کد خبر : 1030660 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 11:03
[h=1]راموس : من هم همراه رونالدو گريه کردم[/h][h=2] مدافع رئال مادريد رونالدو را شايسته توپ طلاي سال 2013 دانست. راموس گفت که وقتي اشکهاي رونالدو جاري شد او هم احساساتي شد و شروع به گريه کرد.[/h]
در مراسم "توپ طلاي 2013" که دوشنبه شب در زوريخ سوئيس برگزار شد، اين کريستيانو رونالدو ، ستاره پرتغالي رئال مادريد بود که توانست اين جايزه را براي دومين بار به خود اختصاص دهد.
به گزارش ايسنا،رونالدو پيش از اين در سال 2008 موفق شده بود که اين جايزه را به دست آورد. او در چند سال اخير همواره زير سايه ليونل مسي بود اما شب گذشته توانست به اقتدار چهار ساله آرژانتيني آبي-اناريها پايان دهد.
رونالدو از اين که توانست اين جايزه را دوباره به دست آورد بسيار خوشحال و اشک شادي از چشمان او سرازير شد تا بسياري تحت تاثير قرار گيرند و به همراه او اشک بريزند.
راموس هم بازي رونالدو در رئال مادريد از افرادي بود که تحت تاثير گريه هم تيمياش قرار گرفت. او گفت: چنانچه يک بازيکن در سال 2013 شايسته توپ طلا باشد او بدون شک رونالدو است. اشکهايي که از چشمهاي او سرازير شد نشان داد که فوتبال تنها يک ورزش نيست. او لحظه بسيار عاطفي را براي همه ما به وجود آورد. من هم به همراه رونالدو گريه کردم. رونالدو چند سال پيش هم موفق شد توپ طلا را به دست آورد. او در چهار سال اخير با وجود اين که تلاش زيادي داشت اما در نهايت نتوانست اين جايزه را به دست آورد. رونالدو امسال موفق شد به طلسم چند ساله خود پايان دهد و توپ طلا را به خانهاش ببرد.
او افزود: رونالدو در سال 2013 عملکرد بسيار خوبي داشت. او رکوردهاي زيادي را جابجا کرد. حضور پسر رونالدو در کنار پدرش لحظات زيبايي را رقم زد. طبيعي بود که در چنين مراسمي اشکهايي سرازير شود. خوشحالم که رونالدو توانست اين جايزه را به دست آورد. او واقعا شايسته توپ طلا بود. من هم به همراه همه مادريديها غرق در خوشحالي شدم، چرا که رونالدو متعلق به رئال مادريد است.
کد خبر : 1030674 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 13:18
[h=1]انتخابهاي مسي و رونالدو براي توپ طلا[/h][h=2] بهترين بازيکن جهان در سال 2013 فرگوسن را برترين مربي جهان در اين سال معرفي کرده بود. ستاره پرتغالي رئال مادريد رادامل فالکائو، گرت بيل و مسوت اوزيل را به ترتيب بهترين بازيکنان سال 2013 معرفي کرد.[/h]
مراسم انتخاب بهترينهاي فوتبال جهان در زوريخ سوئيس برگزار شد و کريستيانو رونالدو و يوپ هاينکس به ترتيب به عنوان بهترين بازيکن و مربي سال 2013 انتخاب شدند.
به گزارش ايسنا،رونالدو که به سلطه چهار ساله مسي بر فوتبال جهان پايان داد، به عنوان کاپيتان تيم ملي فوتبال پرتغال راي خود را به اين بازيکنان داد. رونالدو راي اول خود را به رادامل فالکائو، ستاره کلمبيايي موناکو داد. نکته جالب اين که اين بازيکن پرتغالي حاضر نشد با وجود قرار گرفتن مسي و ريبري در فهرست سه نفر نهايي به آنها راي بدهد. او پس از فالکائو به گرت بيل و مسوت اوزيل راي داد.
رونالدو همچنين راي خود را براي انتخاب بهترين مربي جهان در سال 2013 به سرآلکس فرگوسن، سرمربي سابق شياطين سرخ داد. او پس از فرگوسن، آنچلوتي را برترين مربي 2013 معرفي کرد. اما نکته جالب راي دادن به ژوزه مورينيو بود. هر چند سرمربي سابق رئال مادريد چند بار عليه رونالدو مصاحبه کرد، اما ستاره پرتغالي رئال مادريد حاضر شد نام مورينيو را در ليست سه نفره خود قرار دهد و او را به عنوان سومين مربي برتر جهان در سال قبل انتخاب کند.
ليونل مسي هم به عنوان کاپيتان تيم ملي فوتبال آرژانتين در راي گيري بهترين مربي و بازيکن جهان در سال 2013 شرکت کرد.
ستاره آبي اناريها، يوپ هاينکس را به عنوان بهترين سرمربي 2013 انتخاب کرد. مسي بعد از هاينکس به يورگن کلوپ و ويسنته دل بوسکه راي داد. مسي که در راي گيري سال 2013 فيفا بعد از رونالدو دوم شد در بخش بهترين بازيکنها به اينيستا، ژاوي و نيمار راي داد.
ايکر کاسياس ، کاپيتان تيم ملي فوتبال اسپانيا هم يوپ هاينکس ، رافائل بنيتس و کارلو آنچلوتي را به عنوان بهترين مربيان در سال 2013 انتخاب کرد. او در انتخاب بهترين بازيکنان هم به رونالدو، ريبري و روبن راي داد.
کد خبر : 1030679 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 14:43
[h=1]ريبري:چه کاري بايد ميکردم که انتخاب شوم؟[/h][h=2] بغض ستاره فرانسوي بايرنمونيخ ترکيد و پس از مراسم انتخاب بهترينهاي جهان از فيفا انتقاد کرد.[/h]
پس از آنکه شب گذشته در شهر زوريخ، فدراسيون جهاني فوتبال عنوان مرد سال را به کريستيانو رونالدو اعطا کرد، فرانک ريبري در محل انجام مراسم سکوت کرد.
به نقل از فارس،اين ستاره فرانسوي که در کنار ليونل مسي آرژانتيني، دو نامزد ديگر براي اين عنوان بودند، پس از بازگشت به هتل محل اقامت، بغضش ترکيد و لب به شکايت و انتقاد باز کرد.
وي به خبرنگار روزنامه بيلد آلمان گفت: من که با بايرن در سال گذشته هر چه عنوان بود، کسب کردم، ديگر بايد چه کار ميکردم که انتخاب شوم؟
ريبري که حتي در اين گزينش پس از ليونل مسي، سوم شد، افزود: کسب عنوان دومي يا سومي اصلا با هم هيچ فرقي ندارد. باور کنيد آدمي زيادهخواه نيستم و کسب اين عنوان، هدفم نبود.
او ادامه داد: ترجيح ميدهم با بايرن بازهم هر عنواني که ممکن است کسب کنم و قهرمان جهان بشوم. همين مهم است.
ريبري آنگاه عنوان کرد: طبيعي است بازيکني که به اينجا ميرسد، دلش ميخواهد برنده شود اما ديگر به آن فکر نميکنم. ما بازيکن بايرن هستيم و از همين خوشحالم. خوشحاليم که همگي به نمايندگي بايرن اينجا حضور داشتيم.
ستاره 30 ساله باوارايي ها در مورد عنوان اعطا شده مرد سال جهان اظهار داشت: کسب اين جايزه مسلما خوب بود. به خصوص براي هواداران، باشگاه و همسرم. هر چند که براي خودم مهمترين چيز نبود. خوشحالم که اين موضوع برايم به اتمام رسيد. حالا ميخواهم همه عناوين فصل جاري را يکبار ديگر کسب کنم.
اين اظهارات در حالي عنوان شد که ميشل پلاتيني، رئيس فرانسوي يوفا و هموطن ريبري از عدم انتخاب لژيونر مونيخيها به شدت انتقاد کرد.
کد خبر : 1030640 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 08:38
[h=1]ونگر: پيروزي مهمي کسب کرديم[/h][h=2] آرسن ونگر، پيروزي تيمش برابر آستون ويلا را مهم توصيف کرد.[/h]
آرسنال موفق شد با برتري برابر آستون ويلا به صدر جدول ليگ برتر انگليس صعود کند.
به نقل از ايسنا،آرسن ونگر، سرمربي آرسنال پس از پيروزي تيمش برابر آستون ويلا، گفت: پيروزي بسيار بزرگ و مهمي کسب کرديم. در نيمه اول توانستيم با سرعت پاس کاريمان بازي را در کنترل خود داشته باشيم. اما در نيمه دوم بازي بيشتر فيزيکي بود و تلاش کرديم که نتيجه نيمه اول را حفظ کنيم که موفق هم بوديم.آستون ويلا در خانه تيم خوبي است و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشت. آنها در نيمه دوم روي به بازي مستقيم آوردند، اما ما توانستيم با دفاع فشرده آنها را سد کنيم. بايد اعتراف کنم که در نيمه دوم استرس زيادي گرفته بودم. آستون ويلا تا پايان دقايق مسابقه تلاش زيادي براي گلزني کرد و هر لحظه ممکن بود که نتيجه مسابقه عوض شود. خوشحالم که توانستيم سه امتياز خارج از خانه اين مسابقه را به نام خود ثبت کنيم.
سرمربي فرانسوي آرسنال در ادامه با تمجيد از جک ويلشر، گلزن ولزي تيمش گفت: حضور ويلشر در تيم ما تعادل ايجاد کرده است و باعث ميشود بازيکنان ما فوتبال خودشان را به راحتي انجام دهند. جک ويلشر بازيکن بسيار موثري در تيم ما است. قدرت فيزيکي و بازي خواني او در هر بازي کمک زيادي به ما ميکند. او هميشه در تمرينات سخت تلاش ميکند و دوست دارد که خيلي زود به فرم مطلوب گذشته خود برگردد.
ونگر در پايان درباره شيوه دفاعي تيمش برابر آستون ويلا گفت: شايد در نيمه دوم کمي محتاط بوديم. تيم ما دو بر صفر جلو بود و طبيعي بود که دوست داشت تا اين نتيجه را حفظ کند. دوست داشتم که با همين نتيجه بازي را به پايان ببريم، اما در نهايت يک گل دريافت کرديم تا بازي در نهايت حساس شود.
آرسنال صدرنشين هفته آينده در ليگ برتر انگليس در ورزشگاه امارات از تيم فولام پذيرايي خواهد کرد.
کد خبر : 1030641 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 09:03
[h=1]مورينيو: به استمفوردبريج آمدهام تا بمانم[/h][h=2] سرمربي پرتغالي چلسي تاکيد کرد قصد ندارد دومين دوره حضورش در استمفوردبريج را مانند دوره اول به پايان برساند و آمده که براي مدتي طولاني در جمع آبيپوشان لندن بماند.[/h]
ژوزه مورينيو با اعتراف به اينکه عاشق مربيگري در چلسي است و ميخواهد مدتي طولاني در استمفوردبريج بماند، اظهار داشت: هيچ تصوري درباره تيم بعديام که قرار است آن را هدايت کنم، ندارم.
به نقل از تسنيم،آقاي خاص که دوره اول مربيگرياش در چلسي در فاصله سالهاي 2004 تا 2007 به خاطر اختلاف او و رومن آبراموويچ، مالک روس باشگاه پايان تلخي داشت، ادعا کرد اين بار ميخواهد زندگي شخصي و حرفهاي موفقتري در جمع آبيپوشان لندن تجربه کند.
مورينيو در گفتوگو با نشريه اوينينگ استاندارد لندن، اظهار داشت: من به چلسي نيامدهام تا به شغل بعديام فکر کنم چرا که نميخواهم از اينجا بروم. آمدهام که در چلسي بمانم. من به چلسي تعلق دارم و چلسي به من.
وي افزود: فکر ميکنم لندن تنها شهري در اروپا است که شرايط زندگي من در آنجا فراهم است. من ميتوانم به مدرسه بروم و منتظر پسر و دخترم بمانم و والدين ساير دانشآموزان همان برخوردي را با من دارند که با ساير والدين دارند. ميتوانم به خيابانها بروم و مطمئن باشم که کسي برايم مزاحمت ايجاد نميکند و اگر هم کسي اين کار را انجام دهد مسلماً آن شخص انگليسي نيست.
آقاي خاص تصريح کرد: اينجا در لندن ميتوانم به رستوران بروم. ميتوانم تاکسي بگيرم که راننده طرفدار آرسنال يا تاتنهام باشد اما از صحبت با يکديگر لذت ببريم. اين شرايط در ايتاليا و اسپانيا ممکن نبود.
مورينيو پس از ترک چلسي در سال 2007، مربيگري در تيمهاي اينتر و رئال مادريد را تجربه کرد اما به خاطر اختلافاتي که با رسانههاي ايتاليا و اسپانيا داشت زندگي شخصي آرامي نداشت.
کد خبر : 1030644 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 09:33
[h=1]سوارز در صدر فهرست گلزنان برتر اروپا[/h][h=2] مهاجم اروگوئهاي تيم فوتبال ليورپول همچنان عنوان بهترين گلزن قاره اروپا را در اختيار دارد.[/h]
در شرايطي که ليگهاي فوتبال کشورهاي همچون آلمان و هلند همچنان در خواب زمستاني بسر ميبرند، ساير ليگهاي ممتاز اروپاي غربي فعال هستند. با اين شرايط لوئيس سوارز، مهاجم سرشناس و اروگوئهاي ليورپول انگليس هم اکنون با 22 گل زده در 16 بازي بهترين عملکرد در بين گلزنان قاره داشته است. از اين رو در صدر فهرست بهترين گلزنان قراردارد.
به گزارش فارس،پس از وي، کريستيانو رونالدو، مهاجم پرتغالي رئال مادريد با 2 گل زده کمتر (20 گل زده) در 18 بازي در پله دوم ايستاده است.
همچنين ديگو کاستا، مهاجم اسپانيايي اتلتيکومادريد با 19 گل زده در 19 بازي صاحب پله سوم و خواهان به ردههاي بالاتر است.
*فهرست 10 گلزن برتر قاره سبز به شرح زير است:
1- لوئيس سوارز،اروگوئهاي، ليورپول، 26 ساله،22 گل زده در 16 بازي
2- کريستيانو رونالدو، پرتغالي، رئال مادريد، 28 ساله ، 20 گل زده در 18 بازي
3- ديگو کاستا، اسپانيايي، اتلتيکومادريد اسپانيا، 24 ساله، 19 گل زده در 19 بازي
4-آلفرد فينبوگاسن، ايسلندي ، هرنون هلند،24 ساله، 17 گل زدهع در 15 بازي
5- زلاتان ايبراهيموويچ، سوئدي، پاريسنژرمن فرانسه، 32 ساله، 15 گل زده در 19 بازي
6-جوزپه روسي، ايتاليايي، فيورنتينا ايتاليا، 26 ساله، 14 گل زده در 17 بازي
7- فردي مونترو،کلمبيايي، اسپورتينگ ليسبون، 26 ساله، 13 گل زده در 14 بازي
8-سرخيو آگوئرو، آرژانتيني، منچسترسيتي انگليس، 25 ساله، 13 گل زده در 15 بازي
9-گرازيانو پله، ايتاليايي ، فاينورد رتردام هلند،28 ساله، 13 گل زده در 16 بازي
کد خبر : 1030708 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 20:36
[h=1]آنچلوتي: فروش اوزيل اشتباه بود[/h][h=2] کارلو آنچلوتي، سرمربي رئال مادريد، از فروش مسوت اوزيل به آرسنال ابراز پشيماني کرد.[/h]
اين ملي پوش آلماني در آخرين روز بازار نقل و انتقالات تابستاني با انتقالي 47 ميليون يورويي راهي آرسنال شد و خيلي زود به يکي از بازيکنان کليدي توپچي ها تبديل شد. او در 24 ديداري که اين فصل براي آرسنال انجام داد، 5 گل زد و 10 پاس گل داد.
ديگر فروش تابستان مهم رئال، گونسالو ايگواين بود اما آنچلوتي جدايي اين ملي پوش آرژانتيني را به اندازه فروش اوزيل مشکل ساز نمي داند.
به گزارش گل، او به خبرنگاران گفت:" فکر مي کنم ما با اجازه دادن به اوزيل براي جدايي از رئال، دچار اشتباه کرديم.
با اين وجود، ما مهاجمان فوق العاده اي داريم و نياز به پيدا کردن جانشيني براي ايگواين نداشتيم."
کد خبر : 1030635 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 08:08
هفته بيستويکم ليگ برتر انگليس
[h=1]توپچيها با پيروزي خارج از خانه به صدر بازگشتند[/h][h=2] تيم فوتبال آرسنال با پيروزي در ويلاک پارک صدر جدول ردهبندي ليگ برتر انگليس را از منچسترسيتي پس گرفت.[/h]
در تنها ديدار باقيمانده از هفته بيستويکم ليگ برتر انگليس، دوشنبه شب تيم فوتبال آرسنال ميهمان آستونويلا بود و موفق شد اين تيم را با نتيجه 2 بر يک شکست دهد. در اين بازي جک ويلشر در دقيقه 34 و اوليويه ژيرو در دقيقه 35 گلهاي آرسنال را به ثمر رساندند و کريستين بنتکه در دقيقه 76 تک گل آستونويلا را وارد دروازه ميهمان کرد.
به نقل از تسنيم،قرمزپوشان لندن با اين پيروزي 48 امتيازي شده و صدر جدول ردهبندي ليگ برتر را از منچسترسيتي پس گرفتند. در جدول ردهبندي ليگ برتر انگليس، پس از آرسنال، منچسترسيتي با 47 امتياز در رده دوم و چلسي با 46 امتياز در رده سوم قرار دارند.
کد خبر : 1030634 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 08:02
هفته نوزدهم سري آ ايتاليا
[h=1]توقف اينتر مقابل کيهوو در جوزپه مهآتزا[/h][h=2] تيم فوتبال اينتر ميلان در ورزشگاه خانگي خود متوقف شد.[/h]
در آخرين ديدار از هفته نوزدهم سري آ ايتاليا، تيم فوتبال اينتر ميلان در ورزشگاه خانگي خود جوزپه مهآتزا ميزبان کيهوو بود که اين ديدار در نهايت با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
ناگاتومو در دقيقه 12 براي اينتر گلزني کرد و پالوشي در دقيقه 8 براي کيهوو گل زد.
اينتر با اين تساوي 32 امتيازي شد و کيهوو به امتياز 17 رسيد.
کد خبر : 1030704 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 20:26
سيدورف سرمربي آثميلان شد
کلارنس سيدورف بازيکن خط مياني سابق آثميلان به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
کلارنس سيدورف بازيکن خط مياني سابق تيمهاي ميلان و رئال مادريد و تيم ملي فوتبال هلند، به عنوان سرمربي روسونري انتخاب و جانشين ماسيميليانو آلگري شد که پس از شکست ناباورانه مقابل ساسولو از اين تيم اخراج شده بود.
اين مرد هلندي تاکنون سابقه مربيگري ندارد و امروز در سخناني در ريودوژانيرو گفته بود: من در آث ميلان به عنوان بازيکن بازنشسته شده بودم.
وي در سال 2012 از ميلان به تيم بوتافوگو برزيل رفت و تاکنون در اين تيم بازي ميکرد.
ميلان پيشنهادي دو ساله به سيدورف ارائه داده و قرار است تا سال 2016 هدايت روسونري را برعهده داشته باشد.
ميلان در اين فصل در سري آ شرايط نامناسبي دارد و هماکنون با 30 امتياز اختلاف با يوونتوس صدرنشين در رده يازدهم جدول رده بندي جاي دارد.
قرار است به زودي سيدورف در کنفرانسي خبري در برزيل در خصوص اين اتفاق و آينده خود صحبت کند.
کد خبر : 1030662 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 11:17
[h=1]قوچاننژاد مجبور به ترک استاندارد ليژ است[/h][h=2] يک سايت بلژيکي در گزارشي مدعي شد که بازيکن ايراني استانداردليژ مجبور به ترک باشگاهش است.[/h]
به نقل از فارس، سايت «dhnet» در گزارشي که به وضعيت بازيکنان حاضر در استاندارد ليژ و وضعيت آنان براي ترک تيم يا پيوستن به باشگاههاي درگ اختصاص داده بود، در خصوص رضا قوچاننژاد، بازيکن ايراني اين تيم نوشت: در ميان بازيکناني که مجبور به ترک باشگاه هستند، نام رضا قوچاننژاد به چشم ميخورد. اين بازيکن ايراني مدتها است که جايي در ترکيب تيم اصلي ندارد. او ميخواهد همراه با تيم ملي فوتبال ايران در رقابتهاي جامجهاني حاضر شود و بنابراين نياز دارد در تيمي به ميدان برود که بتواند بازي کند اما هنوز راهحلي پيدا نکرده است.
کد خبر : 1030696 زمان ارسال : سه شنبه 1392/10/24 17:08
[h=1]فغاني داور ديدار شاندونگ چين و بوريرام تايلند[/h][h=2] کميته داوران کنفدراسيون فوتبال آسيا تيم داوري ايراني را براي قضاوت يکي از بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا انتخاب کرد.[/h]
به گزارش ورزش سه و به نقل از فدراسيون فوتبال، عليرضا فغاني، حسن کامراني فر و رضا سخندان ديدار تيم هاي شاندونگ چين و بوريرام يونايتد تايلند را که در جينان چين انجام مي شود، قضاوت مي کنند. اين بازي از سري رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در شرق آسياست و روز سه شنبه 6 اسفند 92 در چين برگزار مي شود. داور چهارم اين ديدار هم ايراني است و اشکان خورشيدي براي داوري چهارم انتخاب شده. ناظر بازي از مغولستان و ناظر داوري از کشور کره جنوبي انتخاب شده است.
کد خبر : 1031203 زمان ارسال : يکشنبه 1392/10/29 21:30
هفته بيستو دوم ليگ برتر انگليس؛
[h=1]پيروزي چلسي بر منچستر با هتتريک اتوئو[/h][h=2] چلسي در حساسترين ديدار هفته بيستو دوم ليگ برتر موفق شد با نتيجه 3 بر يک منچستريونايتد را شکست دهد.[/h]
هفته بيستو دوم ليگ برتر انگليس با برگزاري يک ديدار ادامه يافت که در آن چلسي موفق شد با نتيجه 3 بر يک منچستريونايتد را شکست دهد. در اين ديدار منچستريونايتد مهمان شروع بهتري داشت اما در ادامه چلسي سوار بر بازي شد و موفق شد در دقيقه 17 گل نخست بازي را به ثمر برساند. ساموئل اتوئو با شوتي از پشت محوطه جريمه توانست گلزني کند. البته توپ در بين راه به پاي مايکل کريک برخورد کرد.
در ادامه منچسترها سراپا حمله شد. عدنان يانوزاي بهترين بازيکن تيمش بود که چند موقعيت خوب براي همتيمي هايش ايجاد کرد اما هر بار دني ولبک مهاجم منچستر نتوانست از اين موقعيتها استفاده کند. چلسي که انگيزه زيادي براي کسب 3 امتياز اين مسابقه داشت، در دقيقه 45 موفق شد گل دوم تيمش را روي پاس گري کيهيل مدافع پيشتاخته به ثمر برساند تا نيمه نخست اين ديدار با پيروزي 2 بر صفر ميزبان به پايان برسد.
به گزارش ايسنا، در نيمه دوم باز هم بازيکنان چلسي بودند که به گل رسيدند. ساموئل اتوئو مرد اول اين ديدار موفق شد در دقيقه 49 از يکدقمي دروازه گلزني کند تا در اين ديدار بزرگ هتتريک کرده باشد.
سرمربي منچستريونايتد بلافاصله اورا مدافع تيمش که بازي ضعيفي از خود ارائه داده بود از بازي بيرون کشيد و کريس اسمالينگ را به ميدان فرستاد و در دقيقه 78 توانست يکي از گل هاي خورده را جبران کند. در اين صحنه خاوير هرناندز مکزيکي موفق شد از يک قدمي دروازه گلزني کند تا دروازه آبيهاي لندن پس از 300 دقيقه در ليگ برتر باز شود. در نهايت دو تيم بازي متعادلي را به نمايش گذاشتند تا چلسي موفق شود با نتيجه 3 بر يک منچستر يونايتد را شکست دهد و در کورس قهرماني باقي بماند.
مورينيو با پيروزي در اين ديدار به يکصدمين پيروزي خود با چلسي در ليگ برتر دست يافت.
فوتبال جزيره شنبه و يکشنبه هفته آينده شاهد برگزاري جام حذفي خواهد بود. آبيهاي لندن در هفته بعد ليگ برتر نيز بايد در خانه از تيم وستهام پذيرايي کنند.
در جدول ردهبندي ليگ برتر آرسنال با 51 امتياز در صدر قرار دارد، منچسترسيتي با 50 امتياز دوم است و چلسي با 49 امتياز در رده سوم قرار دارد.
کد خبر : 1031196 زمان ارسال : يکشنبه 1392/10/29 19:37
[h=1]شکست اينتر و توقف ناپولي در سريA[/h][h=2] اينتر هفته بيستم سري A را با شکست برابر جنوا به پايان برد.[/h]
هفته بيستم رقابتهاي سري A ايتاليا با برگزاري 7 ديدار ادامه يافت که در مهم ترين آنها تيم مدعي اينتر برابر جنوا با يک گل شکست خورد. تک گل اين ديدار را لوکا آنتونلي در دقيقه 83 به ثمر رساند.
تيم مدعي ناپولي نيز برابر بولوميا با نتيجه 2 بر 2 متوقف شد تا در رده سوم خود باقي بماند. در اين ديدار گونسالو هيگواين و خوسه ماريا کايهخون گلزني کردند.
تابلوي نتايج
ناپولي 2 – بولونيا 2
جنوا يک – اينتر صفر
اودينزه 2 – لازيو 3
کالياري صفر – آتالانتا يک
فيورنتينا 3 – کاتانيا صفر
پارما 2 –کيهوو يک
ساسولو صفر – تورينو 2
در آخرين ديدار اين هفته ميلان با هدايت کلانس سيدورف برابر ورونا بازي خواهد کرد.
در جدول ردهبندي يوونتوس با 55 امتياز صدرنشين است؛ رم با 47 امتياز در ردهي دوم قرار دارد و ناپولي با 43 امتياز سوم است.
کد خبر : 1031230 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/30 08:49
هفته بيستم لاليگا
[h=1]اتلتيکو فرصت صدرنشيني را از دست داد[/h][h=2] اتلتيکو مادريد با تساوي مقابل سويا فرصت صدرنشيني در لاليگا را از دست داد.[/h]
هفته بيستم رقابتهاي لاليگا شب گذشته ادامه يافت و در آخرين ديدار يکشنبه شب اتلتيکو مادريد که ميتوانست با استفاده از تساوي بارسلونا مقابل لوانته با يک پيروزي صدرنشين لاليگا شود، در ويسنته کالدرون با نتيجه يک بر يک مقابل سويا متوقف شد تا هم امتياز با کاتالانها و با تفاضل گل کمتر در رده دوم جدول باقي بماند.
داويد ويا در دقيقه 18 شاگردان سيمئونه را پيش انداخت؛ اما ايوان راکيتيچ در دقيقه 73 از روي نقطه پنالتي بازي را به تساوي کشاند تا اين بازيکن در اين فصل به سه تيم رئال مادريد، بارسلونا و اتلتيکو مادريد گل زده باشد.
آلبرتو مورنو در دقيقه 90 با دريافت کارت قرمز مستقيم از سوي داور مسابقه اخراج شد. سويا با اين تساوي با 31 امتياز در رده هفتم جدول قرار دارد.
کد خبر : 1031215 زمان ارسال : يکشنبه 1392/10/29 23:08
هفته بيستم لاليگا اسپانيا
[h=1]اختلاف بارسا با رئال به يک امتياز رسيد[/h][h=2] تيم فوتبال بارسلونا در ديداري خارج از خانه متوقف شد.[/h]
در يک ديدار ديگر از هفته بيستم لاليگا اسپانيا تيم فوتبال بارسلونا در ورزشگاه اختصاصي لوانته به مصاف اين تيم رفت که اين ديدار در نهايت با نتيجه تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
به گزارش فارس، وينترا در دقيقه 10 براي لوانته گلزني کرد و جرارد پيکه در دقيقه 19 روي پاس ژاوي براي بارسلونا گل زد.
بارسلونا با اين تساوي 51 امتيازي شد و با توجه به پيروزي شب گذشته رئال مادريد، اختلاف اين تيم با رئال به يک امتياز کاهش يافت.
همچنين در صورت پيروزي اتلتيکو مادريد در ديدار امشب خود با سويا، بارسلونا پس از ماهها صدرنشيني را از دست خواهد داد.
کد خبر : 1031231 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/30 08:52
[h=1]نخستين پيروزي ميلان با سيدورف[/h][h=2] ميلان در نخستين تجربه سيدورف با اين تيم به سختي توانست تيم ورونا را در سن سيرو از پيش رو بردارد.[/h]
هفته بيستم رقابتهاي سري A با انجام يک ديدار به پايان رسيد که در آن ميلان موفق شد به سختي از سد هلاس ورونا بگذرد و با گل دقايق پاياني ماريو بالوتلي آن هم از روي نقطه پنالتي سه امتياز اين ديدار به دست آورد.
در اين ديدار که در ورزشگاه سنسيرو برگزار شد جدال دو تيم در نيمه اول با تساوي بدون گل به پايان رسيد. در حاليکه بازي با همين نتيجه در حال پايان يافتن بود داور در دقيقه 82 براي ميلان يک ضربه پنالتي گرفت و ماريو بالوتلي مهاجم اين تيم آن را تبديل به گل کرد تا سه امتياز اين ديدار به اندوخته ميلان اضافه شود.
در اين ديدار کلارنس سيدورف براي نخستين بار در رقابت هاي سري A براي بر روي نيمکت ميلان نشست.
ميلان با اين پيروزي 25 امتيازي شد و در همان رده يازدهم جدول رده بندي قرار گرفت.
در جدول ردهبندي يوونتوس با 55 امتياز صدرنشين است. تيمهاي رم و ناپولي به ترتيب با 47 و 43 امتياز در جايگاههاي دوم و سوم جاي دارند.
هفته بيست و يکم رقابت هاي سري Aشنبه هفته آينده با انجام دو ديدار آغاز خواهد شد که در حساسترين بازي لاتزيو در ورزشگاه خانگي خود از يوونتوس صدرنشين پذيرايي ميکند.
کد خبر : 1031278 زمان ارسال : دوشنبه 1392/10/30 15:04
[h=1]ريبري: رونالدو شايسته کسب توپ طلا نبود[/h][h=2] هافبک فرانسوي بايرن با انتقاد از سياستهاي فيفا در انتخاب بهترين بازيکن سال 2013، رونالدو را مستحق اين عنوان ندانست.[/h]
بايرن مونيخ فصل گذشته سهگانه قهرماني اروپا و آلمان را با يوپ هاينکس فتح کرد و در ادامه با پپ گوارديولا سوپرجام اروپا و جام باشگاههاي جهان را هم به کلکسيون افتخارات سال 2013 خود اضافه کرد اما فيفا توپ طلا را به فرانک ريبري که با باوارياييها سال فوقالعادهاي را پشتسر گذاشت نداد و عنوان بهترين بازيکن سال فيفا به کريستيانو رونالدو پرتغالي از رئال مادريد رسيد.
به نقل از تسنيم،فرانک ريبري، هافبک کناري بايرن مونيخ که پس از کريس رونالدو و ليونل مسي با کسب آراي کمتر در جاي سوم ايستاد، در خصوص انتخاب بهترين بازيکن سال فيفا گفت: من هر چيزي که ميتوانستم با بايرن و به صورت انفرادي ببرم را به دست آوردم اما رونالدو هيچ عنواني کسب نکرد. از اينکه اين جايزه را از دست دادم ناراحت نيستم ولي عدم کسب اين عنوان کمي به من لطمه زد، چون شايسته کسب توپ طلاي فيفا بودم.
«مثل روز روشن بود که رونالدو عنوان بهترين بازيکن سال فيفا را به دست خواهد آورد»، وي با بيان اين جمله افزود: مدت زمان رايگيري براي انتخاب بهترين بازيکن سال 2 هفته تمديد شد، اتفاقي که پيش از اين هرگز رخ نداده بود. اين موضوع هم ربطي به فوتبال ندارد، بلکه يک تصميم سياسي بود.
بال فرانسوي باوارياييها همچنين با انتقاد از نحوه انتخاب تيم منتخب جهان که تنها 3 بايرن مونيخي در آن حضور داشتند، اظهار داشت: در تيم منتخب سال فيفا هم تنها نام 3 بازيکن از تيم ما وجود داشت. اين واقعاً احمقانه است. توماس مولر، داويد آلابا، باستين شوايناشتايگر و آرين روبن هم سزاوار حضور در تيم منتخب جهان بودند، چون ما 5 جام به دست آورديم و تاريخساز شديم.
ريبري ادامه داد: در کنار بازيکنان ما همچنين خبري از بازيکنان بورسيا دورتموند که فصل گذشته نايب قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شدند هم نبود. ماريو گوتسه و روبرت لواندوفسکي کجا بودند؟ واقعاً غيرممکن است.
کد خبر : 1031471 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/02 08:19
[h=1]صعود منچسترسيتي به فينال جام اتحاديه[/h][h=2] منچسترسيتي توانست با پيروزي 9 بر صفر در مجموع دو ديدار به فينال جام اتحاديه راه يابد.[/h]
دور برگشت مرحله نيمه نهايي رقابتهاي جام اتحاديه انگليس با برگزاري يک ديدار آغاز شد که در آن منچسترسيتي موفق شد با سه گل وستهام را شکست دهد تا در مجموع دو ديدار با برتري 9 بر صفر برابر اين تيم به ديدار فينال راه يابد.
آلوارو نگردو که در بازي رفت هتتريک کرده بود، در بازي برگشت هم دو بار در دقايق 3 و 59 و سرخيو آگرو در دقيقه 24 براي هجوميترين تيم اين فصل ليگ انگليس گلزني کردند.
آخرين بار که منچسترسيتي موفق شده بود به فينال جام اتحاديه صعود کند به سال 1976 برميگردد.
ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي جام اتحاديه انگليس امشب برگزار ميشود که در آن منچستر يونايتد اين فرصت را دارد تا شکست 2 بر يک ديدار رفت خود برابر ساندرلند را جبران کند و به ديدار فينال راه يابد.
ديدار فينال جام اتحاديه انگليس قرار است 24 مارس در ورزشگاه ويمبلي لندن برگزار شود.
کد خبر : 1031472 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/02 08:20
پيروزي رئالمادريد در جام حذفي با گلزني بنزما
رئالمادريد در جام حذفي اسپانيا (کوپا دل ري) موفق شد اسپانيول را شکست دهد.
دور رفت از مرحله يک چهارم نهايي کوپا دلري با يک ديدار آغاز شد که در آن رئال مادريد مهمان اسپانيول بود و در نهايت با تک گل کريم بنزما موفق شد پيروزي شيريني را به دست آورده و يک قدم به مرحله بعد نزديک شود.
تک گل رئال مادريد را در اين بازي کريم بنزما، مهاجم فرانسوي در دقيقه 25 روي پاس آلوارو آربلوآ به ثمر رساند.
به اين ترتيب روند نتايج خوب رئال مادريددر سال 2014 ادامه يافت. اين تيم در سال 2014 در تمام بازيهاي خود به پيروزي رسيده و در همه بازيها دروازه خود را بسته نگه داشته است.
ايکر کاسياس نيز با بسته نگه داشتن دروازهاش در اين ديدار، رکورد گل نخوردن خود را به 502 دقيقه رساند. او آخرين بار در بازي برابر گالاتاسراي در ليگ قهرمانان اروپا دروازه خود را باز شده ديد.
در ادامه رقابت هاي جام حذفي اسپانيا امشب (چهارشنبه) بارسلونا به ديدار لوانته ميرود. اين دو تيم اين هفته در ليگ اسپانيا به مصاف هم رفتند که آن بازي در نهايت با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.
کد خبر : 1031494 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/02 11:56
[h=1]کاسورلا: کاسياس بايد رئال را ترک کند[/h][h=2] سانتي کاسورلا، هافبک اسپانيايي آرسنال، معتقد است که ايکر کاسياس براي اينکه در سال جام جهاني فرصت بيشتري براي بازي کردن به دست بياورد، بايد از رئال جدا شود.[/h]
آرسنال در تابستان گذشته مسوت اوزيل را از رئال مادريد به خدمت گرفت . کاسورلا که خود تابستان 2012 لاليگا را ترک کرد، معتقد است کاسياس هم بايد سانتياگو برنابئو را ترک کند.
او به خبرنگاران گفت:" کاسياس بايد تلاش کند به باشگاه ديگري برود.
من هر روز از بازي کردن در کنار اوزيل چيزهاي زيادي ياد مي گيرم؛ داشتن او در تيم آرسنال يک فرصت بزرگ براي ماست."
کاسورلا همچنين به خوان ماتا، هافبک اسپانيايي چلسي، که در اين فصل در استمفوردبريج نيمکت نشين شده، هم توصيه کرد به باشگاه ديگري برود.
" اگر ماتا بازي نکند، ترجيح مي دهد که چلسي را ترک کند؛ اين واضح است."
کد خبر : 1031514 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/02 13:51
[h=1]راموس: آنچلوتي و مورينيو قابل مقايسه نيستند[/h][h=2] سرخيو راموس، مدافع رئال مادريد، رابطه خوب کارلو آنچلوتي با بازيکنان تيمش را مورد تحسين قرار داد و اعلام کرد که سابقه اين مربي ايتاليايي باعث شده تا بتواند به راحتي کنترل رختکن تيم را در اختيار بگيرد.[/h]
راموس يکي از بازيکناني است که در دوره حضور مورينيو در رئال، رابطه پرفراز و نشيبي با او داشت اما اکنون از کار کردن زير نظر کارلو آنچلوتي راضي است و مطمئن است رئال مي تواند در اين فصل به موفقيت برسد.
او به سايت فيفا گفت:" منصفانه نيست که بخواهيم مورينيو و آنچلوتي را مقايسه کنيم؛ هر مربي اي ويژگي هاي خودش را دارد، با فلسفه و شخصيت خودش و نحوه تعاملش با شرايط. آنها کاملا با هم متفاوت هستند.
ما دوره کاري مان با مورينيو را پشت سر گذاشتيم؛ هم دوره خوب داشتيم و هم بد.
آنچلوتي مربي اي است که به خاطر کارنامه اش، بسيار مورد احترام است؛ به خاطر دانشش و جام هايي که برده است. او کسي است که مي تواند خود را به جاي بازيکن بگذارد. به همين دليل، او ارتباط بسيار خوبي با بازيکنان تيم برقرار کرده است.
من فکر مي کنم مي توانيم در اين فصل چيزهاي زيادي از او ياد بگيريم و سال موفقي داشته باشيم."
رئال در حال حاضر تنها با يک امتياز اختلاف نسبت به بارسا و اتلتيکو مادريد، در رتبه سوم لاليگا قرار دارد.
تیم ملی فوتسال ایران در حالی عنوان برترین تیم ملی جهان را از دست داد که این عنوان به برزیل رسید. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پایگاه خبری فوتسال جهان (فوتسال پلنت) در ادامه معرفی برترینهای فوتسال جهان بهترین تیم ملی را معرفی کرد که از بین ایران، اسپانیا، برزیل، کلمبیا، تایلند، استرالیا، اوکراین، بانوان برزیل و زیر 22 سال برزیل، تیم ملی برزیل انتخاب شد. تیم ملی فوتسال ایران پیش از این در سال 2009 این عنوان را از آن خود کرده بود. فوتسال ایران در معرفی برترینهای سال 2013 تا به اینجا در بخش برترین بازیکن زن و تیم ملی کاندید شده بود. فرشته کریمی چند روز گذشته در رده بازیکنان برتر جهان قرار گرفت. به گزارش ایسنا، امروز اسامی 10 مربی باشگاهی جهان نیز از سوی سایت فوتسال پلنت اعلام شد که نام هیچ یک از مربیان ایرانی در بین آنها به چشم نمیخورد. فوتسال پلنت در روزهای آینده نیز اسامی نامزدهای بخش برترین تیم باشگاهی، برترین مربی تیم ملی و برترین بازیکن را اعلام خواهد کرد که انتظار میرود گزینههای ایرانی در بین آنها وجود داشته باشد.
کد خبر : 1031619 زمان ارسال : پنج شنبه 1392/11/03 21:11
[h=1]روسل از رياست بارسا کنارهگيري کرد[/h][h=2] جوزپ ماريا بارتومئو وخاوير فائوس اعلام کردند که ساندرو روسل از بارسلونا جدا شده است.[/h]
ساندرو روسل از رياست بارسلونا کناره گيري کرد. روسل و بارسا به دليل مسائل مالي مربوط به انتقال نيمار تحت بازرسي دادگاه عالي اسپانيا هستند.
به گزارش گل، جوزپ ماريا بارتومئو وخاوير فائوس امروز در خانه روسل با او ديدار کردند و جلسه اي اضطراري برگزار کردند. جوانخو کاستيو، نايب رييس بارسا، آنتوني روسيچ مدير عمومي و آلبرت مونتاگوت مدير ارتباطات باشگاه هم در اين جلسه حضور داشتند.