من + موتور + نیسان آبی = تصادف

رییس جمهورقلبها

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر کن با 150 تا سرعت یهو بگیرن روت چیکار می کنی؟

20 متر خط ترمزمون بود خداییش ترمزاش عالی بود و دوستمم موتورسوار حرف ای خیلی خوب موتورو کنترل کرد

موتور جلوش داغون شد گلگیر نیسان هم مچاله شد منم چون عقب بودم چند ثانیه ای روی هوا مشغول بال بال زدن بودم خیلی حال داد:D

بعدش جالبه:

نیم ساعتی درگیر راه انداختن موتور شدیم بعدش نرفتیم پیست با همون موتور بی ترمز برگشتیم خونه که یهو نمی دونم کدوم بنده خدایی ما که تصادف کردیم رفته بود پیست به بقیه گفته بوده

اونا هم با آمبولانس و چند تا ماشین دیگه اومده بودن پیش ما که دیدن ما نیستیم و تیکه های موتور روی زمینه خلاصه که به همه جا زنگ زده بودنو کلی دلواپس شدن

ما هم با یک موتور دیگه رفتیم پیست:)

کاشکی از این لحظه ک داشتی به معراج می رفتی یه عکسم به اون پیرمرده میگفتی ازت میگرفت میزاشتی تو باشگاه تا بچه ها ازت ترول درس کنن

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاشکی از این لحظه ک داشتی به معراج می رفتی یه عکسم به اون پیرمرده میگفتی ازت میگرفت میزاشتی تو باشگاه تا بچه ها ازت ترول درس کنن

آره خداییش صحنه باحالی بود دیشب با رفیقم کلی خندیدیم

.eliii.

عضو جدید
کاربر ممتاز
پشت یه کامیون نوشته بود همه از من میترسن من از نیسان آبی

خلاصه عاغا مراقب خودتون باشید

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز از اینکه در سلامتی کامل به سر میبرید خیلی خوشحالم.حرف شما کاملا متین است.چرا بعضی از این راننده ها دقت نمیکنند؟؟؟؟؟ بنده نیز دیشب دچار یه حادثه جزئی شدم که خدا به جوانیم رحم کرد.نمیدانم اگر شدت ضربه بیشتر بود چه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز از اینکه در سلامتی کامل به سر میبرید خیلی خوشحالم.حرف شما کاملا متین است.چرا بعضی از این راننده ها دقت نمیکنند؟؟؟؟؟ بنده نیز دیشب دچار یه حادثه جزئی شدم که خدا به جوانیم رحم کرد.نمیدانم اگر شدت ضربه بیشتر بود چه میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون لطف داری

خدا رو شکر شما هم شانس آوردی

فکر می کنن فقط خودشون پشت فرمون نشستن

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم؟؟؟؟

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون لطف داری

خدا رو شکر شما هم شانس آوردی

فکر می کنن فقط خودشون پشت فرمون نشستن

ممنون دوست خوبم.آره واقعا..... نمیدانم موقعی که پشت فرمان هستند به چی فکر میکنن؟؟؟ بعد که یه نفر را مصدوم میکنن تازه شاکی هم میشوند و با لحنی زیبا و حق به جانب که انگار چیزی نشده میگویند مقصر ما هستیم!!!!!!!!!!آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون دوست خوبم.آره واقعا..... نمیدانم موقعی که پشت فرمان هستند به چی فکر میکنن؟؟؟ بعد که یه نفر را مصدوم میکنن تازه شاکی هم میشوند و با لحنی زیبا و حق به جانب که انگار چیزی نشده میگویند مقصر ما هستیم!!!!!!!!!!آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدبختیمون که یکی دو تا نیست

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بله دیگه.........؟انسان از یه ثانیه خودش هم خبر ندارد....... بالاخره اتفاقی بوده که پیش آمده..... ممنون که جویای حالم شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چیزی نشده فقط یه کمی خراش جزئی و یه کوچولو شکافتگی ابرو........ همین...

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدبختیمون که یکی دو تا نیست

چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟آخه ازیه طرف میخواهی موتور سواری نکنی نمیشود..از طرفی جواب دوستان را ندهیم فکر میکنن داریم بی احترامی میکنیم... دیگه نمیدانن که حادثه خبر نمیکند.........

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دیگه.........؟انسان از یه ثانیه خودش هم خبر ندارد....... بالاخره اتفاقی بوده که پیش آمده..... ممنون که جویای حالم شدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه چیزی نشده فقط یه کمی خراش جزئی و یه کوچولو شکافتگی ابرو........ همین...

آره خوب..خواهش میکنم ایشالا همیشه سالم باشین....

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟آخه ازیه طرف میخواهی موتور سواری نکنی نمیشود..از طرفی جواب دوستان را ندهیم فکر میکنن داریم بی احترامی میکنیم... دیگه نمیدانن که حادثه خبر نمیکند.........

خداییشما وقت معکوس می دی وی خوای از رو موتور پرتاب بشی چه لذتی داره

ما دیروز با یاماها r6 بودیم

آره خوب..خواهش میکنم ایشالا همیشه سالم باشین....
ممنون ناراحت نشیا شوخی کرد مهرداد جان باهات

narges_F

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداییشما وقت معکوس می دی وی خوای از رو موتور پرتاب بشی چه لذتی داره

ما دیروز با یاماها r6 بودیم

ممنون ناراحت نشیا شوخی کرد مهرداد جان باهات
بله معرف حضورهستن..اگه قرار باشه ناراحت بشم ایشون باید ناراحت بشن من هی باهاش شوخی میکنم هی ها....:D

"ALIREZA & M"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله معرف حضورهستن..اگه قرار باشه ناراحت بشم ایشون باید ناراحت بشن من هی باهاش شوخی میکنم هی ها....:D
نفرمایید........:gol:بنده به هیج عنوان دلخور نمیشوم. قبلا هم ذکر کردم.شما مراحم هستید و قابل احترام.... :victory: