به خدا من موندم کی این تایپک هدفمندی و...رو این موقع شب پاک کرده.....

صمیمانه به خاطر این وظیفه شناسی ازشون تشکر میکنم!!!

صمیمانه به خاطر این وظیفه شناسی ازشون تشکر میکنم!!!

به خدا من موندم کی این تایپک هدفمندی و...رو این موقع شب پاک کرده.....
صمیمانه به خاطر این وظیفه شناسی ازشون تشکر میکنم!!!![]()
به خدا من موندم چرا دوستان عزیز من با این همه که میگیم تاپیک سیاسی ممنوعه نزنین و .... بازم میان این موقع شب تاپیک میزننبه خدا من موندم کی این تایپک هدفمندی و...رو این موقع شب پاک کرده.....
صمیمانه به خاطر این وظیفه شناسی ازشون تشکر میکنم!!!![]()
عزیزم تاپیک سیاسی نبود اطلاع رسانی بودبه خدا من موندم چرا دوستان عزیز من با این همه که میگیم تاپیک سیاسی ممنوعه نزنین و .... بازم میان این موقع شب تاپیک میزنن![]()
آخه واسه چی؟به خدا من موندم چرا دوستان عزیز من با این همه که میگیم تاپیک سیاسی ممنوعه نزنین و .... بازم میان این موقع شب تاپیک میزنن![]()
به خدا من موندم چرا دوستان عزیز من با این همه که میگیم تاپیک سیاسی ممنوعه نزنین و .... بازم میان این موقع شب تاپیک میزنن![]()
به خدا من موندم چرا دوستان عزیز من با این همه که میگیم تاپیک سیاسی ممنوعه نزنین و .... بازم میان این موقع شب تاپیک میزنن![]()
همینه دیگهتاپیک سیاسی دیگه کیلو چنده.قضیه پوست و خون این مردم هست .
قضیه روز ایران هست.کل شبکه ها و روزنامه های ایران دارند در موردش بحث میکنند.
اینکه بنزین گرون شده بدبخت شدیم که دیگه بحث سیاسی نیست.بحث اجتماعی هست.
بحث روز جامعه هست.
تاپیک سیاسی دیگه کیلو چنده.قضیه پوست و خون این مردم هست .
بحث روز جامعه هست.
تاپیک سیاسی دیگه کیلو چنده.قضیه پوست و خون این مردم هست .
بحث روز جامعه هست.
من که تو خونه دانشجویی فک نکنم پوستشم گیرم بیادهمین امسال هندونه شب یلدا رو بخور که فک کنم دیگه گیرت نیاد و جز خاطراتت باید ثبتش کنی!
همین امسال هندونه شب یلدا رو بخور که فک کنم دیگه گیرت نیاد و جز خاطراتت باید ثبتش کنی!
من جای تو بودم حتما امسال میومدم خونه!!!من که تو خونه دانشجویی فک نکنم پوستشم گیرم بیاد
منظورم اینه که هندونه ها هم میدونن خود سانسوری یعنی چی یا باید بهشون یاد داد ؟؟؟