[ مهندسی مدیریت اجرایی ] گفتگو و معرفی اعضا مهندسی مدیریت اجرایی

windy

عضو جدید
من فردا صبح ميان ترم فرآيندهاي توليد دارم! كل كتاب ! 15فصل!:cry:
كسي نمونه سوال ازش نداره؟:redface:
خوندم ولي يه كم مي خوام اطمينان پيدا كنم!!!:w11:
فرایندهای تولید که امتحانش تستیه دیگه میان ترم میخواد چیکار؟؟آخه چیزیم که دست استاد نیست!!

• Like
واکنش ها: pme

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی عالیه فکر میکنی تهرانم اینکارو انجام بدن؟
با تهران مشورت شده كه اينكارو دارن ميكنن احتمالاً اول تهران اين كارو انجام مي ده مطمئن باش!:thumbsup2: ولي هنوز رو اسمش موندن مهندسي مكانيك اجرايي يا فقط مهندسي اجرايي ! بچه هاي هيئت علمي پيشنهاد مهندسي مكانيك اجرايي رو دادن و رئيس آموزش كه خودش مهندسي مكانيك خونده تاييد كرده و قراره فعاليت كنه! من كه هميشه باهاش مقاومت مصالح رو رفع اشكال مي كنم اين خبرا شنيدم! (چون استادمونه)
:w14:فقط آقاي مهندس مطلبي!:w14:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرایندهای تولید که امتحانش تستیه دیگه میان ترم میخواد چیکار؟؟آخه چیزیم که دست استاد نیست!!
ما هر كاري كرديم به استاد ثابت كنيم كه امتحان از 20 نمره ست قبول نكرد! ميگه از 14 نمره ست! امتحانشو دادم ! 60 درصد جواب درست دادم!:cry: يه كم سخت بود!:w11:

mfarzam

عضو جدید
وای اگه مهندسی مکانیک اجرایی بشه که محشر شما هم استادتون رو تشویق کنید که اینکارو انجام بده . راستی برایت دعا میکنم بالاترین نمره رو بگیری فقط تو هم ما رو بی خبر نگذار.:gol:;)

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای اگه مهندسی مکانیک اجرایی بشه که محشر شما هم استادتون رو تشویق کنید که اینکارو انجام بده . راستی برایت دعا میکنم بالاترین نمره رو بگیری فقط تو هم ما رو بی خبر نگذار.:gol:;)
:eek::eek:من رشتم پروژه ست!:eek::eek::eek:
واسه چي تشويقش كنم؟؟؟!!!!!!:w00: حالا اگه يه سوبسيدي حق الزحمه يي چيزي در نظر بگيرين شايد يه كاري واستون كردم!!!!!:w02::w11:
حالا امروز وقتي با بچه هاي اجرايي پيشش بوديم بچه ها گفتن استاد هنوز تاييد نشده ؟؟؟ استادمون گفت داره به يه جاهايي ميرسه نگران نباشيد! يكي از بچه ها گفت حالا نمي شه بشه هوا و فضا؟!!!!:w15::w15::w15::w15::w15:
من بهش گفتم رشته ي ما رو هم بذاره مهندسي پزشكي:w15::w15::w15:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بده !!!!!!! چرا همچین کاری میخوان بکنن . بحث مدیریتی رشته مون اهمیتش خیلی زیاده و کلاً با نام مدیریت اجرایی شناخته میشه نه مهندسی اجرایی !!!

راستی سایتو واسم باز نمی کنه می خواستم لینک حذفیاتو بذارم . شرمنده
ممنون! يه سري سوال پيدا كردم! لينك نيست متاسفانه!:cry:
ميگن چون بحث مكانيكش بيشتره! تا مديريتيش!!:redface:

majidjavdani

عضو جدید
امتحانات 23 خرداد 88 پیام نور لغو شده است برای اطلاعات بیشتر به سایت تهران به نشانی www.pnu.ac.ir مراجعه کنید.

windy

عضو جدید
سلام بچه ها. این مهندسی مکانیک اجرایی داستانش چیه؟من تازه اومدم دیدم اینو

mfarzam

عضو جدید
نمی دونم والا ما هم از pme شنیدیم فکر کنم سر کارمون گذاشته:razz:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم والا ما هم از pme شنیدیم فکر کنم سر کارمون گذاشته:razz:
سعيده جون من از اين كارا بلد نيستم!:w00:
مهندسي اجرايي تصويب شد! برد و انجمن علمي تغيير كرد!;)
فقط كارت دانشجويي مونده!:w11:

mfarzam

عضو جدید
به دل نگیر شوخی کردم . پس شد مهندسی اجرایی؟ممنون که گفتی

• Like

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم پروژه میخونم.ترم دو.یه سوال دارم به نظر شماها پروژه و اجرایی خوبه یا صنایع؟
دوست من مي خواست از اجرايي تغيير رشته بده بره صنايع وقتي با چند تا استاد مشورت كرد بهش گفتن تغيير رشته نده! چون وقتي صنايع داشگاه سراسري بيكار باشه نمي يان تو پيام نوري رو استخدام كنن !;)و خوبي اين دو تا رشته اينه كه فقط تو پيام نور هستن!خيلي دلايل ديگه آوردن ، الان ياد نمياد ولي مهمترينشون همين بود!
و يا مي توني براي فوق ليسانس صنايع يا عمران رو ادامه بدي(براي رشته پروژه البته!) تازه چون تو پيام نور درس خوندي قبول شدن برات آسون تره!:thumbsup2:

akram ahmadi

عضو جدید
دوست من مي خواست از اجرايي تغيير رشته بده بره صنايع وقتي با چند تا استاد مشورت كرد بهش گفتن تغيير رشته نده! چون وقتي صنايع داشگاه سراسري بيكار باشه نمي يان تو پيام نوري رو استخدام كنن !;)و خوبي اين دو تا رشته اينه كه فقط تو پيام نور هستن!خيلي دلايل ديگه آوردن ، الان ياد نمياد ولي مهمترينشون همين بود!
و يا مي توني براي فوق ليسانس صنايع يا عمران رو ادامه بدي(براي رشته پروژه البته!) تازه چون تو پيام نور درس خوندي قبول شدن برات آسون تره!:thumbsup2:
سلام منم پيام نور مي خونم اما IT البته مي خوام تغير رشته بدم به مديريت پرژه مي خواستم اگه ميشه به من در اين مورد اطلا عاتي بديد:D;):gol::gol:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم پيام نور مي خونم اما IT البته مي خوام تغير رشته بدم به مديريت پرژه مي خواستم اگه ميشه به من در اين مورد اطلا عاتي بديد:D;):gol::gol:
سلام! majidjavdani و آرمانديس يه سري از اطلاعات رو چند صفحه قبل تر گذاشتند من براي راحتي شما اونارو تو همين صفحه دوباره مي ذارم!
آشنایی با رشته مهندسی مدیریت پروژه
معرفی رشته :
مهندسی مدیریت پروژه تلفیق علم ، هنر و فن است وبه منظور آموزش برای انجام فعالیت های آماده سازی، نظارت و اجرای پروژه ، به ویژهپروژه های عمرانی طرح ریزی شده است.
ویژگی اصلی تخصص مهندسی پروژه ، ماهیت بینرشته ای آن است . این رشته تلفیقی از رشته های مهندسی عمران ، مهندسی صنایع و رشتهمدیریت می باشد.تاکیدات اصلی در رشته مهندسی مدیریت پروژه بر روی تلفیق دانش واجرا،کاربردی بودن آموزه و مدیریت صحیح پروژه های عمرانی متمرکز است.
فعالیت های در نظر گرفته شده برای مهندسین مدیریت پروژه در نظام مهندسی ساختمان،جهت تصدی پستمهندس مجری تعریف شده است و در حال حاضر این وظیفه توسط مهندسین عمران انجام میشود.
لیکن از آنجا که مهندسین عمران با مهارت های مرتبط با دانش حقوقی پروژه ها، اصول مدیریت صحیح پروژه ها و مواردی از این دست آشنایی ندارند، رشته مهندسیمدیریت پروژه با هدف رفع خلاء موجود در فعالیت مهندسین مجری طراحی گردیده است. همچنین تسلط مهندسین مدیریت پروژه بر پایه های مهندسی عمران و صنایع و اصول مدیریتی،ایفای نقش کارشناسان در پروژه های عمرانی را بسیار پر رنگ ساخته است.
از جملهاهداف مورد نظر در طراحی رشته مهندسی مدیریت پروژه می توان به موارد زیر اشارهکرد:
- اعمال صحیح آئین نامه ها و مقررات مربوطه
-ارتقای کیفیت ساخت در پروژههای عمرانی
-ایمنی ، بهداشت ، بهره دهی و صرفه اقتصادی در اجرایپروژه
-مدیریت صحیح عوامل اصلی پروژه شامل هزینه ، کیفیت و زمان

توانایی های فارغ التحصیلان:

مهندسین مدیریت پروژه تخصص های مرتبط با مهندسی عمران،مهندسی صنایع و اصول مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی را در دورهتحصیلی خود فرا می گیرند.لذا این کارشناسان در زمینه مهارت های کاربردی و اجراییمرتبط با سه تخصص فوق توانمند می باشند.
از جمله مهارت های تخصصی کارشناسان اینرشته می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تسلط بر دانش حقوقی پروژه ها
- تسلط بر مقررات ملی ساختمانی و آئیننامه های اجرایی
- آشنایی با امور مالی و حسابداری ویژه
- طراحی اجرایی ونظارت براجرای پروژه
- تسلط بر انجام هماهنگی بین عوامل ذیربط پروژه
- شناختموثر از مصالح و ماشین آلات
- آشنایی با مقررات اداری مرتبط
- ایجاد دیدگاهمبتنی بر اخلاق مهندسی در اجرای پروژه
- توانایی نقشه خوانی مهندسی
- کسب دیدعمیق از ایمن سازی کارگاه ساخت
پیشتر از اینبازنگری در رشته های دانشگاهی بر مبنای نیازهای اجتمایی بازار کار و تحولات علمی درماده ی 49 برنامه چهارم توسعه اقتصادی اجتمایی جای داده شد و توسعه علوم میان رشتهای در دستور کار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به عنوان یک ضرورت مطرح گردید. دانشگاه پیام نور نیز به عنوان یک نهاد علمی آموزشی توجه خود را به این معطوف ساختو رشته مهندسی مدیریت پروژه را به عنوان یک تخصص بین رشته ای با کاربری بالا در رفعنیازهای اجرایی – مدیریتی پروژه های عمرانی کشور طرح ریزی نمود..
مواد درسی
140 واحد درسی همچون دیگر رشته های مهندسی در اینرشته جای داده شده است . دسته بندی دروس زیر این واحد ها را نشان میدهد .
-عمومی 21 واحد
-مهارتی 8واحد
-یه و تکمیلی 48واحد
-خصصی 51 واحد
-اختیاری 12واحد
سابقه وجود این رشته تحصیلی دردانشگاه های داخل وخارج از کشور
در زمان حاضر در مقطعکارشناسی ارشد،تحت عنوان رشته مهندسی و مدیریت ساخت این دوره در دانشگاه های صنعتیامیر کبیر تهران علم و صنعت و در دپارتمان مهندسی عمران ارائه می شود .
در دانشگاه های خارج از کشور رشته مهندسی مدیریت باعنوان مهندسی و مدیریت ساخت در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا ارائه این رشته می توانبه موارد ذیل اشاره نمود:
- erkeley university
- stanford university
- georgia institute of technology
- toronto university
- purdue university
ادامه تحصیل فارغ التحصیلان
تدوین دروس و سرفصل هایواحدهای درسی به ترتیبی است که فارغ التحصیلان رشته مهندسی مدیریت پروژه توانایی ادامه تحصیل در رشته های زیر را دارا میباشند.
-رشته صنایع در گرایشهای :
- مدیریت سیستم و بهرهوری
- سیستم های اقتصادی و اجتماعی
;)

mfarzam

عضو جدید
سلام دوستان خوبین؟ معلومه حسابی سر همه گرمه که دیر دیر به دیر سر میزنین
هر جا هستین موفق باشین

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من حمید هستم آرماندیس من امسال دارم شرکت میکنم میخوام مدیریت پروژه بخونم فراگیر کلاً با تازه بودن این رشته تو پیام نور میتونی موفق باشی
سلام! به جمع مهندسين مديريت پروژه خوش اومدين!:w27:

سلام به همگی
بابا رشته ی به این توپی داریم بیاین عرض اندام کنیم دیگه . من تازه واردم دوست دارم بچه های هم رشته م رو بشناسم و باهاشون تعامل داشته باشم .;)
اول از خودم . من توی دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت اجرایی می خونم و به دلایلی با اینکه خیلی به معماری علاقه داشتم الان اجرایی می خونم و راضیم . (البته قصد دارم معماری رو هم بخونم ) . :):sweatdrop:
شما هم خودتونو معرفی می کنید ؟؟؟:gol::gol:
سلام من برعکس شما اول معماری خوندم و حالا می خوام مدیریت پروژه بخونم شما میدونید از کجا میتونم جزوه تهیه کنم .:gol::gol::gol:

• Like

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من برعکس شما اول معماری خوندم و حالا می خوام مدیریت پروژه بخونم شما میدونید از کجا میتونم جزوه تهیه کنم .:gol::gol::gol:
سلام! :redface:
شما مي خواي مديريت پروژه بخوني يا مهندسي مديريت پروژه؟:surprised:
اين دو تا زمين تا آسمون با هم فرق دارن!;)

mfarzam

عضو جدید
pme جون یه جلسه توجیحی برای این دوست جونمون بگذار تا با این دو رشته بیشتر اشنا بشه :redface:;):)

• Like

mfarzam

عضو جدید
بچه ها به نظر شما ازمون فراگیر مهندسی اجرایی چقدر سخته ؟با 8-9 ساعت درس خوندن در روز میشه از پسش بر امد؟منکه خیلی دلشوره دارم:cry::(:cry:

بالا