نکونام: به رويانيان گفتم استقلالي هستم
ميتوانستم به شارجه بروم اما خودم را فرزند ايران ميدانم/از صحبت با دايي احساس غرور کردم [h=1]نکونام: به رويانيان گفتم استقلالي هستم[/h] [h=2] هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: از پرسپوليس پيشنهاد داشتم ولي به رويانيان گفتم که استقلالي هستم.[/h] |
![]() |
جواد نکونام پس از پايان تمرين امروز تيم استقلال در خصوص حضور دوبارهاش در استقلال اظهار داشت: نميتوان گفت که مشکلي داشتم بلکه نياز به يکسري صحبتها بود ولي در نهايت خوشحال هستم که دوباره در خدمت تيم محبوبم خواهم بود. همانطور که بارها گفته بودم دوست دارم با پيراهن استقلال از فوتبال خداحافظي کنم و حتي پيشنهاداتي داشتم ولي با تمام احترام به همه آنها دوست داشتم تا يک سال ديگر دوباره با تيم محبوبم به ميدان بروم. به گزارش فارس، وي در خصوص عدم حضورش در ليگ امارات گفت: آن پيشنهاد سه ماه پيش به من داده شد ولي چون ليگ آنها اسمش تغيير کرد و با توجه به اينکه خودم را يک ايراني ميدانم تصميم گرفتم براي هميشه زير پرچم کشورم بازي کنم و براي من هميشه خليج، فارس خواهد بود و شايد حتي ميتوانستم پول کلاني از آنها بگيرم اما کشور و مردمم را به آنها ترجيح دادم. نکونام در خصوص پيشنهاد تراکتورسازي گفت: آنها مذاکرات خيلي بستهاي با مدير برنامههايم داشتند ولي جا دارد از جلالي که مربي و استادم بوده تشکر کنم و به آنها هم گفتم که اولويتم استقلال است و حتي تفاهمهايي هم به وجود آمد و گفتم که اگر روزي شرايط فراهم شد در خدمت مجيد جلالي باشم اما من خودم را جزء کوچکي از استقلال ميدانم و به همين خاطر در اين تيم ماندم. خبرنگاري پرسيد، اين مشکلاتي که شما گفتيد برطرف شده و آيا در طول فصل گريبان شما را نميگيرد، که نکونام گفت: من حرفي از مشکل نزدهام و مطمئن باشيد با يک جلسه يا دو جلسه نزد مديرعامل رفتن مشکلات هيچ بازيکني حل نميشود. همانطور که گفتم در نهايت خوشحال هستم که با استقلال به همکاريام ادامه ميدهم. نکونام در پاسخ به اين سؤال که آيا آماده است يا خير؟ گفت: از نظر بدني آماده نيستم و به صورت اختصاصي تمرين کردهام، تمرين تيمي نداشتهام و هر زمان که مربيان صلاح بدانند بدون مشکل کار ميکنم. وي در خصوص اينکه چه نکتهاي را در ليگ سيزدهم جالب توجه ميبيند، گفت: ليگ هر روز سختتر ميشود و رقابت تنگاتنگتر که اين مسئله براي همه تيمها کار را دشوار ميکند. هافبک استقلال در خصوص پيشنهاد پرسپوليس به او گفت: جا دارد ابتدا از علي دايي تشکر کنم چون ما با هم همبازي بوديم و به عنوان يک دوست با او صحبت کردم. وقتي با چنين شخصيتي صحبت ميکنم احساس غرور ميکنم و از همينجا به صورت رسمي از دايي تشکر ميکنم ولي او به من گفت که هر زمان که دوست داشتم ميتوانم در خدمت آنها باشم. رويانيان نيز با مدير برنامههايم صحبت کرد و من به او گفتم که استقلالي هستم و نميتوانم لباس تيمم را عوض کنم. آنها هم چون فکر کرده بودند من ميخواهم به تيمي جز استقلال بروم با من مذاکره کردند. وي در پايان در خصوص اينکه هواداران در اين مدت نگران او بودند، گفت: من مصاحبهاي نکردم تا تشنج ايجاد نشود و بارها گفتهام که در ايران براي استقلال بازي ميکنم مگر آنکه اتفاقاتي بيافتد تا از اين جدا شوم. |