مهندس شیمی های تبریز

ricky_martin

عضو جدید
بروبچه های دانشگاه تبریز ( و حتی سهند :warn: ) بیاین اینجا خودتون رو معرفی کنین تا بتونیم با هم آشنا بشیم.

:w30: :thumbsup2: :w27:

اولدوز-ف

عضو جدید
سلام. من مهندس نیستم ولی شیمیستم. 1 سوال: دانشگاه تبریز ارشد مهندسی شیمی داره؟

ricky_martin

عضو جدید
راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم!
محسن هستم، ورودی 84، گرایش پتروشیمی، از دانشگاه تبریز ;)

ricky_martin

عضو جدید
سلام. من مهندس نیستم ولی شیمیستم. 1 سوال: دانشگاه تبریز ارشد مهندسی شیمی داره؟

اولدوز جان گروه مهندسی شیمی از سال 84 داره تو دانشگاه تبریز فعالیت می کنه و فعلا ارشد نداره! ولی دانشگاه صنعتی سهند هم ارشد داره، هم دکترا!

ricky_martin

عضو جدید
ok
ممنون. مرسی از راهنماییت. دانشگاه چطوره؟ من اونجا لیسانس گرفتم.

اگه از دانشگاه تبریز لیسانس گرفتی ( مخصوصا از دانشکده شیمی :cry: ) باید خودت بدونی که استادا خیلی خیلی سخت گیرن و حسابی حال آدم رو می گیرن!
مخصوصا اگه بومی نباشی کلات پس معرکه اس!
:whistle:

اولدوز-ف

عضو جدید
اگه از دانشگاه تبریز لیسانس گرفتی ( مخصوصا از دانشکده شیمی :cry: ) باید خودت بدونی که استادا خیلی خیلی سخت گیرن و حسابی حال آدم رو می گیرن!
مخصوصا اگه بومی نباشی کلات پس معرکه اس!
:whistle:
میفهمم چی میگی. استادای ما که خیلی سخت میگرفتن. ولی فکر کنم استادای ما با مال شما یکی نباشه. شاید استادای شیمی فیزیکمون مشترک باشه.

ricky_martin

عضو جدید
میفهمم چی میگی. استادای ما که خیلی سخت میگرفتن. ولی فکر کنم استادای ما با مال شما یکی نباشه. شاید استادای شیمی فیزیکمون مشترک باشه.

به شیمی فیزیک باید آلی و تجزیه رو هم اضافه کنیم. به علاوه مدیر گروه ما دکتر نیاییه و ما هم تو دانشکده شیمی درس می خونیم! :cry:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه های مهندسی شیمی هر جای دنیا باشن با هم یکی هستن
فکر کنم قرار ملاقاتتون رو تو بخش سرگرمی و زنگ تفریح، قسمت قرار ملاقاتای بچه های باشگاه بزارین بهتره

Excalibur

عضو جدید
بچه ها بانظرتون که این تاپیک اینجا باشه مخالفم...قشنگی تالارمون به اینه که هیچ اسمی نیست و همه در قالب مهندسی شیمی بودن در کنار هم هستیمو به هم کمک میکنیم...اما اینجور تاپیک ناخواسته باعث ایجاد جبهه گیری ممکنه بشه...
فکر کنم بهتر این تاپیک رو به بخش دانشگاهها منتقل کنید...راستی جو جو راست میگه واسه قرار ملاقاتها تو بخش سرگرمی و تفریح یه تاپیک جدا درنظر گرفته شده...چاکریم...

mahsa-che

عضو جدید
آقای ریکی مارتین عزیز، منظورتون از "و حتی" سهند چیه؟ اگه دانشگاه گل و بلبل نشان شما 3 ساله که مهندسی شیمی گذاشته، دانشگاه صنعتی سهند نزدیک 20 ساله که این رشته رو داره.هم کارشناسی هم ارشد و هم دکترا.
تا اونجایی هم که شنیدم چند تا از اساتیدتون از دانشگاه سهند تشریف میارن.
اگه میخواین معنی سخت گیری رو بفهمین بهتره یه سر به دانشگاه سهند بزنید تا دیگه نگید دانشگاه تبریز سختگیره!!!

mamosh_1366

عضو جدید
سلام
من دانشجوی مهندسی شیمی ـپالایش دانشگاه سهندم خوشحال میشم با هم رشته ای های خودم بیشتر اشنا بشم.
منم با خانم مهسا موافقم کارتون خیلی جالب نبود در ضمن استادای سهند بسی سختگیر تر از استاد های شما هستن .

آخرین ویرایش:

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من علیرضا ابراهیم زاده ورودی 74 دانشکده شیمی در رشته شیمی کاربردی هستم . خیلی دنبال بر و بچه های هم دوره ام هستم اگر کسی را سراغ دارید ممنون می شوم .

راستی به عزیزان سهندی باید بگم که هیچ جای ایران دانکشده ای با امکانات و عظمت دانشکده شیمی ما را نمی توانید پیدا کنید پس الکی کلاس نگذارید.

Ali Samadi

اخراجی موقت
سلام برو بچ دانشگاه تبریز اونم از نوع مهندسی شیمیش
چاکر همتون هستیما !!!! قربونتون !!!!! :w40:
انشالله موفق باشین
باز این مهمون ناخونده مزاحمتون می شه !
بای:):heart: