موج سبز + نماز جمعه ی تهران؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

spow

اخراجی موقت
منم با نظر ارچی موافقم همش فیلمه یه مدت هم انجوری مردمو سر کار بزارن
عمرا از این به بعد-حالا دقیقا 31 روزه-نه رای میدم نه مشارکت میکنم نه نماز جمعه میرم البته تاحالا یه دفعه هم نرفتم چون نماز نمیخونم ما با خدا با این اسلام کشکی الان حال نمیکنیم
ولی اعتراض به تقلب به دروغ وخیانت حق ماست واینکارو میکنیم
خوش باشید

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
نسیم جان بازم میگم الان موقع اتحاده!!
اگه تو این تاپیک نوشته هام رو خونده باشی در مورد هاشمی نظر تو رو دارم ولی به قول کوروش عزیز این یک فرصته یک موقعیت خوبیه انعکاس خوبی تو دنیا داره اگه برنامه انجوری که ما می خواهیم پیش بره !!

archi_arch

مدیر بازنشسته
سلام..
من نميتونم ثابت كنم كه هاشمي با مردم هستش يا خير..
هاشمي سياست مدار فوقولاده ايه و مطمئن باشيد تا اينجا كه اين انقلاب سر پا مونده بخاطر هاشمي و خط دهي هاي هاشمي بوده..
اين 4 سال كه ميبينيد انقلاب به سرازيري افتاده بخاطر اين بوده كه نظام اقاي هاشمي رو گوشه گير كرد و مثلا خواست هاشمي رو حذف بكنه!
البته نتيجش رو هم داره ميبينه!
هاشمي ادميه كه حرفهاي بزرگ زياد زده و داغ هاي بزرگي به دل برادران تندرو گذاشته..
همين داغ ها بود كه باعث شد اعلاميه در نماز جمعه عليه اقاي هاشمي پخش بشه تا ابرو و شرفش رو ببرن..
اما دوست خوبم..اينا هيچ كودوم مسئله نيست..حتي اگر هاشمي بياد و از ا.ن حمايت بكنه مهم نيس چون من ميدونم هاشمي چه فكرايي داره و سياست زيركانه اش رو به خوبي در تاريخ انقلاب مرور كردم..من ميرم تا اتحادمو نشون بدم..هر چه تعداد ما بيشتر باشد اقاي ا.ن ميفهمه با چه كساني طرفه .. ميفهمه كه صحنه خالي نخواهد شد..
هاشمي مهم نيس..اتحاد ما مهم است..
ولی متاسفانه من مثل شما به هاشمی اعتماد ندارم!!
شما هم که میگین نمیتونید ثابت کنید!
نسیم جان بازم میگم الان موقع اتحاده!!
اگه تو این تاپیک نوشته هام رو خونده باشی در مورد هاشمی نظر تو رو دارم ولی به قول کوروش عزیز این یک فرصته یک موقعیت خوبیه انعکاس خوبی تو دنیا داره اگه برنامه انجوری که ما می خواهیم پیش بره !!

عزیز مهم نیست ما چی میخوایم مهم اینه که چه جوری پیش میره!! اونه که انعکاس پیدا میکنه! نه خواست ما!
خواست ما پیروزی موسوی بود و حضورمون تو انتخابات به خاطر اون بود ولی چه جوری انعکاس پیدا کرد؟؟ شد دلیل مشروعیت نظام! شد دلیل علاقه ی شدیدی ایرانیها به احمدی نژاد که 24 میلیون رای اورد!!!! و احمدی نژاد شد محبوبترین رییس جمهور تاریخ ایران!!!!!! ولی ایا ما اینو میخواستیم؟؟
شما از کجا مطمئنید موقعیت خوبیه و اون چیزی که گفتم پیش نمیاد؟ لطفا با دلیل بهم ثابت کنید

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
archi arch عزیزموقعیت خوبیه چون موسوی و کروبی هم به گفته خودشون شرکت دارن وجایی که این عزیزان باشن یعنی تجمع وسیع مردم تجمع سبز اندیشان !!
فرصت خوبیه

archi_arch

مدیر بازنشسته
archi arch عزیزموقعیت خوبیه چون موسوی و کروبی هم به گفته خودشون شرکت دارن وجایی که این عزیزان باشن یعنی تجمع وسیع مردم تجمع سبز اندیشان !!
فرصت خوبیه
کجا گفتن؟ میشه منبعتو بذاری؟
اگه اینطور باشه میشه روش حساب کرد!

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم با نظر ارچی موافقم همش فیلمه یه مدت هم انجوری مردمو سر کار بزارن
عمرا از این به بعد-حالا دقیقا 31 روزه-نه رای میدم نه مشارکت میکنم نه نماز جمعه میرم البته تاحالا یه دفعه هم نرفتم چون نماز نمیخونم ما با خدا با این اسلام کشکی الان حال نمیکنیم
ولی اعتراض به تقلب به دروغ وخیانت حق ماست واینکارو میکنیم
خوش باشید
منم کاملا با شما موافقم
و اصلا شرکت نمیکنم چون نمیخوام این مسیره مقدسی که شروع کردیم به بیراهه بره و حقه هممون پایمال شه توسطه..........

spow

اخراجی موقت
منم کاملا با شما موافقم
و اصلا شرکت نمیکنم چون نمیخوام این مسیره مقدسی که شروع کردیم به بیراهه بره و حقه هممون پایمال شه توسطه..........

دقیقا دوست عزیز
من به شخصه فقط به خاطر اینکه احمدی نژاد وتفکرات متحجرانه وفسیل شده اون واربابان فکریش به این مردم تحمیل نشه به موسوی رای دادم وگرنه زمان موسوی روهم خوب یادم میاد چه جوری بود
جواب خون جوونای این ملت رو کی میخواد بده اونایی که انقلاب کردن اونایی که جبهه رفتن واونایی که به خاطر ازادی فکر واندیشه وواپس زدن تحجر کشته شدن
هیچ کس پاسخگو نیست وفقط لاپوشانی قضایاست
پس تحریم بهترین اعتراضه
گاهی سکوت رساترین فریاد است

کجا گفتن؟ میشه منبعتو بذاری؟
اگه اینطور باشه میشه روش حساب کرد!
آرچی جان منبع خاصی نداره این موضوع
فقط تو فیس بوک یه طرحی درست کردن و زدن با شرکت خاتمی و کروبی و موسوی

فعلا هیچ جیز قطعی نیست و امروز هم تازه دوشنبه است
تا جمعه خیلی چیزها مشخص خواهد شد و تغییر خواهد کرد;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا