بابا این آواتار من مگه چشه؟!!!!امروز 5 تا از دوستام نرسیده سلام علیک نکرده گفتن آواتارتو عوض کن ...خوشگله که! ای بابا!
چش نیس...گوشه!!!!!!
خشنگه بابا...نیمیخواد عوضش کنی
چش نیست ابرو...![]()
از بس که خوش سلیقه ای ...احتمالا مثل من هم از یه چیزایی خسته شدی...واسه همین از نظرت مشکل ندارهبنظر من که مشکلی نداره
اتفاقا قشنگه
عوضش کن یاد بدبختیام میفتم !!
الهام تو هم آواتارتو عوض کن :دی
به تو چه!!عوضش کن یاد بدبختیام میفتم !!
الهام تو هم آواتارتو عوض کن :دی
خيليم زشته :دي
:دي
عزییییییییییییییییییییییییییییییزم آواترت خوشگله فقط آدم فکر میکنه شکست عشقی خوردی...!بابا این آواتار من مگه چشه؟!!!!امروز 5 تا از دوستام نرسیده سلام علیک نکرده گفتن آواتارتو عوض کن ...خوشگله که! ای بابا!![]()
عزییییییییییییییییییییییییییییییزم آواترت خوشگله فقط آدم فکر میکنه شکست عشقی خوردی...!![]()
ابرو كيه ؟!
شادمهر:دي
تایید میشه !
الهام فقط امضاتو تائید میکنم .....
از بس که خوش سلیقه ای ...احتمالا مثل من هم از یه چیزایی خسته شدی...واسه همین از نظرت مشکل نداره![]()
بابا این آواتار من مگه چشه؟!!!!امروز 5 تا از دوستام نرسیده سلام علیک نکرده گفتن آواتارتو عوض کن ...خوشگله که! ای بابا!
شکست عشقی چیه بابا !چرا حرف در میارین واسه آدم؟!!!!عزییییییییییییییییییییییییییییییزم آواترت خوشگله فقط آدم فکر میکنه شکست عشقی خوردی...!![]()
عوض کن خلاص بابا آدم حالش خراب می شه!!!!
توهم که هی تایید کن !تایید میشه !
الهام فقط امضاتو تائید میکنم .....
مرسی از تعریفت
من نمیدونم شما از چی خسته ای !!؟؟ اما من از کل زندگی بریدم
بنظرم مرگ قشنگیه که یه گلوله تو مغز آدم خالی کنن
ای جون....قربون سحل جون خوشملم برم....چشم به زودی عوض میکنم....اوری جونم عسیسم این آواتار واسه روحیه ی خودت هم خوب نیس ها
همش چرا آواتار غمگونانه میذاری؟
یه آواتار بذار که نیشش باز باشه شاد شیم
البته هر جور دوس داری ها
شکست عشقی چیه بابا !چرا حرف در میارین واسه آدم؟!!!!نه بهاره جونم شکست عشقی نخوردم
توهم که هی تایید کن !
خوبه واسه همینه از اواتار من خوشت میاد دیگه...هم نظریم
ای جون....قربون سحل جون خوشملم برم....چشم به زودی عوض میکنم....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
میشه نظرتونو بگید...... | گفتگوی آزاد | 39 | |
![]() |
همه چی داره گرون میشه | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
خوابم یا بیدار؟؟؟؟؟ اخه چجور میشه باور کرد؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 26 | |
D | پیش فروش کدوم خودرو نسبت به بازار آزاد ارزونتر تموم میشه ؟ | گفتگوی آزاد | 1 | |
Д | چرا هر دختری با ی پسر آشنا میشه روز اول به کسی نمیگه؟ | گفتگوی آزاد | 87 |