مهم ترین اخبار فوتبال جهان

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] واکنش فان‌پرسی به خبر ترک اولدترافورد

[/h]

مهاجم هلندی منچستر یونایتد شایعه جدای‌اش از این تیم انگلیسی را تکذیب و اعلام کرد که از حضور در تیم شیاطین سرخ بسیار خوشحال است و دوست دارد قراردادش را با این تیم تمدید کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رابین فان‌پرسی در نخستین فصل حضور خود در منچستر یونایتد نمایش درخشانی داشت و یکی از دلایل اصلی قهرمانی این تیم در فصل قبل لیگ برتر انگلیس بود اما این مهاجم هلندی در فصل جاری لیگ جزیره نتوانسته است انتظارات را برآورده کند و خبرهای درباره اختلاف او با دیوید مویس و جدایش از تیم شیاطین سرخ در پایان فصل به گوش می‌رسد.

فان پرسی در گفتگویی که با سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد داشت جدای‌اش از این تیم را در پایان فصل تکذیب و اعلام کرد که می خواهد قراردادش را با یونایتد تمدید کند. او گفت: من وقتی عملکردم ارزیابی می شود و یا مردم درباره نمایشم در مستطیل سبز نظر می دهند احساس ناراحتی و یا خشم نمی‌کنم. مردم می تواند هر چه قدر که می خواهند از من انتقاد کنند. چه بسا بسیاری از این آراء و انتقادات درست و بجا باشد به همین خاطر احساس ناراحتی و خشم نمی کنم. اما چیزی که من را ناراحت می کند این است که بعضی از افراد به نیابت از من حرف می زنند و سخنانی کذب و پوشالی را بر زبان می آورند.

او افزود: افراد دیگر نمی توانند به نیابت از من سخن بگویند. تنها کسی که می تواند از زبان من حرف بزند خود من هستم. من باید به همه بگویم که از حضور در منچستر یونایتد بسیار خوشحال هستم. من با یونایتد قرارداد چهار ساله دارم و اگر بتوانم قراردادم را با این تیم دو سال دیگر هم تمدید کنم بسیار خوشحال خواهم شد چرا که بازی با پیراهن این تیم را برای خودم افتخار می‌دانم.این نظر رابین فان پرسی است و بر خلاف تمام آنچه است که در رسانه‌ها آمده است.

این مهاجم هلندی درباره اختلافش با بازیکنان شیاطین سرخ و دیوید مویس سرمربی تیم گفت: من رابطه بسیار خوبی با بازیکنان و دیوید مویس سرمربی تیم دارم. برنامه تمرینی مویس خوب است و من هر روز چیزهای از او می‌آموزم. 12 سال است که من بطور حرفه‌ای فوتبال بازی می کنم. عملکردم روز به روز در حال پیشرفت است. شرایطم با مویس هم بهتر شده است.پیش از این هم گفتم که سخن از عملکردم در میدان مرا ناراحت نمی کند اما وقتی پای اظهارات خیالی و فرا نقدی پیش می‌آید دیگر شرایط فرق می‌کند. من با مویس مشکلی ندارم چرا که همواره تلاش می‌کنم تا چه در تیم ملی و چه در تیم باشگاهی از سرمربیان خود یاد بگیرم و این درباره مویس هم صدق می کند و از حضور او در تمرین منچستر چیزهای زیادی یاد گرفته‌ام. از کار کردن با مویس لذت می‌برم و اطمینان دارم که شرایط تیم در آینده بهتر خواهد شد.

فان پرسی در پایان سخنان خود گفت: بین من و مویس احترام متبادلی وجود دارد و هر کدام از ما تلاش می کند تا وظیفه خود را به بهترین نحو ممکن انجام دهد. مویس فشار زیادی را تحمل می‌کند. او تلاش می‌کند تا منچستر یونایتد را به روزهای اوج برگرداند و این آرزوی همه ما بازیکنان است. برای خارج کردن خود از شرایط کنونی تمام تلاشمان را به کار می‌گیریم.

منچستر یونایتد که در این فصل دیگر سر‌آلکس فرگوسن را در اختیار ندارد نتایج ضعیفی کسب کرده است و با 48 امتیاز در جایگاه هفتم قرار دارد و شانس بسیار کمی برای کسب عنوان قهرمانی دارد. این تیم در لیگ قهرمانان اروپا هم در آستانه حذف شدن است چرا که در دیدار رفت با دو گل برابر المپیاکوس تن به شکست داد.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قطبي موافق برخورد شديد با نژادپرستي

سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران موافق برخورد شديد فدراسيون فوتبال ژاپن با نژادپرستي در اين كشور است. فوتبال ژاپن روز به روز در حال پيشرفت است و يكي از قدرت‌هاي اصلي قاره كهن است. چشم بادامي‌ها هر چند از نظر فوتبالي پيشرفت زيادي در اين يك دهه اخير داشته‌اند اما در فوتبال اين كشور يك پديده زشت هر از چند گاهي خودنمايي مي‌كند و آن شعارهاي نژادپرستانه‌يي است كه در ورزشگاه‌ها شنيده مي‌شود. شنبه هفته قبل در ديدار دو تيم اوراوا رد و ساگان توسو در هفته دوم ليگ ژاپن هواداران اوراوا با در دست داشتن پلاكارتي نژادپرستانه بازيكن كره‌يي تيم خود را به باد تمسخر گرفتند. در اين پلاكارت نوشته شده بود: اين ورزشگاه فقط براي ژاپني‌ها است. فدراسيون فوتبال ژاپن واكنش بسيار شديدي به اين اقدام شنيع هواداران اوراوا داشت و شديدترين مجازات تاريخ خود را صادر كرد تا جايي كه هواداران اين تيم را تا اطلاع ثانوي از حضور در ورزشگاه‌ها منع كرد. افشين قطبي سرمربي ايراني شيميزو پولسه ژاپن كه بايد تيمش در هفته چهارم ليگ ژاپن در خانه اوراوا به ميدان برود، گفت: همه از اينكه اين ديدار بدون تماشاگر برگزار مي‌شود ناراحت هستند اما من بايد بگويم كه موافق برخورد با نژادپرستي هستم. فوتبال ژاپن به قوانين سخت‌گيرانه‌يي براي مبارزه با نژادپرستي نياز دارد. پيش از اين در سال 2011 تماشاگران جوبيلو ايواتا با بلند كردن پلاكارتي توهين‌آميز و نژادپرستانه اعتراض خود را به حضور افشين قطبي در فوتبال ژاپن نشان دادند. سرمربي سابق پرسپوليس افزود: آن پلاكارت تنها بخش كوچكي از موضوع نژادپرستي در فوتبال ژاپن است. فدراسيون فوتبال ژاپن با صادر كردن اين حكم براي هواداران اوراوا فضا را براي مبارزه با نژادپرستي بهتر كرد.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گل سه امتیازی دژاگه برای فولام

فولام با گل سه امتیازی بازیکن ایرانی خود به 3 امتیاز ارزشمند در لیگ برتر انگلیس دست یافت.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هفته سی ام رقابت های لیگ برتر انگلیس با برگزاری 7 دیدار آغاز شد. فولام که خطر سقوط به دسته پایین‌تر را حس می‌کند موفق شد با یک گل نیوکاسل را شکست دهد . تک گل این دیدار را اشکان دژاگه به زیبایی به ثمر رساند. با وجود این پیروزی فولام همچنان در قعر جدول لیگ برتر انگلیس قرار دارد.

در دیگر دیدار مهم منچستر سیتی با 2 گل هال سیتی را شکست داد.

تابلو نتایج

فولام یک – نیوکاسل صفر

اورتون 2 – کاردیف یک

هال سیتی صفر – منچستر سیتی 2

ساوت همپتون 4 – نوریچ 2

استوک سیتی 3 – وستهام یک

ساندرلند صفر- کریستال پالاس صفر

سوانزی یک – وست برومویچ 2

آستون ویلا یک - چلسی صفر

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ریوالدو از فوتبال خداحافظی کرد

ستاره سابق تیم ملی برزیل پس از سال‌ها دوران باشکوه فوتبالی از مستطیل سبز خداحافظی کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ریوالدو فوق ستاره برزیلی سابق باشگاه‌های بارسلونا و میلان سرانجام امروز و در 41 سالگی با انتشار بیانیه‌ای‌ از دنیای بازیگری فوتبال خداحافظی کرد.

"از امروز تاریخ حضور من در مستطیل سبز به پایان رسید. من در این مدت چالش‌ها، ناامیدی‌ها، خوشحالی‌ها، فداکاری‌ها و از همه مهم تر لذت‌های زیادی را تجربه کردم و در آخر با چشمانی اشکبار می‌خواهم اول از خدا و پس از آن خانواده و تمام هوادارانی که در این 24 سال به من محبت کردند، تشکر کنم.

ریوالدو ستاره سابق فوتبال جهان آخرین سال حضورش در میادین فوتبال را در تیم موجی میریم برزیل در دسته سوم رقابت های این کشور سپری کرد و بازی در کنار فرزند خود را نیز تجربه کرد.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صدرنشيني ونکوور وايت کپز با بيت آشور

در ادامه هفته دوم ليگ ام ال اس آمريکا تيم ونکوور وايت کپز کانادا در خانه شيواز آمريکا مساوي کرد.اين ديدار در حالي با تساوي 1 - 1 به پايان رسيد که مهرداد (استيون) بيت آشور مدافع ملي پوش ايراني 90 دقيقه در ترکيب تيم ونکوور حضور داشت. ديدار تيم هاي پورتلند تيمبرز و شيکاگو فاير نيز 1 - 1 مساوي به پايان رسيد. در جدول ليگ ام ال اس آمريکا در کنفرانس شرق تيم هيوستون دينامو با 6 و در کنفرانس غرب تيم ونکوور وايت کپز با 4 امتياز در صدر قرار دارند.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ليگ قهرمانان اروپا
صعود چلسي و رئال به مرحله يک چهارم نهايي

تيم‌هاي چلسي و رئال‌مادريد با برتري برابر حريفان خود به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند.

مرحله يک هشتم نهايي رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با دو ديدار ادامه يافت.

به گزارش ابسنا، چلسي که در بازي رفت توانسته بود برابر گالاتاسراي به تساوي يک بر يک برسد خيلي زود در دقيقه 4 به گل رسيد.

ساموئل اتوئو موفق شد سومين گل خود را در ليگ قهرمانان اروپا در اين فصل به ثمر برساند. در ادامه حملات دامنه‌دار چلسي نتيجه داد و اين تيم موفق شد با ضربه گري کيهيل گل دوم خود را نيز به ثمر برساند تا اين ديدار را در پايان چلسي با نتيجه 2 بر صفر از گالاتاسراي ببرد و در مجموع دو ديدار با برتري 3 بريک برابر اين تيم ترکيه‌اي راهي مرحله بعد شود.

در ديگر ديدار اين مرحله که بيشتر جنبه تشريفاتي داشت، رئال‌مادريد و شالکه به مصاف هم رفتند که رئال موفق شد با نتيجه 3 بر يک پيروز شود. کريستيانو رونالدو دو بار و آلوارو موراتا براي رئال در اين ديدار گلزني کردند و تيم هوگلند نيز براي تيم آلماني گلزني کرد تا رئال در مجموع با نتيجه 9 بر 2 راهي مرحله بعد شود.

دو ديدار باقي‌مانده اين مرحله فردا شب برگزار مي‌شود که منچستر‌يونايتد با المپياکوس و دورتموند با زنيت ديدار خواهد کرد.

تابلو نتايج (مجموع رفت و برگشت)

چلسي 3 – گالاتاسراي يک

رئال‌مادريد 9 – شالکه 2

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] راهیابی منچستریونایتد و دورتموند به جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان اروپا[/h] [h=3] تهران- ایرنا- در ادامه رقابت های مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، تیم های منچستریونایتد انگلیس و بروسیا دورتموند آلمان با برتری در مجموع دو دیداربا رقیبان خود از یونان و روسیه، به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند.[/h]

به گزارش ایرنا، منچستریونایتد چهارشنبه شب در بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی در ورزشگاه اولترافورد با درخشش ˈروبین فان پرسیˈ، المپیاکو یونان را سه بر صفر شکست داد تا با وجود شکست 2 به صفر در بازی رفت، در مجموع به برتری سه بر دو برسد. فان پرسی در دقایق 25(پنالتی)، 45 و 52 گل های منچستر را به ثمر رساند.

بروسیا دورتموند آلمان نیز هر چند در بازی برگشت در برابر زنیت سن پترزبورگ با نتیجه دو بر یک شکست خورد اما با توجه به پیروزی چهار بر دو در بازی رفت، در مجموع با نتیجه پنج بر چهار به پیروزی رسید و به جمع هفت تیم دیگر مرحله یک چهارم نهایی پیوست.

گل های زنیت را هالک مهاجم برزیلی در دقیقه 16 و ˈسالومون روندونˈ در دقیقه 73 به ثمر رساندند. ˈسباستین کلˈ در دقیقه 38 گل دورتموند را به ثمر رساند.

پیش از این نیز سه تیم اسپانیایی رئال مادرید، بارسلونا و اتلتیکومادرید به همراه چلسی انگلیس، بایرن مونیخ آلمان و پاری سن ژرمن فرانسه به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرده بودند.

قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی روز جمعه انجام می شود.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مورينيو: حضور در بين 8 تيم افتخار بزرگي است

در پي صعود تيم فوتبال چلسي به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ژوزه مورينيو مربي اين تيم از بازي بازيکنان چلسي تمجيد کرد.

چلسي در بازي برگشت مرحله يک هشتم نهايي اين رقابت‌ها با دو گل گالاتاسراي را شکست داد و با توجه به تساوي بازي رفت، جواز صعود به مرحله بعدي را دريافت کرد.

مورينيو در پايان اين بازي گفت: سال گذشته در بازي‌هاي ليگ اروپا حضور داشتيم و امسال در ميان هشت تيم برتر ليگ قهرمانان اروپا و اين موضوع براي بازيکنان و خود باشگاه از اهميت بسيار بالايي برخوردار است. بازيکنان شايستگي اين حضور را دارند. ما در اين بازي، نمايش بسيار خوبي داشتيم. هيچ ترسي از حريف نداشتيم و محکم بازي کرديم و به خوبي توانستيم کنترل بازي را در دست بگيريم. به نظرم منچستريونايتد نيز مي‌تواند همين کار را مقابل المپياکو يونان انجام دهد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، منچستريونايتد نيز امشب در چارچوب همين رقابت‌ها ميزبان المپياکو يونان است. تيم انگليسي بازي رفت را با دو گل واگذار کرده است.

مورينيو خاطر نشان کرد: ما فرصت‌هاي بسيار خوبي در اين بازي داشتيم و شايد مي‌توانستيم به نتيجه بهتري نيز دست پيدا کنيم چون واقعا از گالاتاسراي برتر بوديم.

وي همچنين درباره ديديه دروگبا مهاجم تيم حريف نيز گفت: براي چنين مهاجمي، مهمترين چيز، شيوه بازي تيمش است. وقتي شما گلزن باشيد و تيم شما حمله نکند، خود را در خط حمله اندکي تنها احساس مي‌کنيد. اين قضيه ممکن است براي هر مهاجم ديگري نيز پيش بيايد. او نتوانست کار چنداني انجام دهد اما تري و کيهيل به خوبي کار کردند. به همين خاطر اصلا بازي دروگبا ديده نشد.

.......................................................................................

مانچيني: در برابر چلسي بسيار بد بازي کرديم

در پي شکست تيم فوتبال گالاتاسراي ترکيه مقابل چلسي انگليس و ناکامي از صعود به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، روبرتو مانچيني مربي گالاتاسراي از بازي بد باريکنان اين تيم انتقاد کرد.

چلسي در بازي برگشت مرحله يک هشتم نهايي اين رقابت‌ها با دو گل گالاتاسراي را شکست داد و با توجه به تساوي بازي رفت، جواز صعود به مرحله بعدي را دريافت کرد.

مانچيني در پايان اين بازي گفت: ما واقعاً خيلي بد بازي کرديم. چلسي از ما بهتر بود و از فرصت‌ها به خوبي استفاده کرد. وقتي فقط يک شوت به سمت دروازه حريف مي‌زنيم ، خيلي سخت است که به گل برسيم. بايد بيش از اينها پيشرفت کنيم.

وي افزود: از همان ابتداي بازي هم، پيروزي چندان ساده نبود، اما وقتي در دقيقه چهارم گل خورديم، اوضاع بسيار پيچيده‌تر شد.

اين مربي ايتاليايي خاطر نشان کرد: البته تمام اينها باعث نمي‌شود که به بازي بد گالاتاسراي اعتراف نکنيم. نمي‌دانم چطور اين بازي بد را توجيه کنم. ما مي‌دانستيم که اين بازي با توجه به تساوي بازي رفت، از اهميت زيادي برخوردار است و فکر مي‌کردم مي‌توانيم حريف خوبي باشيم و فرصتي براي صعود داشته باشيم.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رونالدو به رکورد پوشکاش رسيد

ستاره پرتغالي رئال مادريد با به ثمر رساندن دو گل در ديدار مقابل شالکه به رکورد پوشکاش در رئال مادريد رسيد.

کريستيانو رونالدو دو گل اول تيمش را در پيروزي سه بر يک شب گذشته مقابل شالکه به ثمر رساند. دو گلي که او در اين مسابقه به ثمر رساند رکورد گل‌هاي زده او را به ۲۴۲ گل فرانس پوشکاش در رئال مادريد رساند. رونالدو هم‌اکنون با چهارمين گلزن برتر تاريخ رئال مادريد برابر شده است. رائول (۳۲۳ گل)، دي استفانو (۳۰۷ گل) و سانتيانا (۲۹۰ گل) بالاتر از او قرار دارند.

رونالدو با اين دو گل تعداد گل‌هاي زده خود در ليگ قهرمانان را به ۱۳ گل رساند تا در صدر گلزنان اين مسابقات قرار بگيرد. ستاره پرتغالي مادريد تنها يک گل با ۱۴ گل که رکورد بيشترين گل تاريخ اين مسابقات است فاصله دارد. آلتافيني (۱۹۶۲)، رود فان نيستلروي (۲۰۰۳) و لئو مسي (۲۰۱۲) اين رکورد را به ثبت رسانده‌اند.

رونالدو در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان امسال ۱۳ گل در ۶۳۰ دقيقه بازي به ثمر رساند يعني در هر ۴۸.۵ دقيقه يک گل. ايبراهيموويچ هر ۵۹.۸ دقيقه يک گل، مسي هر ۵۶.۲۵ دقيقه و ديگو کاستا هر ۵۳.۴۲ دقيقه يک گل زده‌اند.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسي: اسپانيا به لطف روبن قهرمان جهان شد

فوق‌ستاره آرژانتيني بارسلونا گفت که ماتادورها تنها قهرماني خود در جام جهاني را مديون بال تيم ملي هلند هستند.

به عقيده ليونل مسي اگر لطف آرين روبن در فينال جام جهاني 2010 نبود، تيم ملي فوتبال اسپانيا نمي‌توانست تيم ملي هلند را در بازي فينال شکست دهد و جشن قهرماني را در آفريقاي جنوبي برپا کند.

تيم ملي اسپانيا در جام جهاني گذشته در شرايطي با تک گل آندرس اينيستا موفق شد هلند را در بازي پاياني شکست دهد که در آن بازي آرين روبن يک فرصت مسلم گلزني را در موقعيت تک به تک با ايکر کاسياس به هدر داد.

مسي با بيان اينکه تيم ملي آرژانتين هم براي فتح جام جهاني 2014 نياز به کمي شانس دارد، گفت: براي قهرماني در جام جهاني بايد از فاکتور شانس هم بهره‌مند باشيد، درست مانند اسپانيا در آفريقاي جنوبي. اسپانيا در جام جهاني 2010 بهترين تيم جام بود اما اسپانيايي‌ها خوش شانس بودند که روبن 2 موقعيت مسلم گلزني را در آن بازي از دست داد.

مسي در ادامه ادعا کرد که 2 هم‌تيمي او در بارسلونا، ژاوي هرناندس و آندرس اينستا ابراز اميدواري کرده‌اند او امسال به همراه تيم ملي آرژانتين قهرمان جام شود.

وي افزود: ژاوي و اينستا دوستان من هستند و چندي پيش به من گفتند که آنها مي‌خواهند من قهرمان جام جهاني شوم. اگر اين اتفاق رخ دهد، در آرژانتين همه ديوانه‌وار خوشحال خواهند شد.

مهاجم آرژانتيني بارسلونا در خاتمه تصريح کرد: واقعاً اميدوارم که آلخاندرو سابيا، پس از هدايت تيم ملي آرژانتين در جام جهاني باز هم به فعاليت خود ادامه دهد.

تيم ملي آرژانتين در گروه F جام جهاني 2014 با تيم‌هاي ملي ايران، نيجريه و بوسني و هرزگوين همگروه است.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گوارديولا دليل رفتنش از بارسلونا را فاش کرد

سرمربي پيشين آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا دليل جدايي خود از اين تيم در پايان فصل 12-2011 را فاش کرد.

پپ گوارديولا، سرمربي حال حاضر تيم بايرن مونيخ آلمان در گفت‌وگويي با مجله «آئودي آنوال ريپورت» به تشريح دلايل جدايي‌‌اش از بارسلونا، تيمي که در طول 4 فصل مربيگري‌اش با آن 14 جام از جمله 3 قهرماني در لاليگا و 2 قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا کسب کرد، پرداخت. گوارديولا اظهار داشت: من بارسلونا را به اين دليل ترک کردم که ديگر نمي‌توانستم به بازيکنانم انگيزه بدهم.

وي افزود: در بارسلونا لحظاتي سرشار از غم و اندوه را هم تجربه کرديم که شکست برابر چلسي در نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در سال 2012 جزو آنها بود. ما در آن مرحله به مراتب از حريف‌مان بهتر بوديم اما در بازي برگشت يک گل مفت خورديم و مي‌دانستيم که حذف خواهيم شد. آن شکست براي من شکست وحشتناکي بود. در آن بازي احساس کردم ديگر اصلاً نمي‌توانم به شاگردانم شور و انگيزه بدهم.

گوارديولا در ادامه به مشکلاتي که در رختکن بارسلونا وجود داشته هم اشاره‌اي کرد و گفت: با حضور تعداد فراواني ستاره در ترکيب اصلي بارسلونا، درست مانند همان شرايطي که اکنون در بايرن مونيخ دارم، شما به عنوان سرمربي تيم خود را در وضعيتي مي‌بينيد که تنوع زياد مي‌تواند به ‌تيم‌تان ضربه بزند. همه بازيکنان‌تان مي‌خواهند بازي کنند. به عنوان مثال زماني که من ليونل مسي را روي نيمکت مي‌نشاندم همه بازيکنان انگيزه داشتند تا خودشان را ثابت کنند و کارشان را ادامه دهند.

سرمربي باواريايي‌ها درباره دليل رفتن‌اش از نيوکمپ هم گفت: اگر به عنوان سرمربي تيم ديگر نتوانيد به بازيکنان‌تان انگيزه دهيد، بايد بدانيد که زمان رفتن فرارسيده است. ما در بارسلونا موفقيت‌هاي زيادي کسب کرديم، 14 جام در 4 سال و آن بهترين دوران تاريخ بارسلونا بود اما از طرفي تمام اين موفقيت‌ها به نوعي به ضرر ما هم بودند، چون انگيزه را از بازيکنانم براي کسب موفقيت‌هاي بيشتر گرفته بودند و من ديگر نمي‌توانستم به آنها انگيزه بدهم.

گوارديولا پس از ترک بارسلونا يک سال بيکار بود تا اينکه پيشنهاد بايرن مونيخ را پذيرفت و دوباره به دنياي مربيگري بازگشت. او درباره اين يک سال هم گفت: زمان‌هايي هست که نياز است استراحت و تجديد قوا کنيد. به همين دليل من به نيويورک رفتم. جدا شدن از بارسلونا براي من، خانواده‌ام و براي خود بارسلونا ضروري بود.

هافبک پيشين کاتالان‌ها درباره قراردادي که با بايرن مونيخ بست هم خاطرنشان کرد: اولين تماس من با بايرن مونيخ سال 2011 در جام آئودي بود. رومنيگه و اولي هوينس در آن سال از من درباره برنامه‌ام براي آينده سؤال پرسيدند.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فهرست خريد مارتينو براي بازار تابستاني

سرمربي آرژانتيني بارسلونا براي تقويت تيم خود در فصل آينده، خريد 8 بازيکن را در بازار نقل و اننتقالات تابستاني در دستور کار دارد.

سايت ESPN ادعا کرده است که خراردو مارتينو فهرستي 8 نفره از بازيکنان مورد نظري که تمايل دارد آنها را فصل آينده در ترکيب تيمش در اختيار داشته باشد به مسئولان باشگاه تحويل داده است که سرخيو آگرو، هموطن او در خط حمله منچسترسيتي يکي از آنهاست.

به نقل از تسنيم، در فهرست 8 نفره تاتا مارتينو براي بازار نقل‌وانتقالات تابستاني، نام 4 مدافع، 2 هافبک و 2 مهاجم ديده مي‌شود که طبق ادعاي ESPN مارتينو اين فهرست را 10 اکتبر 2013 (18 مهر 1392) به سران باشگاه بارسلونا تقديم کرده است.

مهم‌ترين نامي که در اين فهرست ديده مي‌شود سرخيو آگرو، مهاجم آرژانتيني منچسترسيتي است که پيش از اين نيز بارها و بارها از وي به عنوان بازيکن مورد علاقه کاتالان‌ها ياد شده است. ديگر مهاجم مورد نظر مارتينو ميروسلاو کلوزه، ستاره آلماني خط حمله لاتزيو است.

آردا توران، هافبک ترک تبار اتلتيکومادريد و هموطن او در تيم بورسيا دورتموند، ايلکاي گوندوگان نيز 2 هافبکي هستند که در فهرست خريد سرمربي بارسلونا قرار دارند. گوندوگان بازيکني ترک تبار است که در تيم ملي آلمان بازي مي‌کند.

مارتينو همچنين براي تقويت خط دفاعي بارسلونا که اصلي‌ترين نقطه ضعف تيمش در فصل جاري بوده است بازيکناني مانند سانتياگو ورخيني آرژانتيني که به طور قرضي براي تيم ساوتهمپتون انگليس بازي مي‌کند، فيليپه لوئيز، مدافع اتلتيکومادريد، دوريا، مدافع تيم بوتافوگوي برزيل و نوِن سوبوتيچ از بورسيا دورتموند را مد نظر دارد.

قرا رگرفتن اسامي اين 8 بازيکن در فهرست خريد مارتينو در شرايطي است که نام هيچ دروازه‌باني در ميان بازيکنان مورد نظر او براي پر کردن جاي ويکتور والدس ديده نمي‌شود اما همچنان مارک آندره تراشتيگن، دروازه‌بان آلماني تيم بورسيا مونشن‌گلادباخ به عنوان گزينه نخست حفاظت از سنگر کاتالان‌ها در فصل آينده محسوب مي‌شود.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سيمئونه: روياي سرمربيگري آرژانتين را دارم

سرمربي روخي‌بلانکو عنوان کرد او هم همانند هر مربي آرزوي مربيگري تيم ملي کشورش را دارد.

ديه‌گو سيمئونه، سرمربي اتلتيکو مادريد در گفت‌و‌گو با شبکه تلويزيوني «TyC Sports» آرژانتين در آستانه قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا گفت: مي‌دانيم که به هر تيمي که بخوريم مشکل‌ساز خواهيم بود چون اتلتيکو تيمي سختکوش است که براي پيشروي در اين رقابت‌ها دست از تلاش نخواهد کشيد. به هر حال بايد منتظر ماند و ديد چه اتفاقي خواهد افتاد چون وارد مرحله دشواري شده‌ايم. ما مقابل ميلان و رئال مادريد 15 دقيقه بد بازي کرديم، اگر اينگونه بخواهيم بازي کنيم و به تيمي بهتر از ميلان اجازه خودنمايي بدهيم، حتماً حذف خواهيم شد.

به نقل از تسنيم، وي افزود: در دوران حرفه‌اي مربيگري لحظاتي وجود دارند که به پيشرفت شما کمک مي‌کنند. من تحت فشار زندگي مي‌کنم، چون فوتبال همين امروز است و کارهاي خوب و بدي که شما ديروز انجام داده‌ايد امروز معنايي ندارد. اگر ما موفق به گذر از مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان نشويم خواهند گفت که بازي ما در اين سطح معنايي نداشته و انتقادات شروع مي‌شود. اگر هم اين موضوع را هضم و قبول نکنيم زندگي کردن با اين انتقادات سخت خواهد شد.

سرمربي آرژانتيني روخي‌بلانکو تصريح کرد: آرزويم اين است که بهترين عملکرد ممکن را با بازيکناني که در اختيار دارم، داشته باشم. ما همگي به دنبال قهرماني هستيم و نمي‌خواهيم خودمان را فريب بدهيم ولي وقتي به عنوان يک مربي پيشرفت بازيکنان‌تان را مي‌بينيد واقعاً هيجان‌زده مي‌شويد. به رائول گارسيا نگاه کنيد، بازيکني که همين اواخر مورد انتقاد بود و خواهان جدايي‌اش از اتلتيکو بودند ولي او مقابل ميلان فوق‌العاده و بيشتر از يک قهرمان عمل کرد. او تبديل به بازيکني قدرتمندتر خواهد شد همانند ديه‌گو کاستا، گودين و کورتوا و ... .

سيمئونه در پايان خاطرنشان کرد: سرمربي آرژانتيني بودن قطعاً هدفي است که هر مربي براي خودش تصور مي‌کند و من همين چنين رويايي را در سر دارم. البته در حال حاضر من روي مربيگري در رده باشگاهي تمرکز کرد‌ه‌ام. مربي تيم ملي بودن متفاوت است. به نظرم در سال‌هاي اخير بهترين مربيان جهان در رده ملي لوئيز آراگانو و دل‌بوسکه بوده‌اند که فوق‌العاده عمل کرده‌اند. البته سرمربيگري آلبي‌سلسته يکي از اهداف من است ولي اميدوارم در بهترين زمان ممکن هدايت آرژانتين را به عهده بگيرم.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
روبن قرارداد خود را با بايرن مونيخ تمديد کرد

بال هلندي باواريايي‌ها قرارداد فعلي خود را با مدافع عنوان قهرماني بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان اروپا تمديد کرد.

به نقل از سايت باشگاه بايرن مونيخ، آرين روبن، هافبک هلندي و ملي‌پوش تيم بايرن مونيخ قرارداد فعلي خود با قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان اروپا را براي 2 فصل ديگر تمديد کرد و به اين ترتيب تا ماه ژوئن سال 2017 در آليانتس آره‌نا ماندني شد.

به گزارش تسنيم، ستاره پيشين تيم‌هاي رئال مادريد و چلسي در شرايطي اقدام به تمديد قرارداد خود کرده است که 18 ماه ديگر تا پايان قرار فعلي‌اش ‌زمان باقي بود اما درخشش وي سران باشگاه را متقاعد کرد مدت قرارداد بال 30 ساله خود را پيش از دريافت پيشنهادي پرزرق‌ و برق‌تر افزايش دهند.

روبن که فصل گذشته گل پيروزي‌بخش باواريايي‌ها را در بازي فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر بورسيا دورتموند به ثمر رساند، در سال 2009 به بايرن مونيخ پيوست و از آن زمان تاکنون 92 بازي بايرن مونيخ در بوندس‌ليگا انجام داده و در آنها 52 گل‌زده و 34 پاس گل داده است.

تمديد قرارداد روبن با بايرن مونيخ بدان معناست که تمامي مهره‌هاي کليدي اين تيم به استثناي توني کروس حداقل تا پايان فصل آينده در آليانتس آره‌نا خواهند ماند.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] لیون - یوونتوس در یک چهارم نهایی لیگ اروپا[/h] [h=3] تهران - ایرنا- مسابقات فوتبال مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا قرعه کشی شد که بر اساس آن در مهمترین دیدارها بازل سوییس باید به مصاف والنسیای اسپانیا برود و لیون فرانسه با یوونتوس ایتالیا دیدار خواهد کرد.[/h]
به گزارش یوفا، بر اساس این قرعه کشی که عصر امروز (جمعه) در شهر نیون سوییس مقر یوفا انجام شد، هشت تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا حریفان خود را شناختند.

در دو دیدار دیگر نیز که به صورت رفت و برگشت برگزار می شود، پورتو پرتغال با سوی یا اسپانیا بازی می کند در حالیکه آلکمار هلند برابر نفیکای پرتغال به میدان خواهد رفت.

دیدارهای رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا روز سوم آوریل (14 فروردین) و دیدارهای برگشت روز دهم آوریل (21 فروردین) برگزار می شود.

فینال این رقابت ها که بعد از لیگ قهرمانان دومین مسابقه معتبر در سطح باشگاه های اروپا به شمار می رود، در ورزشگاه تیم یوونتوس در شهر تورین ایتالیا برگزار خواهد شد.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] مراسم قرعه کشی یک چهارم نهایی فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا برگزار شد[/h] [h=3] تهران - ایرنا- مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا امروز (جمعه) قرعه کشی شد و هشت تیم راه یافته به این مرحله حریفان خود را شناختند.[/h]

به گزارش یوفا، بر اساس این قرعه کشی در مهمترین دیدارها منچستریونایتد انگلیس باید به مصاف بایرن مونیخ آلمان برود و رئال مادرید اسپانیا حریف بوروسیا دورتموند آلمان شد.

دو تیم اسپانیایی بارسلونا و اتلتیکو مادرید هم باید رو در روی یکدیگر قرار بگیرند در حالیکه چلسی انگلیس در مقابل پاری سن ژرمن فرانسه قرار گرفت.

مسابقات دور رفت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا روزهای اول و دوم آوریل (12 و 13 فروردین) برگزار می شود و دیدارهای برگشت روزهای 8 و 9 آوریل (19 و 20 فروردین) برگزار خواهد شد.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاريخ بازي‌‌هاي مرحله يک‌چهارم‌نهايي ليگ‌قهرمانان

با انجام قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، تاريخ ديدارهاي 8 تيم پاياني مهم‌ترين تورنمت باشگاهي قاره اروپا اعلام شد.

مراسم قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي، دومين مرحله حذفي از رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا امروز (جمعه) در مقر يوفا در شهر نيون سوئيس برگزار شد و 8 تيم برتر اين رقابت‌ها رقباي خود را در مسير رسيدن به بازي فينال که امسال در ورزشگاه لوز شهر ليسبون پرتغال برگزار مي‌شود، شناختند.

به دنبال مشخص شدن برنامه بازي‌‌هاي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، تاريخ هر يک از 8 بازي اين مرحله مشخص شد. تقويم اين بازها به صورت زير است:

دور رفت

شب نخست (12 فروردين)

بارسلونا (اسپانيا) - اتلتيکومادريد (اسپانيا)

منچستريونايتد (انگليس) - بايرن مونيخ (آلمان)

شب دوم (13 فروردين)

رئال مادريد (اسپانيا) - بورسيا دورتموند (آلمان)

پاري‌سن‌ژرمن (فرانسه) - چلسي (انگليس)

دور برگشت

شب نخست (19 فروردين)

بورسيا دورتموند - رئال مادريد

چلسي - پاري‌سن‌ژرمن

شب دوم (20 فروردين)

اتلتيکومادريد- بارسلونا

بايرن مونيخ - منچستريونايت

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] فیفا می گوید نسبت به سرنوشت کارگران مهاجر در قطر تاحدی مسئولیت دارد[/h] [h=3] تهران - ایرنا - فیفا روز جمعه پذیرفت که نسبت به وضعیت رفاهی کارگران مهاجری که در حال ساخت محل های برگزاری بازی های جام جهانی 2022 هستند ˈتا حدی مسئولیت ˈ دارد ولی در عین حال قدرت مداخله در این مورد را ندارد.[/h]

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه ، سپ بلاتر در یک کنفرانس مطبوعاتی در زوریخ یاد آور شد :ˈ ما تاحدی مسئولیت داریم ولی نمی توانیم در مورد حقوق کارگران مداخله کنیم . ˈ

این امیر نشین غنی از نفت تحت فشار فزاینده ای برای بهبود شرایط کاری و زندگی کارگران مهاجری قرار گرفته که در حال ساخت تشکیلات زیربنایی تورنمنت سال 2022 هستند.

این سخنان بلاتر پس از این که موضوع در یک نشست کمیته اجرایی فیفا مورد بحث قرار گرفت، بیان شده است.

بلاتر با اشاره به این که ما تاکید داریم که مسئولیت در این زمینه نخست با دولت قطر و ثانیا با شرکتهای کارفرمای کارگران ˈ است، افزود : فیفا می تواند این مشکل را از طریق فوتبال حل کند.

ˈ تئو زوآنزیگر ˈ عضو کمیته اجرایی فیفا طی چند ماه گذشته یک رشته مذاکرات با کمیته سازماندهی جام جهانی 2022 و همچنین سازمان های طرفدار حقوق بشر ، اتحادیه های کارگری و پارلمان اروپا برگزار کرده تا راهی برای بهبود شرایط این کارگران در قطر پیدا کند.

وی اظهار کرد: تمام این گروه ها باید برای بهبود وضعیت با یکدیگر همکاری کنند.

از ماه سپتامبر ، اتحادیه های کارگری و مبارزان حقوق بشر شرایط کار جمعیت کارگران مهاجر را که عمدتا از جنوب آسیاهستند، مورد انتقاد قرار داده اند.

ماه گذشته یک نهاد حقوق بشر قطراعلام کرد که مرگ بیش از 450 کارگر هندی ظرف حدود دو سال در این کشور را با توجه به جمعیت 500 هزار نفری این کارگران ˈ طبیعی ˈ است.

یک مقام سفارت نپال در ماه ژانویه به خبرگزاری فرانسه گفت : در سال 2013 حدود 191 مورد مرگ و سال قبل از آن 169 مورد مرگ به ثبت رسید که بسیاری از آنها ناشی از ناراحتی قلبی ˈ غیر طبیعی بود .

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] رونالدو برای اعزام نزدیکان خود به برزیل چهار هواپیما اجاره می کند[/h] [h=3] گناوه - ایرنا - «کریستیانو رونالدو» ستاره تیم ملی فوتبال پرتغال و باشگاه رئال مادرید اسپانیا اعلام کرد برای انتقال دوستان و نزدیکان خود به برزیل برای تشویق تیم ملی فوتبال پرتغال، چهار هواپیمای اختصاصی کرایه می کند.[/h]

به گزارش ایرنا از تارنمای «الدوری» و «الکاس قطر»، هواپیمای انتقال دهنده اعضای تیم ملی فوتبال پرتغال به شهر کامپیناس برزیل برای حضور در رقابت های فوتبال جام جهانی 2014 برزیل تنها نخواهد بود، بلکه چهار فروند هواپیمای مسافربری دیگر حامل دوستان و خویشاوندان رونالدو به همراه آن به برزیل عازم خواهند شد.

سازمان فضانوردی پرتغال نیز با تایید این مطلب اعلام کرده که کریستیانو رونالدو طی درخواستی از این سازمان، خواستار کسب اجازه پرواز چهار فروند هواپیمای مسافربری به سمت برزیل شده است.

براساس این گزارش، رونالدو علاوه بر دوستان و اعضای خانواده خود، حدود 200 خبرنگار پرتغالی را بصورت مجانی با چهار پرواز چارتر به برزیل منتقل خواهد کرد.

تیم ملی فوتبال پرتغال که در رقابت های فوتبال جام جهانی برزیل با آلمان، غنا و ایالات متحده آمریکا در گروه هفتم قرار دارد، نخستین دیدار خود را روز 15 ژوئن با آلمان برگزار می کند.

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] ادامه قدرت نمایی بایرن مونیخ در فوتبال آلمان[/h] [h=3] تهران - ایرنا، تیم صدرنشین بایرن مونیخ در ادامه قدرت نمایی خود در رقابت های فوتبال دسته اول باشگاه های آلمان، مقابل تیم ماینس به برتری رسید.[/h]

به گزارش ایرنا، در این دیدار که شنبه شب در ورزشگاه خانگی ماینس برگزار شد ، بایرن مونیخ با دو گل میزبان خود را شکست داد و به بیست و چهارمین پیروزی فصل خود دست یافت.

باستین شوان اشنایگر در دقیقه 82 و ماریو گومز در دقیقه 86 برای تیم بایرن مونیخ گلزنی کردند.

در سایر دیدارها نتایج زیر به دست آمد :

فرایبورگ 3 وردربرمن 1

شالکه 3 برانشوایگ 1

اشتوتگارت 1 هامبورگ صفر

هانوفر صفر بروسیا دورتموند 3

وولفسبورگ 1 آگزبورگ 1

مونشن گلادباخ 3 هرتابرلین صفر

جدول رده بندی

1- بایرن مونیخ 74 امتیاز

2- بروسیا دورتموند 51 امتیاز

3- شالکه 50 امتیاز

4- بایر لورکوزن 44 امتیاز

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] لیگ برتر انگلیس؛ پیروزی پرگل چلسی برابر آرسنال[/h] [h=3] تهران - ایرنا، تیم صدرنشین چلسی شنبه شب در هفته سی و یکم رقابت های فوتبال باشگاه های برتر انگلیس مقابل تیم آرسنال به یک پیروزی پرگل دست یافت.[/h]

به گزارش ایرنا، در این دیدار که در حضور بیش از 41 هزار تماشاگر ورزشگاه استمفوردبریج شهر لندن برگزار شد، آبی پوشان چلسی با شش گل حریف خود را شکست دادند و جایگاه خود را در صدر جدول رده بندی مستحکم تر کردند.

ساموئل اتوئو در دقیقه 5، آندره شورله در دقیقه 7، ادن هازارد در دقیقه 17 از روی نقطه پنالتی، اسکار در دقایق 42 و 66 و محمد صالح در دقیقه 71 برای تیم چلسی گلزنی کردند.

در دیگر دیدار حساس هفته سی و یکم، تیم منچستریونایتد با درخشش وین رونی با دو گل از سد وستهام گذشت و در مکان هفتم جدول رده بندی باقی ماند.

گل های تیم منچستریونایتد را رونی در دقایق 8 و 33 به ثمر رساند.

در سایر دیدارها نتایج زیر به دست آمد :

هال سیتی 2 وست برومویچ صفر

منچسترسیتی 5 فولام صفر

نیوکاسل 1 کریستال پالاس صفر

نوریچ 2 ساندرلند صفر

کاردیف 3 لیورپول 6

اورتون 3 سوانسی 2

جدول رده بندی

1- چلسی 69 امتیاز

2- لیورپول 65 امتیاز

3- منچسترسیتی 63 امتیاز

4- آرسنال 62 امتیاز

5- اورتون 54 امتیاز

6- تاتنهام 53 امتیاز

.

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پيروزي بارسلونا مقابل رئال مادريد در برنابئو

بارسلونا موفق شد با پيروزي در برنابئو مقابل رئال مادريد در يک قدمي صدر جدول قرار بگيرد.

از هفته بيست و نهم پيکارهاي لاليگا، رئال مادريد در ورزشگاه خانگي خود سانتياگو برنابئو ميزبان بارسلونا بود. بازي رفت را کاتالان‌ها در نيوکمپ به سود خود پايان داده بودند و شاگردان کارلتو در صدد انتقام با حمايت تماشاگرانش بودند اما در نهايت اين بارسا بود که موفق شد در يک ديدار زيبا و بيادماندني با نتيجه چهار بر سه پيروز شود.

در نيمه اول اين بارسلونا بود که توسط اينيستا روي پاس مسي در دقيقه 7 گلي زيبا و زودهنگام را به ثمر رساند و کاتالان‌ها را پيش انداخت اما در ادامه کريم بن‌زما مهاجم فرانسوي کهکشاني‌ها در دقايق 20 و 24 دو گل وارد دروازه کاتالان‌ها کرد تا به يک‌باره ورق به سود شاگردان آنچلوتي برگردد. در شرايطي که نيمه اول با برد رنال رو به اتمام بود لبونل مسي در دقيقه 42 موفق شد بازي را به تساوي بکشاند تا دو تيم در يک بازي مهيج در نيمه اول به تساوي دو بر دو رضايت دهند.

در نيمه دوم ماينکو داور اسپانيايي اين ديدار به اشتباه خطايي که بر روي رونالدو در پشت محوطه جريمه رخ داده بود را در محوطه جريمه بارسا تشخيص داد و يک پنالتي به سود رئال اعلام کرد و رونالدو با به ثمر رساندن اين ضربه پنالتي در دقيقه 55 تيمش را پيش انداخت تا بازي سه بر دو به سود تيم مادريدي شود.

در ادامه نيمار باز هم روي پاس مسي در موقعيت تک‌به تک با ديگو لوپز دروازه‌بان رئال قرار گرفت و سرخيو راموس با واژگون کردن مهاجم برزيلي ضمن اينکه باعث شد داور به او کارت قرمز نشان دهد، زمينه‌ساز پنالتي به سود بارسا شد و مسي در دقيقه 65 بازي را به تساوي سه بر سه کشاند.

ضربه ديدني دني آلوس مدافع بارسا و برخورد آن به تيرک دروازه مهمترين حادثه پس از اخراج مدافع رئال بود و در ادامه زمين‌خوردن اينيستا در محوطه جريمه رئال يک ضربه ديگر پنالتي را نصيب کاتالان‌ها کرد و مسي بار ديگر با قرار گرفتن پشت اين توپ سومين گل خود در اين بازي را در دقيقه 84 به ثمر رساند.

در نهايت اين بازي با نتيجه چهار بر سه به سود بارسا به پايان رسيد تا شاگردان مارتينو 69 امتيازي شوند و در يک قدمي رئال مادريد 70 امتيازي قرار گرفتند.

.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته سي‌‎وسوم ليگ برتر انگليس

کد خبر : 1078403 زمان ارسال : يکشنبه 1393/01/17 21:32

صدرنشيني ليورپول با برتري برابر وستهام

تيم فوتبال ليورپول با پيروزي خارج از خانه برابر وستهام موفق شد به صدرجدول بازگردد.

هفته سي‌‎وسوم ليگ برتر انگليس امشب (يک‌شنبه) پيگيري شد که در يکي از اين ديدارها ليورپول در خارج از خانه‌اش به مصاف وستهام رفت و موفق شد اين تيم را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد.

به گزارش تسنيم، در اين ديدار ابتدا استيون جرارد در دقيقه 44 از روي نقطه پنالتي گلزني کرد تا ليورپول در اواخر نيمه اول يک بر صفر پيش بيافتد اما 2 دقيقه بعد و در وقت‌هاي اضافه نيمه اول وستهام توسط گاي دمل و از روي ضربه کرنر کار را به تساوي کشاند تا در خانه با شکست به رختکن نرود.

در نيمه دوم ليورپولي‌ها که نمي‌خواستند صدر جدول را از دست بدهند، حمله کردند و در دقيقه 71 موفق شدند يک بار ديگر پنالتي بگيرند و اين ضربه را نيز جرارد تبديل به گل دوم خود و تيمش کرد.

ليورپول با اين پيروزي 74 امتيازي شد و بار ديگر بالاتر از چلسي در صدر جدول رده‌بندي ليگ برتر ايستاد.

♥milad♥

عضو جدید
کاربر ممتاز
صاعقه بازیکن فوتبال را مصدوم کرد!

صاعقه بازیکن فوتبال را مصدوم کرد!

بازیکنان دو تیم در لیگ زیرگروه فوتبال اتریش، در لحظات گرم کردن در دقایق پیش از مسابقه هرگز تصور نمی کردند دارند خودشان را برای رقابت با چه چیزی مهیا می کنند. این بازیکن در آخرین لحظات تمرین منتهی به دیدار به سر می بردند که ناگهان مادر طبیعت دست به کار شد و شرایط سختی را برای آنان مهیا کرد.

در آن لحظات یک صاعقه به زمین فوتبال زد و هشت بازیکن از دو تیم را با مصدومیت مواجه کرد که دو نفر از آنان با مشکلات جدی روبرو شدند. در اتفاق تلخ امروز، بیشترین صدمه به توماس والدر وارد شد. این بازیکن که به سی پی آر شوک نیاز داشت، سریعا با هلی کوپتر به بیمارستان رفت.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2]قرعه‌کشي مرحله نيمه‌نهايي ليگ قهرمانان اروپا[/h]
مراسم قرعه‌کشي مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا، ظهر امروز (جمعه) در مقر يوفا در شهر نيون سوئيس برگزار شد که در آن مشخص شد تيم بايرن مونيخ، قهرمان فصل گذشته اين رقابت‌ها براي دفاع از اين عنوان بايد به مصاف رئال مادريد اسپانيا برود.
در ديگر ديدار اين مرحله چلسي انگليس و اتلتيکومادريد اسپانيا با هم روبه‌رو خواهند شد.
تاريخ برنامه اين بازي‌ها به شرح زير است:

دور رفت:
2 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران
رئال مادريد – بايرن مونيخ
اتلتيکومادريد - چلسي

دور برگشت:
9 ارديبهشت، ساعت 23:15 به وقت تهران
بايرن مونيخ – رئال مادريد
چلسي – اتلتيکومادريد

فينال اين دوره از رقابت‌ها 3 خرداد در ليسبون پرتغال برگزار مي‌شود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
مراسم قرعه‌کشي مرحله نيمه نهايي ليگ اروپا امروز (جمعه) در مقر يوفا در شهر نيون سوئيس برگزار شد که براساس آن مقرر شد يوونتوس‌، قهرمان فصل گذشته سري a بايد به مصاف بنفيکا برود.
در ديگر بازي اين مرحله هم سويا و والنسيا 2 تيم اسپانيايي باقي‌مانده در ليگ اروپا بايد به مصاف هم بروند.
بازي‌هاي مرحله نيمه نهايي ليگ اروپا روزهاي 24 آوريل (4 ارديبهشت 1393) و اول ماه مي 2014 (11 ارديبهشت 1393)‌ برگزار خواهند شد.

برنامه اين ديدارها به شرح زير است:
دور رفت
پنجشنبه - 93/2/4
بنفيکاي پرتغال - يوونتوس ايتاليا
سوياي اسپانيا - والنسياي اسپانيا

دور برگشت
پنجشنبه - 93/2/11
يوونتوس ايتاليا - بنفيکاي پرتغال
والنسياي اسپانيا - سوياي اسپانيا

m.reali

عضو جدید
جاسوس رئال مادرید

جاسوس رئال مادرید

چند روز پیش تو سایت طرفداری یه مطلبی در مورد جاسوس رئال مادرید دیدم که وقتی خوندم اصلا باورم نمیشد. به شما هم توصیه میکنم بخونیدش .

http://www.tarafdari.com/کاربران/متن/90044/معرفی-جاسوس-رئال-مادرید

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
چند روز پیش تو سایت طرفداری یه مطلبی در مورد جاسوس رئال مادرید دیدم که وقتی خوندم اصلا باورم نمیشد. به شما هم توصیه میکنم بخونیدش .

http://www.tarafdari.com/کاربران/متن/90044/معرفی-جاسوس-رئال-مادرید

لطفا اگر براتون امکان داره، فایل word رو به pdf تبدیل کنید و همینجا آپلود کنید تا دانلود کنیم.

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
تيتو ويلانووا درگذشت

تيتو ويلانووا درگذشت

[h=2]تيتو ويلانووا، سرمربي سابق بارسا، پس از پشت سر گذاشتن يک دوره دشوار در مبارزه با بيماري سرطان، ساعتي پيش درگذشت.[/h]

به گزارش ورزش سه، باشگاه بارسلونا دقايقي پيش اعلام کرد تيتو ويلانوا مربي سابق اين تيم درگذشت.

تيتو ويلانوا در سن 45 سالگي و پس از مبارزه با بيماري سرطان ساعتي پيش درگذشت.

بالا