باو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|
موافقممممممممممم من عشق اولم نداشتم نیومده چه جوری پیداش کنم
باو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|
اتفاقن دیگه اصلن دنبالش نیستم ااصلنا ..واقعن دیگه حسش نی ...وقتی گرمی و ذوق و شوق داری ..چند وقت پیش پیش استادم بودم دوره کارشناسی با هم رفیق بودیم میگفت فلانی تو هممث من دیگه ازدواج نمیکنی هر دومون به عشقمون نرسیدیم دیگه بیخال ..اگه یه زمانی زن هم بگیری تو 40 سال دیگه با عشق نیست ..اون عشق اولت نمیشه
آره متاسفانه سن بره بالاتر این مشکلات یه خورده پیش میاد ولی فکر میکنم این حس زود گذر باشه.ایشالا دوباره به حس اولیتون برگردید.اون موقع که حسش بود نشد ..دیگه بهش فکر نکنم بهتره ..هر چی سنت بره بالاتر حسش کمتر میشه باور کنید وسواس تر میشین ..به گونه ای که بیخیال میشین میگین خودم و خودم باشم بهتره ....باور کنید من الان همین حس و دارم ...
موافقممممممممممم من عشق اولم نداشتم نیومده چه جوری پیداش کنم
البته اگه دو طرف آدم باشنشاید شما راست بگی ... موندم آرزو کنم تجربش و بکنی یا نکنی .... هم قشنگه هم سخت خیلی سختباو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|
من 28 سالم تموم شده انرژی دارم در حد بارسلونای گواردیولا.شب عیدی نوحه سرایی میکنی؟

ممکنه آدم از یکی خوشش بیاد و به هر دلیلی بهش نرسه ..دلیلی نداره گند بزنه به آینده اش به خاطر کسی که دیگه واسه خودش نیس :ی ولی عشق اینا نیس که :| عشق در یک نگاه و عشق همکلاسی و... اینا همش چرنده از نظرم :ی عشق واقعی بعد ازدواجهالبته اگه دو طرف آدم باشن
![]()

وقتی تو 27 سالگی موهات جو گندمی بشه دیگه جون نیستی خواهر ....اون دله که ظاهرو جوون میکنه دل پیر بشه ظاهر و داغون میکنه ..بیخیال ... دیگه از ما گذشت
من 28 سالم تموم شده انرژی دارم در حد بارسلونای گواردیولا.شب عیدی نوحه سرایی میکنی؟

شب عیدی رفتم رو منبر![]()

خداوند انرژیتون و افزون کن در حد استقلالمن 28 سالم تموم شده انرژی دارم در حد بارسلونای گواردیولا.شب عیدی نوحه سرایی میکنی؟

آره بیا پایین![]()
تو عاشق نشدی این درد و بفهمی بیا پایین![]()

نمیدونم والا ، شاید چرند باشه :|||
بذار یه چی دیگه بگم : در کل عشق قبل از ازدواج چرنده :خخخخ
اومدم پاییین چون تو گفتی![]()
دوستان همتون ازدواج کنید خیلی خوبه ...من نخواستم شما ولی ازدواج کنید خیلی خوبه ...ولی من کار خوب نمیخوام بکنم دیگه بیخیال
شاید شما راست بگی ... موندم آرزو کنم تجربش و بکنی یا نکنی .... هم قشنگه هم سخت خیلی سخت
منم قصد ازدواج دارم ، کسی خواست بگه

تعداد داره زیاد میشه دیگه نبود؟؟؟![]()
مهریه یک کیلو نبات و یک شاخه گل رز
شما که گفتی نمیخوای ازدواج کنی.ناگفته نماند که پول ندارمامهریه یک کیلو نبات و یک شاخه گل رز
![]()

منم قصد ازدواج دارم ، کسی خواست بگه
ببین همه اینها سرو دست می شکونن واسه شوهر فکر کنم دیگه البته تا الان دیگه یکی گیر اومده برات هههه
نه اینکه شماها سرو دست نمیشکنید واسه همسر.هههههه
باور کن الان هیچ پسری سر و دست نمی شکنه چون به دردسر هاش و بد بختی هاش نمی ارزه اره یه پسر پولدار باشی اره ولی کو
کی گفتم؟شما که گفتی نمیخوای ازدواج کنی.![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
دختران مجرد متولد 71 عروس خانم وکیلم؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 162 | |
|
|
پسر با این ویژگی ها مجرد می ماند | مشاوره ازدواج | 29 | |
|
|
از مجرد ماندن می ترسید؟! | مشاوره ازدواج | 0 | |
|