من به چیم بنازم؟

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشکل عمیقه مهندس
با این نصایح گهربار مشکل امثال ما حل نمیشه
قیافه و پول و اینام بهونه س
گاهی آدم ب این نتیجه میرسه ک خیلی بدبخته و تاالان فقط داشته خودشو گول میزده
میفهمه حقش خیلی بیشترازیناس
اونوقت میگرده دنبال عدالتی ک نیست............ میشه ی مهندس متفکر دپ

خب کسی که مشکلش حل نمیشه،پس چرا دنبال تاپیک زدنه؟
وقتی تاپیک زده یعنی کمک خواسته.هر کی هم نظرشو میگه....منم نظرمو در مورد ایشون گفتم نه در مورد شما
منم خودم نه بچه پولدارم.نه ماشین مازراتی دارم.نه قیافه برد پیت...پس بر تخت پادشاهی تکیه ندادم که نفسم از جای گرم بلند بشه و مردم رو نصیحت کنم...ی ادم خیلی بدبختم خودم...خودم نیاز به نصیحت و کمک فراوان دارم...شعار نمیدم یا اینکه شکسته نفسی کنم!!! ادم دروغگویی هم نیستم.هر چی میگم اونیه که تو ذهن و قلبمه

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خب کسی که مشکلش حل نمیشه،پس چرا دنبال تاپیک زدنه؟
وقتی تاپیک زده یعنی کمک خواسته.هر کی هم نظرشو میگه....منم نظرمو در مورد ایشون گفتم نه در مورد شما
منم خودم نه بچه پولدارم.نه ماشین مازراتی دارم.نه قیافه برد پیت...پس بر تخت پادشاهی تکیه ندادم که نفسم از جای گرم بلند بشه و مردم رو نصیحت کنم...ی ادم خیلی بدبختم خودم...خودم نیاز به نصیحت و کمک فراوان دارم...شعار نمیدم یا اینکه شکسته نفسی کنم!!! ادم دروغگویی هم نیستم.هر چی میگم اونیه که تو ذهن و قلبمه

:surprised:
دلت پره ها
:|

کل اگر طبیب بودی.سرخود دوا نمودی:)

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه حالا به هر دلیلی(دورغگویی ی عده یا ریاکاری و ...) ی جوری شده که اگه کسی حرفی بزنه،طرف یا حاضر نیست به خودش تکونی بده یا اینکه میگه این حرفام مث بقیه باد هواست...بنابراین نمیخاد عمل کنه
لذا هر کی راهنمایی کنه،حرفاش به طعنه "نصایح گهربارانه" خطاب میشه و اینجوری فکر میشه که فقط اون توی دنیا بدبخته و همه دارن از خوشی زر زیادی میزن
.
.
متفکر جان منم خودم تاپیکای مشکلاتم تو همین باشگاه هستن...برو پیداشون کن
1-من از مرگ میترسم
2-ایا دختر خانمای محترم حاضرن با کسی که مریضه ازدواج کنن؟
اینا همش در مورد خودم بوده.هر چند که اون دومی رو عنوان نکرده بودم که الان دیگه لو رفت
برو سوال کن ببین پیش چند نفر درد و دل کردم و نالیدم
پس برادر فکر نکن من از لابلای پتوهای ابریشم ان لاین شدم دارام باهات حرف میزنم
امیدوارم نصایح بقیه بدردت بخوره.ما که چیزی نداشتیم
موفق باشی، شبت خوش و راهت روشن

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ، من نمیخوام مثه اون دختر چاق تو کلاسمون باشم، که با همه خوبه، خوش اخلاقه ولی همیشه تنهاست و شباش بی ستاره.

فقط میتونم بگم واسه این حرفت تاسف میخورم... چیزایی که در شروع گفتی هیشکی نادیده نمیگیره ولی ضامن خوشبختی نیس... !! خودمون بهتر از هر کسی دیگه ای میدونیم هر حسی که داریم از وجود خودمون نشات میگیره ..از عزت نفسمون...عزت نفس با اعتماد به نفس فرق داره...

Saeed.bi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:
دلت پره ها
:|

کل اگر طبیب بودی.سرخود دوا نمودی:)

ی تفکر بسیار اشتباهی که بعضیا دارن اینه که فکر میکنن من اگه به کسی بگم دو دو تا میشه چهار تا ولی خودم مدام یاذم بره یا قاطی کنم، پس نباید هیچوقت به کسی اینو بگم!!!!
اولا که مشکلات هر کسی با بقیه فرق داره...ایشون داره از قیافه و ماشین و گوشی و ابنا میناله...وقتی منم میگم مشکل دارم پس به این معنیه که منم دقیقا مشکلم ایناست و نسخه ایشون مورد نیاز منه؟!!!
مث اینکه فوتبالیستی بخواد به من فوتبال یاد بده،ولی چون جغرافی دوم دبیرستان تجدید شده من بهش بگم اگه راست میگی برو کار خودتو درست کن!!! این کجا و آن کجا!!!!!
.
.
خوبه حداقل با این ضرب المثل نشون دادی خدای ادبیات و زبان فارسی هستی
موفق باشید

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه حالا به هر دلیلی(دورغگویی ی عده یا ریاکاری و ...) ی جوری شده که اگه کسی حرفی بزنه،طرف یا حاضر نیست به خودش تکونی بده یا اینکه میگه این حرفام مث بقیه باد هواست...بنابراین نمیخاد عمل کنه
لذا هر کی راهنمایی کنه،حرفاش به طعنه "نصایح گهربارانه" خطاب میشه و اینجوری فکر میشه که فقط اون توی دنیا بدبخته و همه دارن از خوشی زر زیادی میزن
.
.
1-من از مرگ میترسم
اینا همش در مورد خودم بوده.هر چند که اون دومی رو عنوان نکرده بودم که الان دیگه لو نرفت

این پستت منو خیلی ناراحت کرد.
این تاپیک صرفا همدردیه، وگرنه دوایی وجود نداره. درخت خشکیده هیچ وقت سبز نمیشه. بی عدالتی یعنی من از بابام کچلی به ارث میبرم یکی چاه نفت. یکی تو نیویورک بدنیا میاد اسمشو میذارن بروکلین یکی هم تو سومالی بدنیا میاد و خوراک لاشخورها میشه. جهنم واقعی همینجاست، واسه کسایی که فکر میکنن. واسه همینه که من هیچ وقت نمیخوام بچه دار بشم البته اگه ازدواج بکنم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولین جمله امضای منو ببین تو باید تغییری باشی که آرزوی دیدنش را در جهانداری
در ضمن اون خونه هایی که هفته پیش پلانشو نشون دادی مال عمه اتی بود ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
.
.
1-من از مرگ میترسم
اینا همش در مورد خودم بوده.هر چند که اون دومی رو عنوان نکرده بودم که الان دیگه لو رفت

ی تفکر بسیار اشتباهی که بعضیا دارن اینه که فکر میکنن من اگه به کسی بگم دو دو تا میشه چهار تا ولی خودم مدام یاذم بره یا قاطی کنم، پس نباید هیچوقت به کسی اینو بگم!!!!
اولا که مشکلات هر کسی با بقیه فرق داره...ایشون داره از قیافه و ماشین و گوشی و ابنا میناله...وقتی منم میگم مشکل دارم پس به این معنیه که منم دقیقا مشکلم ایناست و نسخه ایشون مورد نیاز منه؟!!!
مث اینکه فوتبالیستی بخواد به من فوتبال یاد بده،ولی چون جغرافی دوم دبیرستان تجدید شده من بهش بگم اگه راست میگی برو کار خودتو درست کن!!! این کجا و آن کجا!!!!!
.
.
خوبه حداقل با این ضرب المثل نشون دادی خدای ادبیات و زبان فارسی هستی
موفق باشید
sorry.........
:gol:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
فقط میتونم بگم واسه این حرفت تاسف میخورم... چیزایی که در شروع گفتی هیشکی نادیده نمیگیره ولی ضامن خوشبختی نیس... !! خودمون بهتر از هر کسی دیگه ای میدونیم هر حسی که داریم از وجود خودمون نشات میگیره ..از عزت نفسمون...عزت نفس با اعتماد به نفس فرق داره...

وقتی بیکار هستم از پنجره دانشگاه محوطه رو نگاه میکنم اون دختر چاق همیشه تنها باید بره خونه ولی برای دخترای خوشگل همیشه دو سه تا پسر خوشتیپ سوییچ به دست منتظرن تا ایشون رو برسونند خونه یا تا دم درب دانشگاه با جوک و خوشمزگی بخندوننش.
عزت نفس و اعتماد بنفس که دست خود آدم نیست. من تا فردا اینجا بشینم بگم من آدم با عزت نفس و یا با اعتماد بنفسی هستم که چیزی عوض نمیشه. این دو منابع بیرونی دارند.

anahita1370

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کسی را میشناسم وضع مالی و چهره خیلی معمولی داره

ولی قلب بزرگی داره و آرزوهای بزرگ

و برای رسیدن به تمام آرزوهاش تلاش میکنه

به نظر من مهم چهره و پول و این چیزها نیست

چیزی که مهم اینکه تلاش کنیم برای رسیدن به آرزوهامون

اینطوری خودمون حداقل از خودمون راضی هستیم

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی بیکار هستم از پنجره دانشگاه محوطه رو نگاه میکنم اون دختر چاق همیشه تنها باید بره خونه ولی برای دخترای خوشگل همیشه دو سه تا پسر خوشتیپ سوییچ به دست منتظرن تا ایشون رو برسونند خونه یا تا دم درب دانشگاه با جوک و خوشمزگی بخندوننش.
عزت نفس و اعتماد بنفس که دست خود آدم نیست. من تا فردا اینجا بشینم بگم من آدم با عزت نفس و یا با اعتماد بنفسی هستم که چیزی عوض نمیشه. این دو منابع بیرونی دارند.

الان این دختر خانومای زیبا با این تفاسیر میتونن ضمانت کنن که خوشبخت میشن!!!؟ :|
من روانشناس نیستم ولی یه چیزو میدونم این که اگه کسی همه چیز تموم باشه و دارای عزت نفس باشه خیلی شاهکار نکرده(که اغلب هم این طور نیس.معمولا آدم هایی با امتیازای زیاد هم وجود دارند که از عزت نفس پایینی برخوردارند) عزت نفس یعنی همونطورکه هسی خودتو قبول داشته باشی نه همونطور که بقیه میخان..(این کار سخته ولی شدنیه..مشکل اکثر ما جوونا همینه همش داریم با بقیه قیاس میکنیم خودمونو مخصوصا در مواردی که دستِ خودمون نیس:خانواده.قیافه.... ولی حتی سرمایه دار شدن هم دست خودمونه..فقط قدرت میخاد)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان این دختر خانومای زیبا با این تفاسیر میتونن ضمانت کنن که خوشبخت میشن!!!؟ :|
من روانشناس نیستم ولی یه چیزو میدونم این که اگه کسی همه چیز تموم باشه و دارای عزت نفس باشه خیلی شاهکار نکرده(که اغلب هم این طور نیس.معمولا آدم هایی با امتیازای زیاد هم وجود دارند که از عزت نفس پایینی برخوردارند) عزت نفس یعنی همونطورکه هسی خودتو قبول داشته باشی نه همونطور که بقیه میخان..(این کار سخته ولی شدنیه..مشکل اکثر ما جوونا همینه همش داریم با بقیه قیاس میکنیم خودمونو مخصوصا در مواردی که دستِ خودمون نیس:خانواده.قیافه.... ولی حتی سرمایه دار شدن هم دست خودمونه..فقط قدرت میخاد)

آدما خود به خود خودشونو با بقیه قیاس میکنن؛ دست خودشون نیست.
عزت نفس چیزی نیس که دست خود آدم باشه. از بیرون، از محیط، از خانواده به آدم تزریق میشه. عزت نفس یعنی چی؟ تو بگو؟ با مثال تعریفش کن. از حق واسم نگو از واقعیت بگو.

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آدما خود به خود خودشونو با بقیه قیاس میکنن؛ دست خودشون نیست.
عزت نفس چیزی نیس که دست خود آدم باشه. از بیرون، از محیط، از خانواده به آدم تزریق میشه. عزت نفس یعنی چی؟ تو بگو؟ با مثال تعریفش کن. از حق واسم نگو از واقعیت بگو.

این دوتا جمله تو قبول دارم.همه همینطورن. ولی...اصن به خودم میگم:چرا همش با خوبا خودمو مقایسه کنم!! یه بار خودمو با کسی که شرایطش مثل منه ولی از من موفق تر و خوشبخت ترو شادتره مقایسه کنم . یه بار فک کنم اون که چیزی از من بیشتر نداره چرا شادتره من نیستم.... اینا بر یگرده به عزت نفس...
عزت نفس یعنی:همونطور که هستی قبول داشته باشی(.هر قیافه ای..هر خانواده ای..هر اخلاقی) هر چیزی که قابل تغییر نیس..
ولی باز هم این ها حل شدنیه..خانواده و قیافه رو نمیشه کنار گذاشت ولی میشه باهاشون کنار اومد..
راجع به بقیه خصوصیات(پول.تحصیل.سواد..) این ها کاملا دستِ خودمونو و فقط به اراده و پشتکارمون ربط داره... کم نیستن آدم هایی که تو بدترین شرایط مادی بودن ولی به بهترین جایگاه رسیدن حدااقل نسبت به اول....

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
این دوتا جمله تو قبول دارم.همه همینطورن. ولی...اصن به خودم میگم:چرا همش با خوبا خودمو مقایسه کنم!! یه بار خودمو با کسی که شرایطش مثل منه ولی از من موفق تر و خوشبخت ترو شادتره مقایسه کنم . یه بار فک کنم اون که چیزی از من بیشتر نداره چرا شادتره من نیستم.... اینا بر یگرده به عزت نفس...
عزت نفس یعنی:همونطور که هستی قبول داشته باشی(.هر قیافه ای..هر خانواده ای..هر اخلاقی) هر چیزی که قابل تغییر نیس..
ولی باز هم این ها حل شدنیه..خانواده و قیافه رو نمیشه کنار گذاشت ولی میشه باهاشون کنار اومد..
راجع به بقیه خصوصیات(پول.تحصیل.سواد..) این ها کاملا دستِ خودمونو و فقط به اراده و پشتکارمون ربط داره... کم نیستن آدم هایی که تو بدترین شرایط مادی بودن ولی به بهترین جایگاه رسیدن حدااقل نسبت به اول....

هیچ دو نفری شرایطشون عین هم نیست. مسیر زندگی و تجاربشون هم مثله هم نیست.
با اون قسمت های قرمز اصلا موافق نیستم.
از کریس رونالدو پرسیدن چطور شد تونستی برای سومین بار برنده توپ طلا بشی گفت : برای اینکه برنده توپ طلا بشی باید سخت تلاش کنی و البته در کنارش هم باید کمی شانس داشته باشی.

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ دو نفری شرایطشون عین هم نیست. مسیر زندگی و تجاربشون هم مثله هم نیست.
با اون قسمت های قرمز اصلا موافق نیستم.
از کریس رونالدو پرسیدن چطور شد تونستی برای سومین بار برنده توپ طلا بشی گفت : برای اینکه برنده توپ طلا بشی باید سخت تلاش کنی و البته در کنارش هم باید کمی شانس داشته باشی.
من که نگفتم اثر انگشتشونم یکی باشه...در کل شباهتهایی هس و فرهنگا هایی که توش بزرگ میشیم شبیه هس
اولا تعریف عزت نفس همینه .پس نمیتونی مخالف باشی.چون از خودم نگفتم
دوما خودت داری میگی رونالدو میگه باید سخت تلاش کنی(همون پشتکاری که من گفتم) و در کنارش شانس...
من بهتر ازین نمیتونم منظورم برسونم

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که نگفتم اثر انگشتشونم یکی باشه...در کل شباهتهایی هس و فرهنگا هایی که توش بزرگ میشیم شبیه هس
اولا تعریف عزت نفس همینه .پس نمیتونی مخالف باشی.چون از خودم نگفتم
دوما خودت داری میگی رونالدو میگه باید سخت تلاش کنی(همون پشتکاری که من گفتم) و در کنارش شانس...
من بهتر ازین نمیتونم منظورم برسونم

تعریفتو از عزت نفس قبول ندارم. من دارم تلاش میکنم ولی هم شانس خیلی مهمه.
مرسی از اینکه وقت گذاشتی. امیدوارم همیشه شاد باشی.

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
تعریفتو از عزت نفس قبول ندارم. من دارم تلاش میکنم ولی هم شانس خیلی مهمه.
مرسی از اینکه وقت گذاشتی. امیدوارم همیشه شاد باشی.

اینو من تعریف نکردم که قبول داشته باشی یانه... :cool: یک روانشناس خبره گفته و با عقل هم جور درمیاد
دست از تلاش برنداریم:) شاد باشی

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
چقد این تاپیک ادامه داشت :eek:

میگم کسی در مورد تاثیر درجه قلیایی الکترود بر کیفیت جوش اطلاعاتی داره؟
یا در مورد نحوه تعیین درجه قلیایی؟؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
مهندس زیاد به مشکلاتی که حل کردنش کار خداست فک نکن.........هم خسته میشی.....و هم زورت نمی رسه!!........پس اونایی رو که میتونی تغییر بده.......:gol: بقیشو ووووولش کن:smile:

• Like
واکنش ها: ros.

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد این تاپیک ادامه داشت :eek:

میگم کسی در مورد تاثیر درجه قلیایی الکترود بر کیفیت جوش اطلاعاتی داره؟
یا در مورد نحوه تعیین درجه قلیایی؟؟

نمیدونم!
مهندس زیاد به مشکلاتی که حل کردنش کار خداست فک نکن.........هم خسته میشی.....و هم زورت نمی رسه!!........پس اونایی رو که میتونی تغییر بده.......:gol: بقیشو ووووولش کن:smile:

ها ! راس وگویی!

بالا