مهم ترین اخبار فوتبال جهان

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1031648 زمان ارسال : جمعه 1392/11/04 10:44

المپياکوس يونان در صدر
[h=1]برترين خط دفاع‌هاي فوتبال اروپا[/h][h=2] تيم المپياکوس يونان با دريافت تنها 6 گل در 20 بازي، برترين خط دفاع فوتبال اروپا را تا پايان نيم فصل در اختيار دارد.[/h]

سايت يوفا در گزارشي برترين خط دفاع هاي فوتبال اروپا را تا پايان نيم فصل معرفي کرد که در آن تيم المپياکوس يونان بالاتر از تيم‌هاي بزرگي چون بايرن‌مونيخ و رم ايتاليا در صدر قرار دارد. تيم المپياکوس در اين فصل فوتبال يونان با مدافع شاخص خود گايتان بانگ برترين خط دفاعي را در بين تيم هاي اروپايي داشته است.

*برترين‌تيم‌هاي فوتبال اروپا در زمينه تعداد گل خورده به شرح زير است:

1- المپياکوس (يونان)

بازي: 20 بازي

گل خورده: 6 گل

ميانگين گل خورده: هر 300 دقيقه يک گل

2- لوسيتانوس (آندورا)

بازي: 10 بازي

گل خورده: 4 گل

ميانگين گل خورده: هر 225 دقيقه يک گل

3- شريف مولداوي

بازي: 19 بازي

گل خورده: 9 گل

ميانگين گل خورده: هر 190 دقيقه يک گل

4- بايرن مونيخ

بازي: 16 بازي

گل خورده: 8 گل خورده

ميانگين گل خورده: هر 180 دقيقه يک گل

5- رم (ايتاليا)

بازي: 20 بازي

گل: 10 گل

ميانگين گل: هر 180 دقيقه يک گل

6- آرارات (ارمنستان)

بازي: 14 بازي

گل خورده: 7 گل

ميانگين گل خورده: هر 180 دقيقه يک گل

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1031676 زمان ارسال : جمعه 1392/11/04 13:42

کي‌روش همچنان يکي از گزينه‌ها است
[h=1]فرگوسن در آستانه بازگشت به منچستريونايتد[/h][h=2] پس از کسب نتايج ضعيف منچستريوناتيد با ديويد مويس سرمربي پيشين شياطين سرخ در اره بازگشت به اين تيم قرار دارد.[/h]

تيم فوتبال منچستريونايتد چهارشنبه شب در دور برگشت از مرحله نيمه نهايي جام اتحاديه انگليس در ورزشگاه اولدترافورد برابر ساندرلند تن به شکست داد و از صعود به فينال باز ماند.

به نقل از تسنيم، اين بازي در وقت‌ قانوني در مجموع 2 ديدار رفت‌ و برگشت 2 بر 2 و در وقت‌هاي اضافه هم 3 بر 3 خاتمه يافت تا ضربات پنالتي تکليف تيم صعود کننده به فينال اين رقابت‌ها را مشخص کند. شياطين سرخ در نهايت در ضربات پنالتي 2 بر يک مغلوب ساندرلند شدند و از گردونه رقابت‌ها حذف شدند.

منچستريونايتد که اخيرا در دور سوم جام‌حذفي انگليس با قبول شکست 2 بر يک مقابل سوانزي از دور رقابت‌ها حذف شد با حذف از گردونه رقابت‌هاي جام اتحاديه و جايگاه ضعيفي که اين تيم در ليگ برتر دارد، جايگاه ديويد مويس در اين تيم بيشتر از هر زمان ديگر به خطر افتاد.

بر اساس گزارش‌هاي منتشرشده خانواده گليزر، مالکين آمريکايي باشگاه منچستريونايتد که از عملکرد تيم فوتبال خود رضايت ندارند 5 گزينه براي جانشيني مويس در نظر دارند که عبارتند از سرالکس فرگوسن، کارلوس کي‌روش، گاس هيدينگ، يوپ هاينکس و ديه‌گو سيمئونه.

سيمئونه، سرمربي آرژانتيني اتلتيکومادريد با اين تيم اسپانيايي نتايج خيلي خوبي گرفته و تيمش در حال حاضر هم جايگاه شايسته‌اي در لاليگا دارد، البته بعيد به نظر مي‌رسد که سيمئونه و اتلتيکو به پايان همکاري با يکديگر رضايت دهند.

به هر حال 3 گزينه ديگر يعني کي‌روش، هيدينگ و هاينکس آماده سرمربيگري منچستريونايتد هستند. البته کي‌روش که تيم ملي ايران را به جام‌جهاني 2014 برزيل رساند اخيرا اعلام کرده که اگر مسئولين منچستريونايتد به وي پيشنهاد جانشيني ديويد مويس را بدهند، نخواهد پذيرفت. در کنار وي در حال حاضر هاينکس و هيدينگ مربيگري تيمي را بر عهده ندارند و احتمال اينکه عهده‌دار هدايت شياطين سرخ شوند، وجود دارد.

خانواده گليزر اگر به هر دليل موفق به جذب يکي از اين 4 مربي نشوند به سراغ سرالکس فرگوسني خواهند رفت که تابستان 2013 پس از کسب 38 جام قهرماني در طول 26 سال با سرخپوشان منچستر از سمت خود کنار رفت. به نظر مي‌رسد احتمال بازگشت فرگي روي نيمکت اولدترافورد بسيار زياد است چون اين مربي 72 ساله در هفته‌هاي اخير به شدت وضعيت شياطين سرخ را دنبال مي‌کند.

فرگوسن در روزهاي اخير شاهد اين است که امپراطوري قدرتمندي که خودش در منچستريونايتد بنا کرد با دستان مويس رو به نزول است.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
20 باشگاه پردرآمد جهان در سال2013 (عکس)

20 باشگاه پردرآمد جهان در سال2013 (عکس)

[h=2] باشگاه هاي پردرآمد فوتبال جهان معرفي شدند و نکته جالب توجه حضور 2 باشگاه ترکيه اي در ميان فهرست 20 باشگاه ثروتمند جهان و صعود 4 نماينده آلمان است.[/h]

اسامي باشگاه هاي پردرآمد سال 2013 اعلام شد که در اين ميان حضور دو باشگاه ترکيه اي گالاتاسراي و فنرباغچه در ميان فهرست 20 باشگاه ثروتمند دنيا جالب توجه است.

گالاتاسراي موفق شده از مکان نوزدهم به رده شانزدهم صعود کند و فنرباغچه که در ميان باشگاه هاي برتر دنيا قرار نداشت در سال 2013 در رتبه هجدهم و بالاتر از باشگاه هايي نظير رم و اتلتيکو مادريد قرار دارد.

به نقل از فارس، در اين فهرست دو غول اسپانيايي، رئال مادريد و بارسلونا به ترتيب در مکان اول و دوم دنيا قرار دارند و بايرن مونيخ قهرمان بلامنازع فوتبال اروپا و جهان در جايگاه سوم قرار دارد و موفق شده است با صعود يک پله اي جايگاه منچستر يونايتد را تصاحب کند.

در اين ميان باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه با صعودي 5 پله اي و چشم گير از رتبه دهم به رده پنجم رسيده است و در مقابل تيم هاي چلسي و آرسنال هر کدام دو رده و ليورپول انگليس هم سه رده سقوط کرده اند. تنها تيم انگليسي که در اين رده بندي صعود داشته منچستر سيتي است که از رده هفتم به مکان ششم رسيده است.

يوونتوس هم در ميان نمايندگان ايتاليا صعودي چشم گير داشته است و از رتبه سيزدهمي سال گذشته خود به رده نهم رسيده و در مقابل تيم هاي ميلان و اينتر در رده بندي سال 2013 سقوط کرده اند.

تيم هاي آلماني دورتموند، شالکه و هامبورگ هم مثل بايرن مونيخ با صعود مواجه شده اند و رتبه هاي خود را در ميان 20 باشگاه پردرآمد دنيا ارتقا داده اند.



*اين فهرست به شرح زير است:

1- رئال مادريد اسپانيا، درآمد: 518.9 ميليون يورو






2-بارسلونا اسپانيا، درآمد: 482.6 ميليون يورو






3- بايرن مونيخ آلمان، درآمد: 431.2 ميليون يورو






4- منچستر يونايتد انگليس، درآمد: 423.8 ميليون يورو






5- پاري سن ژرمن فرانسه، درآمد: 398.8 ميليون يورو






6- منچستر سيتي انگليس، درآمد: 316.2 ميليون يورو






7- چلسي انگليس، درآمد: 303.4 ميليون يورو






8- آرسنال انگليس، درآمد: 284.3 ميليون يورو






9- يوونتوس ايتاليا، درآمد: 272.4 ميليون يورو






10- ميلان ايتاليا، درآمد: 263.5 ميليون يورو






11- بوروسيا دورتموند آلمان، درآمد: 256.2 ميليون يورو






12- ليورپول انگليس، درآمد: 240.6 ميليون يورو






13- شالکه آلمان، درآمد: 198.2 ميليون يورو






14- تاتنهام انگليس، درآمد: 170.2 ميليون يورو






15- اينتر ميلان ايتاليا، درآمد: 168.8 ميليون يورو






16- گالاتاسراي ترکيه، درآمد: 157 ميليون يورو






17- هامبورگ آلمان، درآمد: 135.4 ميليون يورو






18- فنرباغچه ترکيه، درآمد: 126.4 ميليون يورو






19- رم ايتاليا، درآمد: 124.4 ميليون يورو






20- اتلتيکو مادريد اسپانيا، درآمد: 120 ميليون يورو




 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
واقعا ادم این عدد و رقما رو میبینه از فوتبال ایران شرمنده میشه!
نه تنها هیچ در امدی نداره بلکه همش مث انگل از بیت المال تغذیه میکنه....
تو تمام دنیا فوتبال ی تجارت پر سوده اما تو ایران فقط ی محل خرج پوله و هر روز از گوشه و کنارش صدای بی پولی و نداری به گوش میرسه...
 

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشگاههای ما مدیرانشون فکر مصاحبه و کل کل هستن تا درامد زایی ، خیلی از قوانین هم درست اجرا نمیشه یا اینا پی اجراش نیستن و معمولا فقط دست دراز میکنن تا پول بگیرن
جدی ما خیلی کار داریم تا حرفه ای شیم .... این اسم حرفه ای رو فقط بازیکنامون یاد گرفتن از این تیم برن اون تیم ، برن تو تیم رقیب و بعد بگن : به هر حال من بازیکن حرفه ای هستم و تو فوتبال حرفه ای هم این اتفاقات اجتناب ناپذیره ...
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آنچلوتي: اخراج رونالدو ناعادلانه بود

آنچلوتي: اخراج رونالدو ناعادلانه بود

کد خبر : 1032701 زمان ارسال : دوشنبه 1392/11/14 09:09

[h=1]آنچلوتي: اخراج رونالدو ناعادلانه بود
[/h][h=2] سرمربي رئال مادريد اخراج رونالدو در ديدار مقابل بيلبائو را ناعادلانه دانست.[/h]

کارلو آنچلوتي پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل اتلتيک بيلبائو معتقد بود کارت قرمزي که به رونالدو داده شده، ناعادلانه بوده است.

به گزارش فارس،آنچلوتي اظهار داشت: براي من سخت است که درباره تصميم داوري صحبت کنم زيرا من نزديک به صحنه نبودم اما تصاوير نشان مي‌دهد که بازيکن بيلبائو اغراق کرده است. عالي بازي کرديم. بازي بسيار سختي بود و به سختي به آنها اجازه داديم صاحب موقعيت شوند.

وي ادامه داد: در نيمه دوم واقعا عالي بوديم. ما اول گل زديم و پس از آن مسابقه در اختيار ما بود، بنابراين مي‌شد نتيجه مسابقه طور ديگري رقم بخورد. بيلبائو گل فوق‌العاده‌اي زد اما در کل از شيوه بازي‌مان راضي بودم.

سرمربي رئال مادريد خاطرنشان کرد: پس از گل خسه ما کنترل بازي را در دست داشتيم. تيم بسيار متعادل بود اما گل ايباي روي يک حرکت فوق‌العاده به ثمر رسيد. هيچ اشتباهي نداشتيم. به سختي به آنها فرصت گلزني داديم؛ تنها يک موقعيت در نيمه اول و در نيمه دوم هم هيچ فرصتي به آنها نداديم.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برتري پرگل ويارئال مقابل اوساسونا

برتري پرگل ويارئال مقابل اوساسونا

کد خبر : 1032780 زمان ارسال : سه شنبه 1392/11/15 08:14

برتري پرگل ويارئال مقابل اوساسونا

رقابت هاي هفته بيست و دوم فوتبال قهرماني باشگاه هاي اسپانيا ، لاليگا، روز دوشنبه با برتري سه بر يک ويارئال مقابل اوساسونا خاتمه يافت.

در اين ديدار جرمي پربت در دقايق 46 و 75 و ماتو تريگوئروس در دقيقه 55 براي ويارئال گلزني کردند. اوريل ريرا نيز تک گل اوساسونا را در دقيقه 87 وارد دروازه حريف کرد.

ويارئال با اين پيروزي چهل امتيازي شد و در جايگاه پنجم جدول رده بندي اين رقابت ها قرار گرفت.

در حال حاضر در جدول رده بندي اين رقابت هاي اتلتيکو مادريد با 57 امتياز صدر نشين است و تيم هاي بارسلونا و رئال مادريد نيز هردو با 54 امتياز و با توجه به تفاضل گل بهتر در جايگاه دوم و سوم قرار دارند.

تيم هاي رايووالکانو با 17 امتياز و رئال بتيس با 14 امتياز در جايگاه نوزدهم و بيستم در قعر جدول رده بندي اين رقابت ها جاي گرفته اند.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اولين شکست خانگي سيتي به دست چلسي

اولين شکست خانگي سيتي به دست چلسي

کد خبر : 1032781 زمان ارسال : سه شنبه 1392/11/15 08:15

[h=1]اولين شکست خانگي سيتي به دست چلسي[/h][h=2] تيم فوتبال چلسي دوشنبه در آخرين ديدار از هفته بيست و چهارم ليگ برتر انگليس با نتيجه يک بر صفر ميزبان خود منچسترسيتي را شکست داد.[/h]

هفته بيست‌و چهارم رقابت‌هاي ليگ برتر انگليس شب گذشته (دوشنبه) با برگزاري يک ديدار به پايان رسيد که در آن دو تيم منچستر‌سيتي و چلسي در ورزشگاه اتحاد به مصاف هم رفتند. منچستر‌سيتي اين فصل موفق شده بود همه ديدار‌هاي خانگي خود را با پيروزي پشت سر بگذارد و همچنين از سال 2010 در تمام ديدار‌هاي خانگي خود در ليگ برتر موفق شده بود گلزني کند.

در نيمه اول شاهد بازي جذاب و زيبا از سوي دو تيم بوديم. ابتدا اين منچسترسيتي بود که روي ناهماهنگي مدافعان چلسي حمله مي‌کرد و موقعيت‌هاي خوبي داشت. سيلوا از دو متري دروازه توپ ساده‌اي را از دست داد تا بازي مساوي بماند. بعد از اين حمله باز هم چلسي دست به کار شد و اين بار هازارد با حرکات خود خط دفاع سيتي را آزار داد.

جدي‌ترين موقعيت نيمه اول را بازيکنان چلسي از دست دادند که راميرس در حالي که با دروازه‌بان سيتي در حالت تک به تک قرار داشت توپ را به دستان جو هارت کوبيد اما طولي نکشيد که در دقيقه 32 برانسيلاو ايوانوويچ موفق شد با شوتي سرکش گل نخست بازي را به ثمر برساند.

پس از اين گل سيتي چند حمله داشت ولي ضربات ژکو يکي پس از ديگري بيرون مي‌رفتند. در اواخر نيمه اول، هازارد از چپ حرکت کرد و با پاسي ديدني اتوئو را با دروازه خالي سيتي تنها گذاشت ولي مهاجم کامروني توپ را به ديرک دروازه زد تا نيمه نخست بازي با برتري يک بر صفر چلسي به پايان برسد.

در نيمه دوم نيز باز‌هم چلسي سراپا حمله بود و اين‌بار نمانيا ماتيچ خريد جديد چلسي با شوتي از راه دور خطرساز شد که ضربه اين بازيکن نيز به تير دروازه اصابت کرد. چند دقيقه بعد داويد سيلوا موقعيتي عالي از دست داد.

در ادامه مسابقه کيهيل از روي يک ضربه کرنر بار ديگر تير دروازه هارت را براي بار سوم به لرزه در آورد. در ادامه موقعيت‌هاي سيتي به ثمر نرسيد تا بازي با همان نتيجه يک بر صفر به اتمام برسد و سيتي اولين شکست خانگي خود در اين فصل ليگ برتر را متحمل شود.

بدين ترتيب چلسي هم‌امتياز با منچسترسيتي و تنها با دو امتياز کمتر از آرسنال در رده سوم ليگ باقي ماند.

ترکيب چلسي: چک، ايوانويچ، کيهيل، تري، ازپيليکوئتا، لوييز، ماتيچ، راميرس، هازارد (با)، ويليان (ميکل)، اتوئو (اسکار)

نيمکت: شوارزر، ميکل، کول، لمپارد، محمد صلاح، دمبا با، اسکار

کارت زرد: ويليان، ايوانويچ، ماتيچ

گل: ايوانويچ (33)

ترکيب منچسترسيتي: هارت، زابالتا، کومپاني، ناستاسيچ، کولاروف، ناواس، توره، ديميکليس، سيلوا، ژکو، نگردو (يووتيچ)

نيمکت: پانتيليمون، بوياتا، کليچي، ميلنر، رادول، لوپس، يووتيچ

کارت زرد: دي ميکليس، کولاروف، ناستاسيچ

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ليون حريف پاري‌سن‌ژرمن در فينال شد

ليون حريف پاري‌سن‌ژرمن در فينال شد

کد خبر : 1032973 زمان ارسال : پنج شنبه 1392/11/17 10:14

جام اتحاديه فرانسه
ليون حريف پاري‌سن‌ژرمن در فينال شد

ليون با غلبه بر ترويه به فينال جام اتحاديه فرانسه راه پيدا کرد و حريف قهرمان فصل گذشته لوشامپيونه شد.

در دومين بازي از مرحله نيمه نهايي جام اتحاديه فرانسه، شب گذشته ليون در ورزشگاه ژرلان ميزبان تيم دسته دومي ترويه بود و اين تيم را با نتيجه 2 بر يک شکست داد.

به نقل از تسنيم،الکساندر لاکازاته در دقيقه 16 و بافتيمبي گوميس در قيقه 26 براي ليون و تياگو ژاوير در دقيقه 34 براي ترويه گلزني کردند. با اين نتيجه ليون راهي فينال شد، بازي که در آن بايد برابر پاري‌سن‌ژرمن قهرمان فصل گذشته ليگ دسته اول فوتبال فرانسه قرار بگيرد.

بازي فينال جام اتحاديه 19 آوريل (30 فروردين) در ورزشگاه استاده فرانس شهر پاريس برگزار خواهد شد.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پيروزي بارسلونا برابر رئال سوسيه‌داد

پيروزي بارسلونا برابر رئال سوسيه‌داد

کد خبر : 1032964 زمان ارسال : پنج شنبه 1392/11/17 02:15

نيمه نهايي جام حذفي اسپانيا
پيروزي بارسلونا برابر رئال سوسيه‌داد


بارسلونا هم با برد دو بر صفر مقابل رئال سوسيه‌داد از حالا خود را در فينال کوپا دل‌ري مي‌بيند.

به احتمال زياد شاهد ديدار بارسا و رئال در فينال جام حذفي خواهيم بود.

بارسلونا هم با برد دو بر صفر مقابل رئال سوسيه‌داد از حالا خود را در فينال کوپا دل‌ري مي‌بيند.

رئال مادريد در ديگر ديدار دور رفت نيمه‌نهايي توانست اتلتيکو را سه بر صفر شکست دهد و بارسا هم سوسيه‌داد ده‌نفره را دو بر صفر برد.

سوسيه‌داد در دقايق ابتدايي در ضدحملات خطرناک نشان مي‌داد و يک بار شوت آنتوان گريزمن روي پاس کارلوس ولا را خوسه پينتو عالي دفع کرد. اما سپس توفان حملات بارسا آغاز شد و اين تيم موقعيت‌هاي فراواني را با درخشش سوبيکاراي و با بداقبالي از دست داد.

در يکي از اين حملات بود که ضربه ايستگاهي ليونل مسي به تير دروازه حريف برخورد کرد.

داور در نيمه اول چندين اشتباه داشت. او دو خطاي خشن پياپي سوسيه‌داد، که يکي از ضربه بدي با آرنج به صورت فابرگاس بود را با دادن کارت جريمه نکرد، و اشتباه بزرگ او اين بود که خطاي پنالتي واضح خاوير ماسچرانو روي ولا را ناديده گرفت؛ خطايي که مي‌توانست منجر به کارت قرمز براي بازيکن آرژانتيني شود.

لحظاتي پس از آن صحنه بود که سرخيو بوسکتس روي پاس پدرو با ضربه‌اي دقيق دروازه حريف را باز کرد و سپس اينيگو مارتينس به دليل اعتراض شديد به داور کارت قرمز گرفت.

فشار بارسا در نيمه دوم هم شديد بود و اين تيم در دقيقه 60 به گل دوم رسيد. الکسيس سانچس در فراري عالي روي پاس فابرگاس به پيش تاخت و ضربه او را سوبيکاراي دفع کرد و توپ به تير خورد، اما زماني که يون آنسوتگي تلاش کرد توپ را دور کند توپ به دروازه‌بان برخورد کرد و به درون دروازه رفت.

مردان تاتا مارتينو به حملات خود ادامه دادند اما نتوانستند گل ديگري بزنند و بازي با همان نتيجه به پايان رسيد.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پيروزي ارزشمند رم برابر ناپولي در خانه

پيروزي ارزشمند رم برابر ناپولي در خانه

کد خبر : 1032965 زمان ارسال : پنج شنبه 1392/11/17 01:22

نيمه‌نهايي جام حذفي ايتاليا
پيروزي ارزشمند رم برابر ناپولي در خانه

گل ديرهنگام ژروينيو رم را به بردي دراماتيک مقابل ناپولي در دور رفت نيمه‌نهايي جام حذفي ايتاليا رساند.

رم اوضاع بهتري نسبت به ناپولي دارد اما مردان بنيتس هم دو گل ارزشمند در خانه حريف زدند.

گل ديرهنگام ژروينيو رم را به بردي دراماتيک مقابل ناپولي در دور رفت نيمه‌نهايي جام حذفي ايتاليا رساند.

رم تلاش مي‌کند به دهمين قهرماني خود در جام حذفي برسد و نيمه اول را هم عالي آغاز کرد، به‌ويژه که در اين هفته سري آ به دليل شرايط جوي تنها 9 دقيقه بازي کرده بود!

روي اولين حمله جدي رم بود که ژروينيو در دقيقه 13 گل زد. او روي پاس عالي فرانچسکو توتي توانست از آنتوني ريوير بگذرد و با خونسردي په‌په رينا را جا بگذارد و دروازه خالي را باز کند. ري‌وير دقايقي بعد مصدوم شد و جايش را به بازيکن جديد ناپولي، فوزي غلام داد.

رم در دقيقه 32 با شوت تماشايي پاي چپ کوين استروتمن از فاصله 25 متر به گل دوم رسيد.

ناپولي در دقيقه 47 به گل رسيد. پاس گونسالو ايگواين با برخورد به مهدي بن‌عطيه به تير دروازه رم برخورد کرد و سپس توپ به مورگان دسانکتيس، دروازه‌بان سابق ناپولي خورد و به درون دروازه غلتيد.

دريس مرتنس در فاصله 20 دقيقه به پايان مسابقه گل تساوي را زد. روي ايگواين خطا شد اما داور آوانتاژ اعلام کرد و توپ به مرتنس رسيد و او با گذر از لئاندرو کاستان دروازه دسانکتيس را گشود.

در نهايت ژروينيو در دقيقه 88 گل برتري رم را زد. او که مقابل يوونتوس در دور قبل هم رم را پيروز کرده بود توپ را روي حرکت الساندرو فلورنتزي گرفت و توپ را از سمت تير نزديک‌تر به درون دروازه فرستاد.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته بيست و سوم لاليگا اسپانيا

هفته بيست و سوم لاليگا اسپانيا

کد خبر : 1033408 زمان ارسال : دوشنبه 1392/11/21 01:45

هفته بيست و سوم لاليگا اسپانيا

بارسا با درخشش مسي به صدر جدول بازگشت

تيم فوتبال بارسلونا با درخشش مهاجم آرژانتيني خود به صدر جدول رده بندي لاليگا بازگشت.

در يک ديدار ديگر از هفته بيست و سوم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال سويا در ورزشگاه خانگي خود ميزبان بارسلونا بود.

با توجه به شکست اين هفته اتلتيکو مادريد و پيروزي رئال، بارسلونا در صورت پيروزي در اين ديدار مي‌توانست دوباره به صدر جدول لاليگا بازگردد.

به گزارش فارس، اين ديدار در نهايت با درخشش ليونل مسي ستاره آرژانتيني بارسا، با نتيجه 4 بر يک به سود آبي اناري‌ها به پايان رسيد تا بارسلونا با 57 امتياز و تفاضل گل بهتر نسبت به رئال مادريد و اتلتيکو مادريد به صدر جدول لاليگا تکيه بزند.

اين سويا بود که موفق شد در دقيقه 15 توسط آلبرتو مورنو دروازه بارسلونا را باز کرده و يک بر صفر پيش افتد اما در ديداري که در شرايط جوي بسيار باراني و طوفاني برگزار مي‌شد بارسلونا موفق شد به لطف گل آفسايد که توسط سانچز در دقيقه 34 وارد دروازه سويا شد، نتيجه را مساوي کند.

در دقيقه 44 ليونل مسي موفق شد روي ضربه‌اي زيبا نتيجه را 2 بر يک کند تا بارسا نيمه اول را با پيروزي به رختکن برود.

در نيمه دوم و در دقيقه 56 باز هم مسي روي حرکتي زيبا گل دوم خود و گل سوم تيمش را به ثمر رساند و در دقيقه 88 هم سسک فابرگاس، بازيکن تعويضي بارسا، با ضربه‌اي زيبا و چيپ گل چهارم بارسلونا را وارد دروازه سويا کرد.

سويا نيز با اين شکست خانگي در امتياز 31 باقي ماند.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته بيست و پنجم ليگ برتر انگليس

هفته بيست و پنجم ليگ برتر انگليس

کد خبر : 1033396 زمان ارسال : يکشنبه 1392/11/20 21:33

هفته بيست و پنجم ليگ برتر انگليس
توقف منچستر مقابل فولام قعرنشين در غياب دژاگه

تيم فوتبال منچستر يونايتد مقابل قعرنشين ليگ برتر متوقف شد.

در يک ديدار ديگر از هفته بيست و پنجم ليگ برتر انگليس، تيم فوتبال منچستر يونايتد در ورزشگاه خانگي خود اولدترافورد ميزبان فولام قعرنشين بود.

به گزارش فارس، در اين ديدار اشکان دژاگه بازيکن ايراني فولام در ترکيب 18 نفره تيمش قرار نداشت و غايب بود.

اين ديدار در نهايت با نتيجه 2 بر 2 به پايان رسيد، نتيجه‌اي که به آساني براي شاگردان ديويد مويس به دست نيامد و شياطين سرخ تا دقيقه 78 با تک گل سيدول که در دقيقه 19 براي فولام به ثمر رسيد، يک بر صفر از ميهمان قعرنشين خود عقب بودند.

در اين دقيقه بالاخره فن‌پرسي موفق شد قفل دروازه فولام را باز کند و دو دقيقه بعد مايکل کريک گل دوم يونايتد را به ثمر رساند.در حالي که تنها يک دقيقه به پايان وقت‌هاي تلف شده اين ديدار باقي مانده بود، بنت در دقيقه 4+90 بازي را به تساوي کشاند تا ناکامي‌هاي يونايتد در اين فصل تداوم يابد.

منچستريونايتد با اين تساوي 41 امتيازي شد و فولام در امتياز 20 و قعر جدول باقي ماند.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] رئال بدون گل خورده به فینال حذفی رسید

[/h]

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
کد خبر: 92112315988
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۹



رئال مادرید در دیدار برگشت از مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا هم موفق شد تا با نتیجه 2بر صفر رقیب همشهری خود را شکست داده و برای سومین بار در 4 سال اخیر راهی فینال این رقابت ها شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام حذفی اسپانیا شب گذشته با برگزاری یک دیدار آغاز شد که در آن رئال‌مادرید موفق شد با برتری 2 بر صفر قاطعانه در مجموع دو دیدار با برتری 5 بر صفر برابر هم‌شهری خود آتلتیکو مادرید راهی دیدار نهایی شود.
رئالی ها این بازی را طوفانی آغاز کردند و در دقیقه 3 ارسال ضربه آزاد از آلونسو با ضربه سر گرت بیل به شکلی خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت. سه دقیقه بعد در دقیقه 6 روی پاس ایسکو، رونالدو وارد محوطه اتلتیکو شد اما با خطای مانکیو متوقف شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد؛ خود رونالدو پشت توپ قرار گرفت و به خوبی دروازه آرانزوبیا را باز کرد.
میزبان که چند بازیکن کلیدی خود را در اختیار نداشت در ادامه شکلی تهاجمی به خود گرفت. رائول گارسیا شانس باز کردن دروازه کاسیاس را داشت اما ضربه او از پشت محوطه جریمه، با بدشانسی به تیر عمودی دروازه برخورد کرد و به زمین برگشت.
در دقیقه 16 بازی برای اتلتیکو تمام شد؛ پاس پشت بای ایسکو به بیل و این بار خطا به روی بازیکن ولزی باعث شد تا داور مسابقه بار دیگر نقطه پنالتی را نشان دهد؛ رونالدو باز هم پشت توپ ایستاد و در همان جهت دروازه آرانزوبیا را باز کرد تا رونالدو خود و تیمش را دو گله کند.
بعد از این گل دیگر بازی جذابیتی نداشت و شاگردان آنچلوتی کاملاً کنترل توپ و میدان را در اختیار گرفته بودند. در ادامه تنها اتفاقات قابل توجه بازی 3 کارت زردی بود که نصیب بازیکنان رئال مادرید شد، و خطرناک ترین صحنه برخورد کریستیانو رونالدو با مانکیو در دقایق پایانی نیمه نخست بود که مدافع اتلتیکو در نبرد هوایی به شدت با سر به زمین سقوط کرد و نگرانی هایی از بابت به وجود آمدن مشکلی در گردنش پیش آمد.
با شروع نیمه دوم 3 تعویض در بازی انجام شد؛ در تیم میزبان، دیگو ریباس و مانکیو جای خود را به آدرین و خوانفران دادند و در طرف دیگر، ناچو فرناندز جایگزین راموسی شد که خطر از دست دادن فینال برای او وجود داشت .در دقیقه 64 ضربه ایستگاهی زیبای بیل با واکنش آرانزوبیا راهی کرنر شد. 3 دقیقه بعد هم لوکا مودریچ جای خود را به کاسمیرو داد.و سپس کریستیانو رونالدو هم جای خود را به خسه داد.
دقیقه 75 ارسال کرنر خوب از گابی با ضربه سر ماریو سوارز، توپ به شکلی خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت. در دقیقه 84 هم روی حرکت تیمی خوب بازیکنان اتلتیکو، سوسا از داخل قوس محوطه با روی پا شلیکی محکم داشت که ایکر کاسیاس با واکنشی عالی اجازه باز شدن دروازه اش را نداد. بدین ترتیب رئال مادرید با پیروزی 5 برصفر در مجموع دو دیدار رفت و برگشت، برای سومین بار در 4 سال اخیر راهی فینال کوپا دل ری شد و اتلتیکو مادرید هم سومین شکست متوالی خود در هفته های اخیر را تجربه کرد. ضمن اینکه ایکر کاسیاس از ابتدای این تورنمنت تا رسیدن رئال مادرید به فینال، موفق شد تا دروازه خود را بسته نگاه دارد.

دیگر دیدار این مرحله امشب (چهارشنبه) برگزار می‌شود که بارسلونا در حالی برابر رئال‌سوسیداد به میدان می‌رود که در بازی رفت موفق شده است با 2 گل به برتری برسد.
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] توقف چلسی برابر وست بروم‌ویچ

[/h]

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
کد خبر: 92112315989
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۱



صدرنشین لیگ برتر انگلیس برابر وست برومویچ متوقف شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هفته‌ بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر انگلیس شب گذشته (سه شنبه) با برگزاری چهار دیدار آغاز شد که در حساس‌ترین بازی چلسی صدرنشین در خانه وست برومویچ به نتیجه‌ بهتر از تساوی یک بر یک دست نیافت.
در این دیدار دو تیم بازی متعادلی را به نمایش گذاشتند تا این که در آخرین ثانیه‌های نیمه نخست برانیسلاو ایوانوویچ موفق شد پاس داوید لوئیس را به گل نخست تیمش تبدیل کند تا نیمه نخست این دیدار با برتری یک بر صفر آبی‌های لندن به پایان برسد.
در نیمه دوم فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی که در چند بازی قبل به دلیل مصدومیت غایب بود به ترکیب تیمش اضافه شد و جای ساموئل اتوئو را گرفت. وست برومویچ که در خطر سقوط به دسته پایین‌تر قرار دارد، در دقایق پایانی به آب و آتش زد تا هر طور که شده یک امتیاز این دیدار را بگیرد، در نهایت در دقیقه‌ 87 حملات پی در پی میزبان نتیجه‌ داد و ویکتور آنیچه به نیجریه‌ای موفق شد با ضربه سر بر روی غفلت مدافعان چلسی دروازه‌ این تیم را باز کند تا بازی در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان برسد تا در فاصله 12 هفته‌ به پایان رقابت‌های این فصل چلسی با دو امتیاز اختلاف نسبت به آرسنال در صدر جدول این رقابت‌ها قرار داشته باشد.
در ادامه رقابت‌های لیگ برتر انگلیس امشب (چهارشنبه) شش دیدار برگزار می‌شود که در حساس‌ترین بازی آرسنال در ورزشگاه امارات شهر لندن به دیدار منچستریونایتد می‌رود. منچسترسیتی تیم سوم جدول نیز باید در خانه از تیم ساندرلند رده هجدهمی پذیرایی کند.

** برنامه رقابت‌های امشب لیگ برتر به شرح زیر است:
* آرسنال – منچستریونایتد
* منچسترسیتی – ساندرلند
* اورتون – کریستال پالاس
* نیوکاسل – تاتنهام
* استوک سیتی – سوانسی
* فولام – لیورپول
در جدول رده‌بندی چلسی با 57 امتیاز در صدر قرار دارد. آرسنال با 55 امتیاز دوم است و منچسترسیتی با 54 امتیاز در رده سوم قرار دارد.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1033555 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/11/23 08:11

[h=1]صعود دورتموند به جمع چهار تيم برتر جام حذفي[/h][h=2] بوروسيا دورتموند با برتري برابر اينتراخت فرانکفورت به جمع چهار تيم برتر جام حذفي آلمان صعود کرد.[/h]

مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي جام حذفي آلمان شب گذشته با يک ديدار آغاز شد که در آن بورورسيا دورتموند موفق شد با برتري برابر اينتراخت فرانکفورت به جمع چهار تيم برتر اين رقابت‌ها راه يابد.

دورتموند که در اين ديدار چند بازيکن اصلي خود را به دليل محروميت و مصدوميت در اختيار نداشت بازي را خوب آغاز کرد. اولين حملات آنها در دقيقه 37 انجام گرفت که مخيتاريان در موقعيت تک به تک قرار گرفت اما نتوانست با پاي چپ ضربه ي خوبي را به سمت دروازه ي حريف شليک کند. فرانکفورت هم تيم دست و پا بسته اي نبود و چندين بار توانست موقعيت خطرناک ايجاد کند اما نتوانست به گل برسد.

نيمه دوم با برتري نسبي فرانکفورت آغاز شد اما دو تيم تا دقيقه 75 قادر به خلق موقعيت خطرناک روي دروازه يکديگر نبودند. در دقيقه 78 مخيتاريان در شرايطي که تعادل نداشت در موقعيت تک به تک قرار گرفت که ضربه ي آرام او توسط ترپ دفع شد اما سرانجام در دقيقه 82 سباستين کئل روي توپي که مخيتاريان از روي نقطه کرنر ارسال کرده بود اثر گذاشت و اوباميانگ که کنار تير دوم جايگيري کرده بود موفق شد دروازه فرانکفورت را باز کند.

دورتموندي‌ها در دقايق پاياني به خوبي بازي را کنترل کردند تا با کسب يک برد خفيف خارج از خانه به مرحله نيمه نهايي جام حذفي آلمان صعود کنند.

 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] سقوط چهار و شش پله‌ای فوتبال ایران و نیجریه

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال
کد خبر: 92112416868
پنجشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵



تیم ملی فوتبال ایران در تازه‌ترین رده بندی برترین ملی فوتبال جهان در رده سی و هشتم قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فیفا امروز (پنجشنبه) تازه‌ترین رده بندی برتری تیم‌های ملی فوتبال دنیا را اعلام کرد که در این رده بندی تیم ملی فوتبال ایران با چهار پله سقوط نسبت به رده بندی پیشین در رده سی و هشتم دنیا قرار گرفته است.
این در حالی است که ایران هم‌چنان با اختلاف 12 پله‌ای نسبت به تیم ملی ژاپن برترین تیم ملی آسیا است.
در آسیا پس از ایران و ژاپن تیم‌های استرالیا، ازبکستان و امارات در رده‌های سوم تا پنجم قرار گرفته‌اند.
در رده بندی جهانی نیز تیم ملی اسپانیا، آلمان و آرژانتین هم‌چنان بهترین تیم‌های ملی دنیا هستند.
در این رده بندی بوسنی و هرزگوین یکی از حریفان ایران در جام جهانی با دو پله صعود به رده هفدهم رسیده است.
نیجریه دیگر حریف ایران با شش پله سقوط در رده چهل و هفتم قرار گرفته است.
بر اساس رده بندی اعلام شده فیفا، تیم ملی ایران پس از تیم‌های ملی آرژانتین و بوسنی وضعیت بهتری در مقایسه با نیجریه دارد.
**رده بندی 10 تیم برتر دنیا در ماه فوریه
1- اسپانیا 1506 امتیاز
2-‌آلمان 1314 امتیاز
3- آرژانتین 1255 امتیاز
4- پرتغال 1219 امتیاز
5- کلمبیا 1211 امتیاز
6- سوئیس 1159 امتیاز
7- اروگوئه 1157 امتیاز
8- ایتالیا 1135 امتیاز
9- برزیل 1125 امتیاز

10 – هلند 1122 امتیاز
 

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] رکوردشکنی قوچان‌نژاد در فوتبال انگلیس!

[/h]

» سرویس: ورزشي - جهان ورزش
کد خبر: 92112617477
شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۹



روزنامه‌ "دیلی میل" در گزارشی نوشت: Ghoochannejhad طولانی‌ترین اسم خانوادگی در تاریخ فوتبال لیگ برتر انگلیس است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، رضا قوچان نژاد، مهاجم، تیم ملی ایران چند روز پیش از استاندارد لیژ جدا شد تا برای چارلتون که در فوتبال جزیره به میدان برود.
روزنامه‌ "دیلی میل" در گزارشی نوشت: قوچان‌نژاد طولانی‌ترین اسم خانوادگی در میان بازیکنان در تاریخ فوتبال انگلیس است.
این روزنامه‌ انگلیسی نوشت: Ghoochannejhad اسم خانوادگی بازیکن ایرانی چارلتون است که تازه به این تیم پیوسته است. او طولانی‌ترین اسم خانوادگی را در طول تاریخ فوتبال انگلیس دارد.

البته اوکسلاد چامبرلین، مهاجم آرسنال طولانی‌ترین اسم خانوادگی در لیگ برتر انگلیس را دارد، اما اسم او مرکب است و به همین خاطر جدا جدا تلفظ می‌شود و همین باعث شده است تا اسم Ghoochannejhad اسم خانوادگی در لیگ برتر انگلیس باشد.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
جام حذفي انگليس

جام حذفي انگليس

کد خبر : 1043988 زمان ارسال : يکشنبه 1392/11/27 21:31

جام حذفي انگليس

آرسنال با غلبه بر ليورپول صعود کرد

تيم فوتبال آرسنال به يک چهارم نهايي جام حذفي انگليس صعود کرد.

در ادامه رقابت‌هاي جام حذفي انگليس و از مرحله يک هشتم نهايي، تيم فوتبال آرسنال در ورزشگاه خانگي خود امارات ميزبان ليورپول بود که اين ديدار در نهايت با نتيجه 2 بر يک به سود آرسنال به پايان رسيد.

چمبرلين در دقيقه 16 و پودولسکي 47 براي توپچي‌ها گلزني کرد و جرارد در دقيقه 60 از روي نقطه پنالتي تک گل قرمزهاي آنفيلد را وارد دروازه توپچي‌ها کرد.

بدين ترتيب آرسنال نيز به جمع هشت تيم برتر اين رقابت‌ها پيوست.

همچنين ساعاتي پيش شفيلد يونايتد و اورتون نيز به يک چهارم نهايي صعود کرده بودند.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته بيست و چهارم لاليگا اسپانيا

هفته بيست و چهارم لاليگا اسپانيا

کد خبر : 1043990 زمان ارسال : يکشنبه 1392/11/27 21:38

هفته بيست و چهارم لاليگا اسپانيا
پيروزي قاطعانه رئال مادريد در خانه ختافه

تيم فوتبال رئال مادريد در ديداري خارج از خانه به پيروزي رسيد.

در يک ديدار ديگر از هفته بيست و چهارم لاليگا اسپانيا، تيم فوتبال رئال مادريد در خانه ختافه رقيب همشهري‌اش به پيروزي پرگل 3 بر صفر دست يافت.

رونالدو در اين ديدار نيز به دليل محروميت حضور نداشت.

به گزارش فارس، خوزه رودريگز در دقيقه 5، بنزما 27 و مودريچ 66 براي قوهاي سپيد در اين ديدار گلزني کردند.

رئال با اين پيروزي 60 امتيازي شد و هم امتياز با تيم‌هاي بارسلونا و اتلتيکو مادريد و به دليل تفاضل گل کمتر نسبت به بارسلونا در رده دوم قرار گرفت.

ختافه نيز در امتياز 25 باقي ماند.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نتايج هفته بيست‌و‌چهارم سري A ايتاليا

نتايج هفته بيست‌و‌چهارم سري A ايتاليا

کد خبر : 1043975 زمان ارسال : يکشنبه 1392/11/27 19:35

تداوم صدرنشيني بانوي پير
نتايج هفته بيست‌و‌چهارم سري A ايتاليا

در شبي که يوونتوس بر ميهمانش کيه‌وو غلبه کرد ناپولي هم ساسولو را از پيش‌رو برداشت.

هفته بيست‌و‌چهارم مسابقات فوتبال سري A باشگاه‌هاي ايتاليا بعدازظهر امروز (يک‌شنبه) با انجام 5 ديدار همزمان پيگيري شد که طي آن تيم‌هاي يوونتوس، ناپولي، پارما و ليورنو مقابل رقباي خود به برتري رسيدند.

به نقل از تسنيم، در يکي از اين ديدارها تيم فوتبال يوونتوس در ورزشگاه خانگي خود ميزبان کيه‌وو ورونا بود که اين بازي در پايان به برتري 3 ير يک بانوي پير انجاميد. براي بيانکونري در اين ديدار کوادوو آساموآ (17)، کلوديو مارکيزيو (29) و فرناندو يورنته (58 - گل به خودي) گلزني کردند و تنها گل کيه‌وو را هم مارتين کاکرس (51 - گل به خودي) به ثمر رساند. شاگردان آنتونيو کونته با اين برد 63 امتيازي شدند و جايگاه خود را در صدر جدول سري A استحکام بخشيدند. کيه‌وو 18 امتيازي هم پس از شکست مقابل يوونتوس تغييري در جايگاه نوزدهمي‌اش به وجود نيامد.

ناپولي هم امروز در ديداري خارج از خانه با نتيجه 2 بر صفر از سد ميزبان خود، ساسولو گذشت. نايب قهرمان فصل‌گذشته سري A در اين مسابقه توسط بلريم ژمالي (37) و لورنزو اينسين (56) به گل رسيد. شاگردان رافائل بنيتس با اين برد 50 امتيازي شدند و فاصله خود با تيم دوم جدول يعني رم را به حداقل ممکن رساندند.

در ساير ديدارهاي برگزارشده هم نتايج به شرح زير رقم خورد:

آتالانتا صفر - پارما 4

کالياري يک - ليورنو 2

جنوا 3 - اودينزه 3

در آخرين ديدار از شب سوم هفته بيست‌و‌چهارم سري A ايتاليا تيم فوتبال رم از ساعت 23:15 امشب در ورزشگاه المپيکوي رم پذيراي سامپدوريا است.

پرونده اين هفته از رقابت‌ها فردا شب (دوشنبه) با انجام ديدار هلاس ورونا - تورينو بسته مي‌شود.

در حال حاضر در جدول رده‌بندي اين رقابت‌ها تيم‌هاي يوونتوس، رم و ناپولي به ترتيب با 63، 51 و 50 امتياز در رده‌هاي اول تا سوم هستند.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا

هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا

کد خبر : 1055348 زمان ارسال : يکشنبه 1392/12/11 21:22

هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا
دربي مادريد با تساوي خاتمه يافت

دربي شهر مادريد بين تيم‌هاي فوتبال اتلتيکو مادريد و رئال مادريد با تساوي خاتمه يافت.

در حساس‌ترين مسابقه از هفته بيست و ششم لاليگا اسپانيا، تيم‌هاي فوتبال اتلتيکو مادريد و رئال مادريد در دربي پايتخت اسپانيا به ميزباني اتلتيکو و در ورزشگاه ويسنته کالدرون به مصاف هم رفتند که اين ديدار در نهايت با نتيجه تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

به گزارش فارس، گل اول اين ديدار را خيلي زود و در دقيقه 3 کريم بنزما وارد دروازه اتلتيکو کرد اما شاگردان اتلتيکو مادريد در ادامه و در همان نيمه نخست و در دقايق 28 توسط کوکه و 45 توسط گابي به گل رسيدند تا نيمه اول با برتري 2 بر يک ميزبان خاتمه يابد.

اما در نيمه دوم پس از از دست رفتن چند موقعيت گل توسط ديه‌گو کاستا، رئال فشار حملات خود را زياد کرد تا اينکه در دقيقه 82 روي اشتباه دفاع اتلتيکو، کريستيانو رونالدو موفق به گلزني شد تا نتيجه 2 بر 2 مساوي شود.

رئال با اين تساوي 64 امتيازي شد و صدرنشيني خود را تثبيت کرد و اتلتيکو مادريد به امتياز 61 رسيد و موقتا به رده دوم رفت.

همچنين از ساعت 23:30 امشب بارسلونا در نوکمپ ميزبان آلمريا است و رايو والکانو از والنسيا پذيرايي مي‌کند، همچنين از ساعت 21:30 سويا ميزبان رئال سوسيداد است.
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1055369 زمان ارسال : دوشنبه 1392/12/12 08:28

پيروزي لاتزيو در خانه ويولا
[h=1]شکست ميلان در سن سيرو مقابل يوونتوس[/h][h=2] ميلان در ادامه روند ناکامي‌هاي خود در خانه مقابل يوونتوس مغلوب شد.[/h]

هفته بيست و ششم رقابت‌هاي فوتبال ليگ ايتاليا با انجام دو ديدار به پايان رسيد.

در مهم‌ترين ديدار ميلان در ورزشگاه خانگي با دو گل مغلوب يوونتوس شد. فرناندو يورنته 44 و کارلوس توز 68 براي يوونتوس گلزني کردند تا شمار امتيازهاي تيمشان را به 69 رسانده تا اين تيم همچنان در صدر جدول قرار داشته باشد. ميلان هم با 35 امتياز رتبه دهم را در اختيار گرفته است.

در ديگر ديدار فيورنتينا با يک گل در خانه خودي مغلوب لاتزيو شد. بيانکوچلستي که با ادي رخا بار ديگر اوج گرفته با تک گل لوريک کانا در دقيقه پنج موفق به شکست بنفش‌ها در فلورانس شد.

لاتزيو با اين سه امتياز، 38 امتيازي شد و خود را به رده هشتم رساند. فيورنتينا هم با همان 45 امتياز چهارم است.

 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کد خبر : 1055359 زمان ارسال : دوشنبه 1392/12/12 02:00

[h=1]برد پرگل بارسلونا مقابل آلمريا[/h][h=2] بازيکنان تيم بارسلونا يکشنبه شب در ورزشگاه خانگي خود نيوکمپ، مقابل تيم آلمريا جشنواره اي از گل به راه انداخت و اين تيم را با نتيجه پر گل 4 بر يک شکست دادند.[/h]

براي تيم بارسلونا دراين ديدار سانچز، مسي، پويول و ژاوي به ترتيب دردقايق 9 ، 24 ،83 و 89 گلزني کردند و تنها گل تيم آلمريا را نيزآنجل تروجيلو دردقيقه 27 درون دروازه تيم بارسلونا جاي داد اما مانع از شکست سنگين تيمش برابر بارسلونا نشد.



تيم بارسلونا با کسب هر سه امتياز اين ديدار 63 امتيازي شد و با يک امتياز اختلاف نسبت به رقيب ديرينه خود رئال مادريد درجايگاه دوم جدول رده بندي لاليگا اسپانيا قرار گرفت.



پيش از اين ديدار نيز تيم رئال درشهر آورد مادريد مقابل تيم آتلتيکو با نتيجه 2 بر 2 متوقف شد و نتوانست فاصله سه امتيازي اش با تيم دوم جدول حفظ کند و به حداقل امتياز از اين بازي بسنده کرد.



درساير ديدار هاي برگزار شده اين نتايج بدست آمد:



سويا يک رئال سوسيه داد صفر



رايو والکانو يک والنسيا صفر



جدول رده بندي لاليگا اسپانيا:



1-رئال مادريد/26 بازي/64 امتياز



2-بارسلونا/26 بازي/63 امتياز



3-آتلتيکو مادريد/26 بازي/61 امتياز


 

Mr. Lawyer

دستیار مدیر کل در تالار حقوق
کاربر ممتاز
خداحافظی پویول از نیوکمپ

خداحافظی پویول از نیوکمپ

خداحافظی پویول از نیوکمپ



کارلوس پویول روز گذشته در نشستی خبری اعلام کرد که در پایان فصل به حضورش در بارسلونا پایان خواهد داد. وی 15 فصل در این باشگاه حضور داشت و توانست در نیوکمپ به 21 افتخار دست یابد.


هنوز دو سال از قرارداد پویول با باشگاه باقی مانده و وی اعلام کرده است که در حال حاضر نمی‌داند پس از 30 ژوئن چه کاری انجام خواهد داد.
وی اظهار داشت: در پایان فصل دیگر بازیکن بارسلونا نخواهم بود. نمی‌دانم که بعد از سی‌ام ژوئن می‌خواهم چه کاری انجام دهم. نمی‌خواهم ادامه دهم؛ به استراحت نیاز دارم.
پویول ادامه داد: در توافق با باشگاه دو سال باقی مانده در قراردادم را فسخ کردم. در ژوئن دیداری عمومی خواهم داشت تا خداحافظی کنم. امروز کارم تمام نمی‌شود. تا آخر فصل برای باشگاه خواهم جنگید؛ بنابراین تیم می‌تواند به اهدافش برسد.
این بازیکن 35 ساله که تصمیم گرفته است به دلیل شرایط بدنی کفش‌هایش را در نیوکمپ بیاویزد، خاطرنشان کرد: بعد از دو عمل جراحی فکر نمی‌کنم دیگر بتوانم به اوج برگردم. دوران نقاهت من بسیار پیچیده‌تر از حد انتظار بود و من به استراحت نیاز دارم.
به این صورت کارلس پویول به حضور موفقش در بارسلونا پایان داد. وی 15 فصل در نیوکمپ حضور داشت و یکی از بازیکنان کلیدی باشگاه و لاماسیا و الگوی موفقی به شمار می‌رفت؛ الگوی شجاعت، سخت‌کوشی، تلاش و افتخار.
کارلس پویول در سال 1999 از تیم جوانان بارسلونا به تیم بزرگسالان آمد و با پیراهن این تیم نزدیک به 600 بازی به میدان رفت.
من تو را 6 سال پیش ملاقات کردم. تو کاپیتان و نماد باشگاه بودی و من بچه ای که تازه از راه رسیده بود. ما از همان روز اول، درون و بیرون زمین رابطه بسیار خوبی داشتیم. در کنار تو من احساس امنیت داشتم و می دانستم اگر اشتباه کنم، تو همیشه انجایی که نجاتم بدهی. تو فرشته نگهبانم بودی.

نامه احساساتی پیکه برای پوبول
مدافع تیم فوتبال بارسلونا در صفحه فیس بوک خود، نامه ای سرگشاده برای کارلس پویول منتشر کرده است. جرارد پیکه در این نامه احساساتی، از زوج ثابت دفاعی خود در این سال ها که یکی از الگوهای فوتبالی او نیز به شمار می رفته، تشکر کرده است.
آن روز فرا رسید. تو باشگاه را ترک می کنی. این قانون زندگی است اما برای من ساده نیست بارسا را بدون تو تصور کنم. من به گذشته نگاه می کنم و رم و پارس را به یاد می آورم و اولین تصویری که از ذهنم عبور می کند، تصویر توست در حال بلند کردن جام قهرمانی. تو در ومبلی این افتخار را به آبیدال دادی و این تو را حتی بزرگ تر کرد.نسل من و نسل های بعدی نمی دانند بارسلونا بدون پویول در دفاع، با بازوبند کاپیتانی و شماره 5 پیراهنش چگونه خواهد بود. من فکر می کنم دیگر هیچ چیز مثل سابق نمی شود.

من تو را 6 سال پیش ملاقات کردم. تو کاپیتان و نماد باشگاه بودی و من بچه ای که تازه از راه رسیده بود. ما از همان روز اول، درون و بیرون زمین رابطه بسیار خوبی داشتیم. در کنار تو من احساس امنیت داشتم و می دانستم اگر اشتباه کنم، تو همیشه انجایی که نجاتم بدهی. تو فرشته نگهبانم بودی.


می دانم که دلم برای صحبت های مان در رختکن تنگ می شود. توصیه هایت و انگیزه ای که توی زمین به ما می دادی. تو بی نظیری. برای من سرگرم کننده بود که آن ها از خرید پویول جدید حرف زدند. آن ها می توانند به دنبال چیزی که می خواهند بگردند اما هرگز پیدایش نخواهند کرد.


منبع: فارس
 

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ديدارهاي دوستانه ملي

ديدارهاي دوستانه ملي

کد خبر : 1055684 زمان ارسال : چهارشنبه 1392/12/14 22:43

ديدارهاي دوستانه ملي
پيروزي پرگل برزيل با هت‌تريک نيمار

تيم فوتبال برزيل در ديداري دوستانه به پيروزي پرگل دست يافت.

در ادامه رقابت‌هاي دوستانه ملي که امشب در سرتاسر جهان در حال برگزاري است، چند مسابقه برگزار شد که در مهم‌ترين ديدار تيم فوتبال برزيل ميزبان جام جهاني 2014، در ژوهانسبورگ ميهمان آفريقاي جنوبي ميزبان جام جهاني 2010 بود و موفق شد ميزبان خود را با نتيجه 5 بر صفر شکست دهد.



به گزارش فارس، در اين ديدار نيمار مهاجم برزيلي جنجالي باشگاه بارسلونا براي تيمش هت‌تريک کرد.

اسکار در دقيقه 10 و نيمار در دقايق 41 و 46 و 1+90 و فرناندينيو 79 براي برزيل در اين مسابقه گلزني کردند.

در ساير ديدارها نتايج زير به دست آمد:

بلغارستان 2 بلاروس 1

يونان 0 کره جنوبي 2

مجارستان 1 فنلاند 2

مونتنگرو 1 غنا 0

الجزاير 2 اسلووني 0

 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ستاره ايراني نايمخن و آينده روشن


سايت بليچر ريپورت علاقه ويژه‌يي به بازيكنان ايراني دارد. بعد از آنكه هفته گذشته اين سايت از خسرو حيدري به عنوان يكي از بازيكنان تيم منتخب گمنام‌هاي جام جهاني نام برد، حالا عليرضا جهانبخش دوباره مورد توجه نويسندگان بليچر ريپورت قرار گرفته. آلن جيانگ نويسنده اين گزارش سراغ 22 بازيكن گمنامي رفته كه بايد در جام جهاني عملكرد آنها را زيرنظر گرفت. يكي از اين بازيكنان عليرضا جهانبخش است. بليچر ريپورت در مورد جهانبخش نوشته: مهاجم 20 ساله ايراني را مي‌توان ذخيره طلايي و ويژه نايمخن هلند دانست. او از 20 ديداري كه در ليگ هلند به ميدان رفته، در 11 بازي به عنوان بازيكن تعويضي وارد ميدان شده است. عليرضا بازيكن مستعدي است كه البته نياز به كسب تجربه دارد. او در پيروزي 2-3 تيمش مقابل az، به عنوان مهاجم راست بازي كرد و توانست براي تيمش گل بزند.





.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حذف «میلان» و «آرسنال» از لیگ قهرمانان


در شب اول از هفته دوم مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا سه‌شنبه شب دو بازی برگزار شد و نتایجی به دست آمد که چندان هم دور از ذهن نبود. بایرن‌مونیخ و آرسنال در حالی به مصاف هم رفتند که بازی رفت دو تیم در خانه آرسنال با دو گل به سود باواریایی‌ها تمام شده بود. با این همه آرسنالی‌ها نه‌تنها نتوانستند دو گل خورده در خانه را جبران کنند که با خوردن یک گل در خانه میزبان هم تمام امیدشان را برای صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی از دست دادند. تیم دوم شهر مادرید در ادامه بازی‌های درخشان این فصلش و در حالی که در بازی رفت و در خانه حریف با یک گل پیروز شده بود، در ورزشگاه ویسنته کالدرون هم روسونری را با نتیجه 4 بر یک در هم کوبید تا در مجموع با پیروزی 5 بر یک راهی مرحله یک‌چهارم نهایی شده و آخرین نماینده فوتبال ایتالیا را هم از گردونه رقابت‌ها حذف کند.





.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تاریخ قرعه کشی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا مشخص شد




مراسم قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی رقابت های باشگاهی در اروپا در 21 مارس مصادف با اول فروردین در خانه فوتبال اروپا در نیون سوییس برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جیانی اینفانتینو دبیر کل، و جورجیو مارکتی، مدیر رقابت‌های یوفا، به همراه لوییس فیگو به عنوان سفیر بازی فینال در لیسبون پرتغال، در این مراسم حضور خواهند داشت. قرعه کشی بازی های مرحله یک چهارم نهایی لیگ اروپا هم از جانب سفیر بازی فینال در تورین ایتالیا، یعنی چیرو فرارا، برگزار خواهد شد.

این دور از قرعه کشی لیگ قهرمانان هیچ رده بندی و پیش شرطی ندارد و ممکن است تیم‌های یک کشور نیز به هم بخورند. دیدارهای این دور از لیگ قهرمانان در روزهای اول و دوم اپریل (12 و 13 فروردین 93) و 8 و 9 اپریل (19 و 20 فروردین) برگزار می‌شود. این تاریخ ها برای لیگ اروپا هم 14 و 21 فروردین خواهد بود.

قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان و لیگ اروپا هم برای 11 اپریل، مصادف با 22 فروردین 93، برنامه ریزی شده است.

تاکنون صعود تیم های بایرن مونیخ، اتلتیکو مادرید، بارسلونا و پاری‌سن ژرمن به دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان، قطعی شده و بقیه تیم‌های صعود کرده طی این هفته مشخص خواهند شد.








.
 

vinca

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1] رئیس جدید بایرن‌مونیخ انتخاب شد

[/h]

هربرت هاینر موقتا به عنوان ریاست باشگاه بایرن از سوی هیئت مدیره این باشگاه معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اولی هوینس، رییس باشگاه بایرن‌مونیخ به اتهام فرار از پرداخت مالیات به سه سال و نیم زندان محکوم شد.او روز جمعه رسما از ریاست باشگاه بایرن استعفا داد تا دوران حبس خود را در زندان سپری کند.
هیئت مدیره باشگاه در جلسه‌ای که تشکیل داد هربرت هاینر را به سمت رئیس موقت باشگاه بایرن‌مونیخ معرفی کرد.
هربرت هاینر که ریاست هیئت مدیره کمپانی آدیداس را بر عهده دارد و تا پیش از این عضو هیئت مدیره باشگاه بایرن بوده امروز با اتفاق آرا به عنوان رئیس جدید بایرن‌مونیخ منصوب شد.
باشگاه همچنین از اولی هوینس به خاطر تلاش‌های استثنائی‌اش در چهار دهه گذشته تقدیر و تشکر کرد.









.
 
بالا