موسسه دانشجو در احمد آباد ، رضا 3 ، اول کوچه
ممنون...شما شماره تلفن از همین موسسه دانشجو دارید ...اگه بدید ممنون میشم.
موسسه دانشجو در احمد آباد ، رضا 3 ، اول کوچه
سلام دوستان من یه سوالی دارم...من جلسه توجیهی آقای شقاقی رفتم خوب بود اما حالا شنیدم که خیلی خودش نمیاد سرکلاس
کسی قبلا رفته کلاسا شو یه توضیح درباره روند کارش بده
خیلی ضروریه هاااااا
هیشکی شقاقی نمیشه خداییش ... چون نه فقط خودش تیم همراهش هم بیستن ... علی نیا هم دلسوزه هم نکته های بکری می گه .. منصور پور کاری می کنه اسکیس کشیدن برات لذت بخش بشه ... الناز عباسیان اموزش راندوش حرف نداره ...
خمه اشون نمرشون بیسته بیسته
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
نازنین جونم ... من پارسال کلاساشونو اصفهان ثبت نام کردم ولی جلسه سوم یه اتفاق خیلی بدی افتاد که کل زندگیم رو بهم ریخت... با این که هزینه کلاس رو پرداخت کرده بودم بیخیال همه چی شدم و ادامه ندادم ... امسال خدا باهام یار بود و باز تونستم کلاسش رو ثبت نام کنم البته اگه باز اتفاقی نیفته و بتونج تا اخرش رو برم
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
قدم اول: نيازمند اطلاعات كسي هستيم كه قبلا ازمون اسكيس داده باشه
يا كسي كه تو جريانات اسكيس هست
توجه : اين تاپيك هم مشاوره داره هم اموزش
ما ميخوايم از صفر شروع كنيم
وروجك يه دانشجوي معماريه كه كنكور داده و هيچ هيچ هيچ چيزي از ازمون اسكيس نميدونه
در مورد نحوه ازمون
چيزايي كه ميزارن سر جلسه با خودمون ببريم
موضوعات
نحوه ي شروع براي تمرين
اطلاعات ميخواد
كار بلدش بياد جلو
ممنون
سلام به همگی
یه سوال داشتم. من زنگ زدم مرکز معماری و در مورد کلاس های اسکیس منظر پرسیدم گفت استادش دکتر صدیقیه. پرسیدم مرتضی صدیق گفت نه همکار آتلیه اشه.
شما میشناسین این دکتر صدیق که همکار آتلیه صدیقه؟
امسال اساتید خوبی قراره بیان تبریز
آقای شقاقی و صدیق و لطفی
بچه ها به نظرتون کدوم میتونه مفید تر باشه؟
اینا که گفتین رو از کجا میتونیم اطلاعات بگیریم برا ثبت نام و هزینه؟
سلام دوستان عزیز
کسی در مورد کلاس های خانم سپیده علیمحمد زاده اطلاعاتی دارد؟ اتلیه نقطه.
سلام ...بچه ها کسی عسگری پور مشهد ثبت نام کرده؟؟
من علیمحمدزاده ثبت نام کردم البته هفته پیش ، خیلی تحقیق کردم ، رتبه های پارسالش خیلی خوب بود هر چند باز اینا برای من ملاک نبود و نیست با خودش حرف زدم اصلا سعی نداشت من رو قانع کنه و... خودش بود خیلی پر انرژیه ، خودشم رتبه 2 اسکیس و رتبه 1 کل 87 بود من از صحبت باهاش انرژی گرفتم با چند تا از قبولی های دانشگاه تهرانش هم صحبت کردم کلا بچه ها ازش راضی ان
میشه ی توضیح درمورد امتحانمون بدید؟؟ اصلا چجوریه؟ نحوه سوال دادن؟ کجاها برگزار میشه؟ زمانش چقدر؟ چه ایتمایی باید کار کنیم؟؟ و اینکه از کی باید شروع کنیم به کار کردن؟؟؟ دستم ضعیف رو به متوسط !!!!من اصلا چیزی درموردش نمیدونم!!!
اواخر خرداد ماه (یا اوایل تیر) در شهر تهران برگزار میشه. یه موضوع میدن و توی 4 ساعت باید مدارک خواسته شده (تقریبا تمام مدارک همه طرح های معماری) رو باید روی 3برگ شیت 35*50 ارائه بدین. هر شیت نمره خاص به خودش اختصاص میده و مهمترین بخش کار ایده طرح هست. هرچقدر زودتر شروع کنید فرصت بیشتری برای یادگیری دارین.
ظهر اس ام اس تبلیغیش اومد ها پاک کردمیا مهرایمان هست یا اکادمی ( احتمالا آکادمیه چون روز ازمون جلو حوزه تبلیغ مهرایمان رو میدادن که اثری از اینا نبود)
سلام بچه ها من میخواستم برم کلاسای اقای شقاقی، کسی آدرس سایتشو داره؟
![]()
نه هیچکدوم نیس.اینا نماینده ایوانخانه تو تبریزن.اینم شمارشه 04133298375
من زنگ زدم پرسیدم برنامش عین تهرانه خود شقاقی 5جلسه میاد
بقیشم دونفر دیگه میان که مثل اینکه از داورای اسکیس هستن.
من فقط موندم که با این درصدای داغون امیدی به قبولی هست که کلاس اسکیس برم![]()
بچه ها به نظرم جاهایی که نمیشناسید یا جدیده براتون نرید برای اسکیس
پیش کسی برید که امتحانشو پس داده مثلا شقاقی
برید دانشگاه تهران و بهشتی ببینید چن درصد بچه ها تو کلاساش بودن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بهترین آمادگی برای آزمون اسکیس ارشد چیست؟(آزمون1390) | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 5 |