدت کنارته بعدشم میزاره میره تو میمونی و یه سری خاطره و وابستگی
من طاقتشو ندارم نمیتونم تحمل کنم
ازدواج ظلم به خود است
می خواهم متاهل بمانم![]()
دلم می خواد مجرد بمانم ولی مگه بزرگترا میزارن![]()
شما همین الان میگفتی داداش داری معرفی کن که![]()
میدونم چی میگی عزیزم اما دوستیا تعهد ندارن همه کشکه همه....
فقط علاقه ی الکی یه زندگی زمین تا آسمون فرق میکنه مطمئن باش ازدواج حالو هواش فرق میکنه جنس همه چی فرق میکنه..
ازدواج جنسش طلاس دوستی حلبی
دلم می خواد مجرد بمانم ولی مگه بزرگترا میزارن![]()
مگه میذارن یکم از زندگی لذت ببریم؟؟؟
شما همین الان میگفتی داداش داری معرفی کن که![]()

امون از دست این بزرگترا!!مگه میذارن یکم از زندگی لذت ببریم؟؟؟
بیا سرتو بذار رو شونه خودم گریه کن!!!!!!!!![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
دختران مجرد متولد 71 عروس خانم وکیلم؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 162 | |
|
|
پسر با این ویژگی ها مجرد می ماند | مشاوره ازدواج | 29 | |
|
|
از مجرد ماندن می ترسید؟! | مشاوره ازدواج | 0 | |
|