[ مهندسی مدیریت اجرایی ] گفتگو و معرفی اعضا مهندسی مدیریت اجرایی

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.سهیلاهستم.ازآشنایی با شما خوشحالم.البته من رشته م مهندسی مدیریت پروژه ست.ولی فرقی نمیکنه راستی منم تازه واردم:smile:

منم از آشنایی باهات خوشحالم سهیلا جون . به جمع بچه های پروژه و اجراییه باشگاه خوش اومدی:gol::gol::gol:

پارادایس

عضو جدید
سلام دوستان منم مدیریت پروژه میخونم.ترم دو هستم.خوشحالم هم رشته ای هام پیدا شدن.آخه خیلی تهنا بودم.:biggrin:دوسسسسسسسسسسسستون دارم دوووووووسسسسسسسست جونی ها.

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.سهیلاهستم.ازآشنایی با شما خوشحالم.البته من رشته م مهندسی مدیریت پروژه ست.ولی فرقی نمیکنه راستی منم تازه واردم:smile:
سلام ! سهيلا جون بالاخره شما هم عضو شدي!:w27: تبريك مي گم!
بچه ها دوستمو كه هم كلاسي هم هستيم تحويل بگيرين!:love:
من سايت بهش معرفي كردم!:w12:
يه امتيازي چيزي هم به من بدين!:redface:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان منم مدیریت پروژه میخونم.ترم دو هستم.خوشحالم هم رشته ای هام پیدا شدن.آخه خیلی تهنا بودم.:biggrin:دوسسسسسسسسسسسستون دارم دوووووووسسسسسسسست جونی ها.
سلام! بچه ها اين دوستمون هم تو تالار صنايع خيلي تنها بود!:cry:
من كشوندمش اينجا پيش خودمون كه ديگه احساس تنهايي نكنه!:love:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوش اومدی پارادایس جون , ماهم دوسسسسسسسسسست داریم :gol::gol::gol:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ! سهيلا جون بالاخره شما هم عضو شدي!:w27: تبريك مي گم!
بچه ها دوستمو كه هم كلاسي هم هستيم تحويل بگيرين!:love:
من سايت بهش معرفي كردم!:w12:
يه امتيازي چيزي هم به من بدين!:redface:

سلام! بچه ها اين دوستمون هم تو تالار صنايع خيلي تنها بود!:cry:
من كشوندمش اينجا پيش خودمون كه ديگه احساس تنهايي نكنه!:love:

تو رو باید بازاریاب رشته مون تو تالار کنیم :D:D:gol:

mfarzam

عضو جدید
سلام دوست عزیز خوش اومدی منم مثل تو تازه واردم و مهندسی اجرایی می خونم.

hajagha

عضو جدید
سلام به تازه واردها
منم پروژه می خونم و به نوبه یخودم ورودتون رو به اینجا تبریک میگم
راستی تو مرکز مشهد ما 8 خرداد همایش مهندسی مدیریت پروژه داریم
که تو اون رشته رو بهطور خیلی تخصصی مطرح میکنیم
البته یه چند تا از کتو کلفتهای تهرانی هم حضور دارن
چه قدر خوب میشد شما ها هم میتونستین بیاین یا اینکه خودتون یه همچین همایشی رو تو مرکز خودتون مطرح می کردین
راستی یکی یه روز پرسید اینجا کسی مرکز تهران هست یا نه من جوابی ندیدم .
خوب هر کس میتونه بگه تو کدوم مرکز درس میخونه!

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به تازه واردها
منم پروژه می خونم و به نوبه یخودم ورودتون رو به اینجا تبریک میگم
راستی تو مرکز مشهد ما 8 خرداد همایش مهندسی مدیریت پروژه داریم
که تو اون رشته رو بهطور خیلی تخصصی مطرح میکنیم
البته یه چند تا از کتو کلفتهای تهرانی هم حضور دارن
چه قدر خوب میشد شما ها هم میتونستین بیاین یا اینکه خودتون یه همچین همایشی رو تو مرکز خودتون مطرح می کردین
راستی یکی یه روز پرسید اینجا کسی مرکز تهران هست یا نه من جوابی ندیدم .
خوب هر کس میتونه بگه تو کدوم مرکز درس میخونه!
همايش شما ميشه دومين همايش! :w02:
اولينش مركز رشت بود!:thumbsup2:

mfarzam

عضو جدید
من مرکز تهران درس می خونم کسی هست که اونم اونجا درس بخونه؟:smile:

آخرین ویرایش:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

همایش "هندسه مدیریت" اولین همایش مدیریت اجرایی روز سه شنبه با حضور دکتر قره , ریاست دانشگاه پیام نور و عده ای از اساتید و صاحبنظران در دانشگاه پیام نور مشهد با هدف معرفی و بررسی رشته مدیریت اجرایی برگزار می شود .

بچه های اجرایی و پروژه یادتون نره .;)

mfarzam

عضو جدید
چه حیف که ما نمی تونیم بیایم پس بچه های تهران چکار کنن؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امتحانات داره شروع ميشه!:cry:
من مقاومت مصالح مسلط نيستم!:cry:
راستي آرمانديس جون درسته كه طراحي معماري و شهرسازي براي شما اجرايي ها فقط 1 و 3و 5و 7 واسه امتحانه و براي ما كل كتاب؟ خيلي نامرديه!!!!!:w00:
بيايم براي هم دعا كنيم كه همه ي واحدامونو با موفقيت پاس كنيم!:hypocrite:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان يه خبر خيلي مهم!!!!!:w14:
در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل ۵۰ درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آن‌ها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص مي‌دهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليت‌هاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام ‌نور كه در كلاس‌هاي درس شركت مي‌كنند مي‌توانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي مي‌تواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام‌ نور نيز تقويت مي‌شود;)
منبع:http://alighorbani.persiangig.ir/872/mosavabe nomre.pdf
موفق باشيد!

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همایش اجرایی ها امروز چطوری بود؟

عالی بود .. نیومدی مگه ؟؟؟

دکتر قره , نماینده شهرداری , رئیس دانشگاه پیام نور و یکی از بچه های عضو گروه علمی سائس صحبت کردن . از دکتر قره و 5 دانشجوی برتر رشته تقدیر شد . واقعاً پر بار بود برای من شخصاً . ازین همایشای الکی نبود خیلی خوب بود . کلی در مورد بازار کار و زمینه های فعالیت در شهرداری صحبت شد . حتماً همایش پروژه رو برو .:);)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امتحانات داره شروع ميشه!:cry:
من مقاومت مصالح مسلط نيستم!:cry:
راستي آرمانديس جون درسته كه طراحي معماري و شهرسازي براي شما اجرايي ها فقط 1 و 3و 5و 7 واسه امتحانه و براي ما كل كتاب؟ خيلي نامرديه!!!!!:w00:
بيايم براي هم دعا كنيم كه همه ي واحدامونو با موفقيت پاس كنيم!:hypocrite:

آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .

دوستان يه خبر خيلي مهم!!!!!:w14:
در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل ۵۰ درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آن‌ها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص مي‌دهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليت‌هاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام ‌نور در كلاس‌هاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام ‌نور كه در كلاس‌هاي درس شركت مي‌كنند مي‌توانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي مي‌تواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام‌ نور نيز تقويت مي‌شود;)
منبع:http://alighorbani.persiangig.ir/872/mosavabe nomre.pdf
موفق باشيد!

این خبرو امروز رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشهد شخصاً بخشنامشو خوندن و بچه ها کلی کف و سوت نثارشون کردن . خیلی خبر توپی بود .:D:)

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
آرماندیس نوشته :آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .

آرماندیس اینجوری نیست که!!!:surprised: امتحان مقاومت از فصل 1 تا پایان فصل 7 می باشد.ترم پیش هم سوالات دو رشته پروژه و اجرایی یکی بوده.پس اینجوری نیست که فکر میکنی;)
میتونی از دوستات که ترم پیش اگه داشتند بپرسی تا خاطر جمع بشی.
مجيد جان ما بحثمون سر طراحي معماري و شهرسازيه!;)

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .

نه متاسفانه! :cry:من پروژه ام! فقط همون فصلا رو فعلاً خوندم منتظرم تا فرجي بشه!:hypocrite:

majidjavdani

عضو جدید
آرماندیس نوشته :آره درسته ما فقط فصلای فردو امتحان می دیم . تو رشته ت اجرایی بود یا پروژه ؟؟؟ اگه اجرایی هستی که شمام همینجوریین چون امتحانا هماهنگه .

آرماندیس اینجوری نیست که!!!:surprised: امتحان مقاومت از فصل 1 تا پایان فصل 7 می باشد.ترم پیش هم سوالات دو رشته پروژه و اجرایی یکی بوده.پس اینجوری نیست که فکر میکنی;)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز

مجید جان دلبندم شوتیا !!!!!!! مقاومت مصالح که نه معماری و شهرسازی

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه متاسفانه! :cry:من پروژه ام! فقط همون فصلا رو فعلاً خوندم منتظرم تا فرجي بشه!:hypocrite:

ایشالله شمام همون فصلای فردین . به احتمال زیاد همینجوریه . راستی حذفیاتو تو سایتم زده می تونی بری نگاه کنی

منجم

عضو جدید
چه موضوع جالبی،یعنی چی هندسه مدیریت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه گزارشی از بحث ها و سخنرانی ها و ..... همایش تون:) رو بذارید.;)
ممنون

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان! تو دانشگاه ما ( دانشگاه پيام نور مركز رشت ) يه اتفاق جالب افتاد! مهندسي مديريت اجرايي رو به مهندسي اجرايي تغيير دادند!:surprised: قرار كارت دانشجويي دانشجويان اين رشه رو بگيرند و ويراشش كنند!!!!!;)
به نظر شما خوب يا بد؟!!!:huh:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فردا صبح ميان ترم فرآيندهاي توليد دارم! كل كتاب ! 15فصل!:cry:
كسي نمونه سوال ازش نداره؟:redface:
خوندم ولي يه كم مي خوام اطمينان پيدا كنم!!!:w11:

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان! تو دانشگاه ما ( دانشگاه پيام نور مركز رشت ) يه اتفاق جالب افتاد! مهندسي مديريت اجرايي رو به مهندسي اجرايي تغيير دادند!:surprised: قرار كارت دانشجويي دانشجويان اين رشه رو بگيرند و ويراشش كنند!!!!!;)
به نظر شما خوب يا بد؟!!!:huh:

بده !!!!!!! چرا همچین کاری میخوان بکنن . بحث مدیریتی رشته مون اهمیتش خیلی زیاده و کلاً با نام مدیریت اجرایی شناخته میشه نه مهندسی اجرایی !!!

راستی سایتو واسم باز نمی کنه می خواستم لینک حذفیاتو بذارم . شرمنده

بالا