کدومو واقعا که؟
فکر کن با 150 تا سرعت یهو بگیرن روت چیکار می کنی؟
20 متر خط ترمزمون بود خداییش ترمزاش عالی بود و دوستمم موتورسوار حرف ای خیلی خوب موتورو کنترل کرد
موتور جلوش داغون شد گلگیر نیسان هم مچاله شد منم چون عقب بودم چند ثانیه ای روی هوا مشغول بال بال زدن بودم خیلی حال داد
بعدش جالبه:
نیم ساعتی درگیر راه انداختن موتور شدیم بعدش نرفتیم پیست با همون موتور بی ترمز برگشتیم خونه که یهو نمی دونم کدوم بنده خدایی ما که تصادف کردیم رفته بود پیست به بقیه گفته بوده
اونا هم با آمبولانس و چند تا ماشین دیگه اومده بودن پیش ما که دیدن ما نیستیم و تیکه های موتور روی زمینه خلاصه که به همه جا زنگ زده بودنو کلی دلواپس شدن
ما هم با یک موتور دیگه رفتیم پیست![]()
......
بجان خودم ما مقصر نبودیمخوب چرا مراقب نیستین؟؟؟
کاشکی از این لحظه ک داشتی به معراج می رفتی یه عکسم به اون پیرمرده میگفتی ازت میگرفت میزاشتی تو باشگاه تا بچه ها ازت ترول درس کنن
کاشکی از این لحظه ک داشتی به معراج می رفتی یه عکسم به اون پیرمرده میگفتی ازت میگرفت میزاشتی تو باشگاه تا بچه ها ازت ترول درس کنن
آره خداییش صحنه باحالی بود دیشب با رفیقم کلی خندیدیم
.............
خداییشم راست گفته بودهپشت یه کامیون نوشته بود همه از من میترسن من از نیسان آبی![]()
خلاصه عاغا مراقب خودتون باشید
واقعا که....اگه فازت فاجعه ساز بود چی؟؟؟خداییش اون چند ثانیه ای که روی هوا بودم خیلی فاز داد
واقعا که....اگه فازت فاجعه ساز بود چی؟؟؟
سلام دوست عزیز از اینکه در سلامتی کامل به سر میبرید خیلی خوشحالم.حرف شما کاملا متین است.چرا بعضی از این راننده ها دقت نمیکنند؟؟؟؟؟ بنده نیز دیشب دچار یه حادثه جزئی شدم که خدا به جوانیم رحم کرد.نمیدانم اگر شدت ضربه بیشتر بود چه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم؟؟؟؟سلام دوست عزیز از اینکه در سلامتی کامل به سر میبرید خیلی خوشحالم.حرف شما کاملا متین است.چرا بعضی از این راننده ها دقت نمیکنند؟؟؟؟؟ بنده نیز دیشب دچار یه حادثه جزئی شدم که خدا به جوانیم رحم کرد.نمیدانم اگر شدت ضربه بیشتر بود چه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوس ندارم خوب...
ممنون لطف داری
خدا رو شکر شما هم شانس آوردی
فکر می کنن فقط خودشون پشت فرمون نشستن
بدبختیمون که یکی دو تا نیستممنون دوست خوبم.آره واقعا..... نمیدانم موقعی که پشت فرمان هستند به چی فکر میکنن؟؟؟ بعد که یه نفر را مصدوم میکنن تازه شاکی هم میشوند و با لحنی زیبا و حق به جانب که انگار چیزی نشده میگویند مقصر ما هستیم!!!!!!!!!!آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیخوام....آخرش یک روزی همه می میرن
شما هم؟؟؟؟
بدبختیمون که یکی دو تا نیست
بله دیگه.........؟انسان از یه ثانیه خودش هم خبر ندارد....... بالاخره اتفاقی بوده که پیش آمده..... ممنون که جویای حالم شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چیزی نشده فقط یه کمی خراش جزئی و یه کوچولو شکافتگی ابرو........ همین...
آره خوب..خواهش میکنم ایشالا همیشه سالم باشین....
ممنون لطف دارید.......خواستم کمی مزاح کرده باشم.... امیدوارم دلخور نباشید..........
![]()
چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟آخه ازیه طرف میخواهی موتور سواری نکنی نمیشود..از طرفی جواب دوستان را ندهیم فکر میکنن داریم بی احترامی میکنیم... دیگه نمیدانن که حادثه خبر نمیکند.........
ممنون ناراحت نشیا شوخی کرد مهرداد جان باهاتآره خوب..خواهش میکنم ایشالا همیشه سالم باشین....
بله معرف حضورهستن..اگه قرار باشه ناراحت بشم ایشون باید ناراحت بشن من هی باهاش شوخی میکنم هی ها....خداییشما وقت معکوس می دی وی خوای از رو موتور پرتاب بشی چه لذتی داره
ما دیروز با یاماها r6 بودیم
ممنون ناراحت نشیا شوخی کرد مهرداد جان باهات
نه دلخور چرا؟؟؟خوب کاری میکنید مزاح خوبه..![]()
نفرمایید........بله معرف حضورهستن..اگه قرار باشه ناراحت بشم ایشون باید ناراحت بشن من هی باهاش شوخی میکنم هی ها....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس/ حرکات نمايشي خطرناک جوانان موتور سوار بندرعباس | تالار عکس | 80 | |
![]() |
پسرم و موتور خوشگلش | تالار عکس | 91 | |
![]() |
عكس هاي زيبا و ديدني از مسابقه پرش با موتور | تالار عکس | 2 | |
![]() |
اولین موتور سیکلت دنیا در سال ۱۸۸۵ آلمان | تالار عکس | 0 | |
![]() |
گالري عكس موتور سيكلت هاي Yamaha | تالار عکس | 151 |