سلام من معماری می خونم مهندسی مدیریت اجرایی پیام نور ثبت نام کردم نمونه سوالای امتحان 30 مردادرو می خوام می تونی راهنماییم کنی؟
سلام دوستان عزيز! كسي طراحي معماري و شهرسازي پاس كرده؟ يا براي اين ترم برداشته؟ اگه جواب مثبته ، لطفاً بهم خبر بده! ممنون!![]()
ممنون كه گفتين! مي خواستم بدونم نمونه سوالي ازش دارين؟ چطور بايد يه پلان رو با شابلون يك به 100 مبلمان كرد؟من این ترم معماری و شهرسازی برداشتم .
خوشم اومد! منم عاشقه رشتمم! خوشحالم كه عضو سايت شديد!آشنایی با رشته مهندسی مدیریت پروژه
معرفی رشته :
مهندسی مدیریت پروژه تلفیق علم ، هنر و فن است و به منظور آموزش برای انجام فعالیت های آماده سازی، نظارت و اجرای پروژه ، به ویژه پروژه های عمرانی طرح ریزی شده است.
ویژگی اصلی تخصص مهندسی پروژه ، ماهیت بین رشته ای آن است . این رشته تلفیقی از رشته های مهندسی عمران ، مهندسی صنایع و رشته مدیریت می باشد.تاکیدات اصلی در رشته مهندسی مدیریت پروژه بر روی تلفیق دانش و اجرا،کاربردی بودن آموزه و مدیریت صحیح پروژه های عمرانی متمرکز است.
فعالیت های در نظر گرفته شده برای مهندسین مدیریت پروژه در نظام مهندسی ساختمان،جهت تصدی پست مهندس مجری تعریف شده است و در حال حاضر این وظیفه توسط مهندسین عمران انجام می شود.
لیکن از آنجا که مهندسین عمران با مهارت های مرتبط با دانش حقوقی پروژه ها ، اصول مدیریت صحیح پروژه ها و مواردی از این دست آشنایی ندارند، رشته مهندسی مدیریت پروژه با هدف رفع خلاء موجود در فعالیت مهندسین مجری طراحی گردیده است. همچنین تسلط مهندسین مدیریت پروژه بر پایه های مهندسی عمران و صنایع و اصول مدیریتی ،ایفای نقش کارشناسان در پروژه های عمرانی را بسیار پر رنگ ساخته است.
از جمله اهداف مورد نظر در طراحی رشته مهندسی مدیریت پروژه می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- اعمال صحیح آئین نامه ها و مقررات مربوطه
-ارتقای کیفیت ساخت در پروژه های عمرانی
-ایمنی ، بهداشت ، بهره دهی و صرفه اقتصادی در اجرای پروژه
-مدیریت صحیح عوامل اصلی پروژه شامل هزینه ، کیفیت و زمان
توانایی های فارغ التحصیلان:
مهندسین مدیریت پروژه تخصص های مرتبط با مهندسی عمران،مهندسی صنایع و اصول مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی را در دوره تحصیلی خود فرا می گیرند.لذا این کارشناسان در زمینه مهارت های کاربردی و اجرایی مرتبط با سه تخصص فوق توانمند می باشند.
از جمله مهارت های تخصصی کارشناسان این رشته می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- تسلط بر دانش حقوقی پروژه ها
- تسلط بر مقررات ملی ساختمانی و آئین نامه های اجرایی
- آشنایی با امور مالی و حسابداری ویژه
- طراحی اجرایی و نظارت براجرای پروژه
- تسلط بر انجام هماهنگی بین عوامل ذیربط پروژه
- شناخت موثر از مصالح و ماشین آلات
- آشنایی با مقررات اداری مرتبط
- ایجاد دیدگاه مبتنی بر اخلاق مهندسی در اجرای پروژه
- توانایی نقشه خوانی مهندسی
- کسب دید عمیق از ایمن سازی کارگاه ساخت
آره دوست عزيز همونطور كه اشاره كرديد كار مهندس مديريت پروژه همونطور كه از اسمش پيداست كارش نظارت و اجراي پروژه هاي عمراني است و مكمل رشته عمران است.سال بالايي اين رشته تنها ترم 4 است كه دوستاني امثال من هستند اگه بازم اطلاعاتي در مورد اين رشته و دروسش خواستيد در خدمتم.فقط بايد گفت اين رشته واقعا فوق العاده است.خوب ، فرق این رشته با عمران اینه که شما خیلی وارد طراحی نمیشید و با اجرا بیشتر سر و کار داریدغیر از اینه ؟ کسی سال بالایی هست که دروس تخصصی داشته باشه ؟
ممنون كه گفتين! مي خواستم بدونم نمونه سوالي ازش دارين؟ چطور بايد يه پلان رو با شابلون يك به 100 مبلمان كرد؟![]()
آره دوست عزيز همونطور كه اشاره كرديد كار مهندس مديريت پروژه همونطور كه از اسمش پيداست كارش نظارت و اجراي پروژه هاي عمراني است و مكمل رشته عمران است.سال بالايي اين رشته تنها ترم 4 است كه دوستاني امثال من هستند اگه بازم اطلاعاتي در مورد اين رشته و دروسش خواستيد در خدمتم.فقط بايد گفت اين رشته واقعا فوق العاده است.![]()
با آخريش كاملاً موافقم!البته بايد رفت دنبال دلايل موجه مثلا برق خونمون شب امتحان قطع شد (يك نامه هم از شركت برق) يا مثلا اتوبوس روز امتحان دير رسيد يا استاد خوب نبود و نتونست درس رو به ما ياد بده! بايد شايد از اين دليل ها آورد!!!!![]()
سلام به همگی
بابا رشته ی به این توپی داریم بیاین عرض اندام کنیم دیگه . من تازه واردم دوست دارم بچه های هم رشته م رو بشناسم و باهاشون تعامل داشته باشم .
اول از خودم . من توی دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت اجرایی می خونم و به دلایلی با اینکه خیلی به معماری علاقه داشتم الان اجرایی می خونم و راضیم . (البته قصد دارم معماری رو هم بخونم ) .
شما هم خودتونو معرفی می کنید ؟؟؟![]()
سلام خیلی ممنون که اینقدر اهمیت دادین و ای دیم رو اد کردین!
باید بگم حقتون اینه که تو خواب غفلت بمونین
اما در هر صورت pme عزیز و سایر دوستان پروژه و اجرایی لطف کنید فردا از مدیر گروه یا نهایتا کارشناس رشته تون نسبت به پیش نیازی کار گاه1 برای کارگاه 2 بپرسین .
اخه تو برنامه نه ترمه این دو درس هیچ ربطی به هم ندارند در صورتی که مدیر گروه ما میگه کارگاه 1 پیش نیاز کارگاه 2 هست .
اقا من فقط تا ساعت 11 فردا فرصت برای حذف و اضافه دارم لطف کنید هر کس پرسید لطف کنه خبرشو قبل از ساعت 11 فردا به من بده(یا id و یا همین جا البته اگه id باشه بهتره)خیلی ممنون
سلام ! ببخشيد كه زودتر اين اطلاعات رو در اختيارت نگذاشتم! شرمنده!سلام خیلی ممنون که اینقدر اهمیت دادین و ای دیم رو اد کردین!
باید بگم حقتون اینه که تو خواب غفلت بمونین
اما در هر صورت pme عزیز و سایر دوستان پروژه و اجرایی لطف کنید فردا از مدیر گروه یا نهایتا کارشناس رشته تون نسبت به پیش نیازی کار گاه1 برای کارگاه 2 بپرسین .
اخه تو برنامه نه ترمه این دو درس هیچ ربطی به هم ندارند در صورتی که مدیر گروه ما میگه کارگاه 1 پیش نیاز کارگاه 2 هست .
اقا من فقط تا ساعت 11 فردا فرصت برای حذف و اضافه دارم لطف کنید هر کس پرسید لطف کنه خبرشو قبل از ساعت 11 فردا به من بده(یا id و یا همین جا البته اگه id باشه بهتره)خیلی ممنون
سلام! به سايت خوش اومدي! ما هر اطلاعاتي رو كه بتونيم و در اختيارمون باشه سعي مي كنيم اينجا بذاريم !salam khubi azizam man mohandesi ejraee mikhunam kheili dost daram ba shuma va dostane digar ashna beshavam in emil mane (mfarzam26@yahoo.comchon taze varede in reshte shodam khoshhal misham az rahnamaee haton bahremand besham
salam khubi azizam man mohandesi ejraee mikhunam kheili dost daram ba shuma va dostane digar ashna beshavam in emil mane (mfarzam26@yahoo.comchon taze varede in reshte shodam khoshhal misham az rahnamaee haton bahremand besham