میشه واسش دعا کنید ؟؟؟

farzan001

عضو جدید
از همه دوستان عزیز خواهشی دارم
اگه میشه واسه یکی از دوستام دعا کنید یه بیماری داره که ممکنه منجر به قطع شدن پاهاش بشه :cry: :cry:
از همتون میخوام سر دعاهاتون از دوست منم یادی کنید اسمش مریمه یه دختر مهربون با کلی آرزو که این اتفاق داره کل زندگیش رو به نابودی میکشه :cry:
یلی ناراحته و گریه میکنه آخه اون هنوز حتی جوونی رو تجربه نکرده هنوز نتونسته از زندگیش لذت ببره تازه میخواست توی مسابقات دو شرکت کنه و مدال بیاره اما حالا ...:cry:
بیشتر برای مادرش ناراحتم چون مریم تک بچست و خدا بعد از سالها نذر و دعا مریم رو به مادرش داده :cry:
تو رو خدا واسش دعا کنید:gol:
راستی خانم رز سیاه به جز این دوست شما تمام کسایی که توی این جریان انتخابات مجروح شدن کشته شدن همه ی اونا خانواده داشتن.همه ی اونا جوونای هم سن و سال خود ما بودن که کلی واسه آیندشون برنامه داشتن.خانواده های اونا چی میکشن وقتی شما و امثال شما انقدر راحت بهشون توهین می کردین. یه نمونه از این افراد رو خودم می شناسم که هنوز خانوادش ازش خبر ندارن یه جوون 19-20 ساله. بدون هیچ گناهی.
شما برای شفای دوستت طلب دعا می کنی ولی من به همتون میگم یه دعایی بکنین یه خبری از این پسر به خانوادش برسه. مادرش داره پرپر می شه.:cry:
مادر اون پسر مادر نیست؟
شماها یه کم انصاف ندارین.ولی من واسه دوستت دعا می کنم.

farzan001

عضو جدید
هیچوقت برای کسی آرزوی بد نکنید هرچقدرم که ازش خوشتون نیاد ...

مرسی ...:gol:
آره دوست خوبم منم باهات موافقم حرفت درسته.
هیچ وقت واسه کسی دعای بد نکنید. جواب بدی رو با بدی نمیدن.ما می تونیم خوب باشیم حتی اگه بدی ببینیم.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
امید وارم خوب بشه:cry:
فقط فقط توکلت به خدا باشه(تجربش کردم.فقط فقط اون);)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
راستی بزارین منم سو استفاده کنم از این تاپیک و بخوام که پسر دایی منم دعا کنین:cry:
:(3سالشه و الان تقریبا یه هفتس که بیمارستانه.یهویی قندش شده 512 :eek::cry:
براش دعا کنین یه بچه شلوغ و بامزه و مامانی مثل بچه های ناز فامیلاتون(البته دور از مریض شدن بچه های فامیلاتون)
ناراحتي نداره معلومه ديگه... ديابت داره ، واسه ادامه زندگي بايد انسولين بزنه

monir arch

عضو جدید
ناراحتي نداره معلومه ديگه... ديابت داره ، واسه ادامه زندگي بايد انسولين بزنه
خیلی ممنون از دلداریت:razz:
خوب شد گفتی اااااااااا وگرنه اصلا نمیفهمیدم:razz:
من میگم دعا کنین که قندش بیاد پایین و بهتر شه بعد شما میگی دیابت داره؟؟؟؟؟؟:surprised:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
می گن به حق بیمار کربلا

بله به امام چهارم متوسل می شن ، ولی من معمولا اینو نمی گم چون امام سجاد توی کربلا نقش خیلی بزرگتر از این داشته که صرفا یه بیمار تب دار باشن ،( یه تاپیک هم درباره نقش تاثیر گذار ایشون و حضرت زینب در ایام محرم داشتم) ، بنابر این دوست ندارم این لفظ رو ببرم ، ولی به گفته شما خدایا به حق سید الساجدین این بیمار عزیز رو شفای عاجل عنایت بفرما

توجه داشته باشید عزیز اهل بیت فاطمه زهراست ، در ضمن روز شنبه به روایتی متعلق به فاطمه زهرا ( س) و علی ( ع ) السلام است :gol:

اقیانوس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوندا !بار الهی! قدرتت ومهرت به زنان را به رخ جهانیان بکش.

خدایم! شفای عاجلی به مریم ما عطا فرما که هر کافری را به تسبیح تو اجبار کند.

خدایمان! ای خالق! ای که تو این جسم را به مریم دادی! این جسم سالم را از او مگیر و پای او را در راه خودت بگذار.
بگذار تا دیدن قامت او مادر و پدرش را به سرور آورد و آنان را سرشار از عشق به تو گرداند.

قلب ما بندگان تو، از هر دین و اعتقادی، برای مشکل این بنده ی ناشناست، شکسته.
قلبمان گرفته و بعض بر گلویمان لگد می زند. پروردگارم! پروردگارا! خالقا! ای قدرت مطلق! ای مهربان ترین! ای رحمان رحیم! ای خدا! تنها تو را می پرستم و تنها از تو یاری می جویم. دستهای مریم را بگیر و بلندش کن. او را با آرزوهایش تنها مگذار. که تویی به هدف رساننده.

آمین یا رب العالمین

اللهم صل علی محمد و آل محمد:gol:

ahmad_7

عضو جدید
از همه دوستان عزیز خواهشی دارم
اگه میشه واسه یکی از دوستام دعا کنید یه بیماری داره که ممکنه منجر به قطع شدن پاهاش بشه :cry: :cry:
از همتون میخوام سر دعاهاتون از دوست منم یادی کنید اسمش مریمه یه دختر مهربون با کلی آرزو که این اتفاق داره کل زندگیش رو به نابودی میکشه :cry:
یلی ناراحته و گریه میکنه آخه اون هنوز حتی جوونی رو تجربه نکرده هنوز نتونسته از زندگیش لذت ببره تازه میخواست توی مسابقات دو شرکت کنه و مدال بیاره اما حالا ...:cry:
بیشتر برای مادرش ناراحتم چون مریم تک بچست و خدا بعد از سالها نذر و دعا مریم رو به مادرش داده :cry:
تو رو خدا واسش دعا کنید:gol:

ایشالا خدا هر چه سریعتر شفاش بده ...................البته اگه اینجوری بشه که امیدوارم نشه قسمت اینجوری بوده:cry:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات از این قشنگتر پیدا نکردم.همینارو گذاشتم.
انشاالله که هر چه زودتر خوب میشن.
خداوندا !بار الهی! قدرتت ومهرت به زنان را به رخ جهانیان بکش.

خدایم! شفای عاجلی به مریم ما عطا فرما که هر کافری را به تسبیح تو اجبار کند.

خدایمان! ای خالق! ای که تو این جسم را به مریم دادی! این جسم سالم را از او مگیر و پای او را در راه خودت بگذار.
بگذار تا دیدن قامت او مادر و پدرش را به سرور آورد و آنان را سرشار از عشق به تو گرداند.

قلب ما بندگان تو، از هر دین و اعتقادی، برای مشکل این بنده ی ناشناست، شکسته.
قلبمان گرفته و بعض بر گلویمان لگد می زند. پروردگارم! پروردگارا! خالقا! ای قدرت مطلق! ای مهربان ترین! ای رحمان رحیم! ای خدا! تنها تو را می پرستم و تنها از تو یاری می جویم. دستهای مریم را بگیر و بلندش کن. او را با آرزوهایش تنها مگذار. که تویی به هدف رساننده.

آمین یا رب العالمین