مهاجران

ayhann

اخراجی موقت
چند وقتیه کنکوری های ارشد مواد که از سایر رشته ها امدن زیاد شده.مخصوصا بعد از عوض گردن منابع و ضرایب.مثلا من از فیزیک اومدم.
حالا چی کار باید کنیم و چی باید قبل از ورود به ارشد بخونیم تا اونجا کم نیاریم؟
مرسی.:heart:

asaly

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه جالب !!
فيزيك و حالا مواد .:smile:
علاقه مند شديد ؟؟؟
چطوري ؟؟
به چي ؟؟
به هر حال خوشحالم :smile:;)

فرهنگ

مدیر بازنشسته
چه جالب !!
فيزيك و حالا مواد .:smile:
علاقه مند شديد ؟؟؟
چطوري ؟؟
به چي ؟؟
به هر حال خوشحالم :smile:;)

خیلی از بچه های فیزیک با توجه به تغیر دروس و ضرایبشون توی کنکور امسال (تعداد کتابهاشون زیاد شد) به رشته های دیگه پناه اوردن :)
به نظر من که توی نانو به راحتی میتونستن رتبه خوبی کسب کنن

ayhann

اخراجی موقت
من پارسال کنکور مواد دادم و 1400 شدم.ضرایب فیزیک امسال عوض شده!
دلیل اومدن به مواد این بود که تو دانشگاه ما یه استادی بود که سوالات کنکوره درس"دروس تخصصی" رو تا40 درصد میگفت و همه قبول میشدن.ولی همون سالی که من خواستم کنکور بدم دروس تخصصی حذف شد و من دیگه نه رها پس داشتم نه پیش. و اینگونه بود که مواددی شدم.

ayhann

اخراجی موقت
الن هم ترجیح میدم نانو مواد قبول شم.به فیزیک نزدیک تره..:confused:

asaly

عضو جدید
کاربر ممتاز
الن هم ترجیح میدم نانو مواد قبول شم.به فیزیک نزدیک تره..:confused:

به هر صورت اول ورودتونو تبريك ميگم و دوم هم اينكه نانو بهترينه ( البته اين يك مسئله سليقه ايه و خواهشا بي احترامي نسبت به بقيه گرايش ها به حساب نياد ):redface:
من كه خودم عشق نانو شدم البته تازگيا !!!:biggrin:

asaly

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بازار کارش خبر داری که چه جوریاس؟

از بازار كارش اصلا اطلاع ندارم يعني از يه طرف يه خاطر مباحث جالبي كه داره اونقدر بهش علاقه دارم كه به اين چيز ها فكر نمي كنم از يه طرف ديگه هم ميدونم توي آينده بازار كار خوبي پيدا ميكنه ;)
خلاصه اميدوارم اميدوار

ayhann

اخراجی موقت
بی خیال بازر کار فعلا....
کو تا اون موقع ؟؟؟؟!!
خدا بزرگه...

کو تا اون موقع چیه.....من بهید برم دنبال یه لقمه نون.....
2 ماه دیگه انتخاب رشته است....
منم خیلی علاقه دارم ولی اگه توش نون نباشه فایده نداره.....:redface:

ayhann

اخراجی موقت
من شنیدم برای متالورژها حوزه ی پودر نانو خیلی خوبه و جای کار داره. البته خوبیش اینه که شما بری پودرها رو وارد کنی.[/QU
چرا وارد کنیم؟
خودمون می سازیم.کاری نداره که فقط یه ذره کار وتلاشو پشتکار و اعتماد به نفس وبودجه و حمایت و سواد و شعور و ..........میخواد:biggrin:

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
]
چرا وارد کنیم؟
خودمون می سازیم.کاری نداره که فقط یه ذره کار وتلاشو پشتکار و اعتماد به نفس وبودجه و حمایت و سواد و شعور و ..........میخواد:biggrin:
بسازیم آقا... بچه اون لگن رو وردار بیا ببینم...

nargol68

عضو جدید
چرا وارد کنیم؟
خودمون می سازیم.[/QUOTE]
کاش همیشه همه کارا به راحتی حرف زدن در موردشون بود !
ولی در کل امید و پشتکارتون تحسین میکنم ;)
موفق باشید :smile:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
من شنیدم برای متالورژها حوزه ی پودر نانو خیلی خوبه و جای کار داره. البته خوبیش اینه که شما بری پودرها رو وارد کنی.

من شنیدم برای متالورژها حوزه ی پودر نانو خیلی خوبه و جای کار داره. البته خوبیش اینه که شما بری پودرها رو وارد کنی.[/QU
چرا وارد کنیم؟

بسازیم آقا... بچه اون لگن رو وردار بیا ببینم...

آقا صبر كنين من هنوز آستين هامو بالا نزدم ...:biggrin:

اون دانشمندان جوان که می گن ماییم دیگه...:biggrin:

چرا وارد کنیم؟
خودمون می سازیم.
کاش همیشه همه کارا به راحتی حرف زدن در موردشون بود !
ولی در کل امید و پشتکارتون تحسین میکنم ;)
موفق باشید :smile:

يه چيزي ميگم ، دوست ندارم به كسي بر بخوره و كسي به خودش بگيره، ولي دوستان خودتون خيلي بهتر از من ميدونيد و كارشناس تر از من هستيد ، قصد جسارتي من باب اينكه بيشتر ميدونم ندارم، ولي مهندسي مواد مثل يه زمين بكر غنيه كه زير زمينش پر از آبه! حالا رو اين زمين چي كاشتيم؟
خوبه كه به شوخي هم بگيريم، .ولي الان بحث من كاملا جديه، براي مواد كاري كرديم؟ ميدونم الان حتما ميگيد دولت و مردم چه كرده اند، شدييييييييييييدا باهاتون موافقم ، چون اگه استارت خوبي از طرف دولت و مسوولان نباشه كه كار خيلي سخته، ولي جان اف.كندي رييس جمهور پيشين آمريكا يه حرف زيبايي خطاب به جوانانشون داشتن كه به نظرم يه شوري بين خود آمريكاييها ايجاد كرد، ايشون گفتند: درسته دولت براي شما كاري نكرد، ولي اي جوانان آيا شده از خود بپرسيد شما براي كشورتون چه كرديد؟( جمله دقيقشو يادم نمياد، فكر كنم تو اين مايه ها بود) اين نظر يه مسيحي آمريكايي بود! حالا ببينيد چقدر ما تو اسلام و بزرگان دين خودمون داريم كه اي جوانان اول به خودتون بياييد و شروع كنيد، خدا خودش راه پيش قدمهاتون ميذاره و قدمهاتونو استوار ميكنه.
ميدونم مهندسي مواد خيلي مطلومه تو كشورمون ، ولي قبول داريد خودمون هم داريم كم كاري ميكنيم؟ بيشتر كارمون اين شده كه فقط يه جزوه اي بخونيم و امتحاني بديم و آخر سر هم يه نمره پاسي بگيريم( اينو دارم بهخودم ميگما، خواهشا كسي به خودش نگيره)
من از ترم 2 ميدونيد چي تو ذهنم بود، زدن يه كارخونه تو زمينه سراميك! شايد بگيد : خب ، آرزو بر جوانان عيب نيست،‌ولي تمام كارهامو طبق اون برنامه ريختم، درس خوندن، كلاس رفتن، كار با كامپيوترو .... . اصلا هم منكر اين نميشم كه حتي خود اساتيد يه جورايي سنگ ميندازن حالا چه برسه به مسوولين! ترم گذشته يكي از پرمشغله ترين ترمهاي من بود، يعني حتي وقت خوابيدن هم بعضي روزها نداشت، ولي دلم خوش بود كه كارهايي ميدم بيرون كه حداقل يه اعتباري پيش استادام ميشه و يه كسب علمي از سرچشمه علم ، خدا. ولي اگه خود خدا نبود، آخر ترم حسابي از خجالت استادا بر ميمودم كه خيلي خوب مزدمو دادند!:razz:
صحبتم طولاني شد، شايد به اين خاطره كه خيلي دلم پره، امشب داشتم چند تا مقاله از شهيد آويني ميخوندم، نميدونم، واقعا نمي دونم اگه برم اون دنيا ، چي جوابشونو بدم، چي بگم؟ بگم شما رفتيد ، ما با قطره هاي خونتون چكار كرديم؟:cry:
بيشتر ازاين مزاحم نميشم، فقط يه توصيه از يه برادر كوچيكترتون داشته باشيد كه هيچ وقت نگيد هرگز ، نگيد نميشه، خدا با ماست.
و من ا... التوفيق:gol:

ayhann

اخراجی موقت
يه چيزي ميگم ، دوست ندارم به كسي بر بخوره و كسي به خودش بگيره، ولي دوستان خودتون خيلي بهتر از من ميدونيد و كارشناس تر از من هستيد ، قصد جسارتي من باب اينكه بيشتر ميدونم ندارم، ولي مهندسي مواد مثل يه زمين بكر غنيه كه زير زمينش پر از آبه! حالا رو اين زمين چي كاشتيم؟
خوبه كه به شوخي هم بگيريم، .ولي الان بحث من كاملا جديه، براي مواد كاري كرديم؟ ميدونم الان حتما ميگيد دولت و مردم چه كرده اند، شدييييييييييييدا باهاتون موافقم ، چون اگه استارت خوبي از طرف دولت و مسوولان نباشه كه كار خيلي سخته، ولي جان اف.كندي رييس جمهور پيشين آمريكا يه حرف زيبايي خطاب به جوانانشون داشتن كه به نظرم يه شوري بين خود آمريكاييها ايجاد كرد، ايشون گفتند: درسته دولت براي شما كاري نكرد، ولي اي جوانان آيا شده از خود بپرسيد شما براي كشورتون چه كرديد؟( جمله دقيقشو يادم نمياد، فكر كنم تو اين مايه ها بود) اين نظر يه مسيحي آمريكايي بود! حالا ببينيد چقدر ما تو اسلام و بزرگان دين خودمون داريم كه اي جوانان اول به خودتون بياييد و شروع كنيد، خدا خودش راه پيش قدمهاتون ميذاره و قدمهاتونو استوار ميكنه.
ميدونم مهندسي مواد خيلي مطلومه تو كشورمون ، ولي قبول داريد خودمون هم داريم كم كاري ميكنيم؟ بيشتر كارمون اين شده كه فقط يه جزوه اي بخونيم و امتحاني بديم و آخر سر هم يه نمره پاسي بگيريم( اينو دارم بهخودم ميگما، خواهشا كسي به خودش نگيره)
من از ترم 2 ميدونيد چي تو ذهنم بود، زدن يه كارخونه تو زمينه سراميك! شايد بگيد : خب ، آرزو بر جوانان عيب نيست،‌ولي تمام كارهامو طبق اون برنامه ريختم، درس خوندن، كلاس رفتن، كار با كامپيوترو .... . اصلا هم منكر اين نميشم كه حتي خود اساتيد يه جورايي سنگ ميندازن حالا چه برسه به مسوولين! ترم گذشته يكي از پرمشغله ترين ترمهاي من بود، يعني حتي وقت خوابيدن هم بعضي روزها نداشت، ولي دلم خوش بود كه كارهايي ميدم بيرون كه حداقل يه اعتباري پيش استادام ميشه و يه كسب علمي از سرچشمه علم ، خدا. ولي اگه خود خدا نبود، آخر ترم حسابي از خجالت استادا بر ميمودم كه خيلي خوب مزدمو دادند!:razz:
صحبتم طولاني شد، شايد به اين خاطره كه خيلي دلم پره، امشب داشتم چند تا مقاله از شهيد آويني ميخوندم، نميدونم، واقعا نمي دونم اگه برم اون دنيا ، چي جوابشونو بدم، چي بگم؟ بگم شما رفتيد ، ما با قطره هاي خونتون چكار كرديم؟:cry:
بيشتر ازاين مزاحم نميشم، فقط يه توصيه از يه برادر كوچيكترتون داشته باشيد كه هيچ وقت نگيد هرگز ، نگيد نميشه، خدا با ماست.
و من ا... التوفيق:gol:

قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری
اینجا به ماها ارزش نمی دن.به نظر من باید رفت.
اینجا ملاک علم نیست.فضای مناسبی برای فعالیت های علمی نیست.
من که تو اولین فرصت ممکن میرم.
البته امیدوارم این پستو زود بخونی.چون اگه آقا رضا ببینه زود پاک میکنه...میگه سیاسی ننویس..

m4material

مدیر تالار
قدر زر زرگر بداند قدر گوهر گوهری
اینجا به ماها ارزش نمی دن.به نظر من باید رفت.
اینجا ملاک علم نیست.فضای مناسبی برای فعالیت های علمی نیست.
من که تو اولین فرصت ممکن میرم.
البته امیدوارم این پستو زود بخونی.چون اگه آقا رضا ببینه زود پاک میکنه...میگه سیاسی ننویس..
هر كجا هستم ، باشم...
آسمان مال من است، پنچره ، فكر ، هوا، عشق ، زمين مال من است!!!:gol:

ريشه مون اينجاست، كجا بريم؟:redface:
راستش منم شايد برم، ولي اصلا يه لحظه هم نميتونم فكر كنم براي هميشه خارج از وطنم بمونم!:(
نمي خوام شعار بدم، ولي براي سه چيز حاضرم جونمم بدم:
دين، وطن،‌ناموس.
والسلام:gol:

ayhann

اخراجی موقت
هر كجا هستم ، باشم...

راستش منم شايد برم، ولي اصلا يه لحظه هم نميتونم فكر كنم براي هميشه خارج از وطنم بمونم!:(
نمي خوام شعار بدم، ولي براي سه چيز حاضرم جونمم بدم:
دين، وطن،‌ناموس.

هم وطن چطور؟
برا من این مهمتره...:heart:

m4material

مدیر تالار
هم وطن چطور؟
اون سه كلمه كليه، در ضمن هم وطن جزء لاينفك وطنه!اگه هم وطن نباشه كه فاتحه ي وطن خونده است!
اما حاضر نيستم بي دليل از كسي حمايت كنم يا از كسي اعلام برائت كنم!
موفق و پايدار باشيد:gol:

ayhann

اخراجی موقت
اون سه كلمه كليه، در ضمن هم وطن جزء لاينفك وطنه!اگه هم وطن نباشه كه فاتحه ي وطن خونده است!

کرجی ها همه تیز و زرنگ اند....
خوشم میاد زود منظورمو گرفتی...:smile:

reza_1364

مدیر بازنشسته

کرجی ها همه تیز و زرنگ اند....
خوشم میاد زود منظورمو گرفتی...:smile:

:w05::w05::w05::w05:

:wallbash::wallbash:

:evil::evil::evil:

m4material

مدیر تالار
حالا چون عقایدت با من یکیه دلیل نمیشه

کلا این جور بحثا تو تالار تعطیله
مگه عقايدم با تو يكيه؟؟؟؟؟؟؟:cool::)
در ضمن ما مگه چه بحثي كرديم؟ اين چيزا كه در سطح خود تالار بود كه!!!!
بيشتر از اين نمي خوام اسپم بذارم، پس فعلا يا حق:gol:

ayhann

اخراجی موقت

آقا رضا اگه دوست داری تالار های بحث و گپ و گفتگو و به طور کلی غیر علمی رو جمعش کن و فقط پست علمی مجاز باشه!:surprised:...
آخه عزیز من این بحث کجاش سیاسی بود؟:mad:
چرا همه چی رو سیاسی میبینی؟
دوست داری بیایم حرف عشقی :heart: یا حرفای بیخود بزنیم؟
تو تالارای گفتگو در مورد چی میشه حرف زد؟
اگه لیست کنی ممنون میشم..:razz:

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم وطن چطور؟

هر كجا هستم ، باشم...

نمي خوام شعار بدم، ولي براي سه چيز حاضرم جونمم بدم: دين، وطن،‌ناموس.

ياد فيلماي فردين مي افتم...!!!
دين و وطن و ناموس و هم وطن و...!!!
مي دونيد اين فيلما زياد الان طرفدار نداره ها...!!!
واسه زندگي كردن تو اين شرايط بعضي چيزا رو نبايد ببيني و بعضي چيزا رو هم نبايد بشنوي...!!!
مهم نيست كجا باشي مهم اينه كه هرجا باشي بتوني زندگي كني....!!!

04407

عضو جدید
ياد فيلماي فردين مي افتم...!!!
دين و وطن و ناموس و هم وطن و...!!!
مي دونيد اين فيلما زياد الان طرفدار نداره ها...!!!
واسه زندگي كردن تو اين شرايط بعضي چيزا رو نبايد ببيني و بعضي چيزا رو هم نبايد بشنوي...!!!
مهم نيست كجا باشي مهم اينه كه هرجا باشي بتوني زندگي كني....!!![/QUOT

ايول دمت گرم;)

بالا