ممنون كه گفتين! مي خواستم بدونم نمونه سوالي ازش دارين؟ چطور بايد يه پلان رو با شابلون يك به 100 مبلمان كرد؟![]()
سلام البته حق داری چون تو این دانشگاه باید بگردی تا بفهمی چی به چیه؟!خوب چرا اینو زودتر نگفتی ؟؟؟
من همین الان دیدم که خیلی دیره . چند تا از دوستام با هم برداشتن 1 و 2 رو . ولی من دقیقاً نمی دونم , حالا محض احتیاط 2 رو حذف کن دیگه 1 واحد که ارزش این حرفا رو نداره . اگه حذفش کنی چیزی از دست نمی دی ولی اگه بگذرونی بعد حذف شه حالت گرفته میشه چون کارگاه ازون درسای پر زحمته .........
البته نظر منه .
معادلات درس اسونیهبچه ها من معادلات برداشتم . کی پاسش کرده ؟
هیچیم تا الان نخوندم . به نظرتون امیدی هست ؟
هر کی پاس کرده بگه چه جوری خوندش
میشه رشته تون رو بیشتر معرفی کنین؟
اگه میشه چارت کامل رشته و واحدهایی رو که پاس میکنین و همینطوربازار کارش رو واسم بگید
مرسی خیلی لطف میکنید اگه به سوالاتم جواب بدید
man etelaati darbare tatbighe vahed mikhastam kasi mitune komakam kone
من تو این پستم یه جمع بندی میذارم که شما گیج نشیمیشه رشته تون رو بیشتر معرفی کنین؟
اگه میشه چارت کامل رشته و واحدهایی رو که پاس میکنین و همینطوربازار کارش رو واسم بگید
مرسی خیلی لطف میکنید اگه به سوالاتم جواب بدید
نه آرماندیس جونم دانشجو دانشگاه دولتی یزدم خب نمی دونم تو پیام نور چطوری امتحان میگیرن اما کلا درس آسونیهسلام پونه جان
واسه معرفی که تاپیکو کامل بخونی فک کنم یه چیزایی دستگیرت بشه چارتشم واست الان گذاشتم .
راستی معادلاتو تو پیام نور پاس کردی ؟؟؟ چون فکر کنم تو پیام نور به این راحتی که میگی نباشه.
يعني چي؟راستی یه چیز دیگه استاد ما عملیه معماری رو حذف کرد 6نمره رو گذاشت واسه میان ترم !!!!!!!
چرا تطبيق واحد؟ نكنه مي خواي بري صنايع؟man etelaati darbare tatbighe vahed mikhastam kasi mitune komakam kone
خب اگه واحد ها يكي باشن ميدن! يكي از دوستام از اجرايي مي خواد بره صنايع! البته وقتي سوال كرد نياز به تطبيق واحد نداشت! گفتن بايد تا ترم 4 همين رشته رو ادامه بدي ، چون تا ترم 4 يكي هستن!na baba man madrake kardani naghshekeshi sanati daram va bazi az vahed haro pas kardam mikhastam bebinam tatbigh midan ya bayad dobare begzaronam![]()
من مي دونم اينو از كجا آوردي!اطلاعاتی درباره رشته مهندسی مدیریت پرو÷ه
امیدوارم براتون مفید باشه
سلام بر همگی ،میشه در مورد MBA توضیحی بدید؟
سلام
بابا ماشالله آرماندیس
این همه اطلاعات رو از کجا آوردی ؟
یه لطفی بکن درباره ی پروژه هم یه سری اطلاعات بده
مرسی![]()
سلام
بابا ماشالله آرماندیس
این همه اطلاعات رو از کجا آوردی ؟
یه لطفی بکن درباره ی پروژه هم یه سری اطلاعات بده
مرسی![]()
بابا تو كه زودتر از ما اطلاعات به دستت ميرسه ! بازم بگو مشهد ....سلام
ممنون
ولی این مطلب رو به همه ی دانشجویان پروژه که تازه وارد پیام نور میشن میدن وبه من هم دو سال پیش دادند
ولی بازم ممنون![]()