فرایندهای تولید که امتحانش تستیه دیگه میان ترم میخواد چیکار؟؟آخه چیزیم که دست استاد نیست!!من فردا صبح ميان ترم فرآيندهاي توليد دارم! كل كتاب ! 15فصل!
كسي نمونه سوال ازش نداره؟
خوندم ولي يه كم مي خوام اطمينان پيدا كنم!!!![]()
با تهران مشورت شده كه اينكارو دارن ميكنن احتمالاً اول تهران اين كارو انجام مي ده مطمئن باش!خیلی عالیه فکر میکنی تهرانم اینکارو انجام بدن؟
ما هر كاري كرديم به استاد ثابت كنيم كه امتحان از 20 نمره ست قبول نكرد! ميگه از 14 نمره ست! امتحانشو دادم ! 60 درصد جواب درست دادم!فرایندهای تولید که امتحانش تستیه دیگه میان ترم میخواد چیکار؟؟آخه چیزیم که دست استاد نیست!!
وای اگه مهندسی مکانیک اجرایی بشه که محشر شما هم استادتون رو تشویق کنید که اینکارو انجام بده . راستی برایت دعا میکنم بالاترین نمره رو بگیری فقط تو هم ما رو بی خبر نگذار.![]()
ممنون! يه سري سوال پيدا كردم! لينك نيست متاسفانه!بده !!!!!!! چرا همچین کاری میخوان بکنن . بحث مدیریتی رشته مون اهمیتش خیلی زیاده و کلاً با نام مدیریت اجرایی شناخته میشه نه مهندسی اجرایی !!!
راستی سایتو واسم باز نمی کنه می خواستم لینک حذفیاتو بذارم . شرمنده
سعيده جون من از اين كارا بلد نيستم!نمی دونم والا ما هم از pme شنیدیم فکر کنم سر کارمون گذاشته![]()
باشه به دل نگرفتم!به دل نگیر شوخی کردم . پس شد مهندسی اجرایی؟ممنون که گفتی
دوست من مي خواست از اجرايي تغيير رشته بده بره صنايع وقتي با چند تا استاد مشورت كرد بهش گفتن تغيير رشته نده! چون وقتي صنايع داشگاه سراسري بيكار باشه نمي يان تو پيام نوري رو استخدام كنن !سلام منم پروژه میخونم.ترم دو.یه سوال دارم به نظر شماها پروژه و اجرایی خوبه یا صنایع؟
سلام منم پيام نور مي خونم اما IT البته مي خوام تغير رشته بدم به مديريت پرژه مي خواستم اگه ميشه به من در اين مورد اطلا عاتي بديددوست من مي خواست از اجرايي تغيير رشته بده بره صنايع وقتي با چند تا استاد مشورت كرد بهش گفتن تغيير رشته نده! چون وقتي صنايع داشگاه سراسري بيكار باشه نمي يان تو پيام نوري رو استخدام كنن !و خوبي اين دو تا رشته اينه كه فقط تو پيام نور هستن!خيلي دلايل ديگه آوردن ، الان ياد نمياد ولي مهمترينشون همين بود!
و يا مي توني براي فوق ليسانس صنايع يا عمران رو ادامه بدي(براي رشته پروژه البته!) تازه چون تو پيام نور درس خوندي قبول شدن برات آسون تره!![]()
سلام! majidjavdani و آرمانديس يه سري از اطلاعات رو چند صفحه قبل تر گذاشتند من براي راحتي شما اونارو تو همين صفحه دوباره مي ذارم!سلام منم پيام نور مي خونم اما IT البته مي خوام تغير رشته بدم به مديريت پرژه مي خواستم اگه ميشه به من در اين مورد اطلا عاتي بديد![]()
سلام دوست عزيز!سلام من هم مدیریت پروپه میخونم رشته با حالیه
سلام! آره اين نمراتم كه كامل نمياد! هي سكته ناقص ميده!سلام دوستان خوبین؟ معلومه حسابی سر همه گرمه که دیر دیر به دیر سر میزنین
هر جا هستین موفق باشین
سلام! به جمع مهندسين مديريت پروژه خوش اومدين!سلام من حمید هستم آرماندیس من امسال دارم شرکت میکنم میخوام مدیریت پروژه بخونم فراگیر کلاً با تازه بودن این رشته تو پیام نور میتونی موفق باشی
سلام من برعکس شما اول معماری خوندم و حالا می خوام مدیریت پروژه بخونم شما میدونید از کجا میتونم جزوه تهیه کنم .سلام به همگی
بابا رشته ی به این توپی داریم بیاین عرض اندام کنیم دیگه . من تازه واردم دوست دارم بچه های هم رشته م رو بشناسم و باهاشون تعامل داشته باشم .
اول از خودم . من توی دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت اجرایی می خونم و به دلایلی با اینکه خیلی به معماری علاقه داشتم الان اجرایی می خونم و راضیم . (البته قصد دارم معماری رو هم بخونم ) .
شما هم خودتونو معرفی می کنید ؟؟؟![]()
سلام!سلام من برعکس شما اول معماری خوندم و حالا می خوام مدیریت پروژه بخونم شما میدونید از کجا میتونم جزوه تهیه کنم .![]()
سلام من برعکس شما اول معماری خوندم و حالا می خوام مدیریت پروژه بخونم شما میدونید از کجا میتونم جزوه تهیه کنم .![]()