من کنار میکشم همی.......!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی افتابببببب.....از همان اول نبایستی به این دنیای پر زرق و برق دل میبستم....
اه ه ه بارالاها تو دانی که من در طلب نام نیستم.....
.ااااه بارخدایا مرا ببخش که در این چند روز با وعده های بیهوده مردم را به سخره گرفتم.....تو میدانی که قصد بدی در کار نبوده پس مرا ازین تهمت ها مبرا گردان
تو خودمیدانی که من نه به قصد شهرت بلکه به قصد لذت :surprised:به تبلیغات روی اوردم....
تو را سپاس میگویم و از تو یاری میجویم که مرا ازین جهنم نجات دهی....اری ی من محبوبیت نمیخواهم من هیچ نمیخواهم:crying::crying:
به من جان سالمی عطا بفرما که در باشگاه به سوی تو قدم بردارم نه به سوی تاپیک به مبوب ترین ......
خدایا در حساس ترین لحظات انتخابات گویی تو را از یاد برده بودمو با سسیب زمینی و شکلات کاربران را خام مینمودم:redface:
اری ...من نیز کنار میکشم و همان پریوس سابق میشوم...نه این القاب قبیحه ای که مرا نام مینومایند:confused::cool::cool:
تنهاترین اسب باشگاه...نام مرا خط خطی بنمای همی.....

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا:
همانا ما تو را بخشیدیم. بیا ای بنده خطاکار!
ما توبه کننده نیستیم ولی توبه کنندگان را دوست داریم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها همشون ثابت کردند که دوستت دارند. بعضی هاشونم باهات شوخی میکنند که اونم از دوست داشتنشونه. بازم مهربون باش مهربان ما.:gol::gol::gol:

• Like
واکنش ها: IMDB

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی افتابببببب.....از همان اول نبایستی به این دنیای پر زرق و برق دل میبستم....
.ااااه بارخدایا مرا ببخش که در این چند روز با وعده های بیهوده مردم را به سخره گرفتم.....تو میدانی که قصد بدی در کار نبوده پس مرا ازین تهمت ها مبرا گردان
تو خودمیدانی که من نه به قصد شهرت بلکه به قصد لذت :surprised:به تبلیغات روی اوردم....
تو را سپاس میگویم و از تو یاری میجویم که مرا ازین جهنم نجات دهی....اری ی من محبوبیت نمیخواهم من هیچ نمیخواهم:crying::crying:
به من جان سالمی عطا بفرما که در باشگاه به سوی تو قدم بردارم نه به سوی تاپیک به مبوب ترین ......
خدایا در حساس ترین لحظات انتخابات گویی تو را از یاد برده بودمو با سسیب زمینی و شکلات کاربران را خام مینمودم:redface:
اری ...من نیز کنار میکشم و همان پریوس سابق میشوم...نه این القاب قبیحه ای که مرا نام مینومایند:confused::cool::cool:
چه فروتن و افتاده...، آفرین
ولی خودمونیم بعد از کسب شهرت و انتخاب بهترین و ... !
خدا:
همانا ما تو را بخشیدیم. بیا ای بنده خطاکار!
ما توبه کننده نیستیم ولی توبه کنندگان را دوست داریم.
عالی...!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول بگو متنتو از کجا کپی کردی؟
بچه ها همشون ثابت کردند که دوستت دارند. بعضی هاشونم باهات شوخی میکنند که اونم از دوست داشتنشونه. بازم مهربون باش مهربان ما.:gol::gol::gol:

بابا نگو اینارو بهش مثه منو تو که جنبه منبه حالیش نیست، یه دفه جو گیر میشه خودشو admin سایت میدونه، حالا بیاو درسش کن

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه ه ه برادر.....من همه ی شمارا دوست می نومایم.....:cool::cry:
ولی کاری نمیشد کرد.....مایکل تاتو کرده...اگه عملی نشه پخ پخم میکونه:cool::razz::D

golrokh

اخراجی موقت
این چه حرفیه عزیز دلبندم!!!!:(
تو چه انتخاب بشی چه نشی محبوب هستی همه اینو میدونن!!!:gol::gol::gol:

• Like
واکنش ها: IMDB

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:
بازم خدا (عصبی):
بنده ی دیوانه!
ما را نیز گول زدی؟
باشد تا در آن دنیا که آمدی بگم یه حالی ازت بگیرن!

ناراحت نشی ها. این ابوالفضل عادتشه به همه بگه دیوووونه.
به منم گفت بشر دیوووونه.
همشم راست میگه .:biggrin:
اصولآ وقتی آدم تو دارالمجانینه به همه میگه عاقل
وقتی میاد بیرون فک میکنه همه دیوونه اند.
من نمیدونم ابوالفضل کجا وایستاده که همه رو دیووونه میبینه. فک کنم سر سه راهی باشه. :biggrin:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
اه ه ه برادر.....من همه ی شمارا دوست می نومایم.....:cool::cry:
ولی کاری نمیشد کرد.....مایکل تاتو کرده...اگه عملی نشه پخ پخم میکونه:cool::razz::D

بابا تکلیف مارو روشن کن. بالاخره توبه کردی یانه؟ اینهمه فرشته و دم دستگاه مارو علاف کردی که چی؟ زود بگو کار داریم. توبه رو ثبت کنیم یا نه؟

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه حرفیه عزیز دلبندم!!!!:(
تو چه انتخاب بشی چه نشی محبوب هستی همه اینو میدونن!!!:gol::gol::gol:
فدات بشم گلرخ جون...تو که از دل من خبر نداری....خونه....همین مایکل خان تو کوچه منو اینقد میزنه.....فیک کردی واسه چی چاخو میخواستم؟:cry::cry:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا توبه کردم ابوافصل....دهه....هی منو به سخره نگیر دیه...بابا چنار چشیدم ....:ی...
اهای مایکل خان مگه تو کوچه دستم بت نلسه

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:

ناراحت نشی ها. این ابوالفضل عادتشه به همه بگه دیوووونه.
به منم گفت بشر دیوووونه.
همشم راست میگه .:biggrin:
اصولآ وقتی آدم تو دارالمجانینه به همه میگه عاقل
وقتی میاد بیرون فک میکنه همه دیوونه اند.
من نمیدونم ابوالفضل کجا وایستاده که همه رو دیووونه میبینه. فک کنم سر سه راهی باشه. :biggrin:

خوب یک کم جنبه داشته باش...
دیگه...

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
:mad:باز این دختره زد به سرش مگه من مسخره ی تو هم که بهت رای بدم بعد بیای انصراف بدی من چشم امیدم به تو بود آهههههههه پری منو نا امید مکن:(

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات بشم گلرخ جون...تو که از دل من خبر نداری....خونه....همین مایکل خان تو کوچه منو اینقد میزنه.....فیک کردی واسه چی چاخو میخواستم؟:cry::cry:

تو از بچگی تو سری خورت ملس بود:D همش با مامانت میومدی پیش مامانم شکایتمو میکردین، غرغرو:razz:
در ضمن گلرخو نیار زیره پرو باله خودتو ، بچه خوبو مثبتیه، لااقل این یکی رو از راه به درش نکن گناه داله

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
:mad:باز این دختره زد به سرش مگه من مسخره ی تو هم که بهت رای بدم بعد بیای انصراف بدی من چشم امیدم به تو بود آهههههههه پری منو نا امید مکن:(
عصبانی نشو فدای اون چشات بشم .....مهربون باش.....مرا دریاب....تو نام مرا چه میخواهی....جز خاطراتی شیرین از من چه میخواهی بگو:surprised::surprised::D
بخن.....بیا بخل عمو.....هم اکنون نیازمند یاری سبزتو هستم:cry::cry:

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا توبه کردم ابوافصل....دهه....هی منو به سخره نگیر دیه...بابا چنار چشیدم ....:ی...
اهای مایکل خان مگه تو کوچه دستم بت نلسه

نرو دیگه ...هنوز شورای سایت سلامت انتخاباتو تایید نکرده که...
می خوای کنار بکشی قبلش رای ما رو پس بده .... پس حضور پرشکوه بچه ها چی میشه آخه؟
صندوق سیاراتم بیار بردار....
من ساندیس آبلالو دوست ندالم ....

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو از بچگی تو سری خورت ملس بود:D همش با مامانت میومدی پیش مامانم شکایتمو میکردین، غرغرو:razz:
در ضمن گلرخو نیار زیره پرو باله خودتو ، بچه خوبو مثبتیه، لااقل این یکی رو از راه به درش نکن گناه داله
تو از بچگی جولابت بو میداد خوبه؟.....بازم میخوای بگم؟:D:D
هروخ میومدی خونمون اتاقم بوی شلغم پخته با سس باقالی میگرف:surprised::eek::D

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نرو دیگه ...هنوز شورای سایت سلامت انتخاباتو تایید نکرده که...
می خوای کنار بکشی قبلش رای ما رو پس بده .... پس حضور پرشکوه بچه ها چی میشه آخه؟
صندوق سیاراتم بیار بردار....
من ساندیس آبلالو دوست ندالم ....
دیگه دیگه.....قرار نشد ابرومونو ببری:surprised:.....برو خونه.:cool:...زود باش....هیسسسسسسس.....:redface::D

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
جون پری اذیت نکن دیگه چرا بچه ها اینطوری شدن اون از اسی اینم از تو من نمیتونم بفهمم بالاخره دارید شوخی میکنید یا جدی میگید

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
جون پری اذیت نکن دیگه چرا بچه ها اینطوری شدن اون از اسی اینم از تو من نمیتونم بفهمم بالاخره دارید شوخی میکنید یا جدی میگید
فدات بشم اذیت چیه؟....خوب رای گیری عادلانه نبود...ینی خودم عدالتو رعایت نکردم....تبلیغ کردن که جز قرارمون نبود...بود؟...:razz::redface:
خودت میدونی میخوای ادامه بدی یا نه...ولی به نظر من تمومش کنیم بهتره....اسی رایش بالاس ....همین الان معرفیش کن...;)

panjere

عضو جدید
کاربر ممتاز
:d...نه جون تو ابوافضل خان....اصلا این جزئ نخشه بود ....مایکل رو بدنم تاتو کرده بود:ی

تو هم گولشو خوردی.
این مایکل قبلا دعا نویس بوده. با آب زعفرون کار میکرده.الان رفته تو کار تتو.
من خودم انداختمش زندان .اینقدر جنگولک در آورد تا فرار کرد.بعد رفت آمریکا از روش فیلم ساختم.:biggrin:

راستی تا یادم نرفته.
این عکسو برا شما پیدا کردم:gol:
بدون زیرنویس