[ مهندسی مدیریت اجرایی ] گفتگو و معرفی اعضا مهندسی مدیریت اجرایی

bravedev

عضو جدید
سلام من رشته مهندسی مدیریت اجرایی ام 30 مرداد ازمون دارم چطور میتونم نمونه سوالهارو بگیرم ممنون می شم راهنماییم کنید

bravedev

عضو جدید
سلام من معماری می خونم مهندسی مدیریت اجرایی پیام نور ثبت نام کردم نمونه سوالای امتحان 30 مردادرو می خوام می تونی راهنماییم کنی؟

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من معماری می خونم مهندسی مدیریت اجرایی پیام نور ثبت نام کردم نمونه سوالای امتحان 30 مردادرو می خوام می تونی راهنماییم کنی؟

سلام . امتحان 30 مردادتون از کدوم درساست ؟ من چند تا نمونه سوال اقتصاد فک می کنم داشته باشم در اولین فرصت میذارم واست . دیگه چه درسایی ؟؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزيز! كسي طراحي معماري و شهرسازي پاس كرده؟ يا براي اين ترم برداشته؟ اگه جواب مثبته ، لطفاً بهم خبر بده! ممنون!:gol:

majidjavdani

عضو جدید
اي بابا اينجا چرا مهندسي مديريت پروژه غريبه؟؟؟!!!:cry:
رشته ي به اين عالي اي.من الان خدا رو شكر ميكنم كه به جاي مهندسي عمران اين رشته رو اومدم يعني مهندسي مديريت پروژه.:w17: كافيه فقط يك سري به چارت اين رشته بزنيد و از خوندن اسم هاي درس هاش و دروسي كه بايد در اين رشته بگذرونيد لذت ببريد.اين آرمانديس هم فقط رشته ي خودشو تبليغ ميكنه:biggrin: شوخي كردم به دل نگير از حق نگذريم اين دوستمون سعي كرده توي اين فروم رشته ما رو هم معرفي كنه.دستت درد نكنه;) داشتم ميگذشتم گفتم يك يادي هم از رشتمون اينجا بشه كه دوستاني كه ميان سر ميزنند در مورد رشته ما هم چيزي بدونند.البته من يك فروم تخصصي ويژه رشته پروژه و اجرايي داشتم ولي از بس كه اين دوستاي پيام نوري مون سر ميزدند (آرايه مبالغه) ديگه جمعش كردم در پست ديگه يك پست خوب براي آشنايي با رشته پروژه ميزارم.در خدمت دوستان هستم.

majidjavdani

عضو جدید
آشنایی با رشته مهندسی مدیریت پروژه

معرفی رشته :

مهندسی مدیریت پروژه تلفیق علم ، هنر و فن است و به منظور آموزش برای انجام فعالیت های آماده سازی، نظارت و اجرای پروژه ، به ویژه پروژه های عمرانی طرح ریزی شده است.
ویژگی اصلی تخصص مهندسی پروژه ، ماهیت بین رشته ای آن است . این رشته تلفیقی از رشته های مهندسی عمران ، مهندسی صنایع و رشته مدیریت می باشد.تاکیدات اصلی در رشته مهندسی مدیریت پروژه بر روی تلفیق دانش و اجرا،کاربردی بودن آموزه و مدیریت صحیح پروژه های عمرانی متمرکز است.
فعالیت های در نظر گرفته شده برای مهندسین مدیریت پروژه در نظام مهندسی ساختمان،جهت تصدی پست مهندس مجری تعریف شده است و در حال حاضر این وظیفه توسط مهندسین عمران انجام می شود.
لیکن از آنجا که مهندسین عمران با مهارت های مرتبط با دانش حقوقی پروژه ها ، اصول مدیریت صحیح پروژه ها و مواردی از این دست آشنایی ندارند، رشته مهندسی مدیریت پروژه با هدف رفع خلاء موجود در فعالیت مهندسین مجری طراحی گردیده است. همچنین تسلط مهندسین مدیریت پروژه بر پایه های مهندسی عمران و صنایع و اصول مدیریتی ،ایفای نقش کارشناسان در پروژه های عمرانی را بسیار پر رنگ ساخته است.
از جمله اهداف مورد نظر در طراحی رشته مهندسی مدیریت پروژه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اعمال صحیح آئین نامه ها و مقررات مربوطه
-ارتقای کیفیت ساخت در پروژه های عمرانی
-ایمنی ، بهداشت ، بهره دهی و صرفه اقتصادی در اجرای پروژه
-مدیریت صحیح عوامل اصلی پروژه شامل هزینه ، کیفیت و زمان

توانایی های فارغ التحصیلان:

مهندسین مدیریت پروژه تخصص های مرتبط با مهندسی عمران،مهندسی صنایع و اصول مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی را در دوره تحصیلی خود فرا می گیرند.لذا این کارشناسان در زمینه مهارت های کاربردی و اجرایی مرتبط با سه تخصص فوق توانمند می باشند.
از جمله مهارت های تخصصی کارشناسان این رشته می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تسلط بر دانش حقوقی پروژه ها
- تسلط بر مقررات ملی ساختمانی و آئین نامه های اجرایی
- آشنایی با امور مالی و حسابداری ویژه
- طراحی اجرایی و نظارت براجرای پروژه
- تسلط بر انجام هماهنگی بین عوامل ذیربط پروژه
- شناخت موثر از مصالح و ماشین آلات
- آشنایی با مقررات اداری مرتبط
- ایجاد دیدگاه مبتنی بر اخلاق مهندسی در اجرای پروژه
- توانایی نقشه خوانی مهندسی
- کسب دید عمیق از ایمن سازی کارگاه ساخت

romo

عضو جدید
salam.ye seri mataleb baraton search kardam. mishe khahesh kona ID khodetono . baram befrestid .ta filesho attach konam.

ba tashakor:D

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب ، فرق این رشته با عمران اینه که شما خیلی وارد طراحی نمیشید و با اجرا بیشتر سر و کار دارید :) غیر از اینه ؟ کسی سال بالایی هست که دروس تخصصی داشته باشه ؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
آشنایی با رشته مهندسی مدیریت پروژه

معرفی رشته :

مهندسی مدیریت پروژه تلفیق علم ، هنر و فن است و به منظور آموزش برای انجام فعالیت های آماده سازی، نظارت و اجرای پروژه ، به ویژه پروژه های عمرانی طرح ریزی شده است.
ویژگی اصلی تخصص مهندسی پروژه ، ماهیت بین رشته ای آن است . این رشته تلفیقی از رشته های مهندسی عمران ، مهندسی صنایع و رشته مدیریت می باشد.تاکیدات اصلی در رشته مهندسی مدیریت پروژه بر روی تلفیق دانش و اجرا،کاربردی بودن آموزه و مدیریت صحیح پروژه های عمرانی متمرکز است.
فعالیت های در نظر گرفته شده برای مهندسین مدیریت پروژه در نظام مهندسی ساختمان،جهت تصدی پست مهندس مجری تعریف شده است و در حال حاضر این وظیفه توسط مهندسین عمران انجام می شود.
لیکن از آنجا که مهندسین عمران با مهارت های مرتبط با دانش حقوقی پروژه ها ، اصول مدیریت صحیح پروژه ها و مواردی از این دست آشنایی ندارند، رشته مهندسی مدیریت پروژه با هدف رفع خلاء موجود در فعالیت مهندسین مجری طراحی گردیده است. همچنین تسلط مهندسین مدیریت پروژه بر پایه های مهندسی عمران و صنایع و اصول مدیریتی ،ایفای نقش کارشناسان در پروژه های عمرانی را بسیار پر رنگ ساخته است.
از جمله اهداف مورد نظر در طراحی رشته مهندسی مدیریت پروژه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اعمال صحیح آئین نامه ها و مقررات مربوطه
-ارتقای کیفیت ساخت در پروژه های عمرانی
-ایمنی ، بهداشت ، بهره دهی و صرفه اقتصادی در اجرای پروژه
-مدیریت صحیح عوامل اصلی پروژه شامل هزینه ، کیفیت و زمان

توانایی های فارغ التحصیلان:

مهندسین مدیریت پروژه تخصص های مرتبط با مهندسی عمران،مهندسی صنایع و اصول مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی را در دوره تحصیلی خود فرا می گیرند.لذا این کارشناسان در زمینه مهارت های کاربردی و اجرایی مرتبط با سه تخصص فوق توانمند می باشند.
از جمله مهارت های تخصصی کارشناسان این رشته می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تسلط بر دانش حقوقی پروژه ها
- تسلط بر مقررات ملی ساختمانی و آئین نامه های اجرایی
- آشنایی با امور مالی و حسابداری ویژه
- طراحی اجرایی و نظارت براجرای پروژه
- تسلط بر انجام هماهنگی بین عوامل ذیربط پروژه
- شناخت موثر از مصالح و ماشین آلات
- آشنایی با مقررات اداری مرتبط
- ایجاد دیدگاه مبتنی بر اخلاق مهندسی در اجرای پروژه
- توانایی نقشه خوانی مهندسی
- کسب دید عمیق از ایمن سازی کارگاه ساخت
خوشم اومد! منم عاشقه رشتمم! خوشحالم كه عضو سايت شديد!

majidjavdani

عضو جدید
ممنون.كسي اگه نمونه سوال خواست غير از اين دروس جديد كه اومده بگه كه اگه بقيه اش رو داشتم براتون ميزارم.

majidjavdani

عضو جدید
خوب ، فرق این رشته با عمران اینه که شما خیلی وارد طراحی نمیشید و با اجرا بیشتر سر و کار دارید :) غیر از اینه ؟ کسی سال بالایی هست که دروس تخصصی داشته باشه ؟
آره دوست عزيز همونطور كه اشاره كرديد كار مهندس مديريت پروژه همونطور كه از اسمش پيداست كارش نظارت و اجراي پروژه هاي عمراني است و مكمل رشته عمران است.سال بالايي اين رشته تنها ترم 4 است كه دوستاني امثال من هستند اگه بازم اطلاعاتي در مورد اين رشته و دروسش خواستيد در خدمتم.فقط بايد گفت اين رشته واقعا فوق العاده است.;)

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون كه گفتين! مي خواستم بدونم نمونه سوالي ازش دارين؟ چطور بايد يه پلان رو با شابلون يك به 100 مبلمان كرد؟ :gol:

استاد ما هنوز کار عملی ازمون نخواسته , قبل عیدم نبود کلاساش از بعد عید شروع شد . یعنی در کل نیییییدونم:redface::redface::redface:ولی اگه نمونه سوال داشتم حتما میذارم .

• Like
واکنش ها: pme

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره دوست عزيز همونطور كه اشاره كرديد كار مهندس مديريت پروژه همونطور كه از اسمش پيداست كارش نظارت و اجراي پروژه هاي عمراني است و مكمل رشته عمران است.سال بالايي اين رشته تنها ترم 4 است كه دوستاني امثال من هستند اگه بازم اطلاعاتي در مورد اين رشته و دروسش خواستيد در خدمتم.فقط بايد گفت اين رشته واقعا فوق العاده است.;)

مرسی مجید جان که اینجا با من همکاری می کنی . اصلا ً اسم تاپیکم اجرایی و پروژه س . من اگه کمتر پروژه رو معرفی کردم چون اطلاعاتم نسبت به اجرایی در موردش ناقص تر بوده . هر چی نباشه به قول یکی از دوستان پروژه خواهر اجراییه ( البته اجرایی برادر پروژه ستا ) :biggrin::D
بازم ممنون ;):gol::gol:

majidjavdani

عضو جدید
خواهش ميكنم من خيلي دوست دارم كه اين رشته رو در فضاي مجازي معرفي كنم البته خوندن اين رشته درپيام نور مشهد خيلي راحت تر است چون اصولا بعضي استاداش خيلي خوبن و مدير گروهتون هم ميشه آقاي دكتر قره.حالا يك سوال 100 امتيازي!:smile: به نظر شما اجرايي خواهر پروژه است يا پروژه خواهر اجرايي يا اجرايي برادر پروژه يا پروژه برادر اجرايي :biggrin: چيه مخ همه هنگ كرد:biggrin: راستي يك پيشنهاد من دارم از اين به بعد نظرتون چيه خبر هاي داغ پيام نور رو هم اينجا بزاريم؟اول از همه يك خبري براتون ميزارم كه دل دانشجوهاي پيام نوري شاد بشه و از اين دلهره كه اخراج ميشن بيان بيرون.

majidjavdani

عضو جدید
سيدمحمدحسيني قائم مقام وزيرعلوم گفت: دانشجويان دانشگاه پيام نور كه پس از چهارترم مشروط شده اند، اگر دلايل مشروط شدن انها موجه باشد ، از دانشگاه اخراج نمي شوند.
سيدمحمدحسيني اظهار داشت: دانشگاه پيام نور نسبت به ديگر دانشگاه هاي كشور انعطاف بيشتري دارد چرا كه بخشي از دانشجويان درحين كار، تحصيل مي كنند.
وي افزود: ما ضوابطي را براي دانشجويان قرار نداده ايم اما اگر دانشجويي پس از چهارترم مشروط شد و دلايل مشروط شدنش موجه و قابل پذيرش باشد، اخراج نمي شود.
رييس
دانشگاه پيام نور تصريح كرد: دانشگاه پيام نور ضوابط خاصي را ندارد اما اين موضوع به اين معنا نيست كه هيچ چارچوبي نداشته باشد بلكه اگر دانشگاه بدون چارچوب باشد به ضرر دانشجو تمام مي شود.
وي عنوان كرد: اگر ما ضوابطي را اعلام نكنيم دانشجو اهميتي به تحصيل نمي دهند تا زود فارغ التحصيل شوند.
حسيني اظهار داشت: بحثي به مجلس ارائه شده است و الان نمي توان درخصوص اخراج شدن دانشجويان مشروطه توضيح بدهم بايد ببينيم تا مجلس چه تصميمي مي گيرد اما فعلا بحث اخراج در ميان نيست و تمهيداتي براي دانشجويان انديشيده مي شود
.

منبع:خبرگزاري پيام نور

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چقد خوب . خیالم راحت شد , حالا می تونیم با خیال راحت درس بخونیم .......:biggrin::biggrin:

majidjavdani

عضو جدید
البته بايد رفت دنبال دلايل موجه مثلا برق خونمون شب امتحان قطع شد (يك نامه هم از شركت برق) يا مثلا اتوبوس روز امتحان دير رسيد يا استاد خوب نبود و نتونست درس رو به ما ياد بده! بايد شايد از اين دليل ها آورد!!!!:biggrin::D

• Like

hajagha

عضو جدید
سلام بالاخره ÷س از مدتها منم اومدم
يه خبر مهم دارم اونايي كه ÷رزه ميخونن غير از مجيد كيا هستن؟
اي دي منو add كنن تا خبر مهم رو بهشون بدم
ID:aliyaghoobi_pme

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته بايد رفت دنبال دلايل موجه مثلا برق خونمون شب امتحان قطع شد (يك نامه هم از شركت برق) يا مثلا اتوبوس روز امتحان دير رسيد يا استاد خوب نبود و نتونست درس رو به ما ياد بده! بايد شايد از اين دليل ها آورد!!!!:biggrin::D
با آخريش كاملاً موافقم!;):w14:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام! پنج شنبه 10 /2/88 اولين همايش معرفي رشته مهندسي مديريت پروژه در دانشگاه پيام نور رشت با حضور دكتر پرويز نورپناه سرپرست وزارت علوم و مهندس علي قرباني مدير گروه مهندس مديريت پروژه تهران و چند تن از مهندسين گرامي كه از نظام مهندسي تشريف آورده بودند برگزار شد ! براي من كه خيلي خوب و مفيد بود! و همين جا از بچه هاي گل هيئت علمي تشكر مي كنم بخاطر زحماتي كه كشيدن دستتشون درد نكنه و واقعاً خسته نباشن!:gol:

mfarzam

عضو جدید
salam dost aziz khoshhal misham bishtar ba shoma ashna besham dost daram ba in reshte va fazay daneshgah ashna besham

salam dost aziz khoshhal misham bishtar ba shoma ashna besham dost daram ba in reshte va fazay daneshgah ashna besham

:gol:
سلام به همگی
بابا رشته ی به این توپی داریم بیاین عرض اندام کنیم دیگه . من تازه واردم دوست دارم بچه های هم رشته م رو بشناسم و باهاشون تعامل داشته باشم .;)
اول از خودم . من توی دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت اجرایی می خونم و به دلایلی با اینکه خیلی به معماری علاقه داشتم الان اجرایی می خونم و راضیم . (البته قصد دارم معماری رو هم بخونم ) . :):sweatdrop:
شما هم خودتونو معرفی می کنید ؟؟؟:gol::gol:

hajagha

عضو جدید
سلام خیلی ممنون که اینقدر اهمیت دادین و ای دیم رو اد کردین!
باید بگم حقتون اینه که تو خواب غفلت بمونین
اما در هر صورت pme عزیز و سایر دوستان پروژه و اجرایی لطف کنید فردا از مدیر گروه یا نهایتا کارشناس رشته تون نسبت به پیش نیازی کار گاه1 برای کارگاه 2 بپرسین .
اخه تو برنامه نه ترمه این دو درس هیچ ربطی به هم ندارند در صورتی که مدیر گروه ما میگه کارگاه 1 پیش نیاز کارگاه 2 هست .
اقا من فقط تا ساعت 11 فردا فرصت برای حذف و اضافه دارم لطف کنید هر کس پرسید لطف کنه خبرشو قبل از ساعت 11 فردا به من بده(یا id و یا همین جا البته اگه id باشه بهتره)خیلی ممنون

• Like

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما در هر صورت pme عزیز و سایر دوستان پروژه و اجرایی لطف کنید فردا از مدیر گروه یا نهایتا کارشناس رشته تون نسبت به پیش نیازی کار گاه1 برای کارگاه 2 بپرسین .
اخه تو برنامه نه ترمه این دو درس هیچ ربطی به هم ندارند در صورتی که مدیر گروه ما میگه کارگاه 1 پیش نیاز کارگاه 2 هست .
اقا من فقط تا ساعت 11 فردا فرصت برای حذف و اضافه دارم لطف کنید هر کس پرسید لطف کنه خبرشو قبل از ساعت 11 فردا به من بده(یا id و یا همین جا البته اگه id باشه بهتره)خیلی ممنون

خوب چرا اینو زودتر نگفتی ؟؟؟
من همین الان دیدم که خیلی دیره . چند تا از دوستام با هم برداشتن 1 و 2 رو . ولی من دقیقاً نمی دونم , حالا محض احتیاط 2 رو حذف کن دیگه 1 واحد که ارزش این حرفا رو نداره . اگه حذفش کنی چیزی از دست نمی دی ولی اگه بگذرونی بعد حذف شه حالت گرفته میشه چون کارگاه ازون درسای پر زحمته .........
البته نظر منه .

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ! ببخشيد كه زودتر اين اطلاعات رو در اختيارت نگذاشتم! شرمنده!
با توجه به پی گیری های عمل آمده طبق تصمیم گیری گروه دروس کارگاه عمومی 1 و 2 فقط در نیمسال جاری(دوم۸۸-۸۷) به صورت هم نیاز قابل اخذ در ایام عملیات حذف و اضافه می باشد. بدیهی است که رعایت سایر ضوابط آموزشی الزامی می باشد.
منبع: www.alighorbani.com
(مدير گروه مهندسي مديريت پروژه تهران);)

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
salam khubi azizam man mohandesi ejraee mikhunam kheili dost daram ba shuma va dostane digar ashna beshavam in emil mane (mfarzam26@yahoo.comchon taze varede in reshte shodam khoshhal misham az rahnamaee haton bahremand besham
سلام! به سايت خوش اومدي! ما هر اطلاعاتي رو كه بتونيم و در اختيارمون باشه سعي مي كنيم اينجا بذاريم ! ;)
من خودم با ايميلم زياد كار نمي كنم چون بيشتر اوقات ويروسيه!:cry:
سعي كن بيشتر سر بزني كه در خدمتت باشيم!:w11:

بالا