نظریه داروین راجب تکامل جانوران روی زمین می باشد وبه نظر م تا اندازه ای درسته وقابله قبول.خوشحال میشم اینجا توضیح بدید رابطه ی عالم و طبیعت و خدا رو
جوری که همه قانع بشن
با سند و مدرک، من به جون خودم تحقیق میکنم و اگه اشتباه باشه .....!!!
اولین سوال:کسی نظریه داروین رو میدونه و میتونه توضیح بده؟
با سلام : زمان بعدی است از ابعاد جهان مانند :طول-عرض-ارتفاع یا ضخامت . برای شما ان سه مورد در محور های مختصات استوانه ای 120 درجه قابل لمس است چون دیده می شوند. مشکل ما در درک زمان بعلت استفاده از زمان نسبی وقراردادی است که با ابزاری بسته بر مچ دست ! انرا اندازه می گیریم. این قرداد نسبی بعلت کثرت استفاده برای ما حالت مطلق را پیدا کرده است. اما زمان واقعی یا بعد چهارم مانند سه بعد دیگر که فیزیکی هستند وجود دارد ولی متا فیزیکی است وبا احساس پنجگانه حس نمی شود. با کالبد اختری یا کیهانی ما ارتباط دارد. این کالبد در خواب ورها شدن روان وروح از قیود قراردادهای فیزیک جسم - ازاد ووارد عمل می شود. شما در خواب :پرواز -پرش- سقوط دارید وراه رفتن(درجازدن) اما بسان سبکی یک پر ! .واین با نسبیت های جهان فیزیکی وابعاد حسی فرق دارد. داستان مفصل است .فعلا اجاز ه دهید همین مقدار بسنده کنم.با سلام.
زمان چیست؟بعد چهارم ابعاد.چگونه میشود در زمان سیر کرد.همه در زمان سیر میکنند اما روح اونها هنگام خواب.چطور میشه جسم هم در زمان سفر کنه؟آیا زمان یک چیز حقیقی هست یا وهم و خیال ما هست؟اصلا زمان در بین ما میچرخه یا ما در تونل زمان هستیم؟
نظر شما چیه؟
با سلام : زمان بعدی است از ابعاد جهان مانند :طول-عرض-ارتفاع یا ضخامت . برای شما ان سه مورد در محور های مختصات استوانه ای 120 درجه قابل لمس است چون دیده می شوند. مشکل ما در درک زمان بعلت استفاده از زمان نسبی وقراردادی است که با ابزاری بسته بر مچ دست ! انرا اندازه می گیریم. این قرداد نسبی بعلت کثرت استفاده برای ما حالت مطلق را پیدا کرده است. اما زمان واقعی یا بعد چهارم مانند سه بعد دیگر که فیزیکی هستند وجود دارد ولی متا فیزیکی است وبا احساس پنجگانه حس نمی شود. با کالبد اختری یا کیهانی ما ارتباط دارد. این کالبد در خواب ورها شدن روان وروح از قیود قراردادهای فیزیک جسم - ازاد ووارد عمل می شود. شما در خواب :پرواز -پرش- سقوط دارید وراه رفتن(درجازدن) اما بسان سبکی یک پر ! .واین با نسبیت های جهان فیزیکی وابعاد حسی فرق دارد. داستان مفصل است .فعلا اجاز ه دهید همین مقدار بسنده کنم.
نوشته هاتون تماما برگرفته شده از باورهای مذهبی و اعتقادات مردم باستان هست و هیچ کدام پشتوانه علمی ندارد.
ما در خواب پرش و پرواز و ... نداریم، اینها تصورات و واکنش های مغز هست.
همانطور که شما الان میتونی چشماتو ببندی و بدون خواب روی کره مریخ فوتبال بازی کردن رو تصور کنی.
خواب صرفا بر اساس یکسری دیده های تجربی تصاویری مخلوط درست میکنه که میتونه واقعی باشه یا نباشه.
برای همین هم هست که انسان هایی که کور مادرزاد هستند هیچ خوابی نمی بینند، احتمالا با این تفکرات شما روح این افراد هم کور است !!!!!!!
در باب زمان هم اطلاعات و یافته های نوین دنیا میگوید، زمان یک پارامتر تک بعدی نیست، بلکه همانند مکان دارای چندین بعد است و نمیتوان به صورت خطی گفت، گذشته و حال و آینده داریم.
بحث روح هم که کلا یک بحث خیالی هست که حتی یک ثبت علمی در ژورنال های روانشناسی و تجربی مطرح دنیا ندارد و بازم اعتقادات مردم باستان و به تبع اون دین هست.
اتفاقا افراد کور خواب میبینند .
قسمتی اکثریتی حدود 90 % خاب هایی که میبینیم همین طور است که فرمودید واکنش های مغز است که کیفیت ان بستگی به قدرت تخیل افراد دارد . اما تکلیف خواب هایی میبینیم که در اینده ی نزدیک رخ میدهد چه ؟ ایا باز هم روح نداریم .
اگر روح را از طریق روانشناسان میخاهید بشناسید بله ! 1 ژورنال مطرح در دنیا رو هم نمیتونید پیدا کنید . اینا ها یکی از همین روان شناسام بیخ دلم نیشسته ! انقد به روح اعتقاد نداره که خودش شبیه روح شده
نوشته هاتون تماما برگرفته شده از باورهای مذهبی و اعتقادات مردم باستان هست و هیچ کدام پشتوانه علمی ندارد.
ما در خواب پرش و پرواز و ... نداریم، اینها تصورات و واکنش های مغز هست.
همانطور که شما الان میتونی چشماتو ببندی و بدون خواب روی کره مریخ فوتبال بازی کردن رو تصور کنی.
خواب صرفا بر اساس یکسری دیده های تجربی تصاویری مخلوط درست میکنه که میتونه واقعی باشه یا نباشه.
برای همین هم هست که انسان هایی که کور مادرزاد هستند هیچ خوابی نمی بینند، احتمالا با این تفکرات شما روح این افراد هم کور است !!!!!!!
در باب زمان هم اطلاعات و یافته های نوین دنیا میگوید، زمان یک پارامتر تک بعدی نیست، بلکه همانند مکان دارای چندین بعد است و نمیتوان به صورت خطی گفت، گذشته و حال و آینده داریم.
بحث روح هم که کلا یک بحث خیالی هست که حتی یک ثبت علمی در ژورنال های روانشناسی و تجربی مطرح دنیا ندارد و بازم اعتقادات مردم باستان و به تبع اون دین هست.
سلام .......
فک کنم میخاین اینو بشنوین که انسان تکامل یافته ی میمونه ...........اره ........................ول بایدبدوید نظریه داروین از ال تا اخر از نظر تجربی علمی منحله ه خاطر نقض ها دلایل بی شماری که براش اورن یکیش اینکه اگر چنین تکاملی وجود داشت چرا الان اثری ازش نیست؟ وخیلی دلایل دیگه ....................بنابراین داروین نظریش فقط بر اساس چند تا مشاهده کلی مثل دراز شدن گردن زرافست که مدرک معتبر نیست................................
و در مورد خدا .............پیشنهاد میکنم کتاب انسان کامل جوادی املی رو بخونید .........................................................................................به نظر من دلیل اینکه میگن راههای رسیدن به خدا بسیار است این نیست که هر کس یه جور فکر میکنه .هر کس برای معرفت به خدا باید از تمام امکاناتش استفاده کنه . خداییکه با فیزیک شناخته میشه یه روز نقض میشه .خدایی که با من به دنیا بیاد (منظورم مسلمون زاده شدنمونه) یه روز میمیره . خدای شهودی و ادراکی با پیری من پیر میشه . ولی خدایی که بدرد یه انسان کامل میخوره یه خصوصیت کامل وبی نقص میخواد .خدایی که تمام قوانین فیزیکو میدونه .همیشه هست وقابل درکه .............. بهتره خدا رو تو همه عرصه ها جستجو کرد مطمعنا هر کدوم دلیلی برای اثبات پرردگارشون دارن که موجودی مثل انسان که قابلییت درک تمام عالم رو داره سیراب کنه .........
سلام :
اگر روی سخن شما با من است -فکر می کنم مطالب این قسمت و قسمت های قبل را کامل ودقیق مطالعه نکرده اید. اگر هم با دیگردوستان است که خود پاسخ می دهند.
در کل وبسیار مختصر نظر مرا اگر بخواهید :خیر-بنده هیچ اعتقادی به نظریه داروین وانشعاب انسان از میمون نمایان ندارم. انسان را خلق الساعه افریدن خداوندی میدانم که خلق تمام هستی برای او بسیار اسان است. اما بعنوان تکامل بمعنی وفق تدریجی با محیط می شود موارد(نه همه)را مورد بررسی قرار داد. مثل پرده دار شدن بین پاهای مرغابی برای شنای بهتر ویا ایرو دینامیک شدن بسیاری از ماهیان در میلیونها سال و باله های اضافی یا حذفی وازاین مسا یل ولی اینها دلیل .انشعاب گونه ها از هم در دو منظر جدا (انسان از ابزی وپارامسی وامیب!! واوران اوتان!و...) نیست.
سلام جناب ترکاشون.....
عذر میخوام از لحن نادرست اول بحثم ..........ولی منظور من بیشتر قسمت دوم حرفام در مورد خدای مورد علاقم بود .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[میزگرد] آیا ماده می تواند واجب الوجود باشد ؟ | بحث و گفتگوی فلسفی | 30 | |
![]() |
نگرشی بر مسایل فلسفی | بحث و گفتگوی فلسفی | 0 | |
![]() |
یک سوال فلسفی | بحث و گفتگوی فلسفی | 0 | |
![]() |
پرسش و پاسخ فلسفی 1 (آیا خدا وجود دارد؟) | بحث و گفتگوی فلسفی | 24 | |
![]() |
مهمترین سوال فلسفی چیست؟ | بحث و گفتگوی فلسفی | 22 |