ولی به این گرایش(مهندسی خودرو)خیلی علاقه دارم،به نظرم تبدیل انرژی هم رشته خوبیه،ولی کلی هست یه جورایی عمومی تر هست،ولی خودرو تخصصی تره و دید و فکرم نسبت بهش بیشتر باز هست.یعنی بااین مدرک نمیشه در یکی ازنمایندگی های سایپا یا ایران خودرو مشغول به کار شد؟
کسی نمیدونه که پایه حقوق یه کارشناس ارشد مهندسی خودرو مثلا درنمایندگی های ایران خودرو یا سایپا حدودا چقدره؟من کارشناسیم مکانیک سیالاته میخوام رشتمو عوض کنم برم خودرو.
ای بابا،واقعا راست میگین که دکترا نداره؟ولی تو سایت علم و صنعت دیده بودم که واسه معدل بالاها میگرفتن،البته مطمئن نیستم چون خوب نگاه نکردم،اینقدرام که شما میگین فک نکنم بازار کار این رشته بد باشه،آخه چکار کنم علاقه دارم،شما دارین منو دو دل میکنین.حتی اگه علم و صنعت و خواجه نصیر بخونم باز نظرتون همینه؟دانشگاه های زیادی هستن که مکانیک خودرو رو دارن حداقلش میتونم برم تدریس کنم،من دوست دارم رو چیزی که علاقه دارم کار کنم برام همین مهمه،تازه رشته مکانیک خودرو هم خیلی از رشته تبدیل انرژی(ارشد) و سیالات(کارشناسی) دور نیست، چون خودرو چیز کاملیه،یکیش تهویه خودرو.من گرایش سیستم محرکه رو خوشم آمده که اگه درساشو هم ببینید(تو سایت علم و صنعت هست)خیلی سیالاتی هست و خوبه.من دوست دارم حتی به صورت پژوهشی هم ادامه بدم.فک نکنم به یه کارشناس ارشد خودرو تو نمایندگی های سایپا و ایران خودر کمتر از یه تومن بدن،نمیدونم چرا شما این طوری فک میکنین باعث تعجبمه و باید روش بیشتر فک کنم،نیمه اول اردیبهشت هم جواب ارشد میاد باید بررسی کنم که رشتمو عوض کنم یا بزنم تبدیل انرژی. البته تبدیل انرژی هم میزنم ولی اولویت میخوام خودرو باشه حالا باز بیشتر فک میکنم،ممنون میشم که راهنماییم کنین.
سلام مهندس منم مثل شما عاشق این رشته هستم وتا اخرش میخواهم برم از رتبه قبولی تو این گرایش در دانشگاه شریف اطلاعی نداری؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مجرا روغن کاری موتور | مکانیک خودرو | 1 | |
![]() |
راه کاری برای اضافه کردن دنده عقب موتور سیکلت !؟؟ | مکانیک خودرو | 12 | |
H | سیستم روغن کاری جدید بدون کارتل | مکانیک خودرو | 6 |