می‌خواهم مجرد بمانم

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|

موافقممممممممممم من عشق اولم نداشتم نیومده چه جوری پیداش کنم

Bahman_mech

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقن دیگه اصلن دنبالش نیستم ااصلنا ..واقعن دیگه حسش نی ...وقتی گرمی و ذوق و شوق داری ..چند وقت پیش پیش استادم بودم دوره کارشناسی با هم رفیق بودیم میگفت فلانی تو هممث من دیگه ازدواج نمیکنی هر دومون به عشقمون نرسیدیم دیگه بیخال ..اگه یه زمانی زن هم بگیری تو 40 سال دیگه با عشق نیست ..اون عشق اولت نمیشه

من 28 سالم تموم شده انرژی دارم در حد بارسلونای گواردیولا.شب عیدی نوحه سرایی میکنی؟

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اون موقع که حسش بود نشد ..دیگه بهش فکر نکنم بهتره ..هر چی سنت بره بالاتر حسش کمتر میشه باور کنید وسواس تر میشین ..به گونه ای که بیخیال میشین میگین خودم و خودم باشم بهتره ....باور کنید من الان همین حس و دارم ...
آره متاسفانه سن بره بالاتر این مشکلات یه خورده پیش میاد ولی فکر میکنم این حس زود گذر باشه.ایشالا دوباره به حس اولیتون برگردید.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقممممممممممم من عشق اولم نداشتم نیومده چه جوری پیداش کنم

ممکنه آدم از یکی خوشش بیاد و به هر دلیلی بهش نرسه ..دلیلی نداره گند بزنه به آینده اش به خاطر کسی که دیگه واسه خودش نیس :ی ولی عشق اینا نیس که :| عشق در یک نگاه و عشق همکلاسی و... اینا همش چرنده از نظرم :ی عشق واقعی بعد ازدواجه :cool: البته اگه دو طرف آدم باشن:biggrin:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
باو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|
شاید شما راست بگی ... موندم آرزو کنم تجربش و بکنی یا نکنی .... هم قشنگه هم سخت خیلی سخت

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ممکنه آدم از یکی خوشش بیاد و به هر دلیلی بهش نرسه ..دلیلی نداره گند بزنه به آینده اش به خاطر کسی که دیگه واسه خودش نیس :ی ولی عشق اینا نیس که :| عشق در یک نگاه و عشق همکلاسی و... اینا همش چرنده از نظرم :ی عشق واقعی بعد ازدواجه :cool: البته اگه دو طرف آدم باشن:biggrin:

موافقم :cool::D

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
وقتی تو 27 سالگی موهات جو گندمی بشه دیگه جون نیستی خواهر ....اون دله که ظاهرو جوون میکنه دل پیر بشه ظاهر و داغون میکنه ..بیخیال ... دیگه از ما گذشت

بابا برادر من تو چقد ناامیدی.خدا یزرگه.توکلت به خدا باشه

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همتون ازدواج کنید خیلی خوبه ...من نخواستم شما ولی ازدواج کنید خیلی خوبه ...ولی من کار خوب نمیخوام بکنم دیگه بیخیال

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان همتون ازدواج کنید خیلی خوبه ...من نخواستم شما ولی ازدواج کنید خیلی خوبه ...ولی من کار خوب نمیخوام بکنم دیگه بیخیال

من فقط دعا میکنم یه اتفاق خوب بیفته واستون طرز تفکرتون عوض شه