اصلا من اینجا بی طرفم!!!! این تاپیکم هرچه زودتر حذف بشه بهتره....تا جنگ نشده....
منم با شما موافقم.
اصلا من اینجا بی طرفم!!!! این تاپیکم هرچه زودتر حذف بشه بهتره....تا جنگ نشده....
با اینکه معذرت خواهی کرده بودم ولی بازم معذرت می خوام.تلافی کن من جنبه ام بالاست. نه واقعا توقع داشتی به کی پست می زدم؟هر کی می دید چه فکری می کردعذاب وجدان چرا......تلافیش رو بدجوری در میارم.......
ولی نه.........جدااولش داشتم سکته میکردم......ولی بعدش کلی خندیدم.......
مخصوصا اینکه تونستم کاری کنم شما عذاب وجدان بگیرید........یه عذرخواهی بنویسید تا ببخشمتون......ولی خیلی جسارت و حماقت دارید......نمیدونم به چه جراتی این کار رو کردید.....
میبخشمتون به شرط اینکه علاوه بر کارهایی که گفتم یه بار دیگه شجاعت رو با من انتخاب کنید......
بد فکری نیست....این تاپیکم حذفش کنید بره...تو دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا برم یک کیلو شیرینی بگیرم همه با هم اشتی کنن؟
با اینکه معذرت خواهی کرده بودم ولی بازم معذرت می خوام.تلافی کن من جنبه ام بالاست. نه واقعا توقع داشتی به کی پست می زدم؟هر کی می دید چه فکری می کرد![]()
تو زندگیم خیلی ها بهم بدی کردن و ناراحتم کردن حتی عزیزترین افراد زندگیم ولی به شرفم قسم خوردم هیچکی و از خودم نرنجونم.بد جوری حالم گرفته شدبابا چرا اینقدر ترسیدید و ناراحت شدید
من جنبه ام بالاتر از این حرفهاست....اینها رو گفتم یکم فضا عوض شه......شماها چرا باور کردید....شوخی کردم به خدا
از دست هیچ کس نارراحت نشدم به جز اونی که بهش گفتم باید پکار کنه......
شوخییییییییییییییییییییی بود، مرد ک گریه نمیکنه آخه!!!!!!!!باشه همین کارو می کنیم![]()
مزه این بازی به اینکه وقتی شجاعت انتخاب کردی دیگه انجام بدی چک و چونه نزنی.ادم یا انتخاب نمی کنه یا انجام می دهمن توقع داشتم بیاید بگید این کار رو نمیکنم....یه کار دیگه بگم.....ولی شما از روی هرچی که دارید این کار رو کردید......ولی خوب بود........اینجا از یکنواختی دراومد
یه بار دیگه هم بهتون گفتم من سر هیچ چیزی ناراحت نمیشم......![]()
شوخییییییییییییییییییییی بود، مرد ک گریه نمیکنه آخه!!!!!!!!
تو زندگیم خیلی ها بهم بدی کردن و ناراحتم کردن حتی عزیزترین افراد زندگیم ولی به شرفم قسم خوردم هیچکی و از خودم نرنجونم.بد جوری حالم گرفته شد![]()
ههههههههههههههههههههه نه دیدم خوشحالی خوشحال شدم حله.می خوای بینی ردیفم یه بار دیگه اون پستو تکرار کنمحالا من عذاب وجدان میگیرما.......به خدا شوخی کردم......نمیخواستم زیاد ناراحتتون کنم...فقط یه خرده عذاب وجدان....اونم از روی شیطنت......من تا حالا بزرگتر از خودم رو ناراحت نکردم
آقا من غلط کردم........معذرت میخوام......چیکار کنم حالتون برگرده سر جاش......؟؟؟آقا پیشنهادتون رو قبول میکنم.....دیگه گریه نکنید......
شوخی کردما
ممممممممرررررررررددددددددددکه سربازی میره نباید.......آقا بگید چکارکنم؟؟؟![]()
ههههههههههههههههههههه نه دیدم خوشحالی خوشحال شدم حله.می خوای بینی ردیفم یه بار دیگه اون پستو تکرار کنم![]()
نه به جونه خودم خودت ردیفم.اونم جرات نکردم بگم.تو کل کل کن ببین چیکار می کنمآره.........اینجوری حداقل میفهمم ناراحتید یا نه.......
البته اگه نخواستید هم نذارید....فقط یه کاری کنید من بفهمم حالتون خوبه![]()
نه به جونه خودم خودت ردیفم.اونم جرات نکردم بگم.تو کل کل کن ببین چیکار می کنم
بیاید دهنتونو شیرین کنید
مشاهده پیوست 170893
اوه اوه اینجارو نیگاچ بزن بزنه چرا اینجوری شد یهوووو.
.......شوخی شوخی جدی شد. ما ک رفتیم الفراااااااااااار
![]()
نه دیگه فرصتو از دست دادی گفتم 3 ثانیه وقت داریآقا قبول نیست.....عذاب وجدان گرفتم......اگه حالتون بهتر میشه باشه پیشنهادتون قبول.......جواب من مثبت شاهزاده اسب سفید
شوخی کردم.....یه وقت جو گیر نشیدها.....
من عمرا توی تور بیفتم
راستی باللاخره به جون من یا شما؟
خدا رو شکر، همه چی ب خیر و خوشی گذشت.
ازززززززززی الان ارامش بر قراره.نامرد این اتش از تاپیک تو بلند شده بعد میزاری میری.بیا حداقل کیک بخور کجا می ری؟اوه اوه اینجارو نیگاچ بزن بزنه چرا اینجوری شد یهوووو.
.......شوخی شوخی جدی شد. ما ک رفتیم الفراااااااااااار
![]()
نه دیگه فرصتو از دست دادی گفتم 3 ثانیه وقت داری.الان فرصتو از دست دادی. ولی خودمونیم تعداد خواستگاراتو بردم بالا روحیه امید به زندگیت بیشتر شد
هم به جون من هم به جون شما
چه کیک خوشگلی........خوش سلیقه ایداااااااا........
از شما بعید بود
باششششششششششششششه.الآن باید برم.....شب جوابتون رومیدم....
تو نمیای شیرین بخوری؟تازه استا
پس لیلیلیلیلللللللللللللللللللللللللللللیبابا الان پرچم سفیدبالاست....کجا میخواید برید؟؟
باشه.بای بایبره شیرینی خوردن فرصت زیاده،الآن باید برم
برام نگه داریاااااااااااااااا...
فعلاً بای بای![]()
ااااااااااا چرا پای منو میکشین وسط اخه من گناه دارم...ازززززززززی الان ارامش بر قراره.نامرد این اتش از تاپیک تو بلند شده بعد میزاری میری.بیا حداقل کیک بخور کجا می ری؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | طنز جالب و خواندنی از دنیای زن و شوهر ها | زنگ تفريح | 0 | |
Д | وقتی زن ها تیپ مردونه میزنن...... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
مشاعره زن و مرد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
تست زن ذلیلی و مرد سالاری -طنز | زنگ تفريح | 0 | |
![]() |
||بازیــــ ...دخترا یه ترانه از خواننده مرد....پسرا یه ترانه از خواننده زن...**|| | زنگ تفريح | 12 |