چند جلسه ش گذشته؟
چند جلسه ش گذشته؟
4 جلسه ي 3ساعتش گذشته ... كلا هم 60 ساعته ....
فردا هم جلسه پنجمشه ... هفته اي 2 جلسه داره .... سه شنبه و پنج شنبه ....
آقا بازار گرمي نمي خواهم بكنم ... من خودم كلاساشو دوست دارم ... مي خواهم برم يزد اون جا هم كلاس گذاشته ... واسه همين مي خواهم كنسلش كنم ...
تو رو خدا هر كي مي خواهد همين جا همين امروز بهم خبر بده ... در غير اين صورت مجبورم به خود آموزشگاه بگم ...
up ....
شما تهران ثبت نام کردی؟الان میخوای کنسل کنی؟
ایول...
این استاد حسینی رو کجا میشه پیدا کرد؟ کلاس داره اصلا؟
بچه هاکسی تو شیراز استاد خوب سراغ نداره ؟من خودم اسم خانم حائری رو شنیدم اگر کسی شماره ای یا آدرسی داره بذاره ممنون میشم
سلام
بچه هاي اصفهان اگه كسي هست كه مي خواهد بره كلاس امير شقاقي خبرم كنه ... چون كلاسش پر شده منم مي خواهم از اصفهان برم ... برا همين مي خواهم كلاسم رو كنسل كنم ... پس اگه خواستيد خبرم كنيد
کسی در غرب کشور ...منحصرا استان کردستان یا آ غربی ... استاد اسکیس می شناسه معرفی منه؟؟؟؟؟؟![]()
منتظرم....
راش دیگه کجاســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت!!!!!بچه ها کسی از برنامه های آتلیه راش خبر داره؟ مثل این که رتبه 1 اسکیس پارسال و چند تا از رتبه های تک رقمی اونجا کلاس دارن.
راش دیگه کجاســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت!!!!!
من تبلیغاتشو دیدم فقط، آدرسش تو قیطریه هستش. زده بود رتبه 1 اسکیس پارسال اونجاس. خواستم ببینم کسی اونجا میره کلاس یا نه؟ و اگه میره چطوریه
از كاربر arch 1 teh بپرسسلام، کسی از دوره ی اسکیس شیراز خبری داره؟ یتونه مشاوره بده؟
سپاس
سلام، کسی از دوره ی اسکیس شیراز خبری داره؟ یتونه مشاوره بده؟
سپاس
کاش اگه کسی از دوستان خبر داره دیگران رو در جریان بذاره
کسی شعائر نامی رو که گفته می شده در شیراز هست می شناسه
اونجا خوابگاه خودگردان می شه پیدا کرد که مهمان قبول کنند شیراز منظورمه
سلام دوستان
بین عسگری پور و مرتضی صدیق کدوم بهتره؟
سحر چرا نمی ری شقاقی؟
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
اره دوست من می ره کلاساش رو یک جلسه هم گذشته!!!
شک نکن عسگری پور ... البته بستگی به خودتم داره
اگه دستت واقعاً قویه و مشکل پرسپکتیو و ... نداری شاید صدیق بیشتر به کارت بیاد ولی صدیق سبک کارش تابلو هست و اساتید مصحح معپولا کار بچه هاش رو رد می کنن ولی این مسئله صد در صد نیست ... ایتجوری بگم نباید سبکش رو عینا تقلید کنی فقط حرفاشو بشنو و با توجه به حرفاش کار خودتو ارتقا بده
عسگری پور با خطکش کار می کنه دقت و سرعتت در کشیدن پرسپکتیو و . . بالا میره ولی ایده پردازی باهات کار نمی کنه ....
شقاقی تلاشش بر اینه که ذهنت رو با دستت هماهنگ کنه ... انواع روشها رو بکار می بره ولی راه اخر رو باید خودت پیدا کنی ... بهتر بگم شقاقی یادت می ده چجوری باید فکر کنی بعد چجوری بیاریش رو کاغذ.... برای همین بچه ها به نسبت ازش راضی اند
شقاقی کجا کلاس داره؟؟؟ مشهد؟!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بهترین آمادگی برای آزمون اسکیس ارشد چیست؟(آزمون1390) | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 5 |