سلام لطفا برای موضوع پایان نامه کمکم کنید
[h=3]فهرست تاپیک های تالار پایان نامه های معماری[/h]
[h=3]: راهنمایی در رابطه با پایان نامه کارشناسی ارشد معماری[/h]
سلام لطفا برای موضوع پایان نامه کمکم کنید
موضوع پایان نامه من دانشکده معماری هستش و نیازمند یک مطالعات کامل برای پایان نامه ام هستم. شما می توانید کمکم کنید؟![]()
بچه ها موضوع من ترمیناله اما نمیدونم با چه رویکردی کار کنم خواهشا کمکم کنیییییییییییییییییییییید
واقعا چرا هیچکی کمک نمیکنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان کسی برنامه فیزیکی باغ موزه رو داره؟ ممنون میشم کمکم کنید
سلام.موضوع پایان نامه من: کتابخانه عمومی در اقلیم گرم ومرطوب
سلام ........
اینا شاید کمکت کنه .........
[معماری معاصرایران]:باغ موزه ي قصر؛ تبديل فضاهاي خوفناك زندان قصر به خلاق ترين موزه ي كشور
باغ موزه گیاهشناسی (باغ ملی ایران)
مجموعه باغ موزه هرندي
آشنایی با باغهای گیاه شناسی ایران
اینم میتونه کمکت کنه :
آرامگاه نادرشاه هم بنایی است در مجموعه باغ موزه نادری در شهر مشهدکه به یادبود نادرشاه افشار در سال ۱۳۴۲ خورشیدی توسط هوشنگ سیحون طراحی و ساخته شده است. ساختمان آرامگاه نادرشاه از قسمت مرکزی که محل تدفین نادرشاه است و دو تالار موزه تشکیل شده که یکی از آنها موزه اسلحه دورههای مختلف تاریخ ایران و دیگری موزه اسلحه و آثار مربوط به دوران نادرشاه را نمایش میدهد.[مقالات معماری منظر] تحلیل پروژه باغ های خیال، فرانسه
ساختمان جدید آرامگاه نادرشاه افشار در تاریخ ۱۲ فروردین ماه سال ۱۳۴۲ به همت انجمن آثار ملی ایران در باغ نادری بازگشایی شد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/27598-موزه-ها-Museums?p=1310220&viewfull=1#post1310220
[ضوابط ونمونه های طراحی] موزه و گالری
خیلی منون لطف کردید اما برنامه فیزیکی میخوام ببینم صرفا فضاها واندازشون چیجوریه؟
بازم ممنون
سلام.من دارم سفارت ایران تو ایتالیا رو کار میکنم.چون یه جای حفاظتی و اطلاعاتیه، اطلاعات خاصی پیدا نکردم ،دوستان اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید ممنون میشم