farzan001
عضو جدید
راستی خانم رز سیاه به جز این دوست شما تمام کسایی که توی این جریان انتخابات مجروح شدن کشته شدن همه ی اونا خانواده داشتن.همه ی اونا جوونای هم سن و سال خود ما بودن که کلی واسه آیندشون برنامه داشتن.خانواده های اونا چی میکشن وقتی شما و امثال شما انقدر راحت بهشون توهین می کردین. یه نمونه از این افراد رو خودم می شناسم که هنوز خانوادش ازش خبر ندارن یه جوون 19-20 ساله. بدون هیچ گناهی.از همه دوستان عزیز خواهشی دارم
اگه میشه واسه یکی از دوستام دعا کنید یه بیماری داره که ممکنه منجر به قطع شدن پاهاش بشه![]()
از همتون میخوام سر دعاهاتون از دوست منم یادی کنید اسمش مریمه یه دختر مهربون با کلی آرزو که این اتفاق داره کل زندگیش رو به نابودی میکشه
یلی ناراحته و گریه میکنه آخه اون هنوز حتی جوونی رو تجربه نکرده هنوز نتونسته از زندگیش لذت ببره تازه میخواست توی مسابقات دو شرکت کنه و مدال بیاره اما حالا ...
بیشتر برای مادرش ناراحتم چون مریم تک بچست و خدا بعد از سالها نذر و دعا مریم رو به مادرش داده
تو رو خدا واسش دعا کنید![]()
شما برای شفای دوستت طلب دعا می کنی ولی من به همتون میگم یه دعایی بکنین یه خبری از این پسر به خانوادش برسه. مادرش داره پرپر می شه.

مادر اون پسر مادر نیست؟
شماها یه کم انصاف ندارین.ولی من واسه دوستت دعا می کنم.