مهم ترین اخبار فوتبال ایران

اخبار

ربات
خلعتبری مورد توجه استقلال، پرسپولیس و یک تیم کویتی

خلعتبری مورد توجه استقلال، پرسپولیس و یک تیم کویتی

طبق نوشته یک روزنامه قطری محمدرضا خلعتبری از دو تیم ایران و یک تیم کویتی پیشنهاد دارد.

بيشتر...

اخبار

ربات
شکوری: دوست دارم دوباره با دنیزلی کار کنم

شکوری: دوست دارم دوباره با دنیزلی کار کنم

مدافع تیم فوتبال شاهین با تاکید بر اینکه باشگاه به او رضایت نامه نمی‌دهد، گفت: دوست دارم پس از سال‌ها دوباره در کنار دنیزلی کار کنم.

بيشتر...

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ایران که به امارات نزدیکتر از قطره؟
پس چرا رفته قطر؟
در ضمن حالا این همه ایارن بوده، نمیوتنسته نیم قصل رو تموم کنه و بعد بره؟

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کوچولوها باعث جدایی مجیدی از استقلال شدند/عکس

تیام دختر فرهاد مجیدی است.دلتنگی های او برای پدرش یکی از دلایل اصلی جدایی کاپیتان از استقلال است.

خبرآنلاین: تیام دختر فرهاد مجیدی است و امیر بردیا هم پسرش.دوری از فرزندان که در امارات زندگی می کنند فرهاد را مجبور کرد تا به فکر جدایی از استقلال بیفتد.

گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
www.seemorgh.com/sport
منبع:khabaronline.ir

دم داش فرهاد گرم که اسم دخترش یه اسم بختیاریه

موفق باشی داش فرهاد

me_surveyor

عضو جدید
جذب بازیکن در نیم فصل

جذب بازیکن در نیم فصل

سلام
..
دوستان هرکسی که از انتقاله بازیکنان به تیمها خبر جدیدی داره اینجا بذاره...
ممنون.....:heart:

اخبار

ربات
کریمی: می‌توانیم از تجارب مهدوی‌کیا استفاده کنیم

کریمی: می‌توانیم از تجارب مهدوی‌کیا استفاده کنیم

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: وظیفه من نیست که برای تیم بازیکن انتخاب کنم، اما تجربه مهدوی کیا برای ما خوب است.

بيشتر...

اخبار

ربات
حقیقی: اگر باشگاه و دنیزلی موافقت کنند به روبین‌کازان می‌روم

حقیقی: اگر باشگاه و دنیزلی موافقت کنند به روبین‌کازان می‌روم

دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با باشگاه قرارداد دارم و انتقالم به روبین کازان روسیه به موافقت باشگاه و همچنین نظر دنیزلی بستگی دارد.

بيشتر...

اخبار

ربات
به مهدوی کیا و محمدی گفته بودم صبر کنید دنبال تان بیایند و خودتان را به آب و آتش نزنید

به مهدوی کیا و محمدی گفته بودم صبر کنید دنبال تان بیایند و خودتان را به آب و آتش نزنید

مدیرعامل باشگاه داماش گیلان گفت: پروین و زارع برای جذب محمد محمدی به دفتر من آمده بودند و انتقال او به پرسپولیس قطعی شد و حتی کار به رقم و عدد هم کشیده شد.

بيشتر...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی با مزه است واسه خاطر دخترش رفته قطر چهار ماهه دو میلیارد گرفته یه بی ام و هم گرفته بعد میگی چرا رفتی میگه چون دخترم تنهاست!!! متاسفم برای مجیدی حالم ازش بهم خورد رسما و متاسفم برای عده ای استقلالی که ناصرحجازی و استقلال رو در ماه های اخیر کنار این آدم قرار میدادن ...
می دونید اینکه مجیدی به خاطر پول استقلال رو ول کرد چیز عجیبی نیست قبلا هم اینکارو کرده بود ولی فکر می کردم تو 37 سالگی بیشتر به فکر محبوبیتش باشه تا پولش حیف رایی که بهش تو نظر سنجی دادم ... کجا محبوبی برادر من محبوبیت این نیست که وقتی پیشنهادی نداری استقلال باشی محبوبیت اینه وقتی چنین پیشنهادی بهت شد بگی من استقلالی هستم و نمیرم ... متاسفم برای مجیدی متاسفم برای کسایی که امثال مجیدی رو اسطوره قرار میدن
آقای مجیدی دخترش رو بهانه کرد تا پول عربا رو به جیب بزنه دمت گرم ولی بدون از دل خیلیا رفتی بیرون من یکی داشت باورم میشد که اون سالهای جوونی که واسه پول رفتی امارات دیگه گذشته و الان میشه اسمت رو بازیکن متعصب گذاشت ولی ...
متاسفم که حضورت در استقلال باعث رفتن عشقم پیروز قربانی شد حداقلش اون اگه اندازه تو تاثیرگذار هم نبود تمام عمر ورزشیش رو تو استقلال سپری کرده بود ولی تو نشون دادی لیاقت محبوبیت نداری اه خسته شدم از این بازیکن پرستی چه خبرمونه؟؟؟مگه فرهاد مجیدی و مجتبی جباری استقلال رو استقلال کردن که الان اینارو کنار اسم بزرگ استقلال قرار میدیم؟؟؟ چرا اینقد بی تعصبیم چرا اینطور برخورد می کنیم که مجیدی بشه بت تا با رفتنش اعصابمون بهم بریزه مجیدی هرچقدر برای استقلال بازی کرد پولش رو گرفت وقتی هم یه کی دیگه پول بیشتری بهش نشون داد دم تکون داد و رفت مطمئنم اگه پرسپولیس هم قدرت پرداخت چنین پولی رو داشت استقلال که سهله دخترش رو هم ول میکرد و میرفت پرسپولیس ...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجیدی توی این بازار کساد تعصب و غیرت، از بهترین های ایران و استقلاله
اگر هم رفته حتما دلیلش قانع کننده بوده
ضمن اینکه مجیدی اونقدر ها پول داره که واسه پول نرفته باشه

سلام خوبی؟؟؟شک نکن واسه پول بوده داداش مجیدی قبلا هم نشون داده بود و علنا اعلام کرده بود واسه پول بازم حاضره بره واسه عربا بازی کنه خواهش می کنم اسم متعصب رو برای مجیدی نذارین به خدا ارزش تعصب رو میاریم پایینا چی باعث شده مجیدی رو متعصب خطاب کنیم؟؟؟اینکه هر وقت در استقلال بوده موفق بوده و با غیرت بازی کرده درست ولی غیر اینه که هر وقت بازی کرده پولشو گرفته و هر وقتم پول بیشتری پیشنهاد شده بهش گذاشته و رفته این میشه تعریف یه بازیکن حرفه ای هر جا پول بیشتر بدن میره بازی می کنه ...
فرهاد مجیدی از لحاظ مالی حرفه ای فکر می کنه البته اگه می خواست فوتبالی هم حرفه ای فکر کنه خیلی پیشرفت می کرد ...
حالا اسم این بازیکن حرفه ای رو نمیشه گذاشت متعصب اصلا نمیشه گذاشت فقط اون نسبت به پولی که میگیره خوب زحمت میکشه همین وقتی اسمش میشد متعصب که بخاطر تعصبش به پول پشت میکرد حداقل تو این سن و شرایط.
اما دوستمون درست میگه رفته که رفته به خودش مربوطه هر کس مسئول زندگی خودشه ولی کاش به شعور هوادار توهین نمی کرد و دخترش که مثلا عزیز ترین کس تو زندگیشه رو بهانه قرار نمیداد ...

اخبار

ربات
سرانجام فرهاد مجیدی دلایل جدایی‌اش را فاش كرد

سرانجام فرهاد مجیدی دلایل جدایی‌اش را فاش كرد

جدایی ناگهانی فرهاد مجیدی از استقلال شگفت‌انگیزترین اتفاق فوتبال ایران پس از پایان نیم فصل نخست بود. مجیدی پس از گذشت یك هفته از حضورش در الغرافه، سرانجام درباره دلایل جدایی‌اش از استقلال حرف زد و جالب اینكه بر خلاف مسوولان باشگاه استقلال در دلایلی كه مجیدی برای جدایی‌اش ذكر كرده خبری از مشكلات خانوادگی نیست.

بيشتر...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
صحبت فرهادم شنیدید با روزنامه قطری که: گفت با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسیدم و دیگه بازی کردن در اون تیم واقعا سخت شده بود!!! بقیه صحبتش رو هم من میگم: نشستم فکر کردم چطور تماشاگران رو سیاه کنم تا همچنان محبوب بمونم تصمیم گرفتم که بگم که دلم واسه دخترم تنگ شده!!! اینه رسم فوتبالیست های امروز: ما بی دلیل و ساده اسطوره شون می کنیم ولی بوی پول که به مشام میرسه به راحتی جفتک میندازن و میرن ...

اخبار

ربات
طالبی: ذوب‌آهن در مورد رفتنم به استقلال تصمیم‌ می‌گیرد

طالبی: ذوب‌آهن در مورد رفتنم به استقلال تصمیم‌ می‌گیرد

مدافع تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: باشگاه در مورد رفتنم به استقلال تصمیم می‌گیرد.

بيشتر...

اخبار

ربات
تاج: رای جدید کمیته استیناف ارجح است

تاج: رای جدید کمیته استیناف ارجح است

نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران رای جدید کمیته استیناف این فدراسیون در مورد کاهش محرومیت‌های شیث رضایی و محمدنصرتی بازیکنان خاطی تیم پرسپولیس تهران را ارجح بر رای پیشین کمیته انضباطی دانست.

بيشتر...

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سلام خوبی؟؟؟شک نکن واسه پول بوده داداش مجیدی قبلا هم نشون داده بود و علنا اعلام کرده بود واسه پول بازم حاضره بره واسه عربا بازی کنه خواهش می کنم اسم متعصب رو برای مجیدی نذارین به خدا ارزش تعصب رو میاریم پایینا چی باعث شده مجیدی رو متعصب خطاب کنیم؟؟؟اینکه هر وقت در استقلال بوده موفق بوده و با غیرت بازی کرده درست ولی غیر اینه که هر وقت بازی کرده پولشو گرفته و هر وقتم پول بیشتری پیشنهاد شده بهش گذاشته و رفته این میشه تعریف یه بازیکن حرفه ای هر جا پول بیشتر بدن میره بازی می کنه ...
فرهاد مجیدی از لحاظ مالی حرفه ای فکر می کنه البته اگه می خواست فوتبالی هم حرفه ای فکر کنه خیلی پیشرفت می کرد ...
حالا اسم این بازیکن حرفه ای رو نمیشه گذاشت متعصب اصلا نمیشه گذاشت فقط اون نسبت به پولی که میگیره خوب زحمت میکشه همین وقتی اسمش میشد متعصب که بخاطر تعصبش به پول پشت میکرد حداقل تو این سن و شرایط.
اما دوستمون درست میگه رفته که رفته به خودش مربوطه هر کس مسئول زندگی خودشه ولی کاش به شعور هوادار توهین نمی کرد و دخترش که مثلا عزیز ترین کس تو زندگیشه رو بهانه قرار نمیداد ...

سلام افشین جان
من متعصب رو به فرهاد مجیدی گفتم، از این بابت که هر وقت توی استقلال بوده با نهایت تعصب بازی کرده
بازی فرهاد رو وقتی با خیلی های دیگه مقایسه کنیم، می بینیم که همیشه برای استقلال جنگیده
نه از این باب که استقلال رو به پول ترجیح میده، چون فکر می کنم نسل همچین بازیکن هایی دیگه منقرض شده و بهتره دنبالشون نگردیم
مجیدی رو مقایسه کن با جباری، بازیکنی که اگه یک روز بهش پول نرسه حتی حاضر نیست با تیم تمرین کنه
توی زمین تعصب باریکن ها رو میشه دید،

بهانه کردن دخترش رو هم من اظهار نظر قطعی نمی کنم، ولی احتمال اینکه صحبت شما درست باشه زیاده
ولی مبلغ قراردادش هم اونی که شما گفتین نیست، با اون پول می تونستن بازیکنای خیلی بزرگتری بگیرن

صحبت فرهادم شنیدید با روزنامه قطری که: گفت با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسیدم و دیگه بازی کردن در اون تیم واقعا سخت شده بود!!! بقیه صحبتش رو هم من میگم: نشستم فکر کردم چطور تماشاگران رو سیاه کنم تا همچنان محبوب بمونم تصمیم گرفتم که بگم که دلم واسه دخترم تنگ شده!!! اینه رسم فوتبالیست های امروز: ما بی دلیل و ساده اسطوره شون می کنیم ولی بوی پول که به مشام میرسه به راحتی جفتک میندازن و میرن ...

این قسمت دوم که گفته می خواد تماشاگران رو سیاه کنه رو نشنیدم و باور هم نمی کنم
چون اونقدرها شعور داره که بدونه مصاحبش توی ایران هم شنیده میشه و نوشته میشه

در مورد صحبتتون توی اون تاپیک
هر کدوم از بازیکنای استقلال، بخشی از تیم هستن، اونم توی یه دوره محدود
استقلال رو که با یه بازیکن نباید مقایسه کرد
هر کسی که بخواد منافع خودش رو به منافع تیم ترجیح بده از نظر من مردوده
مجیدی باشه، جباری باشه، قلعه نوعی، مظلومی، پورحیدری یا هر کس دیگه ای
اینا هر چی دارن و هر چی هستن از اسم استقلاله

آخرین ویرایش:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام افشین جان
من متعصب رو به فرهاد مجیدی گفتم، از این بابت که هر وقت توی استقلال بوده با نهایت تعصب بازی کرده
بازی فرهاد رو وقتی با خیلی های دیگه مقایسه کنیم، می بینیم که همیشه برای استقلال جنگیده
نه از این باب که استقلال رو به پول ترجیح میده، چون فکر می کنم نسل همچین بازیکن هایی دیگه منقرض شده و بهتره دنبالشون نگردیم
مجیدی رو مقایسه کن با جباری، بازیکنی که اگه یک روز بهش پول نرسه حتی حاضر نیست با تیم تمرین کنه
توی زمین تعصب باریکن ها رو میشه دید،

بهانه کردن دخترش رو هم من اظهار نظر قطعی نمی کنم، ولی احتمال اینکه صحبت شما درست باشه زیاده
ولی مبلغ قراردادش هم اونی که شما گفتین نیست، با اون پول می تونستن بازیکنای خیلی بزرگتری بگیرن

این قسمت دوم که گفته می خواد تماشاگران رو سیاه کنه رو نشنیدم و باور هم نمی کنم
چون اونقدرها شعور داره که بدونه مصاحبش توی ایران هم شنیده میشه و نوشته میشه

در مورد صحبتتون توی اون تاپیک
هر کدوم از بازیکنای استقلال، بخشی از تیم هستن، اونم توی یه دوره محدود
استقلال رو که با یه بازیکن نباید مقایسه کرد
هر کسی که بخواد منافع خودش رو به منافع تیم ترجیح بده از نظر من مردوده
مجیدی باشه، جباری باشه، قلعه نوعی، مظلومی، پورحیدری یا هر کس دیگه ای
اینا هر چی دارن و هر چی هستن از اسم استقلاله

آفرین حرفات رو کاملا قبول دارم منم میگم بازیکنا سه دسته ان
1.پول میگیرن زحمتت می کشن و بازی می کنن ولی براشون تیم مهم نیست هر کی پول بده براش مایه میذارن از خودشون
2.پول میگیرن زحمت می کشن و بازی نمی کنن
3.پول میگیرن و زحمت می کشن و بازی می کنن براشون مهمه چه تیمی دارن بازی می کنن

مجیدی جزو دسته اول هست و قابل احترامه ...
دقیقا اینا هستن که باید به استقلال افتخار کنن نه استقلال به اینا ...

قسمت دوم صحبت های مجیدی رو که گفتم خودم گفتم اون که چنین حرفی نزده برداشت من از حرفاش بود عزیز ... شرمنده اگه بد نوشتم احساس شده فرهاد گفته ...

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
آفرین حرفات رو کاملا قبول دارم منم میگم بازیکنا سه دسته ان
1.پول میگیرن زحمتت می کشن و بازی می کنن ولی براشون تیم مهم نیست هر کی پول بده براش مایه میذارن از خودشون
2.پول میگیرن زحمت می کشن و بازی نمی کنن
3.پول میگیرن و زحمت می کشن و بازی می کنن براشون مهمه چه تیمی دارن بازی می کنن

مجیدی جزو دسته اول هست و قابل احترامه ...
دقیقا اینا هستن که باید به استقلال افتخار کنن نه استقلال به اینا ...

قسمت دوم صحبت های مجیدی رو که گفتم خودم گفتم اون که چنین حرفی نزده برداشت من از حرفاش بود عزیز ... شرمنده اگه بد نوشتم احساس شده فرهاد گفته ...

آره راست میگی، من دقیق نخونده بودم
متاسفانه الان دیگه بازیکن دسته سوم خیلی کمه، توی موزه باید دنبالش گشت
من وقتی می بینم طرفدارای استقلال از کار جباری حمایت می کنن، جباری که هنوز نمیدونه جایگاه خودش کجاست و جای هر حرفی توی رسانه ها نیست، واقعا دلم می سوزه، جباری که یه روز پولش دیر بشه حاضره مربی تیم رو ببره زیر سوال، باعث بشه یه بازیکن از تیم اخراج بشه، و کلی حاشیه، حالا که چی، آقا قرار بوده بنزش نو بشه نشده

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
bahtarin moghe raft
hala tu owje hame dusesh daran
ama age chanta bazio dar ayande kharab mikard hamin be estelah tarafdarash sang barunesh mikardan
hamin kari ke ba bozorgaye footbalemun kardan

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بابا نماد غیرته یه زمون گفته بود هیچوقت برنمیگردم ایران اومد ولی اینم از دوباره رفتنش

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من شخصا اگه قرار باشه بین استقلال و پرسپولیس یه تیم انتخواب کنم پیروزیه
ولی عاشق فرهاد مجیدی هستم
به نظر من فوتبال حرفه ای همینه دوست داشته برهقطر بازی کنه اصلا چی با پول بیش تر یا کم تر

الان تو فوتبال حرفه ای این مسایل خیلی طبیعیه
اقا مگه همین وحید طالب لو بنده خدا خاک خورده استقلال نبود چی راحت گذاشتنش کنار
به نظر من فرهاد اصلا کاربدی نکرده
ایشالله اون جا هم موفق باشه.

• Like
واکنش ها: Sarp

ماتینا

کاربر بیش فعال
رفت که رفت بنا به دلیلی خاص خودش
نمیتونه منتظره بمونه که امثال من و شما چی میگین برای زندگیش تصمیم بگیره

محسن جعفر

عضو جدید
افشای رسوایی‌های فوتبال در برنامه 90

افشای رسوایی‌های فوتبال در برنامه 90

[h=4]افشای رسوایی‌های فوتبال در برنامه 90[/h] دلالان و واسطه‌هایی که در سالهای اخیر بدون کمترین مزاحمتی به فعالیت در فوتبال ایران پرداخته‌اند،تا به حال بیش از 8 میلیارد تومان از بازیکنان، مربیان و مدیران مختلف درآمد داشته‌اند. این در حالی است که با وجود برخوردهای مقطعی، آنها همچنان فعالیت می کنند!

بررسی فعالیت دلالان و واسطه ها در فوتبال ایران موضوع اصلی برنامه دوشنبه شب نود بود که هر چند زوایای تازه ای از فساد در فوتبال ایران را به تصویر کشید اما به دلیل کمبود وقت و گستردگی فساد، عملا این زمینه فراهم نشد که صحبت های همه مالباختگان در این ماجرا پخش شود.

ماجرای کسر 12 امتیاز از باشگاه استیل آذین و عواملی که در این ماجرا نقش داشتند نخستین بخش این برنامه بود که حسین هدایتی به عنوان مالک باشگاه استیل آذین در صحبت های خود خشایار محسنی را به عنوان یکی از عواملی که به این باشگاه لطمه زده است معرفی کرد. هدایتی در ماجرای لغو قرارداد تئودوریونگ با باشگاه استیل آذین و پرداخت مبلغ قرارداد وی، محسنی را مقصر اصلی عنوان و تاکید کرد که محسنی با جعل سند به این باشگاه لطمه زده است.

مالک باشگاه استیل آذین که از مسئولان فدراسیون فوتبال نیز دل خوشی نداشت و آنها را در سقوط تیمش به رقابتهای دسته اول مقصر می دانست بدون اینکه نامی از فرد خاصی ببرد مسائل تازه ای را افشا کرد. هدایتی در بخشی از صحبت هایش گفت: زمانی که دنبال جذب سرمربی برای استیل آذین بودیم و می خواستیم یک مربی ایرانی را به خدمت بگیریم یکی از مسئولان فدراسیون فوتبال گفت که این مربی مورد نظر شما منشوری است و اگر مربی می خواهید بیاید فلانی را بگیرید.

مصاحبه ضبط شده حسین هدایتی در حالی بدون نام بردن از فرد خاصی پخش شد که عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر به عنوان مهمان ویژه در استودیو برنامه نود حضور داشت و خیلی زود به اظهارات مالک باشگاه استیل آذین واکنش نشان داد. با مشخص شدن نام فردی که مورد نظر هدایتی بود و واکنشی که عزیز محمدی نشان داد، هدایتی روی خط تلفنی برنامه آمد و با عزیز محمدی به مجادله پرداخت.

در حالی که عزیز محمدی سعی داشت حرف های هدایتی را تکذیب کند، مالک باشگاه استیل آذین زاویه جدیدی از دخالت های عوامل غیر فوتبالی در فوتبال را افشا کرد. او خطاب به عزیز محمدی گفت: شما یادتان رفته که به من گفتید یکی از آقایان گفته است استیل آذین باید این فصل به دسته اول سقوط کند! این اظهار نظر هدایتی با واکنش عزیز محمدی مواجه شد. البته او هم این موضوع را تایید کرد که یک مقام عالیرتبه خواستار سقوط استیل آذین به دسته اول شده است.

ماجرای دلخوری حسین هدایتی از مسئولان فدراسیون فوتبال به همین جا ختم نشد و او علیپور دبیر ستاد منشور اخلاقی را به دروغگویی متهم کرد که با وجود دریافت مدارک تیم فوتبال استیل آذین در مورد پرونده یونگ که روز پنجشنبه اتفاقات افتاده است، در برنامه روز جمعه ورزش و مردم تاکید کرده که مدارکی از استیل آذین دریافت نکرده است.

البته پس از این اظهار نظر مصاحبه ای از علیرضا علیپور پخش شد که او به نکات تازه ای از فساد در فوتبال ایران اشاره کرد. علیپور از درآمد 8 میلیارد تومانی دلال ها در فوتبال ایران خبر داد و گفت: در بررسی هایی که ما داشته ایم در این مدت دلال ها و واسطه ها مبلغ 8 میلیارد تومان از راه های مختلف درآمد داشته اند.

هدایتی که محور برنامه نود بود و دقایق زیادی از وقت این برنامه را به خود اختصاص داده بود البته پای داماد پروین را هم به ماجرا باز کرد و آرش فرزین هم روی خط آمد و تاکید کرد که نامه ای که به اسم او برای رضایت یونگ نوشته شده خط او نبوده و جعل شده است. این در حالی بود که خشاریار محسنی به عنوان متهم اصلی روی خط آمد و به شدت از حسین هدایتی انتقاد کرد.

خشایار محسنی که از او به عنوان مدیرعامل باشگاه دی استراداد اسلواکی نام برده می شود البته از عادل فردوسی پور نیز به شدت انتقاد کرد که چرا به حسین هدایتی اجازه داده است در برنامه پرمخاطبش هر چه می خواهد علیه او بگوید. محسنی که از صحبت ها و اتهامات هدایتی عصبانی شده بود گفت: همین آقای هدایتی زمانی که در پرسپولیس بود پیشنهاد داد که 200 میلیون تومان به مصطفوی بدهیم تا از مدیرعاملی پرسپولیس کنار برود.

در طول این برنامه مصاحبه هایی از برخی بازیکنان که توسط دلال ها مورد تعرض مالی قرار گرفته بودند نیز پخش شد. در یکی از این موارد بازیکنی که آروز داشت روزی در تیم های لیگ برتری بازی کند از سوی یکی از بازیکنان سابق پرسپولیس فریب خورده بود و مبلغی را به این پیشکسوت داده بود اما به جایی نرسیده بود.

بهشایاورزاده و امید رحیمی دیگر بازیکنانی بودند که با انجام مصاحبه هایی علیه خشایار محسنی از او به عنوان یک مافیا در شهر محل تیمداری او نام بردند. این دو بازیکن که به تیم دی استراداد اسلواکی منتقل شده بودند معتقد بودند که محسنی برای عقد قرارداد و تعهدات نسبت به آنها بی اخلاقی کرده و سرشان کلاه گذاشته است!

در بخش دیگری از این برنامه میثم منیعی بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر که عنوان شده تیم شاهین را او بسته است روی خط آمد و پس از آنکه حجت زاد محمود بدون اسم بردن از او اتهاماتی را زده بود به دفاع از خود پرداخت. منیعی در این گفتگوی کوتاه تاکید کرد که به عنوان مشاور تجربه 11 ساله اش در لیگ برتر را در اختیار مدیران شاهین قرارداده و تیم را او نبسته است. اما طالب لو و هادی شکوری را روی رفاقت به شاهین برده است!

گزارشی از محسن مظفری زاده بازیکن تیم فوتبال مس که خانواده اش را در زلزله 5 دیماه سال 82 بم از دست داده بود به مناسبت سالگرد این ضایعه تلخ پخش شد. ضمن اینکه رحمان احمدی سرمربی چند فصل پیش تیم فوتبال نیروی زمینی در بخشی از برنامه که در مورد تیم استیل آذین بود از پرداخت رشوه 250 میلیون تومانی نزدیکان استیل آذین به برخی بازیکنان این تیم و تیم گل گهر سیرجان خبر داد که منجر به صعود استیل آذین به لیگ برتر شد.

سوال نظرسنجی برنامه 90 نیز به این موضوع اختصاص داشت که آیا مصطفی دنیزلی گزینه خوبی برای سرمربیگری پرسپولیس است یا خیر؟ 80 درصد مخاطبان این برنامه که تعدادشان به بیش از دو میلیون نفر رسید به حضور دنیزلی رای مثبت داند و 20 درصد نیز معتقد بودند او گزینه خوبی برای هدایت پرسپولیس نیست. در پایان برنامه نود فردوسی پور وعده داد در هفته آینده بازهم به بحث دلالی در فوتبال خواهد پرداخت.

اخبار

ربات
مظلومی: مجیدی بدون رضایت من رفت

مظلومی: مجیدی بدون رضایت من رفت

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: فرهاد مجیدی از امارات با من تماس گرفت تا رضایتم را برای کنار رفتنش جلب کند اما هنوز هم با این جدایی موافق نیستم و او بدون جلب رضایت من رفت.

بيشتر...

اخبار

ربات
روبین کازان پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفت

روبین کازان پیشنهاد باشگاه پرسپولیس را پذیرفت

باشگاه روبین کازان روسیه در خصوص صدور رضایت‌نامه علیرضا حقیقی با رقم پیشنهادی باشگاه پرسپولیس موافقت کرد.

بيشتر...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره راست میگی، من دقیق نخونده بودم
متاسفانه الان دیگه بازیکن دسته سوم خیلی کمه، توی موزه باید دنبالش گشت
من وقتی می بینم طرفدارای استقلال از کار جباری حمایت می کنن، جباری که هنوز نمیدونه جایگاه خودش کجاست و جای هر حرفی توی رسانه ها نیست، واقعا دلم می سوزه، جباری که یه روز پولش دیر بشه حاضره مربی تیم رو ببره زیر سوال، باعث بشه یه بازیکن از تیم اخراج بشه، و کلی حاشیه، حالا که چی، آقا قرار بوده بنزش نو بشه نشده

در مورد جباری که ازش متنفرم به شدت ... می دونم یه روزی به شدت ضرر میزنه به استقلال بازیکنی که چهار سال پول تیم رو بخوره و مصدوم باشه با چهارتا بازی برسه اوج بعد اینقد دور ور داره ارزش طرفداری نداره ... دور از جمع میگنا خدا خرو میشناخت بهش شاخ نداد در مورد جباری دقیقا صدق می کنه اگه تو سن 20 سالگی اینطور مطرح میشد الان فکر کنم دیگه خدارو بندگی نمی کرد.

من شخصا اگه قرار باشه بین استقلال و پرسپولیس یه تیم انتخواب کنم پیروزیه
ولی عاشق فرهاد مجیدی هستم
به نظر من فوتبال حرفه ای همینه دوست داشته برهقطر بازی کنه اصلا چی با پول بیش تر یا کم تر

الان تو فوتبال حرفه ای این مسایل خیلی طبیعیه
اقا مگه همین وحید طالب لو بنده خدا خاک خورده استقلال نبود چی راحت گذاشتنش کنار
به نظر من فرهاد اصلا کاربدی نکرده
ایشالله اون جا هم موفق باشه.

مسئله اینجاست که ما هم همینو میگیم ما میگیم فوتبال حرفه ای دیگه بازیکن با غیرت و اسطوره ی آبی و اینا نداره این آقا یه بازیکن حرفه ای خوب.فقط از این القاب نثارش نکنیم چون این القاب مربوط به فوتبال غیر حرفه ای!!! هستش.

وحیدم خودش خواست که بره الانم خیلی راضی به نظر میرسه وحید طالبلو با تمام شخصیت دوست داشتنی ای که داشت هر وقت یه بازی روی نیمکت نشست معترض شد و تهدید به رفتن کرد بازیکن به قول شما حرفه ای به نیمکت نشینی اعتراض نمی کنه
بازیکن متعصب و با غیرت هم عمرا به نیمکت نشینی اعتراض نمی کنه ...
کجای فوتبال ما حرفه ایه که این مدلی حرف میزنیم؟؟؟

bahtarin moghe raft
hala tu owje hame dusesh daran
ama age chanta bazio dar ayande kharab mikard hamin be estelah tarafdarash sang barunesh mikardan
hamin kari ke ba bozorgaye footbalemun kardan

بله بله بله حق با شماست چقد زیبا می شد بازیکنای مثلا حرفه ای ما وقتی می بینن به سن بالا رسیدن عین بازیکنای حرفه ای دنیا خداحافظی کنن و برن
فرهاد فرزند استقلال بود و برادر هوادارا اگه گوشتشم می خوردن استخوانش رو دور نمیدازن اونور چی؟؟؟یه بازی بد بازی کنه انداختنش بیرون. ما چند سال نیمکت نشینی و ضعفشو تحمل کردیم تا رسید به اینجا.
همیشه تفاوت بازیکنای بزرگی مثل زیدان،توتی و ... با امثال روماریو همینه ... بعضیا می خوان به هر قیمتی شده بازی کنن و ببرن و پول بگیرن بعضیا به دنبال حفظ محبوبیت و ماندگاری هستن .
اگه این آخرین حضور فرهاد در فوتبال بود همواره خاطره زیبایی برای هواداران به جا میذاشت اما پایان فوتبال فرهاد احتمالا قطره ... پس دیگه از محبوبیت و اسطوره بودن خبری نیست ...

magnet

عضو جدید
مجيدي : جام را قلعه نویی می گیرد نه مظلومی! / پشت پرده جدایی مجیدی از استقلال

مجيدي : جام را قلعه نویی می گیرد نه مظلومی! / پشت پرده جدایی مجیدی از استقلال

پشت داستان جدایی فرهاد مجیدی از استقلال، مسایل حاشیه های زیادی پنهان است.

به گزارش ندای انقلاب ، این بازیکن در حالی از استقلال جدا شد که شدیدا ناراحت بود. مجیدی که چند هفته متوالی موفق نشد برای این تیم گلزنی کند، از سوی نزدیکان فتح ا.. زاده مدیر عامل آبی ها متهم به آن شد که دلش با استقلال نیست و از واعظ آشتیانی مدیر عامل سابق این باشگاه، خط می گیرد. مجیدی نیز پیغام و پسغام های زیادی قبل از رفتن برای آنها فرستاد و در واقع با تصمیم جدایی، تیر خلاص را رها کرد.

مجیدی قبل از رفتن از تهران برای مذاکره با باشگاه اماراتی الوحده در ابوظبی، حرف های عجیبی به زبان آورد. او در جمع برخی از استقلالی ها اعلام کرد امسال استقلال با پرویز مظلومی به هیچ جامی نمی رسد و امیر قلعه نویی فردی است که جام قهرمانی را بالای سر می برد! فتح ا.. زاده و نزدیکانش اعتقاد دارند این حرف ها نیز به دلیل خطی است که آشتیانی به مجیدی داده است. شواهد نشان می دهد زمینه همکاری این بازیکن و استقلال به هیچ وجه فراهم نبود. فتح ا.. زاده نیز در محفلی دوستانه تاکید کرده: «دل مجیدی با استقلال نبود و باید می رفت.»

Sarp

مدیر بازنشسته
رمزگشایی خبرآنلاین از افشاگری‌های هدایتی در برنامه نود / مالک استیل‌آذین با یک خودکار از عزیز محمدی فیلم گرفت

رمزگشایی خبرآنلاین از افشاگری‌های هدایتی در برنامه نود / مالک استیل‌آذین با یک خودکار از عزیز محمدی فیلم گرفت

مدیریت ورزش - شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید هدایتی چگونه از عزیز محمدی فیلم گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین؛ حسین هدایتی مالک باشگاه استیل‌آذین که در برنامه نود مدعی شد فیلمی از مذاکراتش با عزیز محمدی دارد که در آن عزیز محمدی به او توصیه کرده محمود یاوری را سرمربی تیمش کند، این فیلم را توسط یک خودکار مجهز به دوربین گرفته است. این خودکار دارای یک لنز کوچک است که لبه آن از جیب بیرون می‌زند و از فضای روبه‌رو فیلم می‌گیرد. حسین هدایتی این خودکار مجهز به دوربین را توسط دوستانش از خارج کشور تهیه کرده و در تمام جلساتش آن را همراه خود می‌برد. با این حساب شاید حسین هدایتی فیلم‌های جالب دیگری هم برای رو کردن داشته باشد!

43 43

http://www.khabaronline.ir/detail/191425/sport/sport-management

اخبار

ربات
جباری: شانس با ما یار بوده است

جباری: شانس با ما یار بوده است

کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: قبول دارم که در جام حذفی شانس با ما یار بود.

بيشتر...

اخبار

ربات
فرهاد مجیدی یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد

فرهاد مجیدی یک سال دیگر با استقلال تمدید کرد

مدیرعامل باشگاه استقلال از تمدید قرارداد فرهاد مجیدی با این تیم خبر داد.

بيشتر...