مهریه!

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من مهریه باید این باشه نصف دارایی مرد چه ملک و چه ماشین و یا موجودی بانکی هر چقدر که باشه,کم یا زیاد باید به زن برسه و چه خوبه که مرد این مهریه رو بدون اینکه زن چیزی بهش بگه در طول زندگی ای که با هم میکنن بهش بده. البته می تونه زرنگی کنه و مثلا موقع تولد همسرش ماشین بخره و بزنه به نامش,اینطوری هم میشه گفت مهریه داده هم از دادن کادوی تولد قصر(نمیدونم درست نوشتم یا نه :que:) در رفته:smile:

arman_20

عضو جدید
چند مدت پیش جشن نامزدی اشنایی رفتم . دختره 1369 تا سکه زده بود .
به عموی داماد که دوست صمیمیم بود گفتم بعد جشن بهش بگو فلانی گفت خاک تو سرت با این زن گرفتنت .
.................
من واقعا نمیدونم این رفتار های عجیب غریب که دختر پسرا انجام میدن از کجاشون در میارن

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا به مهریه به عنوان یه پشت وانه برای زن نگاه نمی کنید
مهریه می تونه یک زندگی حداقالی رو برای زن ایجاد کنه

و وقتی مهریه معقول باشه (در حد خانوم بسته به کمالاتشون (شاید بشه این جمله رو قشنگ تر گفت!)) قطعا اون بابا فکر نمی کنه که اینو داره می خره
+
مهریه قابل گرفتن در لحظه اس به شرطی که معقول باشه (همون در حد خانومه)

ولی اگه معقول نباشه الکی پاین یا بالا باشه کی داده کی گرفته اس (طرف میره زندان یا می زنه خانومه رو با ماشین زیر می گیره که مهریه نده)

این وسط حق حصانت می مونه ( چقدر اینا وقت گذاشتن سرمایه گذاشتن انرژی گذاشتن صاحب بچه شدن حالا هم که دارن جدا میشن ) چطور ممکنه به این نتیجه برسن که این همه عمرشونو تلف نکردن با گرفتن بچه که یه جوری ....

کلا همش یه جورایی به صرر مرده فقط این تیکش خوبه

که اینم اگه یک مقدار بیشتر دنبال دلیلش بگردید می بینید که بچه نیاز به پدر داره برای تربیت شدن برای بزرگ شدن عاقل شدن و....

و در 7 سال اولیه زندگیش که نیاز به مهربانی و لطافت مادر داره قانون حصانت رو به مادر میده و.....

این کل کل کلش بود

اگه قانع نمی شید بهتر یکم در مورد نیاز های کودک بعد از 7 سالگی مطالعه کنید و....

====================

sage007

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا به مهریه به عنوان یه پشت وانه برای زن نگاه نمی کنید
مهریه می تونه یک زندگی حداقالی رو برای زن ایجاد کنه

و وقتی مهریه معقول باشه (در حد خانوم بسته به کمالاتشون (شاید بشه این جمله رو قشنگ تر گفت!)) قطعا اون بابا فکر نمی کنه که اینو داره می خره
+
مهریه قابل گرفتن در لحظه اس به شرطی که معقول باشه (همون در حد خانومه)

ولی اگه معقول نباشه الکی پاین یا بالا باشه کی داده کی گرفته اس (طرف میره زندان یا می زنه خانومه رو با ماشین زیر می گیره که مهریه نده)

این وسط حق حصانت می مونه ( چقدر اینا وقت گذاشتن سرمایه گذاشتن انرژی گذاشتن صاحب بچه شدن حالا هم که دارن جدا میشن ) چطور ممکنه به این نتیجه برسن که این همه عمرشونو تلف نکردن با گرفتن بچه که یه جوری ....

کلا همش یه جورایی به صرر مرده فقط این تیکش خوبه

که اینم اگه یک مقدار بیشتر دنبال دلیلش بگردید می بینید که بچه نیاز به پدر داره برای تربیت شدن برای بزرگ شدن عاقل شدن و....

و در 7 سال اولیه زندگیش که نیاز به مهربانی و لطافت مادر داره قانون حصانت رو به مادر میده و.....

این کل کل کلش بود

اگه قانع نمی شید بهتر یکم در مورد نیاز های کودک بعد از 7 سالگی مطالعه کنید و....

====================

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا بعضی دخترا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟
اول که دارن مهریه کهکشانی تعیین میکنن میگن کی داده کی گرفته اما سر سفره عقد میگن عندالمطالبه باید پرداخت بشه!!!!!
گهی به نعل و گهی به میخ می کوبند جانم. از یه ور می خواهند جلوی فی فی جوون کم نیارند و از طرف دیگر عاروق های روشنفکری مانعی بر سر راهشان می شود.

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره دیگه وقتی ارزش زن به مهر باشه بهتر از اینم نمیشه
زنا خودشون اینجوری کردن
خیلی کم دخترایی که بدون مهریه حاضر به ازدواج بشن
همه شده چشم و هم چشمی
به نظر من مهریه باید این باشه که دارایی های دو طرف به طور کاملا مساوی نصف بشه
حالا زیاد باشه نصف بشه کمم باشه نصف بشه

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من دنباله یه تک دختر میلیاردر خیلی زیبا ،خانو اده دار تحصیلات عالیهدر حد دکترا که حاضر پست زن دوم بودن قبول کنه با همسر اول هم بسازه میگردم
مهریه هم مهم نیست هرچی باشه قبوله
لطفا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مگه ارزش زن به مهریه ای است که واسش در نظر گرفته میشه....وای مردم از این همه کارای الکی.....

aaj6551

عضو جدید
من خودم قبل از عقد خیلی در این مورد استرس داشتم.ولی به خدا توکل کردم.خدا هم بهترین حال را برای من پیش آورد

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من دنباله یه تک دختر میلیاردر خیلی زیبا ،خانو اده دار تحصیلات عالیهدر حد دکترا که حاضر پست زن دوم بودن قبول کنه با همسر اول هم بسازه میگردم
مهریه هم مهم نیست هرچی باشه قبوله
لطفا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه

آقا اینا جواب ما نشد

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تاپیک به تالار مشاوره منتقل شد

بالا