سلام لطفا برای موضوع پایان نامه کمکم کنید
[h=3]فهرست تاپیک های تالار پایان نامه های معماری[/h]
[h=3]: راهنمایی در رابطه با پایان نامه کارشناسی ارشد معماری[/h]
سلام لطفا برای موضوع پایان نامه کمکم کنید
موضوع پایان نامه من دانشکده معماری هستش و نیازمند یک مطالعات کامل برای پایان نامه ام هستم. شما می توانید کمکم کنید؟
بچه ها موضوع من ترمیناله اما نمیدونم با چه رویکردی کار کنم خواهشا کمکم کنیییییییییییییییییییییید
واقعا چرا هیچکی کمک نمیکنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
دوستان کسی برنامه فیزیکی باغ موزه رو داره؟ ممنون میشم کمکم کنید
سلام.موضوع پایان نامه من: کتابخانه عمومی در اقلیم گرم ومرطوب
سلام ........
اینا شاید کمکت کنه .........
[معماری معاصرایران]:باغ موزه ي قصر؛ تبديل فضاهاي خوفناك زندان قصر به خلاق ترين موزه ي كشور
باغ موزه گیاهشناسی (باغ ملی ایران)
مجموعه باغ موزه هرندي
آشنایی با باغهای گیاه شناسی ایران
اینم میتونه کمکت کنه :
آرامگاه نادرشاه هم بنایی است در مجموعه باغ موزه نادری در شهر مشهدکه به یادبود نادرشاه افشار در سال ۱۳۴۲ خورشیدی توسط هوشنگ سیحون طراحی و ساخته شده است. ساختمان آرامگاه نادرشاه از قسمت مرکزی که محل تدفین نادرشاه است و دو تالار موزه تشکیل شده که یکی از آنها موزه اسلحه دورههای مختلف تاریخ ایران و دیگری موزه اسلحه و آثار مربوط به دوران نادرشاه را نمایش میدهد.[مقالات معماری منظر] تحلیل پروژه باغ های خیال، فرانسه
ساختمان جدید آرامگاه نادرشاه افشار در تاریخ ۱۲ فروردین ماه سال ۱۳۴۲ به همت انجمن آثار ملی ایران در باغ نادری بازگشایی شد.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/27598-موزه-ها-Museums?p=1310220&viewfull=1#post1310220
[ضوابط ونمونه های طراحی] موزه و گالری
خیلی منون لطف کردید اما برنامه فیزیکی میخوام ببینم صرفا فضاها واندازشون چیجوریه؟
بازم ممنون
سلام.من دارم سفارت ایران تو ایتالیا رو کار میکنم.چون یه جای حفاظتی و اطلاعاتیه، اطلاعات خاصی پیدا نکردم ،دوستان اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید ممنون میشم