سلام..
من نميتونم ثابت كنم كه هاشمي با مردم هستش يا خير..
هاشمي سياست مدار فوقولاده ايه و مطمئن باشيد تا اينجا كه اين انقلاب سر پا مونده بخاطر هاشمي و خط دهي هاي هاشمي بوده..
اين 4 سال كه ميبينيد انقلاب به سرازيري افتاده بخاطر اين بوده كه نظام اقاي هاشمي رو گوشه گير كرد و مثلا خواست هاشمي رو حذف بكنه!
البته نتيجش رو هم داره ميبينه!
هاشمي ادميه كه حرفهاي بزرگ زياد زده و داغ هاي بزرگي به دل برادران تندرو گذاشته..
همين داغ ها بود كه باعث شد اعلاميه در نماز جمعه عليه اقاي هاشمي پخش بشه تا ابرو و شرفش رو ببرن..
اما دوست خوبم..اينا هيچ كودوم مسئله نيست..حتي اگر هاشمي بياد و از ا.ن حمايت بكنه مهم نيس چون من ميدونم هاشمي چه فكرايي داره و سياست زيركانه اش رو به خوبي در تاريخ انقلاب مرور كردم..من ميرم تا اتحادمو نشون بدم..هر چه تعداد ما بيشتر باشد اقاي ا.ن ميفهمه با چه كساني طرفه .. ميفهمه كه صحنه خالي نخواهد شد..
هاشمي مهم نيس..اتحاد ما مهم است..
ولی متاسفانه من مثل شما به هاشمی اعتماد ندارم!!
شما هم که میگین نمیتونید ثابت کنید!
نسیم جان بازم میگم الان موقع اتحاده!!
اگه تو این تاپیک نوشته هام رو خونده باشی در مورد هاشمی نظر تو رو دارم ولی به قول کوروش عزیز این یک فرصته یک موقعیت خوبیه انعکاس خوبی تو دنیا داره اگه برنامه انجوری که ما می خواهیم پیش بره !!
عزیز مهم نیست ما چی میخوایم مهم اینه که چه جوری پیش میره!! اونه که انعکاس پیدا میکنه! نه خواست ما!
خواست ما پیروزی موسوی بود و حضورمون تو انتخابات به خاطر اون بود ولی چه جوری انعکاس پیدا کرد؟؟ شد دلیل مشروعیت نظام! شد دلیل علاقه ی شدیدی ایرانیها به احمدی نژاد که 24 میلیون رای اورد!!!! و احمدی نژاد شد محبوبترین رییس جمهور تاریخ ایران!!!!!! ولی ایا ما اینو میخواستیم؟؟
شما از کجا مطمئنید موقعیت خوبیه و اون چیزی که گفتم پیش نمیاد؟ لطفا با دلیل بهم ثابت کنید