موج سبز + نماز جمعه ی تهران؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بازگشت هاشمی به نمازجمعه تهران

خطبه‌های نمازجمعه تهران این هفته احتمالاً توسط رئیس مجلس خبرگان رهبری اقامه خواهد شد.

با گذشت 4 هفته از نوبت اقامه نماز جمعه توسط آیت‌ا.. هاشمی رفسنجانی، خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران به احتمال زیاد به امامت وی اقامه خواهد شد.

پیش از این قرار بود نمازجمعه 29 خرداد توسط هاشمی اقامه شود که رهبر انقلاب، آیت‌ا... خامنه‌ای خطبه‌های نمازجمعه را ایراد کرده و در جمعه 5، 12 و 19 تیر نیز آقایان احمد خاتمی، احمد جنتی و محمد امامی کاشانی خطبه‌های نمازجمعه را اقامه کردند.

گفته می‌شود هاشمی رفسنجانی پس از هشت هفته، در جمعه 26 تیرماه نمازجمعه تهران را اقامه خواهد کرد.

منبع
تابناک
لینک مستقیم
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=55088

باید جالب باشه، ولی اگه بیاد و حرفی هم بزنه این صدا و سیمایی که من میشناسم هیچی پخش نمیکنه و نم پس نمیده ..
رامتین جونم دیگه اگر قرار باشه بیاد به نظر من ذره ای اهمیت نداره که صدا و سیما چجوری نشونش میده
یا اصلا نشونش نمیده
من میخوام همه ی ما اونجا باشیم;)

محمد جان
قرار نیست چیزی بگه
واقعا ما برای شنیدن مخالفت ایشون با رکن اساسی قدرت نیست که میریم و دوست داریم که پشت او باشیم
یقینا کسی که چنین توقعی داشته باشه حداقل 70 درصد در خطاست، حداقل
اما

1 همگی از مخالفت ایشان با دکتر محمود احمدی نژاد آگاهند، اگر راهی برای انکار این مخالفت بود، اظهارات اقای خامنه ای خط بطلانی بر این انکار نیز بود، ایشون خودشون اذعان داشتن به این مخالفت

2 اقای رفسنجانی قرار نیست در نماز جمعه نکته ای بگن، بلکه حضور ما برگ برنده ای برای ایشان خواهد بود
چه در جذب حمایت سایر معممین خبرگان رهبری
چه برای اظهار نظرات محکم تر
و چه ...
در واقع ما نه برای شنیدن ، بلکه برای ایجاد زمینه ی گفتن میریم

3 فکر نمی کنم شک زیادی در شکاف میان ایشون و سایر ارکان نظام باقی مونده باشه، در هرصورت
"من مواضعم به اقای احمدی نژاد نزدیک تره"
و اقای احمدی نژاد یعنی غاصب حق ملت

4 باز هم تکرار می کنم
ما میریم
چون اقایان موسوی، کروبی و خاتمی در نماز جمعه ی ایت الله خامنه ای حضور نداشتن، اما در چنین نماز جمعه ای حضور خواهند داشت و ما برای صیانت از رای خود میرویم
ما میریم
چون تجمعی بی خطر خواهیم داشت، قطعا بی خطر
ما میریم
چون کسی نیست که مخالفت ایت الله رفسنجانی با سایرین رو ندونه
هست؟
و
ما می ریم
تا قدرت نمایی کنیم

موفق باشیم

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
persian عزیز البته ببخشید با این اسم خطابت میکنم اسمت رو نمیدونم!!
یکم برای من هنوز قابل هضم نیست که رفسنجانی از حکومت بر گشته باشه به هر حال همه میدونیم تو این چند ساله چه حرفایی پشت سرش میزدند که خودتم حتما میدونی!!
به هر حال هر چی داره از رهبر و انقلابی که شده بود بدست اورده!!
این سکوتی که کرده زیاد به نظر من جالب نیست !!به قول رهبر اختلاف خانوادگیه شاید!!
امیدوارم که طرف مردم برگشته باشه!!

Nedanino

عضو جدید
محمد جان
قرار نیست چیزی بگه
واقعا ما برای شنیدن مخالفت ایشون با رکن اساسی قدرت نیست که میریم و دوست داریم که پشت او باشیم
یقینا کسی که چنین توقعی داشته باشه حداقل 70 درصد در خطاست، حداقل
اما

1 همگی از مخالفت ایشان با دکتر محمود احمدی نژاد آگاهند، اگر راهی برای انکار این مخالفت بود، اظهارات اقای خامنه ای خط بطلانی بر این انکار نیز بود، ایشون خودشون اذعان داشتن به این مخالفت

2 اقای رفسنجانی قرار نیست در نماز جمعه نکته ای بگن، بلکه حضور ما برگ برنده ای برای ایشان خواهد بود
چه در جذب حمایت سایر معممین خبرگان رهبری
چه برای اظهار نظرات محکم تر
و چه ...
در واقع ما نه برای شنیدن ، بلکه برای ایجاد زمینه ی گفتن میریم

3 فکر نمی کنم شک زیادی در شکاف میان ایشون و سایر ارکان نظام باقی مونده باشه، در هرصورت
"من مواضعم به اقای احمدی نژاد نزدیک تره"
و اقای احمدی نژاد یعنی غاصب حق ملت

4 باز هم تکرار می کنم
ما میریم
چون اقایان موسوی، کروبی و خاتمی در نماز جمعه ی ایت الله خامنه ای حضور نداشتن، اما در چنین نماز جمعه ای حضور خواهند داشت و ما برای صیانت از رای خود میرویم
ما میریم
چون تجمعی بی خطر خواهیم داشت، قطعا بی خطر
ما میریم
چون کسی نیست که مخالفت ایت الله رفسنجانی با سایرین رو ندونه
هست؟
و
ما می ریم
تا قدرت نمایی کنیم

موفق باشیم
رو منم حساب کن . اگر واقعا بیاد منم هستم .. ..
باهات موافقم .

همه باید بریم .
سبزهم می رویم .:gol::gol::gol:

یکم برای من هنوز قابل هضم نیست که رفسنجانی از حکومت بر گشته باشه به هر حال همه میدونیم تو این چند ساله چه حرفایی پشت سرش میزدند که خودتم حتما میدونی!!
این سکوتی که کرده زیاد به نظر من جالب نیست !!به قول رهبر اختلاف خانوادگیه شاید!!
من کورشم محمد جان
شما خطاب کن
با هر اسمی عشقت میکشه خطاب کنی لطف کردی;)

در مورد هاشمی
دوست من می بخشید
اما به هیچ وجه موافق نیستم که هاشمی همه چیزش رو از این انقلاب داره
شاید خیلی چیزهاش رو از انقلاب داره، اما خیلی چیزها هم داشته و داره
اما اگر به دنبال ترکیب درست تری باشیم
باید بگیم این انقلاب خیلی چیزها از هاشمی داره و رهبری در واقع همه چیزش رو از اقای هاشمی داره که گویی فراموش کرده
حلقه ی نزدیکان ایشون همگی به تفکرات اقتصادی ایشون باور دارن
یکی از دوستای من قمیه
در مورد شهرکی در قم میگفت که پیش از انقلاب اقای رفسنجانی با 2 نفر دیگه اون رو خریداری کردن و بعد مدتی 100ها برابر ارزش افزوده داشته
قضیه 4 تا باغ پسته نیست
قطعا اقای رفسنجانی در این انقلاب به خیلی چیزها هم رسیده
اما من معتقدم شخص ایشون واقعا اون شایعاتی که در موردشون بوده و هست صد در صد غلطه
مثال ساده ای میزنم
هفته ی گذشته ما رفته بودیم شمال، یه سر هم رفتیم خونه ی پدربزرگ یکی از دوستانمون
میگفت
میگن پسر هاشمی برنج خارجی وارد کرده برنج گرون شده!!!
می بینید
برنج گرون میشه، به ما میگن کار کار هاشمی هاست
ارزون میشه به شالی کارهای شمال که ضرر میکنن میگن کار کار هاشمی هاست!!!!

زیاده گویی کردم
اما در مورد هاشمی
در هفته های نخست این ها منتظر بودن تا هاشمی کلمه ای بگه و از قدرت ساقطش کنن و تنها مانع رو هم از پیش رو بردارن
ما نباید تمامی توقعات خودمون رو در چارچوب سیاست تحقق بخشیده بدانیم
قطعا رفسنجانی انقدر سیاست داره که به مهره هایی که در دست داره نگاه کنه
به مهره های حریف،
به قوانین بازی و ....

ببین دوست من
شما میگی امیدواری طرف مردم برگشته باشه و من معتقدم که این اتفاق افتاده
البته من هیچگاه معتقد نیستم که هاشمی رو در روی ملت بوده و به ضرر مردم کار کرده
بلکه یقین دارم بسیاری از نکات واقعا دروغ و افترا به ایشونه

اما من میگم بیا در نظر بگیریم که هاشمی با ملت نیست
هاشمی مخالف دشمن ملت هست یا نه؟
آیا ما در عدم حقانیت احمدی نژاد شکی داریم؟
اشتباه نشه
قضیه ی اقای احمدی نژاد فراتر از سیاه نمایی هایی هست که در حق هاشمی رفسنجانی شده
اشتباهات، خطاها، گناهان و .... دکتر محمود احمدی نژاد عیان تر از اقای رفسنجانی است
ما اقای رفسنجانی رو پاک و مطهر نمی دانیم
اما وقتی در یک نقطه ی محکم که مبارزه با نماد دروغ هست مشترکیم
وقتی در قیاس صدها بار هاشمی را بهتر از دکتر میدانیم
و وقتی هاشمی فرصت ما در میان قدرت مداران است
چرا باید فرصت سوزی کنیم؟;)

Morteza_Civil

کاربر بیش فعال
من کاری به این کارا ندارم ولی من هاشمی رو به خاطر صبری که داره خیلی دوستش دارم حداقلش اینه که دورو نیست و هم این که این که این همه توهین رو تحمل کرد...

هر وقت هم کارشون گره می خوره یادشون می افته هاشمی هم وجود داره...

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاشمي اگر نبود اين انقلاب هرگز پابرجا نميموند!!
اقايوني كه هاشمي رو ميكوبن هيچ ميدونن كه اين انقلاب در زمانهايي بدست اقاي هاشمي اداره شد كه بيشترين بحران ها در مملكت وجود داشت؟!
هاشمي بود كه روابط خشكيده ي ما با دنيا رو زنده كرد..
هاشمي بود كه فهميد با زدن تو سر سرمايه دار كاري درست نميشه و اينو فهميد كه سرمايه دار هر مملكت سرمايه ي اون مملكته!!
يارو سوار مورانو يا بنز 300 تومني ميشه مال باباي تورو نخورده كه..چرا همه چيز رو قاطي ميكني..دلت پره چرا ميزني نابودش ميكني؟!
هاشمي بود كه سرمايه دارها رو به ايران جذب كرد..
اما حالا چطور؟!
نيمي از سرمايه دارها دارن فرار ميكنن از ايران!!!
حق هم دارنا!..با اين سياست ها كه هر روز يك بدبختي به خاطر ثروتش برچسب بهش زده ميشه فرار ميكنه.!!
همسايه ي ما طرفدار تير اقاي احمدي نژاده..ايشون توي كميته بود و بعدش رفت سپاه..اتفاقا بنده به ايشون به دلايل شخصي بهشون نزديك شدم چون دخترشون رو براي بنده ي خدايي ميخواستيم..
ايشون عشق اينه كه سر همه ي سرمايه دارها بره بالاي دار!!
من فقط در يك كلمه ضربه فني كردمش..گفتم اقاي فلاني اگر اين سرمايه دار نباشه كي ميخواد تبليغ بده به تو و نونتو تامين بكنه؟!
خودش موند!
متاسفانه ما ايرانيها خيلي بد نسبت به يك سري مسائل برخورد ميكنيم.
در انتها..
اقاي هاشمي يار امام بود و الان ميدونه اين نظام چقدر با ارمان هاي امام فاصله گرفته..
هاشمي ثروتش رو در راه امام و انقلاب فدا كرد و اينو خود رهبر فعلي انقلاب هم خوب ميدونه چون سالهاست رفيقن با همديگه.
اقاي هاشمي بيشتر به جاي اينكه دنبال منافع همسايه باشه دنبال منافع ملتشه...
هيچوقت يادم نميره..خيلي بهش خرده گرفتن كه چرا وقتي هواپيماي پر اسلحه از اسرائيل اومد قبول كردي؟!
اقاي هاشمي هم بهش زور اومد و گفت من اگر منفعت حتي دست شيطان هم باشه باهاش معامله ميكنم!!!
اين يعني مردم خودم و جونشون خيلي ارزشش از همسايه و حرف همسايه بالاتره!
دوستان..شركت شما به اقاي هاشمي دلگرمي خواهد داد..تنهاش نزاريد.

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاملا درسته
کسی که سالها از یه گروهی طرفداری کرده امکان نداره در عرضه چند روز تمامه منافعه ش رو زیره پا بذاره و طرفداره مردم شه .
اونم رفسنجانی:eek:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاری به این کارا ندارم ولی من هاشمی رو به خاطر صبری که داره خیلی دوستش دارم حداقلش اینه که دورو نیست و هم این که این که این همه توهین رو تحمل کرد...

هر وقت هم کارشون گره می خوره یادشون می افته هاشمی هم وجود داره...
دو رو نیست؟!!!!!!!!!!!!!!:eek:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازگشت هاشمی به نمازجمعه تهران

خطبه‌های نمازجمعه تهران این هفته احتمالاً توسط رئیس مجلس خبرگان رهبری اقامه خواهد شد.

با گذشت 4 هفته از نوبت اقامه نماز جمعه توسط آیت‌ا.. هاشمی رفسنجانی، خطبه‌های این هفته نماز جمعه تهران به احتمال زیاد به امامت وی اقامه خواهد شد.

پیش از این قرار بود نمازجمعه 29 خرداد توسط هاشمی اقامه شود که رهبر انقلاب، آیت‌ا... خامنه‌ای خطبه‌های نمازجمعه را ایراد کرده و در جمعه 5، 12 و 19 تیر نیز آقایان احمد خاتمی، احمد جنتی و محمد امامی کاشانی خطبه‌های نمازجمعه را اقامه کردند.

گفته می‌شود هاشمی رفسنجانی پس از هشت هفته، در جمعه 26 تیرماه نمازجمعه تهران را اقامه خواهد کرد.

منبع
تابناک
لینک مستقیم
http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=55088
با فعالیتهایی که از شما تو باشگاه دیده بودم فکر نمیکردم طرفداره هاشمی باشین
فکر میکردم به مسائل عمیق تر نگاه میکنین

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز

با فعالیتهایی که از شما تو باشگاه دیده بودم فکر نمیکردم طرفداره هاشمی باشین
فکر میکردم به مسائل عمیق تر نگاه میکنین

نسيم جان..
كسي طرفدار كسي نيست..
من به شخصه طرفدار هيچ فردي در اين نظام كه هيچ بلكه در سياست نيستم..
طرفداري از هز سياستمداري يعني طرفداري از ظلم و..
صحبت ما اين هستش كه بايد بود..بايد در صحنه ماند..بايد كاري كرد كه اقاي احمدي نژاد بفهمه چه خبره!!
الان چه كسي قدرت اينو داره كه جلوي ا.ن بايسته؟!
مگر غير از اقاي هاشمي كسي توان ايستادن جلوي اين فرد رو داره؟!
سياست مثل مهره ي شترنج ميمونه دوستم..يارگيريهاي سياسي مهمترين بخش اين بازيه..هركس خوب يارگيري كرد در پايان برد..حتي اگر دستش خالي بود!
شما حتي اگر از اقاي هاشمي متنفر باشيد تنفرتون نسبت به اقاي ا.ن هيچ است..(بنده اينطور فرض ميكنم) پس بايد براي نشان دادن خودتون..براي اينكه فرياد بزنيد وجود داريد بايد بياييد..
نماز جمعه شايد امن ترين جايي باشه كه ميتونن جوونا حاضر بشن.
هيچ كس و هيچ گروهي جرات اينو نداره كه نماز جمعه رو به خون بكشه..
ما بايد انتخاب كنيم..من انتخابمو كردم..داره دير ميشه...بايد متحد باشيم.

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوروش جان عزیز تحلیلهای جالبی از وضعیت کنونی داری به نظر من قانع کننده است!!
درسته الان وقته اتحاد و یک رنگیه این قضایا رو باید گذاشت کنار !!
همه باید دست بدست هم بدیم تا پیروز بشیم!!
جمعه جای ما رو هم سبز کنید!

archi_arch

مدیر بازنشسته
لطفا یکی منو قانع کنه که هاشمی هنوز با مردمه!!!
من که فکر میکنم اینم یه نقشه است! هاشمی و راضیش کردن و حالا گذاشتن بیاد امام جمعه بشه که مردمو ساکت کنه.وگرنه اگه میخواستن بذارن بیاد چرا تا حالا نذاشتن؟؟ چرا هاشمی اینقدر راحت کنار کشید؟ به نظرم همه اش نقشه است! مثل انتخابات که همه رو کشوندن و اخرشم حرف خودشونو زدن و شرکت مردم دلیل مشروعیت نظام شمرده شد! حالا هم میخوان همه قشری رو بکشونن اونجا و هاشمی جانب رهبر و بگیره و حتما اونجا به احمدی نژادم تبریک میگه و اینجوری میگن همه با رهبرن و اعتراضی نیست!!!

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که فکر میکنم اینم یه نقشه است! هاشمی و راضیش کردن و حالا گذاشتن بیاد امام جمعه بشه که مردمو ساکت کنه.وگرنه اگه میخواستن بذارن بیاد چرا تا حالا نذاشتن؟؟ چرا هاشمی اینقدر راحت کنار کشید؟ به نظرم همه اش نقشه است! مثل انتخابات که همه رو کشوندن و اخرشم حرف خودشونو زدن و شرکت مردم دلیل مشروعیت نظام شمرده شد! حالا هم میخوان همه قشری رو بکشونن اونجا و هاشمی جانب رهبر و بگیره و حتما اونجا به احمدی نژادم تبریک میگه و اینجوری میگن همه با رهبرن و اعتراضی نیست!!!

نه بابا مثل اینکه خبریه؟ عزیز سرت به جایی نخورده ؟ چی شدی ؟ نگرانم برات :eek::cry:

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوروش جان عزیز تحلیلهای جالبی از وضعیت کنونی داری به نظر من قانع کننده است!!
درسته الان وقته اتحاد و یک رنگیه این قضایا رو باید گذاشت کنار !!
همه باید دست بدست هم بدیم تا پیروز بشیم!!
جمعه جای ما رو هم سبز کنید!
اتحادو یه رنگی به چه قیمتی به قیمته اینکه بریم پشته سره یه دست پرورده دولت نماز بخونین
این اشتباهه محضه

mohammad 87 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتحادو یه رنگی به چه قیمتی به قیمته اینکه بریم پشته سره یه دست پرورده دولت نماز بخونین
این اشتباهه محضه
نسیم عزیز الان وقت این حرفا نیست!!
این یک فرصته تمام عیاره تا موجودیه خودمون رو اثبات کنیم !!
الان باید یک رنگ باشیم هدفمون یکیه!

نسیم ن

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمد جان فکر نمیکنم تصمیمه درستی گرفته باشین
چون راهه اشتباه هیچ وقت به یه هدفه والا و درست که خواسته مردمه نمیرسه

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام..
من نميتونم ثابت كنم كه هاشمي با مردم هستش يا خير..
هاشمي سياست مدار فوقولاده ايه و مطمئن باشيد تا اينجا كه اين انقلاب سر پا مونده بخاطر هاشمي و خط دهي هاي هاشمي بوده..
اين 4 سال كه ميبينيد انقلاب به سرازيري افتاده بخاطر اين بوده كه نظام اقاي هاشمي رو گوشه گير كرد و مثلا خواست هاشمي رو حذف بكنه!
البته نتيجش رو هم داره ميبينه!
هاشمي ادميه كه حرفهاي بزرگ زياد زده و داغ هاي بزرگي به دل برادران تندرو گذاشته..
همين داغ ها بود كه باعث شد اعلاميه در نماز جمعه عليه اقاي هاشمي پخش بشه تا ابرو و شرفش رو ببرن..
اما دوست خوبم..اينا هيچ كودوم مسئله نيست..حتي اگر هاشمي بياد و از ا.ن حمايت بكنه مهم نيس چون من ميدونم هاشمي چه فكرايي داره و سياست زيركانه اش رو به خوبي در تاريخ انقلاب مرور كردم..من ميرم تا اتحادمو نشون بدم..هر چه تعداد ما بيشتر باشد اقاي ا.ن ميفهمه با چه كساني طرفه .. ميفهمه كه صحنه خالي نخواهد شد..
هاشمي مهم نيس..اتحاد ما مهم است..
آقای هاشمی با توجه به تمام اختلافات با احمدی نژاد هنوز فرزند انقلاب و پیرو رهبری هستند و ما هم تا ایشون امام جمعه هستند پای خطبه های ایشون می نشینیم و پشت سرشون نماز می خونیم...
در ضمن آقای هاشمی در این مدت که تحت بیشترین فشار از طرف اطرافیان و حتی خانواده ی خودش بود کوچکترین خطایی مرتکب نشد هرچند توقع داشتیم به صراحت این بی قانونی ها رو محکوم کنه.
پس به دلتون صابون نمالید خواهشا"
وعده ی ما نماز جمعه

دلمون رو صابون نزنيم؟!!!
اختلافات اقاي هاشمي و ا.ن؟!!
چرا حرفهاي خنده دار ميزني؟!
شماها ابرو و وشرف اين مرد رو بردين!
شماها ديگه چيزي براي اين بيچاره نزاشتين!!
اگر زور كلاشينكف هاتون نبود كه الان هاشمي بهتون نشون ميداد چي به چيه كه!!
همين شما چند رنگ ها بودين كه يك جا جلوي هاشمي تكبير ميگفتين و دم از يار امام ميزديد و جايي دگر اعلاميه عليه اش پخش ميكرديد!!
خواهش ميكنم از اين حرفا نزن كه خندم ميگيره ها!!!
شماها پاي خطبه ي هر كي كه چيزي بهتون برسونه ميشينيد!!
پشت يزيد هم شده نماز ميخونيد!!
پس لطفا..ساكت!
این اشتباهه محضه
نسيم جان..اتحاد..افراد رو ول كن..متحد باش..همراه باش..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا