سلام.سهیلاهستم.ازآشنایی با شما خوشحالم.البته من رشته م مهندسی مدیریت پروژه ست.ولی فرقی نمیکنه راستی منم تازه واردم![]()
منم از آشنایی باهات خوشحالم سهیلا جون . به جمع بچه های پروژه و اجراییه باشگاه خوش اومدی

سلام.سهیلاهستم.ازآشنایی با شما خوشحالم.البته من رشته م مهندسی مدیریت پروژه ست.ولی فرقی نمیکنه راستی منم تازه واردم![]()
سلام ! سهيلا جون بالاخره شما هم عضو شدي!سلام.سهیلاهستم.ازآشنایی با شما خوشحالم.البته من رشته م مهندسی مدیریت پروژه ست.ولی فرقی نمیکنه راستی منم تازه واردم![]()
سلام! بچه ها اين دوستمون هم تو تالار صنايع خيلي تنها بود!سلام دوستان منم مدیریت پروژه میخونم.ترم دو هستم.خوشحالم هم رشته ای هام پیدا شدن.آخه خیلی تهنا بودم.دوسسسسسسسسسسسستون دارم دوووووووسسسسسسسست جونی ها.
سلام دوستان منم مدیریت پروژه میخونم.ترم دو هستم.خوشحالم هم رشته ای هام پیدا شدن.آخه خیلی تهنا بودم.دوسسسسسسسسسسسستون دارم دوووووووسسسسسسسست جونی ها.
سلام ! سهيلا جون بالاخره شما هم عضو شدي!تبريك مي گم!
بچه ها دوستمو كه هم كلاسي هم هستيم تحويل بگيرين!
من سايت بهش معرفي كردم!
يه امتيازي چيزي هم به من بدين!![]()
سلام! بچه ها اين دوستمون هم تو تالار صنايع خيلي تنها بود!
من كشوندمش اينجا پيش خودمون كه ديگه احساس تنهايي نكنه!![]()
آخ جون!تو رو باید بازاریاب رشته مون تو تالار کنیم![]()
همايش شما ميشه دومين همايش!سلام به تازه واردها
منم پروژه می خونم و به نوبه یخودم ورودتون رو به اینجا تبریک میگم
راستی تو مرکز مشهد ما 8 خرداد همایش مهندسی مدیریت پروژه داریم
که تو اون رشته رو بهطور خیلی تخصصی مطرح میکنیم
البته یه چند تا از کتو کلفتهای تهرانی هم حضور دارن
چه قدر خوب میشد شما ها هم میتونستین بیاین یا اینکه خودتون یه همچین همایشی رو تو مرکز خودتون مطرح می کردین
راستی یکی یه روز پرسید اینجا کسی مرکز تهران هست یا نه من جوابی ندیدم .
خوب هر کس میتونه بگه تو کدوم مرکز درس میخونه!
خوب هر کس میتونه بگه تو کدوم مرکز درس میخونه!
این همایش اجرایی ها امروز چطوری بود؟
بچه ها امتحانات داره شروع ميشه!
من مقاومت مصالح مسلط نيستم!
راستي آرمانديس جون درسته كه طراحي معماري و شهرسازي براي شما اجرايي ها فقط 1 و 3و 5و 7 واسه امتحانه و براي ما كل كتاب؟ خيلي نامرديه!!!!!
بيايم براي هم دعا كنيم كه همه ي واحدامونو با موفقيت پاس كنيم!![]()
دوستان يه خبر خيلي مهم!!!!!
در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل ۵۰ درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آنها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص ميدهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليتهاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام نور كه در كلاسهاي درس شركت ميكنند ميتوانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي ميتواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام نور نيز تقويت ميشود
منبع:http://alighorbani.persiangig.ir/872/mosavabe nomre.pdf
موفق باشيد!
مجيد جان ما بحثمون سر طراحي معماري و شهرسازيه!آرماندیس نوشته :آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .
آرماندیس اینجوری نیست که!!!امتحان مقاومت از فصل 1 تا پایان فصل 7 می باشد.ترم پیش هم سوالات دو رشته پروژه و اجرایی یکی بوده.پس اینجوری نیست که فکر میکنی
میتونی از دوستات که ترم پیش اگه داشتند بپرسی تا خاطر جمع بشی.
آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .
نه متاسفانه!من پروژه ام! فقط همون فصلا رو فعلاً خوندم منتظرم تا فرجي بشه!
![]()
آرماندیس نوشته :آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .
آرماندیس اینجوری نیست که!!!امتحان مقاومت از فصل 1 تا پایان فصل 7 می باشد.ترم پیش هم سوالات دو رشته پروژه و اجرایی یکی بوده.پس اینجوری نیست که فکر میکنی
میتونی از دوستات که ترم پیش اگه داشتند بپرسی تا خاطر جمع بشی.
آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .
نه متاسفانه!من پروژه ام! فقط همون فصلا رو فعلاً خوندم منتظرم تا فرجي بشه!
![]()
ایشالله شمام همون فصلای فردین . به احتمال زیاد همینجوریه . راستی حذفیاتو تو سایتم زده می تونی بری نگاه کنی
ايشاللهایشالله شمام همون فصلای فردین . به احتمال زیاد همینجوریه . راستی حذفیاتو تو سایتم زده می تونی بری نگاه کنی
كدوم قسمت سايت؟ ميشه آدرسو برام كپي كني؟!!!![]()
سلام دوستان! تو دانشگاه ما ( دانشگاه پيام نور مركز رشت ) يه اتفاق جالب افتاد! مهندسي مديريت اجرايي رو به مهندسي اجرايي تغيير دادند!قرار كارت دانشجويي دانشجويان اين رشه رو بگيرند و ويراشش كنند!!!!!
به نظر شما خوب يا بد؟!!!![]()