میدونم اما بیایید خودمان را باور کنیم..........

AVINA

عضو جدید
روزی به محمد(ص) خبر رسید زنی تو خونش اهل گناه و فساده
محمد گفت...باید 4تا شاهد باشه تا حکم صادر کنیم
نفر چهارم علی بود
رفت
به در خونه که رسید چشماشو بست...رفت داخل..دستاشو گذاشت رو دیوار و حیاط رو دور زد
برگشت
محمد پرسید:علی چه دیدی؟
گفت:رفتم و چیزی ندیدم
.
.
حالا چی؟؟؟؟؟
به اسم علی همه غلطی میکنن و اسمشو میذارن دین و دیانت

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
پدران ما دارای یک سری خصوصیات بد بوده اند من به عنوان یک ایرانی تونستن 40% اینها رو از بین ببرم اما در عوض 30% اخلاق های بد مثل پرخاشگری عصبی بودن مشکلات حافظه و ... پیدا کردم حالا فکر کنین بچه های ما چی میشن

ما تو تربیت بچه هامون خیلی اشتباه میکنیم
یه مثال:
وقتی بچه بخوره زمین، میریم زمین رو میزنیم که مثلا بچه گریه نکنه، این به بچه ما یاد میده که تقصیر خودتو بنداز گردن بقیه
اینطور نیست؟

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین

اینایی که گفتی، ( خدا نگذره از کسی که ایم سیاست رو در ایران رواج داد)، به اینکه سیاست ما عین دیانت ماست برمیگرده
نه میرحسین
شاید این جمله توی حالت درستش درست عمل کنه
فقط یه امام علی میخواد
اینا دیانتشونو توی سیاستشون به کار ببندن عدالتو برقرار کنن
فکرکنم خیلی چیزا درست بشه.نه؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه میرحسین
شاید این جمله توی حالت درستش درست عمل کنه
فقط یه امام علی میخواد
اینا دیانتشونو توی سیاستشون به کار ببندن عدالتو برقرار کنن
فکرکنم خیلی چیزا درست بشه.نه؟

امام علی خیلی موفق بود؟

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوست من
من ایده تو خیلی دوست دارم به نظرم تا حدی درسته ولی فکر میکنم یه کم ایده آلیستی باشه.
من یه بار نشستم چیزایی رو که توی این مملکت باعث دلخوشیم میشن لیست کردم.شد خانوادم کسایی که دوستشون دارم محیطی که توش بزرگ شدم و برام خاطره است یه زبون غنی یه فرهنگ غنی یه کشور قشنگو.....(بقیش یادم نیست)
ولی اینو قبول کن که اینا واسه موفقیت من جوون که توی بهترین سن زندگیمم یه توپ انرژیم کافی نیست.من خیلی چیزای دیگه هم احتیاج دارم که ندارم.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که حتی واسه طرز فکرمم راه وروش تعیین میکنن بعد که میبینن اونطوری نیستم که بهم یاد دادن بهم انگ میچسبونن
توی مملکتی زندگی میکنم که حق ندارم طبق روش خودم از ارزشام پیروی کنم.حق ندارم خودم باشم.حتما باشم کسی که ازم میخوان
توی مملکتی زندگی میکنم که حتی به لباس پوشیدنم کار دارن.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که همه چیز خط کشی شده است یا خوب یا بد.حد وسطی وجود نداره.جالبم اینجاست که تحت هر حالتی من میشم بده
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که آینده شغلیمو جوراب پوشیدن و ناخن بلند نذاشتن و چادر پوشیدن تضمین میکنه
اینا خیلیاش به خاطر طرز تفکر من نیست ولی چیزاییه که منو رنج میده نمیذاره با خوشبینی به آینده نگاه کنم
حالا من از چی نباید انتقاد کنم؟غربزنم؟

AVINA

عضو جدید
ببین دوست من
من ایده تو خیلی دوست دارم به نظرم تا حدی درسته ولی فکر میکنم یه کم ایده آلیستی باشه.
من یه بار نشستم چیزایی رو که توی این مملکت باعث دلخوشیم میشن لیست کردم.شد خانوادم کسایی که دوستشون دارم محیطی که توش بزرگ شدم و برام خاطره است یه زبون غنی یه فرهنگ غنی یه کشور قشنگو.....(بقیش یادم نیست)
ولی اینو قبول کن که اینا واسه موفقیت من جوون که توی بهترین سن زندگیمم یه توپ انرژیم کافی نیست.من خیلی چیزای دیگه هم احتیاج دارم که ندارم.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که حتی واسه طرز فکرمم راه وروش تعیین میکنن بعد که میبینن اونطوری نیستم که بهم یاد دادن بهم انگ میچسبونن
توی مملکتی زندگی میکنم که حق ندارم طبق روش خودم از ارزشام پیروی کنم.حق ندارم خودم باشم.حتما باشم کسی که ازم میخوان
توی مملکتی زندگی میکنم که حتی به لباس پوشیدنم کار دارن.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که همه چیز خط کشی شده است یا خوب یا بد.حد وسطی وجود نداره.جالبم اینجاست که تحت هر حالتی من میشم بده
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که آینده شغلیمو جوراب پوشیدن و ناخن بلند نذاشتن و چادر پوشیدن تضمین میکنه
اینا خیلیاش به خاطر طرز تفکر من نیست ولی چیزاییه که منو رنج میده نمیذاره با خوشبینی به آینده نگاه کنم
حالا من از چی نباید انتقاد کنم؟غربزنم؟
براوو
به شدت موافقم

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
امام علی خیلی موفق بود؟
ببین نمیدونم توی جامعه حضرت علی عدالت برقرار شد یا نه
ولی امام علی جز به عدالت رفتار نکرد.اینو قبول نداری؟
در ضمن ببخشید من موس ندارم همش دارم با کیبورد کار میکنم پستام دوبار میاد تقصیر من نیست:دی

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین نمیدونم توی جامعه حضرت علی عدالت برقرار شد یا نه
ولی امام علی جز به عدالت رفتار نکرد.اینو قبول نداری؟
در ضمن ببخشید من موس ندارم همش دارم با کیبورد کار میکنم پستام دوبار میاد تقصیر من نیست:دی

اینکه شخص خود امام میخواستن عدالت برقرار بشه کافیه؟
من راستش تو این بعد قضیه نمیخواستم بحث کنم.
میخواستم به این برسیم که آیا این تفکر سیسات با دیانت درسته؟ تو دوره خود امام هم میبینیم که این تفمر خیلی مشکل ساز بود. حتی بعد ها هم این مشکل هست. بحث خوارج یکی از این هاست؟ خیلیا تو تعاریف مشکل دارن. آره، اگه تعاریف خوب معنی بشن، همه توجیه بشن و همه رعایت کنن شاید این تفکر خوب جواب بده ولی وقتی...
بگذریم.

میر حسین جان یکم رعایت کن ممنونم
عزیزم اصلا از مقدس گرایی خوشم نمیاد. من به حضرت علی توهین نکردم. خیلی هم ازشون خوشم میاد و واقعا اسوه انسانیت بودن. من همیشه دوست دارم جمله به جمله حرفای ایشون رو تو زندگیم به کار ببرم. ولی این دلیل نمیشه ما ایشون رو ببریم نزد خدا و از کاراشون بحث نکنیم. من نمیگم من درست میگم ، شایدم حرفام اشتباه باشه ولی این حق رو به خودم میدم که راجع به افرار تحقیق وتفحص بکنم و نتیجه کاراشون رو بحث کنیم.

اتفاقا این نظریه شماست که باعث میشه ماها به اصل قضیه پی نبریم.
ماها امامان یا پیامبرانومون رو انقدر میبریم بالا، که دیگه از دست یابی بهشون ناامید میشیم. اگه ما بدونیم که امام علی هم یه بنده خدا بود مثل ما که که خودش خواست علی بشود وخدا کمکش کرد تو این راه ، میتونیم امیدوار بشیم که حداقل 1 مییلیونم کارای ایشون رو بتونیم انجام بدیم