سلام من موضوع پایان نامه ام خانه خورشیدی هست مهندسین عزیزم خواهشا کمک
پروانه شیرازی عزیز خیلی ممنون حتما مطالعه میکنم.همیشه موفق باشیاینم واسه شما ندا جان مطالعه کن ببین خوشت میاد اصلا"![]()
پروانه شیرازی عزیز خیلی ممنون حتما مطالعه میکنم.همیشه موفق باشی
سلام امیدوارم بدردت بخوره ... تری دیاشم دارم اما حجمش خیلی سنگینه آپلودش سنگینهیعنی هیچکی نمیتونه به من کمک کنه؟ (پایان نامه طراحی خانه با انرژی خورشیدی)![]()
من می خوام رو موضوع ترمینال کار کنم
سلام منم اول همین موضوعو انتخاب کرده بودم اما استادم گفتن خیلی سنگینه و وقت زیادی احتیاج داره و در حد کارشناسی ارشد هستش من اگه وقت داشتم همینو برمیداشتم خیلی جالبه واسم به هرجارسوندیش به منم نشون بده مرسی...سلام.من هنوز موضوع انتخاب نکردم.ولی دوست دارم مرکز تجمع آیین های موجود تو شهر گرگان رو انتخاب کنم.وقت زیادی هم برای انتخاب موضوع ندارم.لطفا کمکم کنید.......
لطفا هرچه زودتر بهم کمک کنین.بهش احتیاج دارم.لطفا...........
سلام منم اول همین موضوعو انتخاب کرده بودم اما استادم گفتن خیلی سنگینه و وقت زیادی احتیاج داره و در حد کارشناسی ارشد هستش من اگه وقت داشتم همینو برمیداشتم خیلی جالبه واسم به هرجارسوندیش به منم نشون بده مرسی...
عزیزم مشکل منم اینه که اصلا وقت ندارم.میتونی تو انتخاب موضوع بهم کمک کنی؟لطفا
سلام عزیز بایدببینی چی به روحیت میخوره خیلی چیزا هست که میتونی انتخاب کنی مجموعه ی فرهنگی توریستی،پارک علم وفن آوری و خانه ی جوانان،دهکده ی هنرمندان،ترمینال ،مهدکودک و...ایناخوبن انتخاب کن منم کمکت میکنم![]()
سلام عزیزم دهکده ی هنرمندان از تمامی هنرهای موجود یه قسمت دازه همفضاسازی مربوطه احتیاج داره هم نسبت روحیه به طبع مراجعه کنندگان خاصعزیزم ممنون از این همه راهنمایی هایی که میکنی.من دوس دارم هر موضوعی که انتخاب می کنم از معماری ایرانی استفاده کنم
مثلا ی تئاتر شهر که میتونم با استفاده از باغ های ایرانی و آکس و محور استفاده کنم.
میتونی یه توضیح کوچیکی از دهکده ی هنرمندان بهم بدی
مرسییییییییی
خوب باغ موزه بردارعزیزم ممنون از این همه راهنمایی هایی که میکنی.من دوس دارم هر موضوعی که انتخاب می کنم از معماری ایرانی استفاده کنم
مثلا ی تئاتر شهر که میتونم با استفاده از باغ های ایرانی و آکس و محور استفاده کنم.
مرسییییییییی
من موضوعه پایان نامم یجورایی شبیه همین دهکده هنرمندان بود...عزیزم ممنون از این همه راهنمایی هایی که میکنی.من دوس دارم هر موضوعی که انتخاب می کنم از معماری ایرانی استفاده کنم
مرسییییییییی
من موضوعه پایان نامم یجورایی شبیه همین دهکده هنرمندان بود...
عنوان پایان نامم...: " مجمع مهرازان جوان "
این یه مرکز تجمعی برای معمارا بود که تمام احتیاجاته یه معمار رو پوشش داده...
سبکشم معماری دیکانسترانشن با الهام از معماری سنتی...
شاید بتونه بهت کمکی کنه....
سلام عزیزم دهکده ی هنرمندان از تمامی هنرهای موجود یه قسمت دازه همفضاسازی مربوطه احتیاج داره هم نسبت روحیه به طبع مراجعه کنندگان خاص
راجبش چه اطلاعاتی میخوایی؟سلام عزیزم...
مرسی از لطفت...
میتونی ی کم بیشتر منو در جریان پایان نامت بذاری؟
ممنون میشم
اینکه چه فضاهایی داره؟راجبش چه اطلاعاتی میخوایی؟
اینکه چه فضاهایی داره؟
یا اینکه بیشتر روی فضای باز باید کار کنم یا حجم
هرچیزی که بتونه یه کم از سردرگمی درم بیاره
من که واست گذاشتم بردار بخونش خوب مشکلتم حل میشه عزیز
من که واست گذاشتم بردار بخونش خوب مشکلتم حل میشه عزیز
سلام عزیزم.
من برنامه rar تو لپ تاپم دارم ولی این فایلو باز نمی کنه
خیلی ناراحتم![]()
من خیلی کلافه ام
کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممکککککککککککککککککککککککککککککککککک