arghavantree
عضو جدید
در ضمن من نمیگم واقعیتها را نبینیم و احساساتی بشیم.اما در کنارش نگاهی به خوبیهایی هم بکنیم که شاید به خاطر شرایط جامعه مون نادیدنی شده...
صد در صددقیقا
اصلا به این چیزا نیستتتت
درون ادم باید صاف باشه، خرده شیشه توش نباشه
حق الناس به نظر من مهمتر از حق ا... ه
نه دوستش نداریم به همین خاطر هم هست که کاری براش نمیکنیم چون هرچی بوده فقط عذاب بوده و خاطرات بد
دقیقا چی میشه ما از خودمون شروع کنیم و جز این افراد بشیم؟
اینجا رو دوست دارم
چون گذشتشو دوست دارم
چون ایرانو دوست دارم...ایران پاک...ایران بی جمهوری اسلامی
من به شدت موافق حکومت آزادم چیزی که ندارم..چیزی که حقمه و ندارمش
از سیاستمداران دورو متنفرم اما هنوز دلبسته انسانای پاکم(هستند هنوز)
بله من دوستان زیادی دارم که میتونم به جرات بگم جز دخترهای پاکه ایران هستند.
یارو با نرخ 5% پول سودی میده میگیرن میندازند زندان بانک های ما با نرخ 25% سالیانه ربا خواری میکنه کسی هم چیزی نمیگه چرا؟
تو امریکا نرخ سود بانکی 4 درصده تو ایران 19 درصد
تو عربستان سود بانکی اصلا وجود نداره که بگیم چقدره چون اعتقاد دارند ربا است
دینت چیه؟یکی دیگه از مسایلی که دلم میخواهد اینجا بگم اینه که بیایید در مورد اسلام خودمون به نتیجه برسیم و صرفا عمل اشتباه بعضی از مسیولین را به پای دین اسلام نگذاریم....
در ضمن من نمیگم واقعیتها را نبینیم و احساساتی بشیم.اما در کنارش نگاهی به خوبیهایی هم بکنیم که شاید به خاطر شرایط جامعه مون نادیدنی شده...
پس شما هم جزو کسانی هستید که در توهم کوروش و ... دارین زندگی میکنید و منتظر هستین کوروش یا اهورا مزدا بیاد شما رو نجات بده
متاسفم براتون
نه نه نهپس شما هم جزو کسانی هستید که در توهم کوروش و ... دارین زندگی میکنید و منتظر هستین کوروش یا اهورا مزدا بیاد شما رو نجات بده
متاسفم براتون
صد در صد
ارتباط با خدا خاص خود انسانه
اما حق الناس چیزیه که تو رو به خدات میرسونه
یکی دیگه از مسایلی که دلم میخواهد اینجا بگم اینه که بیایید در مورد اسلام خودمون به نتیجه برسیم و صرفا عمل اشتباه بعضی از مسیولین را به پای دین اسلام نگذاریم....
پاکی به یه (ببخشیدا) ... است؟
نه عزیزم
پاک به کسی میگن که با مردم باشه وبتونه پاک بمونه
کسی که توزندانه و دزدی نمیکنه نمیگن پاک. من از دوستان شما خبری ندارم ولی اینو میدونم که اکثرا مفاهیم رو اشتباه گرفتیم.
ما فکر میکنیم دختری که قبل از ازدواج با پسری حرف نزده باشه پاکه. البته همه مردای ایرانی این رو قبول دارن ولی از طرفی خودشون با 10 ها نفر دختر ارتباط داشتن. این پاکی نیست. این محدودیته. رابطه دختر و دختر و رابطه پسر و پسر با رابطه دختر و پسر چرا باید فرق کنه؟ مگه چه مشکلی این وسط هست؟ این بحث خیلی عمیقه و نمیشه اینجا بیانش کرد ولی اینو میدونم که اکثر ماها تو این زمیینه مشکل داریم وباید یه فکری به افکار خودمون بکنیم
دوست عزیز میدونم شاید دلتون پره از نامردیها و خیلی از موضوعاته دیگه............
اما امیدوارم اول تاپیک را خونده باشید که چی نوشتم دلم میخواهد لااقل اینجا از بدیها حرف نزنیم و به خوبیها برسیم.
دین چیه؟
کسی جوابی نداره؟
دین چیه؟
کسی جوابی نداره؟
خوش به حالتوننه نه نه
من واسه درست شدن این سرزمین هیچ کاری از دستم بر نمیاد
خوشبختانه دارم از اینجا میرم...به زودی
دل جون های ما از خشم ونفرت و شهوت پر شده جای دیگه ای براش نموندهدکتر آزمندیان حرف خوبی میزنه که میگه:
وقتی از یک جوون میپرسی که چرا دست به کاری برای آینده ات نمیشی 1001 دلیل میاره برای شکست و نامیدی و یک دلیل نمیاره برای خوشبختی و موفقیت...........
حالا ما دیدمون رو عوض کنیم تو اوضاع ایران تغییری رخ میده؟؟؟؟؟؟؟
من که فک نکنم خانه از پایبست ویران است....
ببین دوست من
من ایده تو خیلی دوست دارم به نظرم تا حدی درسته ولی فکر میکنم یه کم ایده آلیستی باشه.
من یه بار نشستم چیزایی رو که توی این مملکت باعث دلخوشیم میشن لیست کردم.شد خانوادم کسایی که دوستشون دارم محیطی که توش بزرگ شدم و برام خاطره است یه زبون غنی یه فرهنگ غنی یه کشور قشنگو.....(بقیش یادم نیست)
ولی اینو قبول کن که اینا واسه موفقیت من جوون که توی بهترین سن زندگیمم یه توپ انرژیم کافی نیست.من خیلی چیزای دیگه هم احتیاج دارم که ندارم.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که حتی واسه طرز فکرمم راه وروش تعیین میکنن بعد که میبینن اونطوری نیستم که بهم یاد دادن بهم انگ میچسبونن
توی مملکتی زندگی میکنم که حق ندارم طبق روش خودم از ارزشام پیروی کنم.حق ندارم خودم باشم.حتما باشم کسی که ازم میخوان
توی مملکتی زندگی میکنم که حتی به لباس پوشیدنم کار دارن.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که همه چیز خط کشی شده است یا خوب یا بد.حد وسطی وجود نداره.جالبم اینجاست که تحت هر حالتی من میشم بده
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که آینده شغلیمو جوراب پوشیدن و ناخن بلند نذاشتن و چادر پوشیدن تضمین میکنه
اینا خیلیاش به خاطر طرز تفکر من نیست ولی چیزاییه که منو رنج میده نمیذاره با خوشبینی به آینده نگاه کنم
حالا من از چی نباید انتقاد کنم؟غربزنم؟
خانه رو از پایبست ویران کردن پدران ما، نسل ماها که قربانیست، حداقل برای آیندگان تلاش کنیم
ببین دوست من
من ایده تو خیلی دوست دارم به نظرم تا حدی درسته ولی فکر میکنم یه کم ایده آلیستی باشه.
من یه بار نشستم چیزایی رو که توی این مملکت باعث دلخوشیم میشن لیست کردم.شد خانوادم کسایی که دوستشون دارم محیطی که توش بزرگ شدم و برام خاطره است یه زبون غنی یه فرهنگ غنی یه کشور قشنگو.....(بقیش یادم نیست)
ولی اینو قبول کن که اینا واسه موفقیت من جوون که توی بهترین سن زندگیمم یه توپ انرژیم کافی نیست.من خیلی چیزای دیگه هم احتیاج دارم که ندارم.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که حتی واسه طرز فکرمم راه وروش تعیین میکنن بعد که میبینن اونطوری نیستم که بهم یاد دادن بهم انگ میچسبونن
توی مملکتی زندگی میکنم که حق ندارم طبق روش خودم از ارزشام پیروی کنم.حق ندارم خودم باشم.حتما باشم کسی که ازم میخوان
توی مملکتی زندگی میکنم که حتی به لباس پوشیدنم کار دارن.
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که همه چیز خط کشی شده است یا خوب یا بد.حد وسطی وجود نداره.جالبم اینجاست که تحت هر حالتی من میشم بده
توی مملکتی دارم زندگی میکنم که آینده شغلیمو جوراب پوشیدن و ناخن بلند نذاشتن و چادر پوشیدن تضمین میکنه
اینا خیلیاش به خاطر طرز تفکر من نیست ولی چیزاییه که منو رنج میده نمیذاره با خوشبینی به آینده نگاه کنم
حالا من از چی نباید انتقاد کنم؟غربزنم؟
خانه رو از پایبست ویران کردن پدران ما، نسل ماها که قربانیست، حداقل برای آیندگان تلاش کنیم
آیندگانی وجود داره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بخون جواب بده این را به چشم دیدی میدونم | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
میدونم متوجه میشید!!!! | گفتگوی آزاد | 8 | |
![]() |
یه مسله ای خیلی ذهنم رو درگیر کرده ..میدونم گناهه ولی تو فکرمه ... | گفتگوی آزاد | 110 | |
![]() |
ولی یه روز خوب میاد ... اینو میدونم | گفتگوی آزاد | 42 | |
![]() |
میدونم تکراریه ولی جالبه دوباره بخونین! | گفتگوی آزاد | 4 |