مهم ترین اخبار فوتبال ایران

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر برای همه «دایی» است برای من «خاله» است!!!!

اگر برای همه «دایی» است برای من «خاله» است!!!!

حملات شدید و جدید مایلی کهن به رویانیان ودنیزلی و دایی
سایت گل – محمد مایلی کهن سرمربی سابق تیم ملی ایران، در آخرین مصاحبه خود با سایت جهان نیوز به تندی حرف های تازه ای را به زبان آورده که خواندن آن را فقط برای این به شما توصیه می کنیم که باعث انبساط خاطر خواهد شد.
این جملات که خلاصه ای از مصاحبه کامل این مربی نه چندان موفق اما همیشه طلبکار فوتبال ایران است، ارزش خاصی ندارند و تاریخ انقضایشان گفت وگوی بعدی مایلی کهن است که خدا می داند که دوباره چه کسی را مورد هدف قرار می دهد. او در این گفت وگو انتقادات تندی به رویانیان علی دایی و... کرده که در ادامه حملاتش به چهره های شاخص فوتبال ایران است. مایلی کهن در ماه های گذشته علیه حسن روشن، اصغر شرفی، امیر قلعه نویی، محمود خوردبین، پرویز کماسی علی فتح الله زاده، افشین قطبی و... مصاحبه های مشابهی را انجام داده و البته علی دایی سیبل همیشگی گفت وگوهای تند اوست. او دایی را در این گفت وگوی جدید با عنوان (پول پرستی) خطاب می کند که لابد برای فرار از بار حقوقی این حملات است!
این مصاحبه را از جایی بخوانید که او درباره عملکرد رویانیان در پرسپولیس صحبت می کند.

رویانیان به باقری گفته بود : خسته نباشی علی آقا!!

گیریم که آقای کاشانی در پرسپولیس خوب عمل نکردکه البته از دید من ایشان بهترین مدیر پرسپولیس بعد از انقلاب بوده است، البته نه اینکه عیبی در کارش نبوده و ...خب اگر او خوب نبوده و کنارش گذاشته ایم آیا نباید یکی بهتر از او را بیاوریم؟آیا نباید فردی آگاهتر از او را بیاوریم؟آیا نباید فردی با دانش تر از او را بیاوریم؟ آقای رویانیان در جلسه ای سه ساعته با کریم باقری شرکت کرده و در آخر رو به ایشان گفته : خسته نباشید علی آقا!! اینها واقعیت دارد.
آقای رویانیان که قبلا سه چهار تا شغل داشته، تخصصی هم که در فوتبال و ورزش نداشته، پس چرا به پرسپولیس آوردنش؟

آقای رویانیان شما چرا به پرسپولیس آمدی؟ حالا هم که آمدی باید سرت کلاه بگذارند.پرسپولیس مگر تیم کوچکی است؟ این تیم جزو پرطرفدارترین تیم های جهان است.آنوقت شما بعنوان مدیرعامل می روی ترکیه دنبال دنیزلی؟

رویانیان که به ترکیه رفت، احساس حقارت کردم

آیا دنیزلی در بین مربیان درجه اول دنیا قرار دارد؟ درجه دوم چطور؟این مربی که التماس می کرد به ایران بیاید.در کل اروپا مشکلات اقتصادی بیداد می کند و در این شرایط دلال ها مربی ای که قیمتش نهایتا ۵۰۰ هزار دلار بود را بخاطر عدم آشنایی و شناخت آقای رویانیان با ۳،۴ میلیارد تومان به پرسپولیس فرستادند!آخر از جیب چه کسی؟کجای دنیا مدیر یک باشگاه بزرگ می رود به کشور دیگر و خواهش می کند فلان مربی به کشورش بیاید؟آن مربی هم کلاس می گذارد چون قطعا در ایران به او خبر داده اند که سایت باشگاه پرسپولیس نظرسنجی گذاشته و او در صدر قرار گرفته است .

روزی که شنیدم مدیر تیم بزرگ مملکتم رفته ترکیه دنبال دنیزلی، واقعا تحقیر شدم. مدیر مملکتم رفته ساقدوش دنیزلی شده و ... رویانیان ریخت وپاش می کند
این روزها هم با آوردن دنیزلی حسابی شلوغ بازی در آورده اند اما من یک سوال از آقایان داشتم.مگر آقای رویانیان نگفته بودند که تیم بد بسته شده است؟مگر این آقا از تیم بستن چیزی می داند؟پس چرا ابتدا لوکا بوناچیچ و بعد دنیزلی گفتند پرسپولیس نفرات خوبی داردو با همین نفرات می توان موفق شد؟مشکل اصلی پرسپولیس درسالهای بعد از انقلاب این بوده که این تیم هویت خود را از دست داده است.در مقطعی تعدادی افراد تحصیلکرده بودند که اجازه نمی دادندیکسری حرکات در تیم صورت بگیرد اما بعدا ...

شما همین حالا شخصیت اصلی تیم را به آن برگردان و ببین آیا تیمی حریف پرسپولیس می شود؟ریخت و پاش های آقای رویانیان از بیت المال ممکن است برای زمان کوتاهی جواب دهد اما در بلند مدت حاصلی نخواهد داشت.ایشان بعد از باخت به استقلال به بازیکنان پاداش می دهد؛ حالا گیریم که پول اهرمی باشد و در کوتاه مدت اثر کند اما در بلند مدت اینطوری نیست.

نام این مربی در کتاب گینس ثبت شده است!

آقای «پول پرستی»، اخیرا گفته است مایلی کهن چرندیات زیاد می گوید و اگر جرات دارد اسم مرا ببرد.
اولا: باید بگویم دلیل عمده ای که این آقا را «پول پرستی» نامیده ام این است که ادعا می کند پرسپولیسی است اما در جاده اتوبوس تیم پرسپولیس را برای پول متوقف می کند و می گوید تا چکم پاس نشود با تیم به رشت نمی روم و ...

ثانیا: شما به من بگویید پارسال چند مربی برکنار شدند و چند نفر آنها به جز این آقا علیه مدیران باشگاه سابق خود حرف زدند؟

مگر ارث پدری است؟مگر خود بنده پارسال در سایپا نبودم و جدا شدم؟

آقای پول پرستی گفته که من (مایلی کهن) در نمایشگاه مطبوعات صاحب تیم شدم اما نگفته که دیگران تابعیت غیر ایرانی می گیرند و سرمربی تیم ملی ایران می شوند و سپس به نیمکت بهترین تیم کشور می رسند.بیشترین خدمت را آقای کاشانی به این فرد کرد .

پارسال سه اردوی خارجی برای تیم ترتیب دادند که در تاریخ باشگاه بی سابقه بود،اول در دورتمند اردو زدند، بعد در ترکیه و سپس در دوبی، که همانجا برای شیث رضایی مشکل درست کردند و ...در اغلب سفرهای داخلی و خارجی برای تیم پرواز چارتر گرفتند و ... امسال هم که بخاطر نتایج نیم فصل، اسمش را در کتاب گینس ثبت کردند.

تیم «پول پرستی» ۱۳ بازی مساوی کرده در حالیکه نفرات خوبی در اختیار دارد و در مقایسه با تیمی مثل نفت تهران ،چیزی کمتر ندارد. کعبی، کاظمی،عباسفرد، زارع و .. . اینها نفرات بدی هستند؛ ضمنا نفرات قبلی این تیم هم حفظ شده اند.

طوری حرف می زند که انگار «آلن دلون» است!

دیگر در برابر آقای «پول پرستی» کوتاه نمی آیم.در گذشته اینطور نبود اما این فرد به من ، به خانواده ام و به امواتم توهین کرده است. این فرد مرا تهدید کرده است!این فرد از من شکایت کرده است!اخیرا هم که باردیگر تهدید کرده اگر مایلی کهن جرات دارد اسم مرا ببردو ....در گذشته می گفتم خب این فرد شاگردم بوده و بعنوان معلم کوتاه می آمدم اما اگر از حالا حتی یک کلمه درباره پرسپولیس حرف بزند من هزار کلمه حرف می زنم.این آقا اخیرا در مصاحبه ای گفته که بروید و نوع لباس پوشیدن مایلی کهن را ببینید اما به ایشان می گویم که برود برنامه نود چند سال قبل که دو هفته پیش هم پخش شد را تماشا کند؛ آن برنامه که پلیورش را داخل شلوارش کرده بود.بنده حداقل توانسته ام اندام خودم را در حد نرمال نگه دارم؛ این فرد ظاهرا فکر کرده که «آلن دلون»است!

بعضی ها خیال می کنند چون سوار بنز و پورشه می شوند شخصیت پیدا می کنند، در حالیکه این ماشین ها فقط یک هفته به آدم شخصیت می دهند و وقتی حرف بزنی چهره و شخصیت واقعی ات رو می شود.بنده در سایپا بوده ام و ایشان هم در این باشگاه کار کرده، بروید بپرسید بنده با افراد این باشگاه چگونه برخورد می کردم و ایشان چکار می کرده و ...آقای پول پرستی باید بداند که
اگر برای همه «دایی» است برای من «خاله» است.این آقا باید بداند که مایلی کهن هرچه هست ۳۰سال قبل از او وارد شهر شده است.

K.K.J

عضو جدید
خیلی با مزه است واسه خاطر دخترش رفته قطر چهار ماهه دو میلیارد گرفته یه بی ام و هم گرفته بعد میگی چرا رفتی میگه چون دخترم تنهاست!!! متاسفم برای مجیدی حالم ازش بهم خورد رسما و متاسفم برای عده ای استقلالی که ناصرحجازی و استقلال رو در ماه های اخیر کنار این آدم قرار میدادن ...
می دونید اینکه مجیدی به خاطر پول استقلال رو ول کرد چیز عجیبی نیست قبلا هم اینکارو کرده بود ولی فکر می کردم تو 37 سالگی بیشتر به فکر محبوبیتش باشه تا پولش حیف رایی که بهش تو نظر سنجی دادم ... کجا محبوبی برادر من محبوبیت این نیست که وقتی پیشنهادی نداری استقلال باشی محبوبیت اینه وقتی چنین پیشنهادی بهت شد بگی من استقلالی هستم و نمیرم ... متاسفم برای مجیدی متاسفم برای کسایی که امثال مجیدی رو اسطوره قرار میدن
آقای مجیدی دخترش رو بهانه کرد تا پول عربا رو به جیب بزنه دمت گرم ولی بدون از دل خیلیا رفتی بیرون من یکی داشت باورم میشد که اون سالهای جوونی که واسه پول رفتی امارات دیگه گذشته و الان میشه اسمت رو بازیکن متعصب گذاشت ولی ...
متاسفم که حضورت در استقلال باعث رفتن عشقم پیروز قربانی شد حداقلش اون اگه اندازه تو تاثیرگذار هم نبود تمام عمر ورزشیش رو تو استقلال سپری کرده بود ولی تو نشون دادی لیاقت محبوبیت نداری اه خسته شدم از این بازیکن پرستی چه خبرمونه؟؟؟مگه فرهاد مجیدی و مجتبی جباری استقلال رو استقلال کردن که الان اینارو کنار اسم بزرگ استقلال قرار میدیم؟؟؟ چرا اینقد بی تعصبیم چرا اینطور برخورد می کنیم که مجیدی بشه بت تا با رفتنش اعصابمون بهم بریزه مجیدی هرچقدر برای استقلال بازی کرد پولش رو گرفت وقتی هم یه کی دیگه پول بیشتری بهش نشون داد دم تکون داد و رفت مطمئنم اگه پرسپولیس هم قدرت پرداخت چنین پولی رو داشت استقلال که سهله دخترش رو هم ول میکرد و میرفت پرسپولیس ...
واقعا از شما بعیده!!!! مجیدی یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ استقلال هست و خواهد ماند...به هر دلیلی که رفته باشه حتی اگه به خاطر پول باشه که منطقی ترین دلیله!!!مجیدی کم برای استقلال زحمت نکشیده .....دوست داشتنی ....متعصب....محبوب;)

اخبار

ربات
پرونده چوکای تالش مختومه اعلام شد

پرونده چوکای تالش مختومه اعلام شد

رئیس کمیته انضباطی از مختومه شدن پرونده تیم چوکای تالش خبر داد.

بيشتر...

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا از شما بعیده!!!! مجیدی یکی از محبوب ترین بازیکنان تاریخ استقلال هست و خواهد ماند...به هر دلیلی که رفته باشه حتی اگه به خاطر پول باشه که منطقی ترین دلیله!!!مجیدی کم برای استقلال زحمت نکشیده .....دوست داشتنی ....متعصب....محبوب;)

این نظر کاملا شخصی شماست دوست ِ عزیز نظر هواداران متعصب باشگاه استقلال چیز دیگه ای هست خیلیا بودن که خیلی بیشتر و بهتر برای استقلال زحمت کشیدن که نامشون تو تاریخ باشگاه نرفته حالا شما چون تو این برهه زمانی قرار گرفتی اینطور میگی باید صبر کنی و چند سال دیگه ببینی که مجیدی فقط یه بازیکن زحمتکش و خوب بوده نه متعصب ترین و محبوب ترین ...

bist 20

عضو جدید
بابا فتح ا... زاده گفته که یه قرارداد 4ماهه با الغرافه بسته و بعدش میاد استقلال...
به نظرم که بازیکن با تعصبی هست فرهاد...

اخبار

ربات
مهدوی‌کیا: هیچ‌وقت بازوبند کاپیتانی را نمی‌بندم

مهدوی‌کیا: هیچ‌وقت بازوبند کاپیتانی را نمی‌بندم

بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خاطره خوبی از بازوبند کاپیتانی ندارم و هیچ وقت بازوبند نمی‌بندم.

بيشتر...

اخبار

ربات
پرسپولیس از مایلی كهن شکایت کرد!‌

پرسپولیس از مایلی كهن شکایت کرد!‌

باشگاه پرسپولیس به دلیل صحبت‌های محمد مایلی كهن در مورد مدیریت باشگاه، از وی شكایت كرد.

بيشتر...

اخبار

ربات
پاسخ طعنه‌آمیز دایی به مایلی‌کهن؛هروقت بی‌کار می‌شود مصاحبه می‌کند

پاسخ طعنه‌آمیز دایی به مایلی‌کهن؛هروقت بی‌کار می‌شود مصاحبه می‌کند

علی دایی بدون این‌که توجهی به حرف‌های مایلی‌کهن داشته باشد، در فکر آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر است.

بيشتر...

Sarp

مدیر بازنشسته
صدای آزاردهنده"بوق" و مدیرعاملی که دروغ گفت/ حکم جلب یک پرسپولیسی

صدای آزاردهنده"بوق" و مدیرعاملی که دروغ گفت/ حکم جلب یک پرسپولیسی

دومین قسمت از افشاگری اهالی فوتبال در مورد دلالی در این رشته پرطرفدار در شرایطی دوشنبه شب روی آنتن نود رفت که این بار هم نامی از افراد سودجو برده نشد تا همچنان با صدای آزار دهنده آقای "بوق" بینندگان از شنیدن تمام واقعیات محروم شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه دوشنبه شب نود در شرایطی روی آنتن رفت که عادل فردوسی پور پس از پشت سرگذاشتن یک بیماری سخت که کار او را به بیمارستان هم کشانده بود، با دعوت از علیرضا علیپور دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای به کالبدشکافی زوایای جدیدی از فساد در فوتبال ایران پرداخت.

هر چند بیشتر زمان این برنامه به گفتگو با مال باختگان و بازیکنان ضرر کرده از دلال‌ها اختصاص داشت اما در یکی از بخش‌های ابتدایی این برنامه به آخرین وضعیت باشگاه استقلال پرداخته شد که به همین خاطر علی فتح الله زاده مدیر شوخ طبع این باشگاه روی خط تلفنی آمد و ضمن ارائه توضیحاتی در مورد وضعیت آبی پوشان به عادل فردوسی‌پور توصیه کرد که نرود فرمژه بخرد و موهایش را فرمژه کند!

فتح الله زاده که نشان داده تبحر خاصی در طفره رفتن در مورد پاسخگویی به اتفاقات ناخوشایند باشگاهش دارد زمانی که با پرسشی در مورد تکلیف نهایی جاسم کرار مواجه شد برگزاری نشست با حضور مجتبی جباری را تکذیب کرد. این در حالی بود که عادل فردوسی پور با استناد به خبر خبرگزاری مهر مبنی بر حضور جباری در این نشست از مدیرعامل استقلال خواست با این بازیکن سالاری‌ها برخورد کند اما فتح الله زاده تاکید کرد که جباری در آن جلسه نبوده و اگر کسی ثابت کند که جباری چه زمانی در آن جلسه بوده استعفا خواهد کرد.

مدیرعامل استقلال که ابتدا منکر دخالت بازیکنان در مورد تصمیم گیری برای بازگشت جاسم کرار شده بود در فاصله زمانی کوتاهی حرف ابتدایی‌اش را نقض کرد و گفت با سه بازیکن استقلال برای بازگشت کرار گفتگو کرده است.

در ادامه برنامه دوشنبه شب نود بازهم مثل هفته گذشته صحبت‌های زیادی از بازیکنان مختلف در مورد شیوه‌های اخاذی دلال‌ها مطرح شد که بی شباهت به صحبت‌های قبلی نبود. علیپور نیز که با پرونده‌های بسیاری به برنامه نود آمده بود و البته وقت هم برای پرداختن به همه آنها کم آورد، پس از پخش این مصاحبه‌ها توضیحاتی را در مورد آنها مطرح می‌کرد و قول می‌داد که تا انتها حامیان بازیکنان مال باخته باشد.

در بخشی از افشاگری در مورد دلال‌ها پای مدیران برخی باشگاه‌ها نیز به میدان آمد که هر چند نامی از فردی برده نشد اما صحبت‌هایی که بازیکنان انجام می‌دادند به خوبی مشخص بود که برخی مدیران نیز در این فساد بزرگ نقش غیرقابل انکاری دارند. البته در این میان صحبت‌های برخی بازیکنان مال باخته حاکی از این بود که یک مدیرعامل در دفاعیات خود دروغ گفته و مدارک بازیکنان تحت قرارداد خود را جعل می‌کرده است.

مهرداد امیدی، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی هم به عنوان مهمان تلفنی برنامه در مورد گزارش‌هایی که به این نهاد رسیده توضیحاتی را ارائه و تاکید کرد که در چند ماه اخیر دو مورد از این گزارش‌ها منجر به بازداشت افراد سودجو در دو استان شده است که پرونده‌های آنها در جریان است. او ابراز امیدواری کرد که برای مبارزه با دلال‌ها در فوتبال ایران همه از حوزه حرف خارج شوند و به سمت عمل حرکت کنند.

در این برنامه همچنین صحبت‌های برخی بینندگان نیز پخش شد که یکی از آنها از مسئولان انتقاد کرد که چرا برای برخورد با دلال‌ها و فساد در فوتبال سراغ دانه ریزها می‌روند و با دانه درشت‌ها کاری ندارند. البته علیپور از کسانی که در این زمینه اطلاعات بیشتری دارند خواست تا به هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای گزارش کنند.

مهدی حق جویی یکی از بازیکنانی که قبلا در مورد اتفاقاتی که برایش افتاده بود دست به افشاگری زده بود در این برنامه روی خط آمد و گفت پس از آنکه در برنامه 90 دست به افشاگری علیه دلال‌ها زده است او را تهدید کرده‌اند که هر وقت می‌خواستی استارت بزنی منتظر باشد تا با ماشینت روی هوا بروی! او البته به رد پای یکی از مسئولان در حمایت از یک دلال اشاره کرد و با بیان اینکه دیگر جرات نمی‌کند نام کسی را بیاورد گفت که او یکی از مسئولان رده بالاست!

در این برنامه همچنین صحبت‌های دو دلال بزرگ فوتبال ایران نیز در شرایطی پخش شد که صورت آنها را شطرنجی کرده بودند. این دو به برخی کارهایی که در فوتبال ایران انجام داده بودند اعتراف کردند و البته پای برخی مدیران را هم به میان کشیدند. یکی از این دلال‌ها به مدیرعامل تیم شمالی اشاره کرد که حاضر بوده برای هشت بازی باقیمانده تیمش در لیگ دسته اول 800 میلیون تومان هزینه کند تا این تیم به لیگ برتر صعود کند.

علیپور در مورد پرونده‌ای که هفته گذشته در مورد یکی از بازیکنان پیشین پرسپولیس رونمایی شد خبر داد که حکم جلب وی روز دوشنبه 12 دی‌ماه صادر شده و این پیشکسوت را بازداشت خواهند کرد. این در حالی بود که حمید روزبهانی که صحبت‌های او در این برنامه پخش شد تاکید کرد همه کارهایی که انجام داده است قانونی بوده و هیچ قولی به آن بازیکن نداده است.

در برنامه دوشنبه شب نود بخش‌های زیادی از فساد در فوتبال ایران رونمایی شد که البته همه اهالی فوتبال از آنها خبر دارند و حتی مسئولان فدراسیون فوتبال نیز به خوبی می‌دانند چه اتفاقاتی در این رشته پرطرفدار رخ می‌دهد اما ظاهرا هیچ همتی برای ریشه کنی این پدیده شوم وجود ندارد و برخی دلالان همچنان با خیالی آسوده کار می‌کنند، نتیجه بازی تغییر می‌دهند، بازیکن و داور می‌خرند و البته مدیرانی هم هستند که دست‌شان با این دلال‌ها در یک کاسه است و از کیسه دولت پول خرج می‌کنند تا همچنان مدیرعامل بمانند و البته جیب‌شان پرشود!
تاریخ انتشار، تهران: ۰۳:۱۵ , ۱۳۹۰/۱۰/۱۳

http://www.mehrnews.ir/NewsPrint.aspx?NewsID=1499801

اخبار

ربات
ثابت کنند فوتبال را کنار می‌گذارم

ثابت کنند فوتبال را کنار می‌گذارم

سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شیراز پاسخ اتهاماتی که در برنامه ۹۰ علیه او مطرح شد را داد و گفت: من در منجلاب فسادی که در فوتبال ایران وجود دارد، پاکم و سالم کار می‌کنم.

بيشتر...

اخبار

ربات
باشگاه استقلال رضایتنامه کرار را صادر کرد

باشگاه استقلال رضایتنامه کرار را صادر کرد

رئیس هیئت موسسین باشگاه شاهین بوشهر با اعلام اینکه باشگاه استقلال رضایتنامه جاسم کرار را صادر کرده است، گفت: با حضور افراشته در محل باشگاه استقلال و مذاکره وی با فتح الله زاده شرط بازی نکردن کرار در فینال جام حذفی منتفی شد.

بيشتر...

اخبار

ربات
دنیزلی: برای رسیدن به پرسپولیس ایده‌آل ۵ هفته زمان می‌خواهم

دنیزلی: برای رسیدن به پرسپولیس ایده‌آل ۵ هفته زمان می‌خواهم

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای رسیدن به پرسپولیس ایده‌آل به ۵ هفته زمان نیاز دارم.

بيشتر...

اخبار

ربات
تساوی تراکتورسازی و صبا، شکست شاهین و توقف سایپا

تساوی تراکتورسازی و صبا، شکست شاهین و توقف سایپا

در سه دیدار همزمان از هفته هجدهم تراکتورسازی متوقف شد، فولاد در بوشهر شاهین را برد و سایپا برابر آخرین تیم جدول به تساوی رسید.

بيشتر...

اخبار

ربات
پرسپولیس ـ استقلال ۱۴ بهمن در ورزشگاه آزادی

پرسپولیس ـ استقلال ۱۴ بهمن در ورزشگاه آزادی

دربی ۷۴ پایتخت ۱۴ بهمن در چارچوب هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتبال برگزار می‌شود.

بيشتر...

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بسم الله الرحمن الرحیم؛ غلط می‌کنه!!!

بسم الله الرحمن الرحیم؛ غلط می‌کنه!!!

و باز هم عمو فیروز!!!!!:w26:
خبرنگاران بوشهری از بی‌نظمی‌های سابقه دار ستار زارع در این تیم می‌پرسیدند واینکه فصل قبل این بازیکن بار‌ها وبار‌ها در تمرینات غایب بود و هیچ‌گاه هم تنبیه شد. اواسط کنفرانس بعد از بازی با فولادبود که بحث به ستار کشیده شد وقتی سئوالات شدت گرفت وگفته شد او مکرر بی‌انضباطی می‌کند با او چه می‌کنید؟
فیروز آب دهانش را قورت داد وگفت: بسم الله الرحمن الرحیم، غلط می‌کنه! این اظهار نظر قهقهه همه را به دنبال داشت!

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از این سوتی ها تو فوتبال ما کم نیست ...
برین فوتبال باشگاه هایی مثل رئال و بارسلون رو ببنین و لذت ببرید .

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
AFC موافقت كرد: تغيير زمان بازي استقلال - ذوب‌آهن

AFC موافقت كرد: تغيير زمان بازي استقلال - ذوب‌آهن

AFC موافقت كرد:

تغيير زمان بازي استقلال - ذوب‌آهن

جام جم آنلاين: ريیس سازمان لیگ برتر ضمن اعلام اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا با برگزاری پیش از موعد دیدار پلی آف لیگ قهرمانان آسیا بین تیم‌های ایرانی استقلال و ذوب‌آهن موافقت کرده است، گفت: با توجه به این موافقت دربی 74 یک روز زودتر برگزار خواهد شد.

عزیز محمدی در خصوص تغییر زمان دربی 74 گفت: با توجه به اینکه فدراسیون فوتبال ایران از کنفدراسیون فوتبال آسیا تقاضا کرده بود که به دلیل برگزاری مراسم گرامیداشت 22 بهمن دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و ذوب آهن درپلی آف لیگ قهرمانان آسیا یک روز زودتر یعنی 21 بهمن برگزار شود،AFC با این درخواست فدراسیون فوتبال ایران موافقت کرد.
وی در همین خصوص افزود: با توجه به اینکه بازی پلی آف یک روز زودتر برگزار می شود بنابراین بازی استقلال در رقابت‌های لیگ برتر یک روز زودتر برگزار می‌شود یعنی به جای 18 بهمن در تاریخ 17 بهمن انجام می شود.
ريیس سازمان لیگ برتر در خصوص تغییر تاریخ دیدار تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: بالطبع با توجه به تغییرات اعمال شده در تاریخ بازی‌ها که به آن اشاره کردم، به احتمال زیاد دربی 74 نیز یک روز زودتر برگزار می شود یعنی این بازی به جای جمعه 14 بهمن در روز پنجشنبه 13 بهمن برگزار می شود.
وی با تایید اینکه البته با این تغییرات احتمالی زمان برگزاری فینال جام حذفی تغییر نخواهد کرد، گفت: در حال حاضر در حال بررسی این موضوع در سازمان لیگ هستیم و تا بعدازظهر شنبه تکلیف نهایی تغییر زمان دربی مشخص می شود.(مهر)

BaBak.Turk

اخراجی موقت
تراکتورسل» به بازار می آید!

تراکتورسل» به بازار می آید!

[h=2]باشگاه تراکتورسازی تبریز از امضای توافق نامه ویژه ای میان این باشگاه و شرکت همراه اول برای تولید یک سیمکارت جدید و البته مختص هواداران تیم تبریزی خبر داد![/h]سایت گل- بر اساس اخبار منتشر شتده، با توجه به توافقات انجام شده با شرکت ارتباطات سیار(همراه اول)، بزودی محصول جدیدی با نام تراکتورسل به صورت سیم کارت به بازار عرضه خواهد شد.
هدف از اجرای این طرح ارائه خدمات به هواداران و علاقمندان ترکتورسازی است. تراکتورسل دارای امتیازات فراوانی است که بزودی اعلام خواهد شد. این سیمکارت قطعا با فروش فراوانی در آذربایجان شرقی مواجه خواهد شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برنامه هفته‌های بیست و دوم تا بیست و ششم/ اعلام زمان دربی‌های تهران و تبریز

سازمان لیگ برتر برنامه هفته‌های بیست و دوم تا بیست و ششم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد که براین اساس دربی تبریز روز پنجم و دربی تهران روز سیزدهم بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، سازمان لیگ برتر برنامه هفته‌های بیست و دوم تا بیست و ششم یازدهمین دوره رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور را اعلام کرد که براین اساس دربی تبریز روز چهارشنبه پنجم بهمن‌ماه برگزار می‌شود. همچنین دیدار حساس تیم‌های استقلال برابر تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن اصفهان روز نهم بهمن‌ماه انجام می‌شود. دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس ساعت 18 روز سیزدهم بهمن‌ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

- برنامه کامل دیدارهای هفته‌های بیست و دوم تا بیست و ششم به شرح زیر است:
هفته بیست و دوم:
چهارشنبه - 5/11/90
* ذوب‌آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی، ساعت 15:30، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
* صبای قم - شاهین بوشهر، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* فجرسپاسی شیراز - مس کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
* نفت تهران - سپاهان اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه دستگردی تهران
* داماش گیلان - سایپای البرز، ساعت 15:30، ورزشگاه عضدی رشت
* شهرداری تبریز - تراکتورسازی تبریز، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* مس سرچشمه کرمان - راه‌آهن شهرری، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* صنعت نفت آبادان - پرسپولیس، ساعت 15:30، ورزشگاه تختی آبادان
* استقلال - فولادخوزستان، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران
هفته بیست و سوم:
یکشنبه - 9/11/90
* مس کرمان - داماش گیلان، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* سپاهان اصفهان - فجرسپاسی شیراز، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب‌آهن فولادشهر اصفهان
* ملوان بندرانزلی - صبای قم، ساعت 15:30، ورزشگاه تختی انزلی
* راه‌آهن شهرری - شهرداری تبریز، ساعت 15:30، ورزشگاه اکباتان تهران
* سایپای البرز - نفت تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه انقلاب کرج
* تراکتورسازی تبریز - استقلال تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* فولاد خوزستان - صنعت نفت آبادان، ساعت 16، ورزشگاه تختی اهواز
* شاهین بوشهر - مس سرچشمه کرمان ساعت 16، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر
* پرسپولیس - ذوب‌آهن اصفهان، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران

هفته بیست و چهارم:
پنجشنبه - 13/11/90
* مس کرمان - سایپای البرز، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* صبای قم - مس سرچشمه کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* ذوب‌آهن اصفهان - شاهین بوشهر، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر اصفهان
* استقلال - پرسپولیس، ساعت 18، ورزشگاه آزادی تهران
جمعه - 14/11/90
* داماش گیلان - سپاهان اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید عضدی رشت
* نفت تهران - تراکتورسازی تبریز، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید دستگردی تهران
* فجرسپاسی شیراز - راه آهن شهرری، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
* شهرداری تبریز - فولاد خوزستان، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* صنعت نفت آبادان - ملوان بندرانزلی، ساعت 16، ورزشگاه تختی آبادان
هفته بیست و پنجم:
دوشنبه - 17/11/90
* مس سرچشمه کرمان - ذوب‌آهن اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
* سایپای البرز - استقلال تهران، ساعت 17، ورزشگاه تختی تهران
سه‌شنبه - 18/11/90
* پرسپولیس - فجرسپاسی شیراز، ساعت 17، ورزشگاه آزادی تهران
* شاهین بوشهر - شهرداری تبریز، ساعت 17، ورزشگاه شهیدبهشتی بوشهر
چهارشنبه - 19/11/90
* ملوان بندرانزلی - نفت تهران، ساعت 15:30، ورزشگاه تختی بندرانزلی
* سپاهان اصفهان - مس کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر اصفهان
* تراکتورسازی تبریز - صنعت نفت آبادان، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز
پنجشنبه - 20/11/90
* راه‌آهن شهرری - داماش گیلان، ساعت 15:30، ورزشگاه اکباتان تهران
* فولاد خوزستان - صبای قم، ساعت 16، ورزشگاه تختی اهواز

هفته بیست و ششم:
سه شنبه - 25/11/90
* شهرداری تبریز - مس سرچشمه کرمان، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* سپاهان اصفهان - سایپا البرز، ساعت 15:30، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر اصفهان
* نفت تهران - ذوب‌آهن اصفهان، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید دستگردی تهران
* صنعت نفت آبادان - راه آهن شهرری، ساعت 16، ورزشگاه تختی آبادان
* استقلال تهران - ملوان بندرانزلی، ساعت 17:15، ورزشگاه آزادی تهران
چهارشنبه - 26/11/90
* صبای قم - پرسپولیس، ساعت 15:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم
* داماش گیلان - شاهین بوشهر، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید عضدی رشت
* فجرسپاسی شیراز - فولاد خوزستان، ساعت 15:30، ورزشگاه حافظیه شیراز
* مس کرمان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 15:30، ورزشگاه شهید باهنر کرمان

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطف های بی پایان سازمان لیگ به استقلال همچنان ادامه دارد ....

لطف های بی پایان سازمان لیگ به استقلال همچنان ادامه دارد ....

دو هفته پیش علی کریمی پس از پایان جلسه کمیته انضباطی گفت آقای عزیزمحمدی زحمت های زیادی برای فوتبال کشیده و انسان خیرّ و نیکوکاری است!

چشمان همه از تعجب بیرون زد اما طولی نکشید که حقیقت ماجرا بر همگان آشکار شد. استقلال مهرکرج را در یک هشتم پایانی جام حذفی با یک گل از پیش رو برداشته بود و پرسپولیس هم با زحمت توانسته بود از سد ذوب آهن بگذرد تا دربی جام حذفی در مرحله یک چهارم پایانی شکل گیرد. در حالی که کمتر از یک ماه قبل دربی هفتاد و دوم برگزار شده بود ، در جام حذفی دربی غیر منتظره 73 شکل گرفت و پرسپولیسی ها با لشکری از محروم و مصدوم به این مسابقه رسیدند.
مدیریت پرسپولیس عزم خود را جزم کرده بود با جذب مربی و بازیکنان جدید در نیم فصل حضور قدرتمندی در ادامه مسابقات حذفی و لیگ برتر داشته باشد. اما در شرایطی که این تیم خود را آماده بازی با راه آهن در لیگ برتر می کرد ناگهان برنامه جدید اعلام شد و برای اولین بار طی سالیان اخیر مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی در حالی به جای هفته هفدهم لیگ برتر برگزار شد که کمتر از نیمی از مسابقات لیگ انجام شده بود. رویانیان و استیلی به سازمان لیگ رفتند و هرچه دلیل آوردند اثر نکرد و سازمان لیگ حرف خود را به کرسی نشاند. عزیزمحمدی می گفت سال های قبل که فینال جام حذفی در اردیبهشت و خرداد ماه برگزار شده مورد اعتراض مدعیان قرار گرفته و الا و بلا قهرمان این دوره باید تا بهمن ماه مشخص شود.
پرسپولیس تنها جام باقی مانده را با پافشاری سازمان لیگ از دست داد و دوباره به عرصه رقابت در لیگ برتر بازگشت. این بار پرسپولیسی ها با آمادگی بهتری خود را مهیای برگزاری دربی 74 می کردند که خبر رسید تیم های سید سوم و چهارم نماینده ایران برای راهیابی به مسابقات آسیایی باید یک مسابقه مقدماتی برگزار کنند. روی ناخوش فوتبال برای اولین بار به آبی های پایتخت هم رو کرد و این تیم باید در شرایط سختی به مصاف شاهین در فینال جام حذفی و پرسپولیس در لیگ برتر می رفت. سازمان لیگ که طاقت دیدن این همه سختی را نداشت به صرافت افتاد هر طور شده شرایط را برای دردانه اش بهبود ببخشد. ابتدا خبر از لغو مسابقه هفته بیست و سوم استقلال برابر تراکتورسازی دادند تا بدون برگزاری مسابقه هفته 23 لیگ این تیم بازی هفته 24 برابر پرسپولیس را با آسودگی خاطر برگزار کند!
سر و شکل تصمیم آن قدر نازیبا بود که خود سازمان لیگی ها را هم به شک انداخت و این بار از کیسه تصمیمات عجیب خود لغو حساس ترین مسابقه استقلال در بهمن ماه را بیرون آوردند. فینال جام حذفی به اسفندماه موکول شد تا هیچ گونه خطری کسب جام آبی های پایتخت را تهدید نکند و دربی 74 نیز در کمال آرامش برای این تیم برگزار شود. حالا این تیم بدون دغدغه ابتدا مسابقات مقدماتی آسیا و دربی خود را برگزار خواهد کرد و پس از رسیدن مصدومین و خارجی های تازه وارد برگزار کننده فینال جام حذفی خواهد بود. مسابقاتی که قرار بود تا وقتی پرسپولیس در آن هست به سریع ترین شکل ممکن برگزار شده و به پایان برسد. کوچکترین امکان جابجایی در آن وجود نداشت اما زمانی که تمام مدعیان کنار رفتند و استقلال ماند و لقمه آماده اش ، تمام قواعد و پافشاری ها به طرفه العینی در هم پیچیده شد تا کوچکترین مانعی در مسیر رسیدن آبی ها به اولین جام پس از سه سال ناکامی پدیدار نشود. همان گونه که از مرحله اول تا مسابقه آخر حتی یک تیم نیز در زمین اختصاصی خود از استقلالی ها میزبانی نکرد!
به هر حال ما هم به نتیجه ای جز آن که کاپیتان پرسپولیس به آن پی برده نمی رسیم و همان گونه که علی کریمی گفت عزیزمحمدی انسان بسیار خیّر و نیکوکاری است و انصاف نیست آبی های پایتخت سال ها بدون جام بمانند و خیری از این مواهب زمینی نبینند!

مرجع خبری پرسپولیس

من نمیخوام حذف پرسپولیسو توجیه کنم ، فقط میخوام ببینم دوستان استقلالی اینبار چجوری این لطف اقای عزیز محمدی رو توجیه میکنن ؟!

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بری بالا
بیای پایین

استقلال سرور پرسپولیسه.
حواستون باشه آخه ته جدول در انتظارتونه....

اخبار

ربات
حجازی: مصدومیت‌ها استقلال را ضعیف کرده است

حجازی: مصدومیت‌ها استقلال را ضعیف کرده است

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: مصدومیت‌ها استقلال را ضعیف کرده است.

بيشتر...

اخبار

ربات
همبازی جدید مجیدی از آنژی آمد

همبازی جدید مجیدی از آنژی آمد

مهاجم جدید تیم آنژی روسیه به جمع بازیکنان الغرافه پیوست.

بيشتر...

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
دو هفته پیش علی کریمی پس از پایان جلسه کمیته انضباطی گفت آقای عزیزمحمدی زحمت های زیادی برای فوتبال کشیده و انسان خیرّ و نیکوکاری است!

چشمان همه از تعجب بیرون زد اما طولی نکشید که حقیقت ماجرا بر همگان آشکار شد. استقلال مهرکرج را در یک هشتم پایانی جام حذفی با یک گل از پیش رو برداشته بود و پرسپولیس هم با زحمت توانسته بود از سد ذوب آهن بگذرد تا دربی جام حذفی در مرحله یک چهارم پایانی شکل گیرد. در حالی که کمتر از یک ماه قبل دربی هفتاد و دوم برگزار شده بود ، در جام حذفی دربی غیر منتظره 73 شکل گرفت و پرسپولیسی ها با لشکری از محروم و مصدوم به این مسابقه رسیدند.
مدیریت پرسپولیس عزم خود را جزم کرده بود با جذب مربی و بازیکنان جدید در نیم فصل حضور قدرتمندی در ادامه مسابقات حذفی و لیگ برتر داشته باشد. اما در شرایطی که این تیم خود را آماده بازی با راه آهن در لیگ برتر می کرد ناگهان برنامه جدید اعلام شد و برای اولین بار طی سالیان اخیر مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی در حالی به جای هفته هفدهم لیگ برتر برگزار شد که کمتر از نیمی از مسابقات لیگ انجام شده بود. رویانیان و استیلی به سازمان لیگ رفتند و هرچه دلیل آوردند اثر نکرد و سازمان لیگ حرف خود را به کرسی نشاند. عزیزمحمدی می گفت سال های قبل که فینال جام حذفی در اردیبهشت و خرداد ماه برگزار شده مورد اعتراض مدعیان قرار گرفته و الا و بلا قهرمان این دوره باید تا بهمن ماه مشخص شود.
پرسپولیس تنها جام باقی مانده را با پافشاری سازمان لیگ از دست داد و دوباره به عرصه رقابت در لیگ برتر بازگشت. این بار پرسپولیسی ها با آمادگی بهتری خود را مهیای برگزاری دربی 74 می کردند که خبر رسید تیم های سید سوم و چهارم نماینده ایران برای راهیابی به مسابقات آسیایی باید یک مسابقه مقدماتی برگزار کنند. روی ناخوش فوتبال برای اولین بار به آبی های پایتخت هم رو کرد و این تیم باید در شرایط سختی به مصاف شاهین در فینال جام حذفی و پرسپولیس در لیگ برتر می رفت. سازمان لیگ که طاقت دیدن این همه سختی را نداشت به صرافت افتاد هر طور شده شرایط را برای دردانه اش بهبود ببخشد. ابتدا خبر از لغو مسابقه هفته بیست و سوم استقلال برابر تراکتورسازی دادند تا بدون برگزاری مسابقه هفته 23 لیگ این تیم بازی هفته 24 برابر پرسپولیس را با آسودگی خاطر برگزار کند!
سر و شکل تصمیم آن قدر نازیبا بود که خود سازمان لیگی ها را هم به شک انداخت و این بار از کیسه تصمیمات عجیب خود لغو حساس ترین مسابقه استقلال در بهمن ماه را بیرون آوردند. فینال جام حذفی به اسفندماه موکول شد تا هیچ گونه خطری کسب جام آبی های پایتخت را تهدید نکند و دربی 74 نیز در کمال آرامش برای این تیم برگزار شود. حالا این تیم بدون دغدغه ابتدا مسابقات مقدماتی آسیا و دربی خود را برگزار خواهد کرد و پس از رسیدن مصدومین و خارجی های تازه وارد برگزار کننده فینال جام حذفی خواهد بود. مسابقاتی که قرار بود تا وقتی پرسپولیس در آن هست به سریع ترین شکل ممکن برگزار شده و به پایان برسد. کوچکترین امکان جابجایی در آن وجود نداشت اما زمانی که تمام مدعیان کنار رفتند و استقلال ماند و لقمه آماده اش ، تمام قواعد و پافشاری ها به طرفه العینی در هم پیچیده شد تا کوچکترین مانعی در مسیر رسیدن آبی ها به اولین جام پس از سه سال ناکامی پدیدار نشود. همان گونه که از مرحله اول تا مسابقه آخر حتی یک تیم نیز در زمین اختصاصی خود از استقلالی ها میزبانی نکرد!
به هر حال ما هم به نتیجه ای جز آن که کاپیتان پرسپولیس به آن پی برده نمی رسیم و همان گونه که علی کریمی گفت عزیزمحمدی انسان بسیار خیّر و نیکوکاری است و انصاف نیست آبی های پایتخت سال ها بدون جام بمانند و خیری از این مواهب زمینی نبینند!

مرجع خبری پرسپولیس

من نمیخوام حذف پرسپولیسو توجیه کنم ، فقط میخوام ببینم دوستان استقلالی اینبار چجوری این لطف اقای عزیز محمدی رو توجیه میکنن ؟!

سلام
من منکر این قضیه نیستم که سازمان لیگ برای استقلال پارتی بازی می کنه
ولی ایت اتفاق برای پرسپولیس هم همیشه بوده، در واقع دو تیم بزرگ پایتخت معمولا حساب ویژه ای توی فدراسیون دارند
این ها رو بگذارید به پای مدیریت سال های سال پرسپولیسی ها بر فدراسیون، که آخرینش دادکان بود و اون روزها همه این اتفاق ها به سود شما رقم می خورد

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گر صبر کنی
به اونجا هم میرسیم.
ولی واسه 45دقیقه امسال از تیم 18 جدول عقب افتادین و به اعماق جدول نفوذ کردین.
حواستون باشه با ته جدول زیاد فاصله ندارین...
از این موارد زیاد داشتیم گل پسر
ما به اعماق جدول نفوذ کردیم شما به لیگ دو
تا بوده چنین بوده بیخیال الان
برین بالا بیان پایین 6 تایی هستین دیگه شب خوش

esmaeili60

عضو جدید
کاربر ممتاز
نامه دادکان به فیفا فوتبال ایران را تعلیق کرد ---افشا گری بولتن نیوز پس از 6 سال

نامه دادکان به فیفا فوتبال ایران را تعلیق کرد ---افشا گری بولتن نیوز پس از 6 سال

این روزها که فدراسیون فوتبال ایران وضعیت نامتوازنی دارد هر کسی سعی می کند بنحوی خود را مطرح کرده و از افتخارات نداشته صحبت و با احساسات و افکار عمومی بازی کنند بدون اینکه سابقه فعالیت های گذشته خود را بازنگری نمایند.

آقای محمد دادکان پس از آنکه رئیس وقت سازمان تربیت بدنی برای دیدن مسابقات جام جهانی آلمان به این کشور سفر کرده بود وبه دنبال برخورد سرد و خصمانه آقای دادکان با رئیس وقت سازمان تربیت بدنی و پیامدهای این سفر، باعث جدایی آقای دادکان از بدنه فوتبال ایران شد و این موضوع به روابط آقای محمدعلی آبادی رئیس وقت سازمان تربیت بدنی و آقای دادکان بر می گردد نه منافع و مصالح کشور.

اما هرگونه اختلاف و تشتت آرایی مربوط به موضوعات داخلی کشور می شود و این اختلافات ربطی به فیفا و دیگر تشکل های خارجی ندارد.
اما انچه موجب شد فیفا در یک اقدام غیر اخلاقی و غیر حقوقی فوتبال ایران را به بهانه دخالت دولت در امور فوتبال بمدت 5/1 سال تعلیق نماید این بود که آقایان صفایی فراهانی و خبیری را بهمراه چند تن دیگر مسئول فوتبال ایران بعنوان کمیته انتقالی برای مدیریت و سرپرستی فوتبال ایران برگزیدند.

محمد دادکان که ریاست وقت فدراسیون فوتبال ایران را برعهده داشت پس از کنارگیری، نامه ای به اصطلاح محرمانه برای فیفا ارسال میدارد و در این نامه به نحوه برکناری خود و همچنین دخالت دولت ! در امور فدراسیون فوتبال ایران اعتراض شدید می نماید و همزمان مدارک و مستنداتی که یک سری اسناد داخلی فدراسیون فوتبال بوده و یک سری بریده جراید روزنامه های ایران را برای آقای جرمی والکه دبیرکل فیفا ارسال داشته و او را در جریان اوضاع فدراسیون فوتبال ایران قرار می دهد که می خواهد به آنها ثابت نماید که در فوتبال ایران دولت جمهوری اسلامی ایران در امور فدراسیون دخالت می کند و مانع انتخابات سالم و همچنین ایجاد دمکراسی در فوتبال می شود.

این ادعای واهی و ساختگی آقای دادکان بعنوان رئیس وقت فدراسیون فوتبال که برای فیفا ارسال می گردد باعث گستاخی و جسارت فیفا نسبت به فدراسیون فوتبال کشورمان شده است.

فیفا هم با توسل به نامه آقای دادکان بعنوان رئیس وقت فدراسیون فوتبال در اقدامی غیر مترقبه و خلاف مقررات و اساسنامه فیفا اقدام به تعلیق 5/1 ساله فوتبال ایران نموده و شرایط را بنحوی به پیش بردند که بدلیل واهی اصلاح اساسنامه، آقای صفایی فراهانی و دادکان بیشترین امتیاز را از این اقدام برای خود کسب کردند

آقای دادکان که نقش اصلی را در پرونده اقای برانکو ایوانکویچ سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران داشته و در کنار قرار داد یک تعهد نامه هم به او داده که او بر اساس آن به فیفا شکایت نمود و باعث گردید که مبلغ 640000 دلار از اموال فدراسیون فوتبال ایران که بابت پروژه گل و پروژه FAP قرار بوده فیفا به ایران پرداخت نماید از این مبلغ کسر کردند. این درحالی بود که حتی آقای دادکان بعنوان رئیس فدراسیون فوتبال مبلغ مالیات بر در آمد و همچنین مالیات های دیگر که با اتباع خارجی که در ایران کار می کنند و تعلق می گیرد را در قرار داد لحاظ نکرده بود و آقای برانکو میلیونها دلار از اموال بیت المال را بدون اینکه حتی یک ریال مالیات به کشور پرداخت کنند را بالا کشید